Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Piano

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 87 beoordelingen.

27 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €27 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Piano leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Piano

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

đź’° Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Piano?

De gemiddelde prijs van lessen Piano is €27.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

đź’ˇ Waarom lessen Piano nemen?

Met de hulp van een leraar Piano kun je goed worden in Piano.

 

Heb je altijd al gedroomd om pianoconcerten te geven voor je vader en moeder, je grootouders of je klasgenoten? Zijn jouw sterren Mozart, Rubinstein, Wibi Soerjadi of Giacomo Puccini? (Deze top pianisten zijn de crème de la crème als het gaat om bekende pianisten!)

 

Wil je ook zo goed piano leren spelen als deze muzikale genieën? Met een privéleraar bij Superprof zul je binnen een mum van tijd Piano leren spelen als nooit tevoren.

 

Blues, Pop of klassieke Piano, dit zijn verschillende stijlen die je kan leren via Superprof. En ook al heb je geen piano, dan is dat geen hinderpaal. Bij de meeste tutoren op Superprof kan je ook afspreken om bij hen thuis te oefenen! Met een pianomeester van Superprof doorgrond je ieder geheim van de Piano, Piano Forte of Pianolina.

 

En voordat je het weet geef je zelf een pianoconcert in de schouwburg of het theater, voor een geboeid publiek. Meld je vandaag nog aan.

 

Je richt je blik op je privé leraar en je plant in real life of online je bijlessen piano autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de tutor van jouw keuze om bijlessen piano te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je privélessen piano in vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

đź’» Kan je op Superprof ook online bijles Piano volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Piano aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Piano meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Piano bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Piano?

Er zijn momenteel 451 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Piano lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 451 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Piano beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 87 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Piano?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Piano!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind de beste pianolessen en ga aan de slag met je passie

De beste leraren voor het leren van piano in Nederland

Voordat je begint met het leren van piano is het belangrijk dat je weet wat je doelen zijn. Ben je van plan om je te laten opleiden aan het conservatorium, wil je werken als componist, als docent op een muziekschool of wil je simpelweg piano leren spelen en je verdiepen in de wereld van muziek?

We komen veel in contact met mensen die zoeken naar lessen, dit gaat om leerlingen die piano spelen op een gevorderd niveau maar ook om leerlingen die pas voor het eerst in aanraking komen met piano en muziek.

Op Superprof beschikken we over piano experts over heel Nederland die je vol enthousiasme lessen geven en overal mee kunnen helpen, van het leren spelen van piano, het geven van pianolessen aan leerlingen op een niveau voor beginners, pianolessen aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, het leren spelen van bepaalde liedjes, piano’s leren stemmen, lessen gericht op het leren spelen van keyboard, pianolessen online en veel meer.

Onze leraren geven les aan iedereen, ongeacht het niveau of leeftijd van de leerling. Onze pianoles docenten geven les aan kinderen, jongeren en volwassenen.

De piano en zijn diversiteit als instrument

De creatie van de piano dateert uit de 18e eeuw. Drie eeuwen lang heeft dit instrument zich blijven ontwikkelen. Er zijn in de afgelopen drie eeuwen veel artiesten en diverse muziekstijlen en genres ontstaan.

We beschikken over piano docenten gespecialiseerd in verschillende soorten muziek, van klassiek, jazz, ritme en blues, wereldmuziek, tango, orgelmuziek, moderne muziek, pop, en veel meer. Je docent kan je helpen met het verdiepen in een of meerdere genres.

Onze docenten zijn experts op het gebied van piano

Op Superprof beschikken we over docenten met veel kennis en ervaring met het spelen van piano en het geven van les aan leerlingen. Dankzij Superprof kun je zelf kiezen met welke pianoles docent je aan de slag wilt voor het volgen van je lessen.

Je zal geen lessen meer te hoeven volgen met een docent waar jij niet voor hebt gekozen. Het is van uiterst belang dat je aan de slag gaat met een pianoles docent die voldoet aan al jouw eisen en behoeften.

