Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Utrecht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 32 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Wil je starten met lessen Engels?

2. Organiseer je lessen Engels in Utrecht

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Utrecht!

Een leraar Engels vinden was nog nooit zo makkelijk!

Carla

Leraar Engels

Onze twee kinderen (8 & 10) gaan binnenkort in Amerika naar school en om ze klaar te stomen, hebben ze wekelijks les gehad van Carla. Carla is duidelijk een pro! Ze weet precies hoe ze les moet geven maar ook, en dat is minstens net zo belangrijk,...

Cristina

Leraar Engels

She can explain things in a very simple way. She is also really friendly and professional. Christina is a good teacher. I highly recommend her!

Devit, Eén jaar geleden

Cristina

Leraar Engels

Cristina is an extremely good Spanish teacher, she helped me a lot. At first I thought it would be harder to learn through webcam classes. But Cristina is so well prepared and professional in her classes which make them just as good as if she would...

Bram, 2 jaren geleden

Erik

Leraar Engels

Onze zoon heeft anderhalf jaar bijles voor Nederlands en krijgt ook studiecoaching van Erik. Erik denkt mee met onze zoon over hoe iets te doen ipv alleen het huiswerk. Hij gaat verder dan alleen de stof voor de les en werkt ook aan motivatie en...

P., 2 jaren geleden

Cristina

Leraar Engels

Cristina is a great teacher. With her, I got to improve my English very quickly. She is very nice, friendly, and also very patient. Her way of explaining things is easy to remember, which helps a lot. I even sent her my homework via whatsapp and she...

Donald, 3 jaren geleden

Cristina

Leraar Engels

Cristina is a great teacher! She is besides very professional, also very friendly, patient and funny ! I’ve learned so much about the english language in such a short time (pronunciation, grammar and vocubalary). I’m very pleased I’ve met such...

Bram, 3 jaren geleden

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor bijlessen Engels in Utrecht?

In Utrecht is de gemiddelde prijs van lessen Engels €18.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele tutors bieden de eerste gratis les aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om privé les te geven in Utrecht?

253 docenten in de Engelse taal bieden de mogelijkheid tot lessen Engels in Utrecht en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun curriculum vitae bekijken en op basis daarvan kiezen welke privé leraar in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je cursus Engels uit meer dan 253 geverifieerde profielen.

👴🏼 Met welke intentie kies je bijlessen Engels in Utrecht?

Bijlessen Engels met een bijles leraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen vergaderen met je zakelijke contacten overzee, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je midweek weg naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers alomtegenwoordig! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je nieuw aangeschafte stofzuiger, tot de menukaart in het restaurant waar je eet. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een minimale kennis van the King's Speech. Ga dus snel aan de slag met deze populaire taal op Superprof!

 

Je kiest je leraar en je plant in real life of online je privélessen Engels, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de leraar van jouw keuze om lessen Engels te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je bijlessen Engels vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 253 bijlesleraren Engels in Utrecht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kan je op Superprof ook online bijles Engels volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de docenten biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om snel veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een cursus of bijles Engels in Utrecht met Superprof

Engels Leren: Nodig én Leuk

 

Engels is een taal die ongelofelijk veel mensen over de wereld spreken. Meer dan een miljard mensen. Naar welk land je ook gaat, de meest logische taal waarmee je de plaatselijke bevolking meestal kan bereiken is in het Engels. Dankzij een cursus Engels kan de wereld zich dus echt voor je openen.

 

Tegelijkertijd is Engels leren niet alleen iets dat leuk is voor op reis of op vakantie: ook bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt kan Engels leren spreken je helpen. Er zijn in Nederland veel bedrijven die uit het buitenland komen, zoals Uber, waar de voertaal Engels is. Ook zijn er veel Nederlandse bedrijven die met buitenlandse partners zakendoen, waardoor het spreken van Engels je goed uit kan komen. Engelse cursussen voor beginners en gevorderden kan je vinden via Superprof.

 

Maar Nederland is sowieso land met veel Engelstalige invloeden. Soms heb je het niet eens door! Maar bedenk maar eens hoe vaak je op één dag in contact staat met Engels. Van het lezen van Engelstalig nieuws in de ochtend tot het spelen van spelletjes op de Playstation, van het luisteren naar je favoriete muziek tot het kijken van je favoriete serie in de avond: ze zijn in de meeste gevallen in het Engels gemaakt.

 

Ook op school of op je studie krijg je veel met Engels te maken. Bij sommigen al vanaf de basisschool, terwijl sommige studenten hun studie aan de universiteit of hogeschool zelfs helemaal in het Engels volgen! Een bijles Engels kan je dus enorm helpen om je in je eigen land nog beter verstaanbaar te maken. Engelse cursus kan je boeken per uur voor beginners en gevorderden.

