Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Piano

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 96 beoordelingen.

28 ‚ā¨/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost ‚ā¨28 per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 6 uur.

Piano leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Pianolessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

ūüíį Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Piano?

De gemiddelde prijs van lessen¬†Piano is ‚ā¨28.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

ūüí° Waarom lessen Piano nemen?

Met de hulp van een leraar Piano kun je goed worden in Piano.

 

Heb je altijd al gedroomd om pianoconcerten te geven voor je vader en moeder, je grootouders of je klasgenoten? Zijn jouw sterren Mozart, Rubinstein, Wibi Soerjadi of Giacomo Puccini? (Deze top pianisten zijn de crème de la crème als het gaat om bekende pianisten!)

 

Wil je ook zo goed piano leren spelen als deze muzikale genie√ęn? Met een priv√©leraar bij Superprof zul je binnen een mum van tijd Piano leren spelen als nooit tevoren.

 

Blues, Pop of klassieke Piano, dit zijn verschillende stijlen die je kan leren via Superprof. En ook al heb je geen piano, dan is dat geen hinderpaal. Bij de meeste tutoren op Superprof kan je ook afspreken om bij hen thuis te oefenen! Met een pianomeester van Superprof doorgrond je ieder geheim van de Piano, Piano Forte of Pianolina.

 

En voordat je het weet geef je zelf een pianoconcert in de schouwburg of het theater, voor een geboeid publiek. Meld je vandaag nog aan.

 

Je richt je blik op je privé leraar en je plant in real life of online je bijlessen piano autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de tutor van jouw keuze om bijlessen piano te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je privélessen piano in vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

ūüíĽ Kan je op Superprof ook online bijles Piano volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Piano aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Piano meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Piano bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

ūüéď Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Piano?

Er zijn momenteel 492 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Piano lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 492 profielen.

‚úíÔłŹ Hoe worden onze leraren Piano beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 96 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Piano?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Piano!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind de beste piano lessen en ga aan de slag met je passie

De beste leraren voor het leren van piano in Nederland

Heb jij er altijd al van gedroomd om piano te kunnen spelen? Maak dan gauw gebruik van jouw talent en maak al je dromen waar. Volg pianoles gegeven door een van onze piano experts bij jou in de buurt. Op Superprof beschikken wij over een enorm aantal zeer ervaren en getalenteerde pianoles docenten die jou graag willen helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Kijk gauw wie er momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

Vind een pianoleraar bij jou in de buurt

Als je op zoek bent naar een piano docent voor het volgen van pianoles bij jou in de buurt kun je bovenaan op deze pagina je locatie aangeven, bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Je zult gelijk zien welke pianoles docenten er beschikbaar zijn bij jou in de buurt.

 

Op de advertenties van onze piano docenten kun jij alle belangrijke informatie vinden over hun kennis, ervaring en de lessen die zij bieden. Onze piano docenten op Superprof bieden les aan leerlingen op verschillende niveaus. Kom er via de advertenties van de docenten achter wat voor lessen zij bieden en of zij lesgeven op jouw niveau. Ben jij op zoek naar pianoles aan beginners? De meeste van onze piano docenten geven les aan leerlingen die de basis willen leren van piano.Ook kun je aan de slag met gevorderde lessen.

Pianoles op de door jou gewenste locatie

Een van de vele voordelen van het volgen van pianoles met een pianoleraar van Superprof is dat je zelf kunt kiezen op welke locatie jij je les wilt volgen. Dit kan zijn in het huis van de pianoles docent, je kan ook je les met een piano docent volgen bij jou in huis.

 

Op het profiel van elke pianoles docent kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de locaties waar de piano docenten in staat zijn om les te geven. Neem contact op via het profiel van de piano docent en stuur een bericht of een mail. Als je liever niet fysieke pianolessen volgt bij jou in huis of thuis bij je pianoles docent, kun je er ook voor kiezen om pianoles online te nemen.

Veel van onze piano docenten geven digitale pianolessen online en zijn goed voorbereid op het geven van les online via de computer. Maak snel een beslissing of je pianolessen wilt volgen bij jou in huis, thuis bij je pianoleraar of digitale pianolessen online. Neem snel contact op met een van onze piano docenten en stuur een bericht of mail!

Volg je pianoles op de meest praktische tijden

Je kunt ervoor kiezen om les te volgen op de tijden waarop jij graag je les wilt volgen. Je zal geen pianoles hoeven te volgen op tijden die voor jou onpraktisch zijn. Neem contact op en stuur een bericht naar de pianoleraar met de tijden waarop jij graag pianolessen volgt. Als de pianoleraar beschikbaar is dan kunnen jullie snel tot een besluit komen.

Het is ook belangrijk dat je laat weten voor hoe lang jij aan de slag wilt met je lessen. Zoek jij naar een paar lessen of naar lessen voor een aantal weken, maanden, een half jaar of bijvoorbeeld een jaar? Laat tijdens het contact opnemen weten voor hoe lang jij aan de slag wilt en kijk of de docent hiervoor open staat.

Boek je eerste les

Je kunt bij ons super snel en eenvoudig contact opnemen via de advertentie van de door jou gekozen docent. Doe dit door op 'Boek een les' te drukken. Vervolgens zul jij alle opties zien waar jij contact mee kunt maken. Kies een van de opties en stuur de door jou gekozen docent een bericht. Laat hierin weten wat jij nodig hebt, wat je doelen zijn en waar jij aan de slag wilt. Kom samen met de docent tot een besluit en ga vandaag nog aan de slag met je eerste pianoles!

Wat wil je leren?