Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Rotterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 55 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Wil je starten met lessen Engels?

2. Organiseer je lessen Engels in Rotterdam

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor een bijles Engels in Rotterdam?

In Rotterdam is het gemiddelde bedrag van privélessen in de Engelse taal €17.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

97% van de bijlesleraren biedt de eerste gratis les aan.

 

Lees meer over de tarieven voor bijles leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om thuislessen te geven in Rotterdam?

In Rotterdam en eromheen geven 378 docenten een cursus Engels aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan kiezen welke privé leraar in Rotterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privélessen in de Engelse taal uit meer dan 378 advertenties.

👴🏼Waarom zou je Engelse les proberen?

Privé lessen Engels met een privéleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen overleggen met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je weekend weg naar Engeland of Amerika, of om simpelweg meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers waar je ook gaat! Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je pas gekochte computer, tot de menukaart in het restaurant waar je dineert. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een zekere kennis van the King's Speech. Ga dus snel aan de slag met deze handige taal op Superprof!

 

Je kiest je bijles leraar en je plant in real life of online je bijlessen Engels, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de docent van jouw keuze om privélessen in de Engelse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je privélessen in de Engelse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 378 leraren Engels in Rotterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kunnen we vanuit huis online een cursus Engels volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse cursus of bijles: waarom ook niet?

Engels Leren

Als je in Nederland op school hebt gezeten, is de kans groot dat je Engelse les hebt gehad. Wie weet kon je al Engels leren spreken op de basisschool, of misschien kreeg je Engelse les op de middelbare school. Engels is een taal die we op veel verschillende manieren tegenkomen in het dagelijks leven in Nederland. Voor sommige banen en studies is het zelfs een vereiste dat je Engels spreekt.

 

Als je in Rotterdam woont, kom je regelmatig in aanraking met de taal. Internationaal als de havenstad is, met grote bedrijven en bekende universiteiten en een uitgaansleven waar toeristen en internationale studenten graag op af komen kan het spreken van een woordje Engels je enorm helpen. Mocht je op vakantie gaan, dan is Engels de eerste taal die je kan helpen om met de lokale bevolking te spreken. Engels is namelijk een wereldtaal: meer dan een miljard mensen wereldwijd, verspreid over tientallen landen, spreken de taal. Je zou dus kunnen stellen dat Engels deuren voor je opent. The English lessen kunnen per uur worden afgerekent.

 

Het kan ook zijn dat je Engels moet leren, bijvoorbeeld omdat je nog op de middelbare school zit. In dat geval kan een Engels bijles je enorm helpen. Met Superprof gaan er heel veel deuren voor je open wat betreft de mogelijkheden voor zo’n Engelse les. Je kan online of offline contact leggen met een docent(e) die precies weet wat jouw niveau is en op basis daarvan een persoonlijk lesplan kan opstellen.

 

Voorbeelden van een Engels Cursus in Rotterdam

Zoals we al zeiden kun je verschillende redenen hebben om te beginnen aan een Engels cursus in Rotterdam. Een van de meest voorkomende redenen dat mensen een kortlopende cursus doen is omdat ze hun taalniveau omhoog willen tillen in de aanloop van een vakantie of reis. Vanuit Rotterdam ben je zo in het Verenigd Koninkrijk, met haar vele opties. Zo kan je wandelen in Ierland, kastelen bezoeken in Schotland, nog meer wandelen in Wales en natuurlijk shoppen in Londen. Als je iets meer tijd en geld hebt, kan je op avontuur in Canada of gaan backpacken in Australië. Of wat dacht je van een reis door de Verenigde Staten, met zijn vele gezichten? Allemaal geweldige landen met één gemene deler: er wordt Engels gesproken. Reden te meer om je Engels bij te spijkeren!

