Homepagina
Lessen geven

Neem pianoles in Nederland via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 231 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Waar zoek je naar piano lessen?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Piano

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 25 beoordelingen.

24 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €24 per uur

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur

01

Vind je ideale leraar Piano

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Piano en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen)

02

Organiseer je lessen Piano

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Piano

4.5
Imanol Leraar piano

I have had Imanol as a piano teacher for nearly a year. He is extremely patient and friendly , puts you at ease. I have never played an instrument before so have learnt to read the music too. Imanol makes the lessons fun , but is very...

4.5
Imanol Leraar piano

Imanol Casan is a very good pianoteacher. I learned a lot in a short time, and he is very patient, which I need First I had my lessons on the conservatory, but now in the Corona time I have my lessons online and I'm glad that I didn't have to...

Marjo, 2 maanden geleden

4.9
Milda Leraar piano

Milde is heel leuk met mijn kinderen en past haar les aan aan de leeftijd van de kinderen. Ze houdt ze bij de les op een leuke manier!

Ingrid, 11 maanden geleden

5.0
Bryan Leraar piano

Super leuke en ervaren leraar, ook al ben je beginner, hij legt alles super goed uit, dat je het snel snapt. Veel zin in de volgende les...

Pam, Eén jaar geleden

5.0
Wanyta Leraar piano

Wanyta is bijzonder gastvrij en een prettige bijlesdocent. Ze legt op een duidelijke, begrijpbare manier uit. Als 'beginner' heb ik een paar zeer handige tips ontvangen die me helpen om beter te worden. Geen op- of aanmerkingen van mij!

Marjolein, Eén jaar geleden

5.0
Helena Leraar piano

Helena is a great teacher, a professional and very kind. Helena is een geweldige lerares. Heel professioneel. Ze let ook goed op zaken als houding en zet echt de puntjes op de i. The price isn't just reasonable, it's really cheap for a professional.

Ineke, 2 jaren geleden

Bekijk ons aanbod van lessen Piano

Volg pianolessen in Nederland met Superprof

De beste leraren voor het leren van piano in Nederland

Voordat je begint met het leren van piano is het belangrijk dat je weet wat je doelen zijn. Ben je van plan om je te laten opleiden aan het conservatorium, wil je werken als componist, als docent op een muziekschool of wil je simpelweg piano leren spelen en je verdiepen in de wereld van muziek? We komen veel in contact met mensen die zoeken naar lessen, dit gaat om leerlingen die piano spelen op een gevorderd niveau maar ook om leerlingen die pas voor het eerst in aanraking komen met piano en muziek.

Op Superprof beschikken we over piano experts over heel Nederland die je vol enthousiasme lessen geven en overal mee kunnen helpen, van het leren spelen van piano, het geven van pianolessen aan leerlingen op een niveau voor beginners, pianolessen aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, het leren spelen van bepaalde liedjes, piano’s leren stemmen, lessen gericht op het leren spelen van keyboard, pianolessen online en veel meer. Onze leraren geven les aan iedereen, ongeacht het niveau of leeftijd van de leerling. Onze pianoles docenten geven les aan kinderen, jongeren en volwassenen.

De piano en zijn diversiteit als instrument

De creatie van de piano dateert uit de 18e eeuw. Drie eeuwen lang heeft dit instrument zich blijven ontwikkelen. Er zijn in de afgelopen drie eeuwen veel artiesten en diverse muziekstijlen en genres ontstaan. We beschikken over piano docenten gespecialiseerd in verschillende soorten muziek, van klassiek, jazz, ritme en blues, wereldmuziek, tango, orgelmuziek, moderne muziek, pop, en veel meer. Je docent kan je helpen met het verdiepen in een of meerdere genres.

Onze docenten zijn experts op het gebied van piano

Op Superprof beschikken we over docenten met veel kennis en ervaring met het spelen van piano en het geven van les aan leerlingen. Dankzij Superprof kun je zelf kiezen met welke pianoles docent je aan de slag wilt voor het volgen van je lessen. Je zal geen lessen meer te hoeven volgen met een docent waar jij niet voor hebt gekozen. Het is van uiterst belang dat je aan de slag gaat met een pianoles docent die voldoet aan al jouw eisen en behoeften.

