Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Delft

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 9 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Wil je starten met Engels bijles?

2. Organiseer je Engelse lessen in Delft

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Delft

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Delft!

FAQ

💸 Wat kost een bijles in de Engelse taal gemiddeld in Delft en omgeving?

De gemiddelde kosten van een privéles Engels in Delft is €17.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van bijles leraren biedt de eerste gratis les aan.

 

Lees meer over de prijzen voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om thuislessen te geven in Delft?

44 bijlesleraren Engels bieden de mogelijkheid tot lessen Engels in Delft en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun curriculum vitae checken en op basis daarvan selecteren welke privé leraar in Delft, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je bijles Engels uit meer dan 44 privéleraren.

👴🏼Waarom zou je bijles Engels starten?

Privé lessen Engels met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen praten met je zakelijke contacten in het buitenland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je weekend weg naar Engeland of Amerika, of om simpelweg meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers alomtegenwoordig! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je nieuw gekochte bluetooth speaker, tot de menukaart in het hotel waar je eet. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een zekere kennis van het Engels. Ga dus snel aan de slag met deze nuttige taal op Superprof!

 

Je selecteert je bijles leraar en je boekt in real life of online je bijlessen in de Engelse taal, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de tutor van jouw keuze om lessen Engels te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je bijlessen in de Engelse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 44 bijlesleraren in de Engelse taal in Delft.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je op Superprof ook online lessen Engels volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de docenten biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Delft!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem cursus Engels in Delft via Superprof

Volg je bijles Engels in Delft

Ben je op zoek naar Engelse lessen bij jou in de buurt van Delft? Twijfel dan niet om aan de slag te gaan met een van onze Engels bijlesleraren van Superprof. Bij ons platform kun je een groot aantal ervaren en zeer enthousiaste Engels privéleraren vinden die jou meer dan graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Onze leraren in Delft bieden verschillende soorten lessen. Je kunt bij ons Engelse privéles, cursussen en bijles vinden. Kom er snel achter welke van onze Engels leraren de lessen bieden die jij nodig hebt bij jou in de buurt van Delft. Vind een geschikte Engels leraar en boek je eerste les!

Bijles op alle niveaus

Ben je op zoek naar bijles gericht op het schoolvak Engels? Wij willen jou daar graag bij helpen. Op Superprof bieden wij bijles aan leerlingen die op school zitten. Veel van onze Engels privéleraren in Delft helpen jou graag om beter te presteren. Zij hebben veel kennis van Engels en ervaring met het geven van bijles aan leerlingen op verschillende niveaus. Laat je helpen en neem alle lesstof zo goed mogelijk door met behulp van de leraar. Je leraar kan je ook helpen met bijvoorbeeld het leren voor een toets, examentraining, huiswerkbegeleiding en veel meer. Als je zoekt naar bijles, zorg dan dat je les vindt gericht op jouw schoolniveau. Je kunt bij ons bijles vinden aan leerlingen op de basisschool, de middelbare school, aan studenten op het mbo, hbo en wo, en meer. Via de advertenties van onze Engels leraren kun je erachter komen op welke niveaus zij in staat zijn om bijles te geven. Naast Engels bijles kun je ook lessen vinden gericht op andere vakken, denk aan Nederlands, Frans, wiskunde, biologie en veel meer.

Privéles en Engels cursussen

Ben je niet op zoek naar bijles maar naar privéles of een cursus gericht op het leren van de Engelse taal? Bij ons is dit meer dan mogelijk. Veel van onze Engels leraren in Delft bieden diverse lessen en cursussen gericht op het leren van Engels. Onze leraren hebben veel kennis van de Engelse taal en het geven van les aan leerlingen op verschillende niveaus. Je kunt Engels lessen vinden aan beginners, aan intermediates en aan gevorderden. Ben je een beginner en wil jij de Engelse taal graag leren spreken, lezen en schrijven? Dan willen onze Engels leraren jou hier graag bij helpen. Leer alles wat me de basis te maken heeft, zoals de spelling, grammatica, woordenschat, noem maar op. Ook kunnen onze leraren in Delft jou helpen om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

Bepaal hoe, waar en wanneer je lessen plaats moeten vinden

Kies zelf waar jij je lessen wilt volgen binnen Delft. Heb jij toevallig een specifieke plek in gedachten waar jij graag je les volgt, bijvoorbeeld bij jou in huis? Vind een leraar die in staat is om jou te helpen op de door jouw gewenste locatie. Op de advertenties van onze Engels leraren in Delft kun je zien waar zij in staat zijn om jou te helpen met het geven van bijles. Volg jij je bijles Engels in plaats van op een fysieke locatie met je leraar liever online via de webcam? Bij ons is dat mogelijk! Een groot deel van onze Engels leraren op Superprof bieden Engelse bijles online via de webcam. Het volgen van je bijles online kan zeer praktisch zijn. Je kunt namelijk waar en wanneer je maar wilt aan de slag met je bijles. Waar jij je bijles ook wilt volgen, zorg zo snel mogelijk dat je een geschikte leraar vindt en boek je eerste les. Start vandaag nog met je bijles Engels in Delft!

Wat wil je leren?