Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Muziekproductie

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 66 beoordelingen.

31 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €31 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Muziekproductie leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Muziekproductie

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Muziekproductie?

De gemiddelde prijs van lessen Muziekproductie is €31.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Muziekproductie nemen?

Armin van Buuren, DJ La Fuente, Afrojack; allemaal voorbeelden van diskjockeys uit Nederland die waar ze ook komen geadoreerd worden. En wat te denken van onze hiphop- en rap-producers? Jack Shirak, Spanker en Monsif maken al jaren de dienst uit in Nederland én daarbuiten. De hamvraag is: hoor jij ook in dit lijstje?

 

Het leren van muziekproductie is niet alleen heel leuk om te doen - je kunt immers je eigen liedjes gaan creëren en verspreiden - maar het opent allerlei creatieve deuren in je hoofd die voorheen gesloten bleven!

 

Je kunt namelijk werkelijk alle kanten op: wil je een clubtrack maken, een dance-epos of een klassieke hiphop-beat? En ga je teksten schrijven voor je liedjes, of houd je het instrumentaal?

 

Dat je niet elk instrument beheerst is bovendien niet zo belangrijk bij muziekproductie. Met software als Ableton, FL Studio of Cubase kun je in het programma uit honderden instrumenten kiezen, en melodieën inspelen óf invoeren zonder dat je de vingervlugheid hebt op het 'echte' instrument. 'Beats tikken' is een skill waarbij je welke klanken maar wilt kan inspelen, zolang je een muis, toetsenbord en scherm hebt.

 

En hoewel we nu heel erg focussen op het maken van songs, kun je natuurlijk ook muziek of geluid leren produceren voor andere doeleinden.

 

Ben je geweldig in het editen van video's en beeldmateriaal, maar wil je graag ook het geluid verzorgen? Ben je geïnteresseerd in het audio-onderdeel van cinema en is het hoogtepunt van Interstellar voor jou niet het acteerwerk, maar de soundtrack van Hans Zimmer? Ook in dat geval is een cursus Muziekproductie een geweldig idee.

 

Op Superprof zijn er allerhande opties en vergeet niet: de eerste les is gratis! Je selecteert je privé docent op Superprof en je plant in real life of online je privélessen Muziekproductie, autonoom en onafhankelijk.

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de leraar van jouw keuze om bijlessen Muziekproductie te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen Muziekproductie in vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Muziekproductie volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Muziekproductie aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Muziekproductie meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Muziekproductie bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Muziekproductie?

Er zijn momenteel 233 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Muziekproductie lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 233 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Muziekproductie beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 66 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Muziekproductie?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Muziekproductie!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een Cursus Cubase of een andere Cursus Muziek Produceren!

Producerles gegeven door een expert op dit gebied bij jou in de buurt

Wil jij eigen tracks maken/mixen en leren van een ervaren muziekproducer/mixingengineer? Krijg les op maat binnen jouw genre gegeven door een van onze producers bij jou in de buurt! Op Superprof beschikken wij over een groot aantal muziek producers die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Kijk gauw welke van onze producers momenteel voor jou klaarstaan bij jou in de buurt!

Lessen van hoge kwaliteit

De les muziek produceren die je bij ons kunt vinden is van hoge kwaliteit, op Superprof gaan wij namelijk alleen samenwerking aan met professionals in de vakken waarin zij lesgeven. Met wie jij ook beslist om je producer les te volgen, je zult gegarandeerd les volgen met een expert. De meeste van onze producers op Superprof kunnen jou helpen met het produceren van muziek gericht op verschillende genres.

Je kunt bij ons aan de slag met producers gespecialiseerd in hip hop, pop, elektronische muziek, edm, trance, dancehall, r&b en veel meer. Ook kunnen zij jou helpen met het mixen en het geven van een DJ cursus. Onze producers gebruiken verschillende programma's van hoge kwaliteit, denk aan FL Studio, Logic Pro X, Ableton Live en Cubase.

Volg je lessen in een muziek studio

Volg je muziekproductie les op de locatie die voor jou het beste uitkomt. De meeste van onze producers op Superprof beschikken over een eigen studio met alle juiste apparatuur en software. Zij willen jou graag helpen met het geven van les in hun professionele studio. Ook kun je ervoor zorgen om je producer les te volgen bij jou thuis en de leraar over laten komen. Zorg in dit geval dat jij beschikt over de juiste hardware en software. Heb jij een andere locatie in gedachten? Laat dit dan weten aan de producer. Op de advertenties van onze muziek producer kun je zien op welke locaties de lessen plaats kunnen vinden.

Muziekproductie online

Ook kun jij je muziekproductie les online volgen via je webcam. Veel leerlingen vinden het prettig om hun lessen online te volgen. Als jij je producer lessen online wilt volgen, kijk dan wie hiervoor open staan. De meeste van onze producers bieden lessen online via de webcam. Onze online leraren weten precies hoe zij lessen online moeten voorbereiden via de webcam zonder dat de kwaliteit van de lessen vermindert.

Beslis wanneer jouw lessen plaats moeten vinden

Heb jij alleen vrije tijd op een specifieke dag van de week? Zorg dat jij een leraar vindt die in staat is om les te geven op de dag en uur van de dag waarop jij aan de slag wilt. Neem contact op met een of meerdere van onze producers en vraag op welke dagen en tijden zij beschikbaar zijn. 

Kijk of deze tijden overeenkomen met de tijden waarop jij vrij bent. Vergeet niet te melden voor hoe lang jij in gedachten hebt om je lessen of cursus te volgen. Laat weten of jij zoekt naar lessen voor een aantal dagen, weken, maanden of misschien wel een jaar.

Boek je eerste les

Je kunt bovenaan deze pagina aangeven wat jouw locatie is. Vul jouw woonplaats in en kom erachter wie beschikbaar zijn in jouw stad of regio. Lees alle advertenties van producers die lesgeven bij jou in de buurt. Kijk of er een producer tussen zit die voldoet aan jouw eisen en doelen. Als jij een geschikte producer hebt gevonden, neem dan gelijk contact op en boek je eerste les. Ga zo snel mogelijk van start met een door jou gekozen producer!

Wat wil je leren?