Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Eindhoven

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 19 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 98% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met lessen Engels?

2. Organiseer je lessen Engels in Eindhoven

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Eindhoven

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Eindhoven!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor een thuisles in de Engelse taal in Eindhoven?

In Eindhoven is de prijs van privé lessen in de Engelse taal €18.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de docenten).

 

Lees meer over de tarieven voor docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om privé lessen te geven in Eindhoven en omgeving?

102 bijles leraren Engels bieden de mogelijkheid tot privé lessen Engels in Eindhoven en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan kiezen welke leraar in Eindhoven, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen Engels in Eindhoven uit 102 profielen.

👴🏼Waarom zou je bijlessen Engels proberen?

Thuislessen Engels met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen vergaderen met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je midweek weg naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers overal! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je nieuw gekochte wasmachine, tot de menukaart in het etablissement waar je dineert. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een bepaalde kennis van the King's Speech. Ga dus snel aan de slag met deze nuttige taal op Superprof!

 

Je richt je rechtstreeks op je bijles leraar en je boekt in real life of online je privélessen Engels, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de tutor van jouw keuze om privélessen Engels te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je thuislessen in de Engelse taal vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 102 privéleraren in de Engelse taal in Eindhoven.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kan je op Superprof ook online privélessen Engels volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online les Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Engels bieden bovendien alle handvaten om snel veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Eindhoven!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engels cursus of bijles Engels met Superprof

De Voordelen van Engelse les

 

Hoe oud je ook bent, wat voor achtergrond je ook hebt, de kans is groot dat als je in Nederland woont, je een bepaald niveau Engels hebt. In Nederland zijn we er namelijk vroeg bij wat betreft Engelstalig onderwijs: sommige basisscholen beginnen er al mee, terwijl er ook in het hele land tweetalige middelbare scholen zijn. Vervolgens zijn er steeds meer studies in Nederland die alleen nog maar in het Engels worden aangeboden, en wat dacht je van de vele internationale bedrijven in Nederland? Engels leren spreken heeft zo zijn voordelen. Online cursus English per uur te vinden via Superprof

 

Maar Nederland, hoe klein ook, is als een magneet voor toeristen en buitenlandse culturen. Er komen ieder jaar heel veel toeristen naar Nederland, en ook naar Eindhoven, die een woordje Engels spreken. Daarnaast heeft Engels spreken ook voordelen voor als je plannen hebt buiten de landsgrenzen: in heel veel landen kan je terecht met Engels, omdat het een wereldtaal is die in veel landen wordt onderwezen en gesproken. Als je de taal dus enigszins onder de knie hebt gaan er deuren voor je open. Taalcursus, cursussen, lessen online voor beginners in Eindhoven per uur.

 

Die deuren openen zich ook voor je terwijl je je eigen huis er niet voor hoeft te verlaten. De films die we kijken, de muziek die we luisteren en de boeken die we lezen: een groot deel van het materiaal waar we ons dagelijks mee vermaken is gemaakt in Engels, en hoewel we natuurlijk altijd kunnen terugvallen op vertalingen en ondertitelingen, is het leuker om te begrijpen wat je favoriete artiest nou eigenlijk zingt, of om een serie te kunnen volgen zonder continu de ondertiteling te hoeven lezen.

 

Wat je niveau ook is en welk niveau je ook wilt bereiken: het gaat het snelst of het best met een goede Engels docent(e). Er zijn veel goede Engels docenten te vinden op Superprof, en ook in Eindhoven zijn er uitstekende docenten voor Engelse les. Maar hoe vind je die leraren eigenlijk?

 

Hoe Vind je een Goede Engels leraar in Eindhoven?

 

Als je in Eindhoven woont en je hebt een goede Engels docent nodig, dan zijn er verschillende manieren waarop je je zoektocht tot een succesvol einde kan brengen. Allereerst kan je old school een oproep ophangen bij de supermarkt en wachten tot iemand je belt, of je kan op sociale media een oproep plaatsen. Het nadeel van deze methoden is echter dat je niet altijd weet of de docent die je krijgt wel daadwerkelijk iemand is met kennis en ervaring.

