Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Economie

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 204 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €20 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Economie leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Economie

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Economie?

De gemiddelde prijs van lessen Economie is €20.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Economie nemen?

Met de hulp van een leraar Economie kun je goed worden in Economie.

 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

 

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Economie volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Economie aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Economie meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Economie bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Economie?

Er zijn momenteel 1205 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Economie lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 1205 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Economie beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 204 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken 

via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Economie?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Economie!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een economie bijles op Superprof

Waarom volgen steeds meer mensen bijles economie via Superprof?

 

Economie is een van ‘s werelds belangrijkste vakken. Economie is onmisbaar in onze samenleving, het helpt ons om de levenstandaard te verbeteren en van de samenleving een betere plek te maken. De economie is de wetenschap die schaarse middelen bestudeert die de samenleving nodig heeft, de productie, consumptie, distributie en hergebruik. De economie bestudeert ook de inflatie, werkloosheid, rentestanden, het gedrag van bedrijven en consumenten op nationaal en internationaal niveau. Een goede economie stelt ons in staat om van een hoge en stabiele levenskwaliteit te genieten. Het is belangrijk dat mensen worden voorzien van alle noodzakelijke behoeften en middelen.

 

Economie is een vak dat vroeg al wordt onderwezen op school, veel leerlingen krijgen voornamelijk te maken met dit vak op de middelbare school. Het is erg belangrijk dat iedereen een redelijk begrip heeft van hoe de economie in elkaar zit. Het vak economie wordt veel onderwezen in het hoger onderwijs, het is een van de belangrijkere vakken die worden gegeven op verschillende mbo en hbo-opleidingen en op de universiteit. En niet te vergeten dat economie ook een algemene studie is. Daarnaast wordt economie regelmatig besproken op de basisschool waardoor leerlingen kennis kunnen maken met economie en het belang kunnen begrijpen.

 

Het vak economie op school

 

Het vak economie komt voor op bijna alle middelbare scholen. Economie is een vak dat voorkomt zowel op de vmbo, havo als vwo. Op de middelbare school krijg je algemene kennis over de economie en economische basisonderwerpen. Het opdoen van kennis van economie is zeer belangrijk. Daarnaast is het een van de vakken die je moet leren voor studies die met economie te maken hebben, denk aan financiën, accounting, marketing, bedrijfskunde, etc. Beroepen binnen deze sectoren kunnen niet worden uitgevoerd zonder een goed begrip van hoe de economie in elkaar zit en wat voor invloed het heeft op hun sector.

 

Veel mensen kiezen ervoor om economie te studeren, er zijn hier verschillende mbo, hbo en wo-opleidingen voor. Economie kan worden gestudeerd als een algemene studie, er zijn ook opleidingen die zich richten op specifieke gebieden binnen de economie, denk aan bedrijfseconomie, commerciële economie, management, financiën, recht en economie, en meer. Het is belangrijk voor onze samenleving dat mensen enthousiast zijn om zich in de economie te verdiepen. Het studeren van opleidingen binnen de economie vereist een goed analytisch vermogen, het oplossen van problemen en een vermogen om goede beslissingen te nemen.

 

De meeste studies binnen de economische sector worden als universeel beschouwd. De specialiteiten houden verband met exacte wetenschappen, het onderwijs dat gegeven wordt in verschillende landen is zeer vergelijkbaar. Het enige dat verschilt zijn de economische modellen. De economie heeft een zeer ruim werkterrein, mensen die werkzaam zijn in de economie verdiepen zich regelmatig in gebieden zoals financiën, accounting, marketing, investeringen, marktonderzoek, consulting, onderwijs en meer. Je moet in staat zijn om een specialisatie op te doen om een hoog concurrentievermogen te bereiken.

 

Economie is een zeer interessant vak, tegelijkertijd is het niet altijd even gemakkelijk. Leerlingen en studenten vragen regelmatig om hulp omdat ze onderwerpen op school niet begrijpen. Dit kan al snel leiden tot vertraging. Het is belangrijk dat je vertraging op tijd weet te voorkomen. Als jij een van deze leerlingen bent dan is het goede nieuws dat wij je met veel enthousiasme kunnen helpen. Onze economie leraren staan open voor het geven van hulp, bijles economie, een cursus, economie uitleg, een bijles bedrijfseconomie, huiswerkbegeleiding, examentraining, en veel meer. Bespreek van tevoren met de door jou gekozen economie docent wat je precies nodig hebt en je docent zal zich hierop voorbereiden.

 

Ga aan de slag met onze enthousiaste economie leraren

 

Heb je hulp nodig met huiswerk of examentraining? Of misschien zit je helemaal niet op school en wil je graag kennis opdoen van economie? Alles is mogelijk! Leerlingen stellen Superprof erg op prijs. Dit komt door het feit dat we over een enorme hoeveelheid docenten beschikken door heel Nederland, van Amsterdam tot Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Groningen, etc. Naast economie hebben we leraren met kennis van vele andere vakken, zoals wiskunde, rekenen, Engels, Nederlands, Duits, geschiedenis, natuurkunde, m&o, biologie, scheikunde, aardrijkskunde, en meer.

 

Dankzij Superprof kun je aan de slag gaan met een economie docent waar en wanneer je maar wilt. Je kan met ze aan de slag gaan bij hun thuis, sommige docenten staan open om les te geven bij jou thuis. Leerlingen hebben vaak geen tijd om te reizen naar verre locaties om klassikale cursussen te volgen op vaste en vaak onpraktische tijden. Je zal aan de slag kunnen gaan met jouw leraar naar keuze op de locatie naar keuze en op de dagen en tijden die voor jou praktisch zijn. We hebben overal economie leraren, kijk wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de omgeving.

 

Als je liever een online cursus economie volgt dan is dat geen probleem. Onze economie leraren zijn goed voorbereid op het geven van een cursus economie of bijles economie via de computer. Veel leerlingen en studenten kiezen ervoor om te beginnen aan online bijles economie. Online economie bijles volgen kan overal waar je maar wilt en hoeft niet plaats te vinden op een vaste locatie. Je zal niet naar een fysieke locatie moeten reizen. Je kan gewoon thuis op de bank aan de slag gaan op de uren die jou het beste uitkomen. Als je alleen 's avonds tijd hebt om je economie bijles te volgen dan is dat geen probleem als je docent economie hiervoor open staat. Deze manier van bijles economie volgen is ook ideaal als je veel onderweg bent. Wat je doelen ook zijn, wacht niet langer. Vind een economie leraar, neem contact op en start zo snel mogelijk met je cursus economie!

 

Wat wil je leren?