Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1074 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Engels leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Engels

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Engels?

De gemiddelde prijs van lessen Engels is €18.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Engels nemen?

Privélessen Engels met een bijlesleraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen praten met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je weekend weg naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers waar je ook gaat!

 

Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je pas gekochte bluetooth speaker, tot de menukaart in het hotel waar je dineert. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een minimale kennis van het Engels. Ga dus snel aan de slag met deze nuttige taal op Superprof!

 

Je richt je rechtstreeks op je mentor en je organiseert in real life of online je privélessen Engels, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de begeleider van jouw keuze om lessen Engels te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen in de Engelse taal vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Engels volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Engels?

Er zijn momenteel 8282 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Engels lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 8282 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Engels beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 1074 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Engels?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Engels!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een Engelse cursus met de perfecte persoonlijke begeleiding

Engels Leren Spreken Met een Professionele Leraar

Do you speak English? Of je nu eindexamen Engels moet doen of je Engels wilt bijspijkeren, het leren van de een van de meest gesproken talen ter wereld is iets wat het best gaat onder de vleugels van een professionele leraar, met goede lessen. Iemand die jarenlang ervaring heeft met het lesgeven van Engels, die misschien zelf wel in een Engelstalig land heeft gewoond of er zelfs vandaan komt en de uren waard zijn.

 

Een docent die online, aan huis of ergens anders wekelijks, of misschien wel vaker, alles kan uitleggen over de Engelse grammatica, de verschillen tussen Amerikaans Engels en Brits Engels en je kan meenemen in de wondere wereld van de Engelse cultuur.

 

Bijles Engels kan voor iedere leerling, van alle leeftijden en achtergronden, ontzettend nuttig zijn en helpen. Want waarom je ook wilt Engels leren spreken, je vooruitgang zal grotendeels afhangen van de leraar die je hebt. Een leraar moet passie hebben en bevlogen zijn, kennis hebben van de taal maar ook weten hoe hij of zij moet lesgeven en daarnaast in staat zijn zijn of haar enthousiasme op jou, de leerling, over te brengen.

 

Dus of je nou een cursus Engels voor beginners neemt of juist een Engelse les voor gevorderden doet, zorg er eerst voor dat je een leraar hebt die leeft voor zijn of haar vak!

 

Waarom Engels Leren?

Volgens schattingen spreekt zo’n twintig procent van de wereldbevolking, wat neerkomt op 1.5 miljard mensen, Engels. 360 miljoen mensen spreken de taal als geboortetaal, terwijl in maar liefst 67 van de 195 landen ter wereld Engels staat geregistreerd als eerste officiële taal. Als deze statistieken niet al een enorme reden zijn om snel Engelse les te nemen, wat dan wel?!

 

Engels is een wereldtaal, dat kunnen we niet ontkennen. Vanwege de geschiedenis van het Britse rijk, dat zich uitstrekte van Noord-Amerika tot ver in Azië, vinden we overal ter wereld sporen van de Engelse taal terug. In veel populaire vakantiebestemmingen, zoals Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten, wordt Engels gesproken. Je zult nergens beter Engels leren dan in een van die landen!

 

Een andere goede reden om Engels te leren en bijles te nemen is het feit dat zoveel van de films en series die we kijken, muziek die we luisteren en boeken die we lezen in het Engels zijn uitgebracht.

 

Van de muziek van The Beatles tot de films over Harry Potter, van de boeken van Tolkien tot de Game of Thrones series: omdat zoveel mensen wereldwijd Engels spreken is het allemaal in het Engels geproduceerd. De moeite waard dus voor leraren om bijles te geven, en voor leerlingen om bijles te nemen!

 

Engels in Nederland

In Nederland speelt Engels ook een grote rol. Op zo goed als alle middelbare scholen is de taal een verplichte taal, naast het Nederlands. Op veel basisscholen is Engels zelfs al onderdeel van het lespakket. Uit een onderzoek uit 2012 bleek dat 90 procent van alle Nederlanders op een niveau Engels spreekt.

 

In sommige horecagelegenheden, met name in toeristische steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam wordt zelfs meer Engels dan Nederlands gepraat en ook in het hoger onderwijs wordt in het gros van de universiteiten in Nederland studies in het Engels gegeven om te zorgen dat internationale studenten bij kunnen blijven.

 

Ook de arbeidsmarkt is zeer internationaal in Nederland, wat ervoor zorgt dat de voertaal Engels is. Misschien zoek je wel een cursus Engels om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of omdat je baas wilt dat je Engelse les volgt?

 

Wat je reden dus ook is voor het Engels leren als leerling, je hoeft niet eens naar het buitenland toe om met de taal in aanraking te komen of de taal te kunnen oefenen. Engels is zo’n wereldtaal en Nederland is zo’n multicultureel, op de wereld gericht land dat je, met hulp van een goede leraar en uiteraard met volle toewijding, de taal zo onder de knie zult krijgen.

 

Verschillende Soorten Engelse Les

Wat voor soort taalcursus Engels je wilt volgen hangt volledig af van je doelen. Mocht je bijvoorbeeld bijles Engels nodig hebben omdat je op school moeite hebt om mee te komen met het vak, dan kan een bijlesleraar Engels je aan de hand van de syllabus weer helemaal op de rit krijgen.

 

Moet je eindexamen Engels doen en wil je de optimale voorbereiding om met de hoogste cijfers te kunnen slagen? Kijk dan naar een leraar Engels die ervaring heeft met het voorbereiden van leerlingen op eindexamenniveau. Er zijn allerlei cursussen te kiezen.

 

Het kan ook zijn dat je een woordje Engels wilt spreken op vakantie, of vanwege je werk. In dat geval kan je een leraar zoeken die toetst wat je niveau is, om aan de hand daarvan een lesprogramma te ontwikkelen dat precies bij je past en waarmee je binnen de juiste periode het niveau kan halen dat je nodig hebt.

 

Vind je het gezien de huidige tijden nog niet zo een goed idee om samen met je leraar in één ruimte zitten? Geen zorgen! Je kan bij de meeste leraren ook kiezen voor de optie ‘online Engelse les’, waardoor je gewoon vanachter je bureau kan werken aan een nieuwe taal!

 

Waarom een Cursus Engels bij Superprof Doen?

Superprof is al jarenlang een leidend platform voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leraren die uren lessen willen geven als voor leerlingen die uren lessen willen nemen en voor zowel beginners als voor gevorderden.

 

Wat betreft Engelse les hebben door de jaren heen talloze leraren zich aangemeld, met de meest uiteenlopende en professionele achtergronden, die zowel online als offline de kennis beheersen om je Engels niveau binnen een mum van tijd omhoog te krikken.

 

Je bent zeker niet de eerste persoon die via Superprof een leraar heeft gevonden waarmee hij of zij de moeilijkste onderdelen van de Engelse taal onder de knie heeft gekregen. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Engels is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en op Superprof bieden we het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen tot luisteren tot spreken tot schrijven, eigen te maken.

 

Maak dus je profiel aan, kies je niveau en je voorkeuren, vink je woonplaats aan en de eerste stappen naar het nog beter leren van Engels zijn gemaakt. Online of offline, de leraren Engels wachten op je! Practice your English, and become a true English speaker.

Wat wil je leren?