Homepagina
Lessen geven

Neem Engelse les via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 171 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Engels in Utrecht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze leraren Engels:

17 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 6 uur.

01

Vind je perfecte leraar Engels

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Engels en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Engels

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Utrecht!

Onze leerlingen in Utrecht
beoordelen hun leraar Engels als volgt

4.9
Cristina Leraar engels

Cristina is an extremely good Spanish teacher, she helped me a lot. At first I thought it would be harder to learn through webcam classes. But Cristina is so well prepared and professional in her classes which make them just as good as if she would...

4.9
Cristina Leraar engels

Cristina is a great teacher. With her, I got to improve my English very quickly. She is very nice, friendly, and also very patient. Her way of explaining things is easy to remember, which helps a lot. I even sent her my homework via whatsapp and she...

Donald, 2 jaren geleden

4.9
Cristina Leraar engels

Cristina is a great teacher! She is besides very professional, also very friendly, patient and funny ! I’ve learned so much about the english language in such a short time (pronunciation, grammar and vocubalary). I’m very pleased I’ve met such...

Bram, 2 jaren geleden

4.9
Cristina Leraar engels

Cristina gave me great lessons. She gave me the confidence to pass the Toefl exam which I passed.

Nassira, 2 jaren geleden

4.9
Cristina Leraar engels

Wow! Cristina, thank you for the tricks for learning. Cristina is very patient, friendly and you learn very quickly with her. I can't believe how much I learned in 2 lessons, and how much I will learn in the next lessons. If you have to choose a...

Jean, 2 jaren geleden

4.3
Feras Leraar engels

Feras is a very proffesional teacher. He is good with kids of all ages and gives leasons of good quality. Quick and proffesional in communication.

Bo, 3 jaren geleden

Ons advies om jou te laten excelleren in lessen Engels

Vind een bijles Engels op Superprof

Engels Leren: Nodig én Leuk

 

Engels is een taal die ongelofelijk veel mensen over de wereld spreken. Meer dan een miljard mensen. Naar welk land je ook gaat, de meest logische taal waarmee je de plaatselijke bevolking meestal kan bereiken is in het Engels. Dankzij een cursus Engels kan de wereld zich dus echt voor je openen.

 

Tegelijkertijd is Engels leren niet alleen iets dat leuk is voor op reis of op vakantie: ook bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt kan Engels leren spreken je helpen. Er zijn in Nederland veel bedrijven die uit het buitenland komen, zoals Uber, waar de voertaal Engels is. Ook zijn er veel Nederlandse bedrijven die met buitenlandse partners zakendoen, waardoor het spreken van Engels je goed uit kan komen. Engelse cursussen voor beginners en gevorderden kan je vinden via Superprof.

 

Maar Nederland is sowieso land met veel Engelstalige invloeden. Soms heb je het niet eens door! Maar bedenk maar eens hoe vaak je op één dag in contact staat met Engels. Van het lezen van Engelstalig nieuws in de ochtend tot het spelen van spelletjes op de Playstation, van het luisteren naar je favoriete muziek tot het kijken van je favoriete serie in de avond: ze zijn in de meeste gevallen in het Engels gemaakt.

 

Ook op school of op je studie krijg je veel met Engels te maken. Bij sommigen al vanaf de basisschool, terwijl sommige studenten hun studie aan de universiteit of hogeschool zelfs helemaal in het Engels volgen! Een bijles Engels kan je dus enorm helpen om je in je eigen land nog beter verstaanbaar te maken. Engelse cursus kan je boeken per uur voor beginners en gevorderden.

 

De Beste Manieren om Engels te Leren

 

Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om een nieuwe taal te leren of om je taalniveau bij te spijkeren. Filmpjes op Youtube, apps voor op je telefoon, materiaal op het internet: je vindt er heel veel leerzame informatie die je kan gebruiken voor het Engels leren. Toch is er geen betere manier voor het leren van een nieuwe taal dan met begeleiding van een docent. Engelse les: Goede prijzen per uur te vinden via Superprof.

 

Een docent kan je via een intensieve Engelse cursus, een wekelijkse Engels bijles of een online cursus Engels de beste Engelse les geven. Waarom de beste Engelse les? Omdat een docent een programma kan opstellen dat volledig is aangepast aan jouw niveau en vaardigheden. Een standaard cursus Engels online kan zich niet aanpassen aan iemand. Een docent Engels wel. Hij of zij bepaalt je niveau aan de hand van een test, kijkt vervolgens wat er beter kan (misschien ben je wel een goede spreker maar moet je op luisterniveau nog stappen maken), en stelt aan de hand daarvan een lesprogramma op dat gemaakt is om je binnen de kortste tijd beter Engels te leren spreken.