Op Superprof hebben we een grote variëteit van pianoles docenten met diverse specialisaties, ervaring en kennis. Je kunt een geschikte docent vinden als je op zoek bent naar piano les op een niveau voor beginners, pianoles op een niveau voor gevorderden, les gericht op het leren spelen van liedjes, het leren spelen van akkoorden, noten, muziekgenres en veel meer. Je zal ongetwijfeld een geschikte pianoles docent vinden bij jou in de buurt. Al bevind je je in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Groningen of waar dan ook, overal zijn meerdere piano docenten te vinden.

Vind een pianoleraar bij jou in de buurt

Als je op zoek bent naar een piano docent voor het volgen van pianoles bij jou in de buurt kun je bovenaan op deze website je locatie aangeven, bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Je zult gelijk zien welke pianoles docenten er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Een van de vele voordelen van het volgen van pianoles met een pianoleraar van Superprof is dat je zelf kunt kiezen op welke locatie je je les wilt volgen. Dit kan zijn in het huis van de pianoles docent, je kan ook je les met een piano docent volgen bij jou in huis.

Op het profiel van elke pianoles docent kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de locaties waarop de piano docenten in staat zijn om les te geven. Neem contact op via het profiel van de piano docent en stuur een bericht of een mail. Als je liever niet fysieke pianolessen volgt bij jou in huis of thuis bij je pianoles docent, kun je er ook voor kiezen om pianoles online te nemen. Veel van onze piano docenten geven digitale pianolessen online en zijn goed voorbereid op het geven van les online via de computer. Maak snel een beslissing of je pianolessen wilt volgen bij jou in huis, thuis bij je pianoleraar of digitale pianolessen online. Neem snel contact op met een van onze piano docenten en stuur een bericht of mail!

Volg je pianoles op de meest praktische tijden

Je kunt ervoor kiezen om les te volgen op de tijden waarop jij graag je les wilt volgen. Je zal geen pianoles hoeven te volgen op tijden die voor jou onpraktisch zijn. Neem contact op en stuur een bericht naar de pianoleraar met de tijden waarop jij graag pianolessen volgt. Als de pianoleraar beschikbaar is dan kunnen jullie snel tot een besluit komen. Het is ook belangrijk dat je laat weten of je maar een paar lessen wilt volgen of lessen voor een paar weken, maanden, een half jaar, een jaar of zelfs voor meer dan een jaar. Als je lessen voor een half jaar of een heel jaar wilt volgen is het belangrijk dat je een pianoleraar vindt die hiervoor open staat.

Pianolessen voor een voordelige prijs

Een ander groot voordeel van het volgen van les met een piano docent van Superprof is dat je lessen kan volgen van hoge kwaliteit voor een zeer voordelige prijs. Veel van onze pianoles docenten geven korting op hun lessen als je van tevoren meerdere lessen tegelijk besteld. Daarnaast geeft bijna elke muziek en pianoles docent een gratis eerste proefles. Tijdens deze eerste gratis proefles kun je kijken of de proefles je bevalt en bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen pianoles docent. Je kunt op het profiel van elke pianoleraar informatie vinden met betrekking tot de tarieven, korting en of de leraar een eerste gratis proefles geeft.

Ga vandaag nog aan de slag met je pianoles!

Als je piano wilt leren spelen en zoekt naar pianoles Nederland, een piano cursus, pianolessen op een niveau voor beginners, pianolessen op een niveau voor gevorderden, pianoles op een niveau voor experts, pianoles voor kinderen, lessen voor volwassenen, het leren spelen van bepaalde liedjes, het leren stemmen van piano’s, lessen gericht op het leren spelen van keyboard, een paar lessen, pianoles voor een jaar, pianolessen online of iets dergelijks, zoek dan niet verder en neem zo snel mogelijk contact op. Je zal ongetwijfeld een geschikte piano docent vinden waar je je ook bevindt in Nederland, al woon je in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen of waar dan ook. Kijk op onze website wie er allemaal beschikbaar zijn, neem contact op en ga vandaag nog aan de slag met je pianoles!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Piano?

De gemiddelde prijs van lessen Piano is €24.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Piano nemen?

Met de hulp van een leraar Piano kun je goed worden in Piano.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Piano volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Piano aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Piano meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Piano bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Piano?

Er zijn momenteel 231 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Piano lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 231 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Piano beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 25 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.