Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Utrecht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 37 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je cursus Engels in Utrecht

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Utrecht!

Een leraar Engels vinden was nog nooit zo makkelijk!

Cristina

Leraar Engels

Eind september ben ik begonnen met Engels les via Super-prof en ik kwam ervoor in contact met Cristina. We hebben tot nu toe wekelijks les gehad. Zij is altijd goed voorbereid, dynamisch, vrolijk en haar les is aangepast aan jouw wensen. Helaas moet...

Carla

Leraar Engels

Onze twee kinderen (8 & 10) gaan binnenkort in Amerika naar school en om ze klaar te stomen, hebben ze wekelijks les gehad van Carla. Carla is duidelijk een pro! Ze weet precies hoe ze les moet geven maar ook, en dat is minstens net zo belangrijk,...

Joke, 2 jaren geleden

Cristina

Leraar Engels

She can explain things in a very simple way. She is also really friendly and professional. Christina is a good teacher. I highly recommend her!

Devit, 2 jaren geleden

Cristina

Leraar Engels

Cristina is an extremely good Spanish teacher, she helped me a lot. At first I thought it would be harder to learn through webcam classes. But Cristina is so well prepared and professional in her classes which make them just as good as if she would...

Bram, 3 jaren geleden

Erik

Leraar Engels

Onze zoon heeft anderhalf jaar bijles voor Nederlands en krijgt ook studiecoaching van Erik. Erik denkt mee met onze zoon over hoe iets te doen ipv alleen het huiswerk. Hij gaat verder dan alleen de stof voor de les en werkt ook aan motivatie en...

Patty, 3 jaren geleden

Cristina

Leraar Engels

Cristina is a great teacher. With her, I got to improve my English very quickly. She is very nice, friendly, and also very patient. Her way of explaining things is easy to remember, which helps a lot. I even sent her my homework via whatsapp and she...

Donald, 4 jaren geleden

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor een bijles Engels in Utrecht?

De gemiddelde kosten van een bijles in de Engelse taal in Utrecht is €18.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis), de duur en de frequentie van de lessen kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

97% van leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt.

💻Kunnen we thuis online privélessen Engels volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Engels bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijlesleraren staan ​​tot je beschikking om huiswerkbegeleiding te geven in Utrecht en omgeving?

In Utrecht en in aangrenzende gebieden bieden 303 docenten Engelse lessen aan.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen bekijken en op basis daarvan selecteren welke tutor in Utrecht het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je lessen Engels uit meer dan 303 tutoren.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse lessen op maat met Superprof

Volg je Engels lessen met een door jou gekozen leraar in Utrecht

Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar een Engels privéleraar bij jou in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als je zoekt naar Engelse lessen in de omgeving van Utrecht, dan bieden wij wat je nodig hebt. In Utrecht kun je een groot aantal zeer enthousiaste Engels leraren vinden met veel kennis en ervaring op het gebied van deze taal en het geven van les. Zoek je naar een cursus Engels? Bij ons kun je een groot aantal leraren vinden die jou graag willen helpen met het leren van Engels. Of misschien zoek je naar bijles gericht op het schoolvak Engels. De meeste leraren op Superprof bieden bijles aan leerlingen op school. Kom er gauw achter welke van onze leraren de lessen bieden die jij nodig hebt!

Engels cursussen

Zoek je naar een cursus gericht op het leren van de Engelse taal? Onze leraren in Utrecht willen jou daar graag bij helpen. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het leren van de basis. Beheers jij de basis al maar wil jij graag meer taalkennis opdoen? Meerdere van onze leraren in Utrecht kunnen jou ook helpen om jouw taalkennis te verrijken en jouw skills te brengen naar een hoger niveau. Het volgen van privéles is een van de beste manieren om snel en effectief een taal te leren.

Bijles gericht op het schoolvak Engels

krijg jij het vak Engels op school en heb jij hier moeite mee? De meeste van onze Engels leraren in Utrecht bieden bijles aan leerlingen op school. Engels is lang niet altijd even gemakkelijk, veel leerlingen melden zich regelmatig aan voor het volgen van bijles. Als jij worstelt met het vak Engels, twijfel dan niet om je te laten helpen. Onze leraren op Superprof helpen jou graag om beter te kunnen presteren in het vak Engels. Onze leraren in Utrecht kunnen jou helpen met het geven van bijles, huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, een examen, een presentatie en veel meer. Op Superprof kun je bijles vinden op alle niveaus, van les aan leerlingen op de basisschool, de middelbare school tot aan studenten in het hoger onderwijs.

Vind een ideale docent voor je lessen

Waar jij ook naar op zoek bent, zorg dat je snel een perfecte leraar vindt voor het geven van de les die jij nodig hebt. Op deze pagina van Engels leraren in Utrecht kun je alle advertenties vinden van leraren die beschikbaar zijn. Lees alle advertenties zorgvuldig door en kijk of er een leraar tussen zit die voldoet aan jouw eisen en doelen. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden over elke leraar en de lessen die zij bieden. Ook kun je informatie vinden over hun prijs per uur, de locaties waar zij in staat zijn om les te geven, reactietijd, aantal studenten en meer.

Kies waar en wanneer je les plaats moet vinden

Bij Superprof heb je in je voordeel dat je zelf kunt bepalen hoe, waar, wanneer en met wie je les plaats moet vinden. Vind een leraar die in staat is om bijles te geven op de locatie waarop jij graag aan de slag wilt. Volg je lessen bijvoorbeeld bij jou thuis of op de locatie van de leraar. Volg jij je bijles of cursus Engels in plaats van op een fysieke locatie met je leraar liever online via de webcam? Bij ons is dat geen probleem. Je kunt je lessen via Superprof ook online volgen. Voor velen is het volgen van bijles online zeer praktisch. Vind een leraar die beschikbaar is op de dagen en tijden waarop jij je lessen wilt volgen. Zodra je een geschikte en beschikbare leraar hebt gevonden, boek dan gelijk je eerste les!

Wat wil je leren?