Op Superprof hebben we een grote variëteit van pianoles docenten met diverse specialisaties, ervaring en kennis. Je kunt een geschikte docent vinden als je op zoek bent naar piano les op een niveau voor beginners, pianoles op een niveau voor gevorderden, les gericht op het leren spelen van liedjes, het leren spelen van akkoorden, noten, muziekgenres en veel meer.

Je zal ongetwijfeld een geschikte pianoles docent vinden bij jou in de buurt. Al bevind je je in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Groningen of waar dan ook, overal zijn meerdere piano docenten te vinden.

Vind een pianoleraar bij jou in de buurt

Als je op zoek bent naar een piano docent voor het volgen van pianoles bij jou in de buurt kun je bovenaan op deze website je locatie aangeven, bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Je zult gelijk zien welke pianoles docenten er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt.

Een van de vele voordelen van het volgen van pianoles met een pianoleraar van Superprof is dat je zelf kunt kiezen op welke locatie je je les wilt volgen. Dit kan zijn in het huis van de pianoles docent, je kan ook je les met een piano docent volgen bij jou in huis.

Op het profiel van elke pianoles docent kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de locaties waarop de piano docenten in staat zijn om les te geven. Neem contact op via het profiel van de piano docent en stuur een bericht of een mail. Als je liever niet fysieke pianolessen volgt bij jou in huis of thuis bij je pianoles docent, kun je er ook voor kiezen om pianoles online te nemen.

Veel van onze piano docenten geven digitale pianolessen online en zijn goed voorbereid op het geven van les online via de computer. Maak snel een beslissing of je pianolessen wilt volgen bij jou in huis, thuis bij je pianoleraar of digitale pianolessen online. Neem snel contact op met een van onze piano docenten en stuur een bericht of mail!

Volg je pianoles op de meest praktische tijden

Je kunt ervoor kiezen om les te volgen op de tijden waarop jij graag je les wilt volgen. Je zal geen pianoles hoeven te volgen op tijden die voor jou onpraktisch zijn. Neem contact op en stuur een bericht naar de pianoleraar met de tijden waarop jij graag pianolessen volgt. Als de pianoleraar beschikbaar is dan kunnen jullie snel tot een besluit komen.

Het is ook belangrijk dat je laat weten of je maar een paar lessen wilt volgen of lessen voor een paar weken, maanden, een half jaar, een jaar of zelfs voor meer dan een jaar. Als je lessen voor een half jaar of een heel jaar wilt volgen is het belangrijk dat je een pianoleraar vindt die hiervoor open staat.

Pianolessen voor een voordelige prijs

Een ander groot voordeel van het volgen van les met een piano docent van Superprof is dat je lessen kan volgen van hoge kwaliteit voor een zeer voordelige prijs. Veel van onze pianoles docenten geven korting op hun lessen als je van tevoren meerdere lessen tegelijk besteld. Daarnaast geeft bijna elke muziek en pianoles docent een gratis eerste proefles.

Tijdens deze eerste gratis proefles kun je kijken of de proefles je bevalt en bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen pianoles docent. Je kunt op het profiel van elke pianoleraar informatie vinden met betrekking tot de tarieven, korting en of de leraar een eerste gratis proefles geeft.

Ga vandaag nog aan de slag met je pianoles!

Als je piano wilt leren spelen en zoekt naar pianoles Nederland, een piano cursus, pianolessen op een niveau voor beginners, pianolessen op een niveau voor gevorderden, pianoles op een niveau voor experts, pianoles voor kinderen, lessen voor volwassenen, het leren spelen van bepaalde liedjes, het leren stemmen van piano’s, lessen gericht op het leren spelen van keyboard, een paar lessen, pianoles voor een jaar, pianolessen online of iets dergelijks, zoek dan niet verder en neem zo snel mogelijk contact op.

Je zal ongetwijfeld een geschikte piano docent vinden waar je je ook bevindt in Nederland, al woon je in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen of waar dan ook. Kijk op onze website wie er allemaal beschikbaar zijn, neem contact op en ga vandaag nog aan de slag met je pianoles!

Wat wil je leren?