 

Een goede manier om een docent Engels te vinden die je de beste Engelse les kan geven in Eindhoven is door te zoeken op Superprof. Superprof is actief in verschillende steden in Nederland en ook in Eindhoven is er inmiddels een grote groep zeer professionele docenten Engels die zich heeft ingeschreven. Je vindt ze door in de zoekbalk de zoekopdracht ‘Engels leren Eindhoven’ in te vullen. Er zal een lijst verschijnen met een gevarieerde groep mensen, die allemaal verschillende ervaringen en achtergronden hebben. Iedere leerling(e) heeft zijn of haar voorkeuren, doelen en vereisten en daarom is er voor iedere student een perfecte docent.

 

Je kan je zoekopdracht helemaal afstemmen op die voorkeuren: van een docent die begaafd is in online lesgeven tot een Engels leraar die je de perfecte voorbereiding op je eindexamen kan geven. Van iemand die de allerhoogste diploma’s heeft en je Engelse vaardigheden naar het niveau van een native speaker kan brengen tot de empathische Engels docente die precies weet hoe hij of zij kinderen kan motiveren Engels te leren. Voor ieder wat wils! Het belangrijkste is dat ze in Eindhoven wonen, want – tenzij je alleen online lessen wilt – je kan in Eindhoven op een hele leuke manier Engels leren, omdat de stad zelf zo internationaal en uitdagend is. Want waarom zou je je Engelse cursus juist in Eindhoven volgen?

 

Waarom je een Cursus Engels in Eindhoven Moet Volgen

 

Eindhoven is een hele internationale stad, terwijl we daar niet altijd bij stilstaan. De TU Eindhoven, wereldwijd hoog aangeschreven, ontvangt ieder jaar duizenden buitenlandse studenten die de Nederlandse taal meestal niet machtig zijn. Daarom worden veel studies volledig in het Engels gedicteerd. Als je dus wil studeren op de prestigieuze TU, dan zal je, mocht je Engels nog niet goed genoeg zijn, gebaat kunnen zijn bij een bijles Engels in Eindhoven van een professionele docent. Engelse, English taalcursus, lessen, cursus voor beginners per uur te vinden via Superprof.

 

Deze universiteiten werken samen met de vele techbedrijven in de regio: Philips en ASML zijn bedrijven met een wereldwijde reputatie op hun vakgebied en voor mensen die een carrière ambiëren in Eindhoven en omstreken, zal op zijn minst een gemiddeld woordje Engels moeten spreken, zeker ook omdat deze bedrijven weer veel handeldrijven met andere bedrijven en landen.

 

Daarnaast is Eindhoven, hoewel je er op het eerste gezicht misschien niet aan denkt, een behoorlijk populaire bestemming voor toeristen. Sterker nog, de stad ontvangt ieder jaar bijna een miljoen buitenlandse toeristen. Hier geldt wederom het argument dat we hadden bij internationale studenten: hoe leuk is het als je in het Engels een gesprekje kan voeren met iemand die Eindhoven komt bezoeken. Je kan ze de stad laten zien en een mooie vriendschap sluiten, allemaal omdat je Engels onder de knie hebt!

 

Vanwege de vele uitstekende Engels docenten in Eindhoven zal je bij Superprof hoe dan ook de juiste match vinden, die een uitstekend, persoonlijk leerplan kan opstellen dat past bij je voorkeuren en eisen en waarmee je binnen een mum van tijd enorme vooruitgang kan boeken. Omdat Eindhoven zo’n levendige stad is, kan het je lessen leuker maken als je je Engels docent in Eindhoven vraagt je er af en toe op uit te nemen, zodat je in het dagelijks leven kan leren hoe je Engels spreekt. Zo zou je naar een bijeenkomst van internationale studenten kunnen gaan, je zou een film kunnen kijken zonder ondertiteling of bijvoorbeeld in de Effenaar je favoriete Engelstalige band komt – zo maak je je Engelse lessen in Eindhoven alleen maar leuker. Er zijn genoeg opties, maar een ding is zeker: Engels leren in Eindhoven is voor iedereen mogelijk!

Wat wil je leren?