Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Gitaar

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 119 beoordelingen.

24 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €24 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Gitaar leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Gitaar

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Gitaar

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Gitaar?

De gemiddelde prijs van lessen Gitaar is €24.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Gitaar nemen?

Met de hulp van een leraar Gitaar kun je goed worden in Gitaar.

 

Lessen gitaar met een privéleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Maar onthoud: échte vooruitgang en écht leren spelen zoals je favoriete muzikanten, dat is een kwestie van volhouden. Slash, Jimmy Page en Jimi Hendrix hebben het ook niet in één dag geleerd!

 

De eerste fases van gitaar leren spelen kunnen lastig zijn, maar wanhoop niet. Even doorgaan en dan trots zijn op je vooruitgang. Wanneer je begint met gitaarspelen, zal je al gauw geïnspireerd raken door je helden en geïnspireerd raken tijdens het oefenen van je favoriete liedjes.

 

Veel bekende gitaardeuntjes kun je als beginner al proberen en het geeft een enorme kick als je voor het eerst een van je lievelingsriffjes naspeelt. Rock on!

 

Je kiest je privé docent op Superprof en je boekt in real life of online je privélessen gitaar, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Er is ook een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je privélessen gitaar vol goede moed te beginnen.

 

Zo zorg je ervoor dat jij exact de leraar vindt die jij nodig hebt voor jouw wensen. Wil je spaanse gitaar leren? Dat kan. Wil je basgitaar leren? Geen probleem.

 

Wil je je juist focussen op een specifiek onderdeel van gitaarspelen, bijvoorbeeld het spelen van powerchords? Je raadt het al, het kan! Op Superprof zoek je zelf naar jouw perfecte gitaarleraar en stem je alles met hem of haar af, precies zoals jij dat wilt.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Gitaar volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Gitaar aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Gitaar meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Gitaar bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Gitaar?

Er zijn momenteel 541 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Gitaar lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 541 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Gitaar beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 119 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Gitaar?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Gitaar!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind snel en eenvoudig een gitaarleraar in Nederland via Superprof

Gitaar Leren Spelen

Is het voor jou altijd al een droom geweest om gitaar te kunnen spelen? Bij Superprof ben je aan het juiste adres voor het gitaar leren. Je kan bij ons zelf kiezen hoe je je lessen wilt hebben, online of offline, met lessen aan huis of ergens anders: er zijn in Nederland genoeg docenten gitaar te vinden die precies weten hoe ze jong en oud, welk niveau dan ook, kunnen leren gitaar spelen.

Als jij in Nederland zoekt naar een goede docent Gitaar dan is de volgende stap een zoekopdracht die precies kijkt naar wat voor jou belangrijk. De beste manier om zo’n leraar te zoeken en vinden is op Superprof, waar je gratis inzicht krijgt in alle docenten die een cursus gitaar aanbieden.

 

Gitaarles via Superprof

Op Superprof vind je een bonte verzameling aan leraren en leraressen voor als je gitaar wilt leren spelen. Het zijn allemaal vakmensen, die het instrument zelf al jaren spelen, ervaring hebben met lesgeven aan muziekscholen, zelf op conservatoria hebben gezeten of zelfs een professionele carrière als gitarist hebben.

Een betere manier om gitaar te leren spelen is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op “gitaarles Nederland” en zult zien dat je een enorme lijst aan docenten te zien krijgt. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo bij de docent uit te komen die daadwerkelijk bij je past. Met zoveel docenten is het namelijk moeilijk een keuze maken, maar we beloven je, bij iedere student past een docent!

Bepaalde vragen die je jezelf bijvoorbeeld moet stellen is welke dagen, en uiteraard hoeveel dagen, je les wilt hebben. Sommige docenten kunnen alleen op maandag dinsdag woensdag en anderen juist alleen op dinsdag woensdag donderdag.

Kleine dingen, maar wel belangrijk. Waar je ook zeker naar moet kijken is het tarief! Je kan bij veel docenten een gratis eerste les gitaar krijgen, om te kijken of je bij de docent in kwestie past, maar daarna moet je budget natuurlijk wel passen bij de docent zodat je een geruime tijd kan doorgaan met gitaarlessen.

Daarnaast ligt het natuurlijk ook aan het type gitaar dat je speelt. De ene docent weet meer van de basgitaar, terwijl de andere een expert is in de ukelele, voor de tropische tunes! Een ander kan weer goed overweg met de elektrische gitaar, en ga zo maar door.

Een ander belangrijk detail is het genre: wie weet is jouw doel zo specifiek dat je flamenco, country of blues wilt leren, en als je een docent hebt die daar veel van weet dan matcht dat natuurlijk extra goed. En het niveau is belangrijk: heeft je docent vaker gewerkt met mensen die een absoluut basisniveau, of juist al een vergevorderd niveau hebben? Kan hij of zij werken met jong en oud? Kom er via onze advertenties achter welke van onze gitaar leraren in staat zijn om de lessen te geven die jij nodig hebt!

 

Vind een geschikte leraar in jouw omgeving

Kom er gauw achter welke van onze vele gitaar leraren beschikbaar zijn voor het geven van les in jouw omgeving. Je kunt hierboven de naam van jouw woonplaats aangeven. Doe dit en kijk welke leraren lesgeven bij jou in de omgeving. Op de advertenties kun je zien wat voor lessen onze leraren bieden.

Zoek jij naar gitaarles gericht op het leren van de basis? Onze leraren willen jou daar graag bij helpen. Van het leren van toonladders tot het spelen van akkoorden en het spelen van volledige nummers, leer alles wat te maken heeft met de basis. Ook kun je bij ons gevorderde lessen vinden. Richt je lessen op bijvoorbeeld het leren van nieuwe technieken of het leren van een nieuw genre, denk aan jazz of blues. Op de advertenties kun je zien welke leraren lesgeven op jouw niveau.

Volg jij je gitaarles het liefst bij jou thuis of op de locatie van de leraar? Lees alle advertenties en kijk welke van onze leraren bij jou in de buurt in staat zijn om les te geven op de door jou gewenste locatie. Volg jij je gitaarles liever online? De meeste van onze gitaar leraren zijn in staat om jou online te helpen via de webcam. Zij zijn goed voor bereid op het geven van gitaarles online. Ondanks dat de lessen online zijn, hoeft dit niet te betekenen dat de kwaliteit omlaag gaat. Als jij graag je gitaarles volgt via je webcam, geef hierboven dan aan dat jij online aan de slag wilt.

Waar jij ook aan de slag wilt, zorg gauw dat jij een geschikte leraar vindt. Neem contact op met een door jou gekozen leraar. Ga vandaag nog aan de slag met je gitaarles!

Wat wil je leren?