Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Haarlem

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 37 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Haarlem

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Haarlem

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Haarlem?

De gemiddelde prijs van lessen in Haarlem is €22.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Haarlem ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Haarlem.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Haarlem?

Er zijn momenteel 319 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Haarlem.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 319 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Haarlem beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 37 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Haarlem?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Haarlem!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles en huiswerkbegeleiding nemen via Superprof in Haarlem

De bijlessen en huiswerkbegeleiding die jij nodig hebt in Haarlem

Woon je in Haarlem en ben je op zoek naar een docent bij jou in de buurt voor het geven van bijles en begeleiding met huiswerk? Zit je op school en heb je begeleiding nodig met bepaalde moeilijke vakken en/of zoek je naar examentraining, hulp met het leren voor een toets, tentamen, hulp met het voorbereiden voor de cito, studiebegeleiding of iets dergelijks met een docent bij jou in de buurt van Haarlem? Wij beschikken over een groot aantal leraren gespecialiseerd in veel verschillende vakken verspreid over alle delen van Haarlem. Kijk snel wie er momenteel beschikbaar zijn voor het geven van de bijles, huiswerkbegeleiding, cursussen, studiebegeleiding of dergelijke lessen bij jou in de buurt van Haarlem!

De beste lessen in Haarlem

Waar je ook naar op zoek bent, wij beschikken over een enorme hoeveelheid leraren gespecialiseerd in veel verschillende vakken. Al zoek je naar een docent gespecialiseerd  in rekenen, wiskunde, scheikunde, natuurkunde, aardrijkskunde, geschiedenis, economie, Nederlands, Engels, Frans, Duits of andere vakken, kijk snel welke van onze leraren gespecialiseerd zijn in het vak of onderwerp waar jij hulp mee nodig hebt. Onze leraren in Haarlem bieden bijles, huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding, cursussen, etc. aan leerlingen op alle niveaus en van alle categorieën. Wij beschikken over een grote hoeveelheid leraren in Haarlem die in staat zijn voor het geven van bijles en begeleiding aan leerlingen op de basisschool die moeite hebben met bepaalde vakken, bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op de middelbare school en bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen in het hoger onderwijs.

Naast leerlingen op school bieden onze docenten in Haarlem ook lessen aan leerlingen die niet op school zitten maar zich graag willen verdiepen in een specifiek vak of onderwerp of extra kennis en informatie op willen doen. Als jij geen leerling op school bent en je graag wilt verdiepen in een bepaald vak of onderwerp, kijk dan snel welke docenten in Haarlem de lessen bieden die jij nodig hebt. Onze leraren in Haarlem bieden lessen aan leerlingen op alle niveaus. Van les aan leerlingen op een niveeau voor beginners die de basis van een bepaald vak of onderwerp willen leren, les aan leerlingen op een niveau voor intermediates en les aan leerlingen op een niveau voor gevorderden. Het maakt niet uit of je een kind of volwassene bent, onze leraren in Haarlem bieden bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van alle leeftijden. Wij beschikken over meerdere leraren in Haarlem die veel ervaring hebben met het geven van bijles en begeleiding aan leerlingen van jonge leeftijden. Ben je de ouder van een kind en heeft jouw kind moeite met bepaalde vakken op school? Kijk dan gauw of je een geschikte leraar kunt vinden gespecialiseerd in de vakken waar jouw kind moeite mee heeft.

 

Volg je bijles en/of huiswerkbegeleiding op een locatie naar keuze

Op Superprof heb je veel voordelen waar jij van kunt profiteren. Eén van deze voordelen is dat je zelf kunt bepalen op welke locatie je lessen plaats moeten vinden. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid leraren verspreid over heel Haarlem die in staat zijn om bijles en begeleiding met huiswerk te geven op verschillende locaties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je bijles en huiswerkbegeleiding te volgen op de locatie van de docent. Veel van onze docenten beschikken over een geschikte omgeving voor het geven van bijles van hoge kwaliteit en bezitten alle belangrijke materialen voor het geven van lessen. Als jij liever niet uit huis wilt en je bijles en huiswerkbegeleiding liever volgt bij jou thuis, dan is dat ook mogelijk. Veel van onze docenten in Haarlem staan open voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding bij jou thuis. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je bijles en begeleiding met huiswerk op een andere locatie te volgen als de docent hiervoor open staat. Als dit het geval is, bespreek dit dan met de docent.

Als jij liever niet aan de slag gaat met bijles en huiswerkbegeleiding met een docent op een fysieke locatie dan kun je er ook voor kiezen om je les online te volgen. Al zoek je naar bijles online, huiswerkbegeleiding online, studiebegeleiding online, een cursus online of dergelijke lessen, kijk dan of je een online docent kunt vinden die de lessen biedt die jij nodig hebt. Wij beschikken over een grote hoeveelheid online docenten met honderden verschillende specialisaties verspreid over heel Nederland. Het volgen van bijles en huiswerkbegeleiding online is een populaire optie onder leerlingen die een gebrek aan tijd hebben, veel onderweg zijn of geen geschikte docent kunnen vinden bij hen in de buurt. Alle online lessen die onze leraren op Superprof bieden zijn van zeer hoge kwaliteit. Ga snel aan de slag met de lessen die jij nodig hebt in Haarlem of online. Naast Haarlem kun je ook docenten gespecialiseerd in het geven van bijles en huiswerkbegeleiding vinden in andere steden en regio’s van Noord-Holland en de rest van Nederland. Je kunt docenten met verschillende specialisaties vinden van Amsterdam tot Alkmaar, Zaanstad, Haarlemmermeer, Amstelveen, Den Haag, Rotterdam, etc.

Ga aan de slag met een docent naar keuze

Er is niets beter dan het volgen van bijles en huiswerkbegeleiding met een docent waar jij zelf voor hebt gekozen. Het is zeer belangrijk dat je aan de slag kunt met een docent die voldoet aan al jouw eisen en de lessen biedt die voldoen aan jouw persoonlijke doelen. Het volgen van bijles en huiswerkbegeleiding met een door jou gekozen docent zorgt ervoor dat jij zoveel mogelijk uit je lessen kunt halen. De docent zal alle tijd en aandacht alleen aan jou hoeven te besteden. Vind snel een perfecte docent, neem contact op en boek je eerste les in Haarlem. Ga vandaag nog van start met je eerste bijles in Haarlem!

Wat wil je leren?