 

Als je op de middelbare school zit, is Engels een verplicht vak. Dat brengt soms moeilijkheden mee. Engels is namelijk een schitterende taal, maar ook een taal met uitdagingen. Om je cijfers op te krikken of je maximaal voor te bereiden op een eindexamen kan een cursus Engels heel nuttig zijn! Mocht je al iets verder zijn in je studie en de stap willen zetten naar de universiteit, dan zijn er studies die volledig in het Engels zijn. Dat is meestal vanwege het hoge aantal internationale studenten. Zo kan je in Rotterdam studeren aan de Erasmus University of aan de Rotterdam University. Zoals je hoort, zijn de naam zelfs in het Engels!

 

Met de Rotterdamse haven werken veel bedrijven met internationale partners. Op de arbeidsmarkt is het vaak een vereiste dat je Engels spreekt, en anderzijds kan het je kansen op bepaalde banen verhogen. Wie van een werkgever te horen krijgt dat hij of zij een bepaald niveau Engels moet hebben, kan dus maar beter snel Engels leren in Rotterdam met Superprof!

 

Rotterdam en Engelse Les

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Als er een stad is waar Engels spreken haast een must is, dan is het wel Rotterdam. In 2018 waren er bijna 9000 internationale studenten in Rotterdam en dat aantal neemt ieder jaar weer toe. Als studentenstad staat Rotterdam er dus internationaal goed voor! De reden? Internationale studenten kunnen hier, als ze Engels spreken, makkelijk integreren. Als jij zelf student bent kan het spreken van Engels je dus helpen aan mooie nieuwe vriendschappen. Per jaar ontvangt Rotterdam ruim een miljoen buitenlandse toeristen, die over het algemeen geen Nederlands spreken. Over het algemeen komen toeristen graag naar Nederland, omdat wij Nederlanders zo goed Engels spreken. Neem een Engelse Cursus, lessen en cursussen per uur voor beginners en gevorderden.

 

Rotterdam heeft de grootste haven van Europa, en de op twee na grootste haven ter wereld. Bedrijven uit de hele wereld sturen dag in dag uit hun goederen onze kant op, waarmee Nederland vanwege de geografisch gunstige positie is uitgegroeid tot een van de commercieel aantrekkelijkste knooppunten voor de handel met andere landen in Europa. Als overslagpunt, doorvoerhaven en vanwege de opslagmogelijkheden in het zuiden van het land is de Rotterdamse haven en de beroemde Maasvlakte een internationale ontmoetingsplaats. Wie bij een van de vele bedrijven in de Rotterdamse haven aan de slag wil, kan eigenlijk niet zonder een goed woordje Engels te spreken. Een goede Engels cursus kan je op ieder gewenst niveau brengen, om zo je kans op een mooie baan te vergroten. The Engels Course lessen kunnen worden genomen via Superprof per uur.

 

De Voordelen van Engels Leren Spreken in Rotterdam met Superprof

Naast dat het leren van Engels überhaupt al veel voordelen heeft, en Engels leren in Rotterdam een nóg logischere keuze is, is de kans dat je een goede docent(e) vindt het grootst als je zoekt via Superprof. Via de zoekfunctie kan je makkelijk en snel kijken welke docenten er voor jouw niveau in de buurt beschikbaar zijn. Ga naar de zoekbalk en tik in “Engels leren Rotterdam” en er openbaart zich een lijst met échte professionals voor je, die allemaal uniek zijn in hun kwaliteiten. Je kan je zoekopdracht helemaal afstellen op jouw wensen.

 

Wil je bijvoorbeeld online les of juist een docent(e) aan huis? Wil je iemand hebben die ervaring heeft met het voorbereiden op een Engels eindexamen of wil je juist een native speaker die je kan leren hoe je een klassiek Brits accent krijgt? Of zoek je juist lessen voor je kind, en wil je iemand die de gewenste diploma’s en ervaring heeft om met kinderen te werken? Superprof is een breed platform dat per Nederlandse stad een enorme veelzijdigheid aan opties biedt. Wie in Rotterdam Engels wilt leren zal dan ook geen problemen tegen komen: er is keuze genoeg!

Wat wil je leren?