 

De Beste Manieren om Engels te Leren

 

Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om een nieuwe taal te leren of om je taalniveau bij te spijkeren. Filmpjes op Youtube, apps voor op je telefoon, materiaal op het internet: je vindt er heel veel leerzame informatie die je kan gebruiken voor het Engels leren. Toch is er geen betere manier voor het leren van een nieuwe taal dan met begeleiding van een docent. Engelse les: Goede prijzen per uur te vinden via Superprof.

 

Een docent kan je via een intensieve Engelse cursus, een wekelijkse Engels bijles of een online cursus Engels de beste Engelse les geven. Waarom de beste Engelse les? Omdat een docent een programma kan opstellen dat volledig is aangepast aan jouw niveau en vaardigheden. Een standaard cursus Engels online kan zich niet aanpassen aan iemand. Een docent Engels wel. Hij of zij bepaalt je niveau aan de hand van een test, kijkt vervolgens wat er beter kan (misschien ben je wel een goede spreker maar moet je op luisterniveau nog stappen maken), en stelt aan de hand daarvan een lesprogramma op dat gemaakt is om je binnen de kortste tijd beter Engels te leren spreken.

 

Het mooie is dat zo’n cursus alsnog aangevuld kan worden met het genoemde materiaal dat beschikbaar is op internet. Als je een Engels docent is die uit een Engelstalig land komt of er die er heeft gestudeerd of gewoond kan hij of zij je misschien echte typische Engelse dingen leren. En dankzij de ontwikkelingen binnen de technologie kan je tegenwoordig ook een taal leren zonder je huis te verlaten. Er zijn namelijk heel veel Engels leraren op Superprof die online lessen als mogelijkheid aanbieden.

 

Waarom Engels Leren in Utrecht

 

Utrecht is de een perfecte stad voor het Engels leren. Als je zelf in Utrecht woont en je wilt hier Engels leren, dan kan je op Superprof gelijk zien welke docenten er bij jou in de buurt wonen. Je gaat naar Superprof, en tikt in de zoekbalk “Engels leren Utrecht” in en je zal een lijst krijgen van iedereen die binnen fietsafstand van je les kan komen geven.

 

Als je Utrecht goed kent dan zul je weten dat het een bruisende stad is, met veel verschillende culturen bij elkaar. Dankzij de Hogeschool Utrecht en de Universiteit van Utrecht komen er ieder jaar veel internationale studenten voor een tijdje in de stad wonen. Ze geven de stad extra internationale energie. Hoe leuk is het om met deze mensen te kunnen praten of ze de stad te kunnen laten zien? Het enige wat je hoeft te kunnen is een woordje Engels spreken! Kinderen kunnen cursussen vinden via Superprof. Nederlandse taal lessen zijn ook te vinden via Superprof.

 

Zoals we al eerder zeiden, hebben sommige hogescholen en universiteiten in Nederland Engelstalige studies en ook de HU en de UU in Utrecht bieden studies aan waarvoor je Engels moet kunnen om bij te kunnen blijven. Daarnaast is er ook een groeiend aantal winkels, horeca en bedrijven waar uitsluitend Engels gesproken wordt. Daarnaast, zo’n 40 procent van de toeristen die naar Utrecht komt, komt uit het buitenland. Zoals we eerder zeiden: Engels is een wereldtaal, grote kans dat als je Engels spreekt je met deze mensen kan praten, of misschien zelfs een baantje in de toerismesector kan vinden! The English course can be booked via Superprof.

 

Hoe Je Cursus Engels in Utrecht Eruit Kan zien

 

Engels leren in Utrecht kan op heel veel manieren, grotendeels afhankelijk van waar jouw wensen liggen. Omdat erop steeds meer plekken in Utrecht Engels wordt gesproken kan een docent je bijvoorbeeld meenemen naar een van die plekken om je Engels te oefenen met bijvoorbeeld het barpersoneel in een café. Je kan ook zien op sociale media naar groepen met Engelstaligen om daar je taal verder mee te oefenen.

 

Als je voor je Engelse cursussen bent geslaagd en je bent weer een niveau verder, zou je om het te vieren naar je favoriete Engelse band kunnen gaan als die in Utrecht speelt. Maar er andere manier om Engels te leren per uur in Utrecht is simpelweg door met je docent naar een van de parken te gaan en daar de dingen die je ziet te benoemen in het Engels. Engelse taalcursus kan je vinden via Superprof

 

Vanwege het grote aantal Engelstaligen in Utrecht zul je weinig moeite hebben een zogeheten native speaker te vinden. Geef je de voorkeur aan een Nederlandse docent Engels? Geen probleem: op Superprof kan je hoe dan ook de docent vinden die voldoet aan je profiel. Heb je zelf specifieke eisen, zoals de voorbereiding op een eindexamen of de verbetering van een bepaald aspect van het Engels? Vraag dan altijd of je docent daar ervaring mee heeft!

 

Wat wil je leren?