Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Eindhoven

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 23 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je cursus Engels in Eindhoven

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Eindhoven

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Eindhoven!

FAQ

💸 Wat kost een les Engels gemiddeld in Eindhoven en omgeving?

De gemiddelde kosten van een cursus in de Engelse taal in Eindhoven is €18.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis), de duur en het aantal lessen kunnen de prijs van de lessen beïnvloeden.

 

97% van docenten biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.

💻Kan je op Superprof ook een online cursus Engels volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Engels bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren staan ​​tot je beschikking om thuislessen te geven in Eindhoven en omgeving?

117 privéleraren Engels bieden de mogelijkheid tot privélessen Engels in Eindhoven en omgeving.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen doorlezen en op basis daarvan kiezen welke leraar in Eindhoven het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je thuislessen Engels uit meer dan 117 docenten.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Eindhoven!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse lessen op maat met Superprof

Volg je privéles Engels in Eindhoven via Superprof

Wil je graag de Engelse taal leren of je vaardigheden naar een hoger niveau brengen? Of ben je op zoek naar bijlesgericht op het vak Engels op school? Waar je ook naar op zoek bent, twijfel niet om aan de slag te gaan met een van onze Engels experts van Superprof. Wij beschikken over een groot aantal Engels leraren verspreid over verschillende delen van Eindhoven die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Zij hebben veel kennis van de Engelse taal en het geven van les aan cursisten op verschillende niveaus. Ontdek gauw welke van onze leraren in Eindhoven op dit moment beschikbaar zijn en voor jou klaarstaan!

Verschillende soorten lessen

Ben je op zoek naar een uitgebreide Engels cursus gericht op het leren van Engels vanaf het begin? Meerdere van onze leraren in Eindhoven willen jou hier graag bij helpen. Leer alles over de basis van de Engelse taal. Ook geven meerdere van onze Engels leraren in Eindhoven les aan leerlingen die de basis al beheersen maar graag hun Engelse taalkennis willen verrijken. Laat je helpen door een van onze leraren en word zelf een expert op het gebied van Engels.  Zoek je niet naar een cursus maar naar bijles gericht op het schoolvak Engels? Bij ons kun je ook bijles vinden. De meeste van onze leraren in Eindhoven bieden bijles aan leerlingen op school. Je kunt bijles vinden op verschillende niveaus. Van bijlessen aan leerlingen op de basisschool, de middelbare school tot les aan studenten in het hoger onderwijs en meer. Je kunt bij ons aan de slag met bijles, huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, een examen, een presentatie, noem maar op!

Vind een geschikte leraar bij jou in de buurt

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om snel en eenvoudig een ideale leraar te vinden bij jou in de buurt. Op deze pagina van Engels leraren in Eindhoven kun je alle advertenties vinden van leraren die beschikbaar zijn en in staat zijn om jou te helpen in Eindhoven. Op de advertenties van onze leraren staat alle belangrijke informatie vermeld over hen en de soorten lessen die zij bieden. Ook kun je alles vinden over hun prijs per uur, hun reactietijd, de locaties waarop zij jou kunnen begeleiden en meer. Lees elke advertentie rustig door tot je een geschikte leraar hebt gevonden die voldoet aan jouw eisen en doelen. Vervolgens kun je ervoor kiezen om contact op te nemen via de advertenties van de door jou gekozen leraren. Doe dit door op Boek een les te klikken.

Volg je lessen op een door jou gekozen locatie

Heb je een specifieke locatie in gedachten waar jij graag je bijles volgt of maakt het je niet veel uit? Als je een specifieke plek in gedachten hebt, bijvoorbeeld bij jou in huis, kom er dan via de advertenties achter wie er in staat zijn om jou te helpen op deze locatie. Je hoeft je les bij ons niet noodzakelijk te volgen op een fysieke locatie, ook kun je je Engels lessen online volgen via de webcam. De meeste leraren op Superprof zijn in staat om les online te geven.

Bepaal wanneer je les plaats moet vinden

Heb je ook specifieke tijden in gedachten waarop jij je bijles of cursus Engels wilt volgen? Kom er in dit geval achter welke van onze leraren in Eindhoven beschikbaar zijn op deze dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt. Neem contact op met de door jou gekozen leraren en vraag of zij beschikbaar zijn. Als je een beschikbare leraar hebt gevonden, kom dan samen tot een besluit waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Boek je eerste les en start vandaag nog met een door jou gekozen Engels leraar in Eindhoven!

Wat wil je leren?