Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Turks

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 20 beoordelingen.

22 €/u

De beste prijzen: 97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €22 per uur.

9 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 9 uur.

Turks leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Turks

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Turks?

De gemiddelde prijs van lessen Turks is €22.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Turks nemen?

Met de hulp van een leraar Turks kun je goed worden in Turks.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Turks volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Turks aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Turks meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Turks bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Turks?

Er zijn momenteel 73 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Turks lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 73 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Turks beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 20 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Turks?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Turks!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Turks leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Leer Turks met een gespecialiseerde privéleraar op dit gebied

 

Heb jij een grote passie voor Turkije en wil jij graag de geweldige taal leren? Of misschien wil jij de Turkse taal leren om andere redenen, bijvoorbeeld voor werkdoeleinden. Superprof is het beste platform voor het vinden van Turks lessen van hoge kwaliteit. Wij hebben een groot aantal Turks leraren met veel kennis en ervaring op dit gebied die jou graag willen helpen met het leren spreken, lezen en schrijven in deze unieke taal. Zij geven les zowel aan beginners als aan intermediates en gevorderden. Wij hebben Turks leraren verspreid over heel Nederland. Kijk snel welke van onze Turks leraren beschikbaar zijn voor het geven van les bij jou in de omgeving!

 

Een unieke taal

 

Turks is een taal die door veel mensen wordt gesproken. Meer dan 80 miljoen mensen spreken Turks als hun moedertaal. Daarnaast zijn er ook nog eens een half miljoen mensen die de taal spreken als tweede of vreemde taal. Turks wordt gesproken als een officiële taal in Turkije en Cyprus. Het wordt ook gesproken door een aanzienlijk deel van de bevolking in Azerbeidzjan, Irak, Syrië, Libanon, Israël en veel meer landen.

 

De beste Turks leraren bij jou in de buurt

 

Ben jij een van de mensen die ervan droomt om Turks te kunnen spreken, lezen en schrijven? Aan de slag gaan met een professionele Turks leraar is de beste manier om snel en effectief Turks te leren. Al onze Turks leraren zijn experts op het gebied van deze taal en weten precies hoe zij jou moeten helpen met het leren spreken, lezen en schrijven op een goed niveau. Je kunt je met onze leraren verdiepen in de grammatica, spelling, uitspraak, Turkse accenten, communicatie en veel meer. De Turkse taal heeft daarnaast een ander alfabet dan de meeste mensen gewenst zijn. De leraar zal jou helpen om het alfabet goed door te nemen en hoe je alle klinkers en medeklinkers op de juiste manier uit moet spreken.

 

Ook is het belangrijk dat je tijdens het leren van de Turkse taal kennis opdoet over de Turkse cultuur. Dit zorgt ervoor dat je de mensen uit Turkije en vele gezegden, spreekwoorden, uitspraken en bepaalde termen beter begrijpt. Onze leraren weten precies hoe zij jou alles uit moeten leggen over de Turkse cultuur. Heb jij al redelijk wat ervaring met de Turkse taal maar wil jij graag je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Onze Turks leraren kunnen jou daar ook bij helpen. Wat jouw doelen ook zijn, kijk gauw welke van onze enthousiaste Turks leraren jou kunnen helpen met het leren van deze geweldige taal.

 

Kijk wie er beschikbaar zijn in jouw omgeving

 

Je kunt een groot aantal Turks leraren vinden verspreid over verschillende delen van Nederland, ongetwijfeld zijn er meerdere Turks experts niet al te ver bij jou vandaan. Woon jij in Amsterdam of bijvoorbeeld in Eindhoven, Groningen of Den Haag? Geef bovenaan deze pagina aan wat jouw woonplaats is, en klik op zoeken. Vervolgens zul je alle Turks leraren zien die jou kunnen helpen bij jou in de buurt. Je kunt alle belangrijke informatie over elke Turks leraar vinden op zijn of haar advertentie.

 

Je kunt informatie vinden over onder andere hun specialisaties, aan wie en op welk niveau zij lesgeven, hun achtergrond, hun kennis en ervaring met de Turkse taal en het geven van les, hun prijs per uur, de locaties waarop zij in staat zijn om les te geven, beschikbare tijden en of zij in staat zijn om een eerste les gratis van een uur te bieden.

 

Als jij niet kunt vinden waar jij naar op zoek bent of graag meer wilt weten over een specifieke leraar, kies er dan voor om contact op te nemen. Schrijf de leraar een bericht en stel alle mogelijke vragen die je hebt. De leraar zal jou zo snel mogelijk voorzien van alle belangrijke informatie. Volg jij het liefst een eerste gratis les van een uur? Maak dan gebruik van het feit dat de meeste van onze Turks leraren een eerste gratis proefles bieden van een uur. Volg deze eerste gratis les van een uur en kijk tijdens de les of de les voldoet aan jouw eisen en doelen. Bepaal achteraf of je wel of niet verder wilt met de door jou gekozen Turks leraar.

 

Volg je Turks les of cursus wanneer het jou het beste uitkomt

 

Heb jij alleen vrije tijd op bepaalde dagen van de week om een specifiek uur, bijvoorbeeld op maandag en dinsdag in de avond of op donderdag in de ochtend? Zorg dat jij een Turks leraar vindt die beschikbaar is op deze dagen en tijden en in staat is om jou hierop te helpen. Neem contact op en bespreek dit met een of meerdere van onze leraren bij jou in de buurt. Heb jij een aantal lessen nodig van een paar uur, les voor een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer? Vraag of de leraar open staat om jou te begeleiden voor de door jou gewenste periode.

 

Kies zelf waar jij je les of cursus wilt volgen

 

Heb jij een specifieke locatie in gedachten voor het volgen van je les of cursus? Zorg ervoor dat jij een Turks leraar vindt die jou kan helpen op deze locatie. Op de advertenties van onze leraren kun je zien welke van onze leraren in staat zijn om jou te begeleiden op de door jou gewenste locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis.

 

Turks lessen online

 

Vind jij het om de een of andere reden prettiger om je Turks les of cursus online te volgen via je webcam? Kies er dan voor om je lessen online te volgen. Het grootste deel van onze Turks leraren zijn in staat om Turks lessen online te geven. Zij zijn hier goed voor getraind en weten precies hoe zij online lessen van hoge kwaliteit moeten voorbereiden. Je lessen online volgen is een praktische optie als jij bijvoorbeeld veel onderweg bent, het druk hebt of niet wil reizen. Op de advertenties van onze Turks leraren staat aangetoond of zij Turks les online bieden. Of jij nou online aan de slag wilt of op een fysieke locatie, zorg gauw dat je een geschikte Turks leraar vindt. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les Turks!

 

Wat wil je leren?