 

Het mooie is dat zo’n cursus alsnog aangevuld kan worden met het genoemde materiaal dat beschikbaar is op internet. Als je een Engels docent is die uit een Engelstalig land komt of er die er heeft gestudeerd of gewoond kan hij of zij je misschien echte typische Engelse dingen leren. En dankzij de ontwikkelingen binnen de technologie kan je tegenwoordig ook een taal leren zonder je huis te verlaten. Er zijn namelijk heel veel Engels leraren op Superprof die online lessen als mogelijkheid aanbieden.

 

Waarom Engels Leren in Utrecht

 

Utrecht is de een perfecte stad voor het Engels leren. Als je zelf in Utrecht woont en je wilt hier Engels leren, dan kan je op Superprof gelijk zien welke docenten er bij jou in de buurt wonen. Je gaat naar Superprof, en tikt in de zoekbalk “Engels leren Utrecht” in en je zal een lijst krijgen van iedereen die binnen fietsafstand van je les kan komen geven.

 

Als je Utrecht goed kent dan zul je weten dat het een bruisende stad is, met veel verschillende culturen bij elkaar. Dankzij de Hogeschool Utrecht en de Universiteit van Utrecht komen er ieder jaar veel internationale studenten voor een tijdje in de stad wonen. Ze geven de stad extra internationale energie. Hoe leuk is het om met deze mensen te kunnen praten of ze de stad te kunnen laten zien? Het enige wat je hoeft te kunnen is een woordje Engels spreken! Kinderen kunnen cursussen vinden via Superprof. Nederlandse taal lessen zijn ook te vinden via Superprof.

 

Zoals we al eerder zeiden, hebben sommige hogescholen en universiteiten in Nederland Engelstalige studies en ook de HU en de UU in Utrecht bieden studies aan waarvoor je Engels moet kunnen om bij te kunnen blijven. Daarnaast is er ook een groeiend aantal winkels, horeca en bedrijven waar uitsluitend Engels gesproken wordt. Daarnaast, zo’n 40 procent van de toeristen die naar Utrecht komt, komt uit het buitenland. Zoals we eerder zeiden: Engels is een wereldtaal, grote kans dat als je Engels spreekt je met deze mensen kan praten, of misschien zelfs een baantje in de toerismesector kan vinden! The English course can be booked via Superprof.

 

Hoe Je Cursus Engels in Utrecht Eruit Kan zien

 

Engels leren in Utrecht kan op heel veel manieren, grotendeels afhankelijk van waar jouw wensen liggen. Omdat erop steeds meer plekken in Utrecht Engels wordt gesproken kan een docent je bijvoorbeeld meenemen naar een van die plekken om je Engels te oefenen met bijvoorbeeld het barpersoneel in een café. Je kan ook zien op sociale media naar groepen met Engelstaligen om daar je taal verder mee te oefenen.

 

Als je voor je Engelse cursussen bent geslaagd en je bent weer een niveau verder, zou je om het te vieren naar je favoriete Engelse band kunnen gaan als die in Utrecht speelt. Maar er andere manier om Engels te leren per uur in Utrecht is simpelweg door met je docent naar een van de parken te gaan en daar de dingen die je ziet te benoemen in het Engels. Engelse taalcursus kan je vinden via Superprof

 

Vanwege het grote aantal Engelstaligen in Utrecht zul je weinig moeite hebben een zogeheten native speaker te vinden. Geef je de voorkeur aan een Nederlandse docent Engels? Geen probleem: op Superprof kan je hoe dan ook de docent vinden die voldoet aan je profiel. Heb je zelf specifieke eisen, zoals de voorbereiding op een eindexamen of de verbetering van een bepaald aspect van het Engels? Vraag dan altijd of je docent daar ervaring mee heeft!

 

FAQ

💸 Hoe duur is Engelse les in Utrecht en de omliggende gebieden?

Gemiddeld is de prijs van cursus Engels in Utrecht €17.

 

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je Engelse docent
  • waar de lessen zullen plaatsvinden (via webcam, bij de leerling of bij de leraar)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen (leer je Engels voor je plezier of ga je voor een certificaat?)

97% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan.

 

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om bijles Engels te geven in Utrecht?

In Utrecht en in aangrenzende gebieden geven 171 leraren een cursus Engels aan.

 

Je kunt hun vaardigheden doorlezen en op basis daarvan selecteren welke tutor in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je thuislessen Engels in Utrecht uit 171 geverifieerde profielen.

💻 Bieden leraren Engels ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Engels verzorgt

les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Engels te bekijken en online lessen te ontdekken.

👴🏼 Vanuit welk perspectief neem je een privécursus Engels in Utrecht?

Lessen Engels met een leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je kiest je privéleraar en je organiseert in real life of online je privélessen in de Engelse taal, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de docent van jouw keuze om thuislessen in de Engelse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je lessen in de Engelse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 171 tutors Engels in Utrecht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een bijles Engels gemiddeld in Utrecht en omgeving?

In Utrecht is de prijs van een cursus in de Engelse taal €17.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren biedt de eerste gratis les aan.

 

Lees meer over de tarieven voor leraren bij jou in de buurt.