Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Arnhem

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 3 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met lessen Engels?

2. Organiseer je lessen Engels in Arnhem

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Arnhem

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Arnhem!

FAQ

💸 Wat kost een privéles Engels gemiddeld in Arnhem en omgeving?

In Arnhem is het gemiddelde bedrag van een privéles in de Engelse taal €17.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele leraren geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de docenten).

 

Lees meer over de prijzen voor bijles leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om thuislessen te geven in Arnhem?

In Arnhem en omgeving geven 77 leraren een Engelse cursus aan.

 

Je kunt hun werkervaring checken en op basis daarvan kiezen welke privé leraar in Arnhem, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je lessen Engels uit meer dan 77 verschillende profielen.

👴🏼Waarom zou je privélessen Engels proberen?

Privélessen Engels met een bijlesleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen praten met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je weekend weg naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers alomtegenwoordig! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je pas gekochte bluetooth speaker, tot de menukaart in het motel waar je dineert. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een minimale kennis van de Engelse taal. Ga dus snel aan de slag met deze populaire taal op Superprof!

 

Je selecteert je mentor en je plant in real life of online je privélessen Engels, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de docent van jouw keuze om lessen Engels te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je lessen Engels vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 77 bijlesleraren in de Engelse taal in Arnhem.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kunnen we vanuit huis via de webcam lessen Engels volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Arnhem!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een bijles, training of Engels cursus in Arnhem

Engelse lessen gegeven door een privéleraar in Arnhem

Ben jij op zoek naar lessen gericht op Engels gegeven door een privéleraar bij jou in de buurt van Arnhem? Dan ben jij hier aan het juiste adres! In Arnhem beschikken wij over een groot aantal Engels leraren die jou zeer graag willen helpen met het geven van de lessen, cursus of bijles die jij nodig hebt. Onze leraren hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Engels en weten precies hoe zij jou moeten helpen.

Het kan best voorkomen dat jij graag de Engelse taal wilt leren. Wij hebben meerdere Engels leraren die jou met veel enthousiasme willen helpen met het leren van Engels. Het kan ook voorkomen dat jij het vak Engels op school krijgt en hier moeite mee hebt. Als dit het geval is, laat je dan gerust helpen door een van onze Engels leraren bij jou in de buurt van Arnhem. Wat jij ook nodig hebt en wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, kom er snel achter welke van onze Engels leraren in Arnhem momenteel voor jou klaarstaan!

Leer de Engelse taal spreken, lezen en schrijven

Do you want to learn the English language and are you looking for an English course? Als jij Engels wilt leren spreken, lezen en schrijven, dan is er geen betere plek dan Superprof! Onze Engels leraren op Superprof willen jou graag helpen met het leren van de basis.

Leer alle belangrijke elementen, denk aan de grammatica, spelling, uitspraak, woordenschat, Engelse accenten en veel meer. Als jij zoekt naar gevorderde lessen, kijk dan wie van onze Engels leraren jou hierbij kan helpen. Volg gevorderde lessen en til jouw taalvaardigheden naar een hoger niveau met behulp van een privéleraar.

Engels bijles

De meeste van onze Engels leraren in Arnhem zijn in staat om bijles te geven aan leerlingen op school. Zit jij op school en heb jij moeite met het vak Engels? Onze leraren helpen jou graag om alle onderwerpen waar jij mee worstelt goed door te nemen. De leraar zal jou voorzien van een duidelijke uitleg en zal alle lesstof goed met jou doornemen. Je zult al gauw merken dat jij veel beter presteert in het vak Engels.

Onze leraren in Arnhem kunnen jou helpen met het doornemen van alle lesstof, huiswerk, het leren voor een toets, een examen en veel meer. Er is niets beter dan het volgen van privéles. De tijd van klassikale lessen op school is beperkt, maar bij het volgen van privéles kun jij net zo lang door tot je alles goed onder de knie hebt.

Zorg dat jij een geschikte leraar vindt

Op deze pagina kun je alle advertenties vinden van leraren die in staat zijn om jou te helpen in Arnhem. Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over elke leraar en de lessen die zij bieden. Zorg dat jij een leraar vindt die voldoet aan jouw eisen en in staat is om jou te begeleiden op de door jou gewenste locatie. Is er een specifieke locatie waar jij aan de slag wilt met jouw bijles of cursus, bijvoorbeeld bij jou thuis? Zorg dan dat jij een geschikte Engels leraar vindt die in staat is om les te geven op deze locatie.

Kun jij geen geschikte Engels leraar vinden bij jou in de buurt en wil jij liever online aan de slag met je lessen? Je kunt bij ons je les ook online volgen via de webcam. Een enorme hoeveelheid Engels leraren op Superprof zijn in staat om jou online te helpen via de webcam. Zij zijn goed getraind en weten precies hoe zij online lessen van hoge kwaliteit moeten voorbereiden. Via de advertenties van onze leraren kun jij erachter komen wie er in staat zijn om les online te geven.

Waar jij ook aan de slag wilt, zorg gauw dat je een geschikte leraar vindt. Boek je eerste les en ga vandaag nog aan de slag met je eerste les Engels!

Wat wil je leren?