Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Italiaans

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 70 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Italiaans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Italiaans

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Italiaans

Carlotta

Leraar Italiaans

I would recommend her as a teacher! She is a very patient and skilled teacher. Because she makes the practices personal and fun it is very enjoyable! Can't wait untill the next class!

Carlotta

Leraar Italiaans

Nu 1 les gehad en morgen de tweede. Carlotta kwam direct to the point en geeft les op een zeer aangename en gerichte manier. Begreep gelijk waar behoefte aan was en speelde daar direct goed op in. Ben enthousiast en kijk uit naar de volgende lessen.

Ad, 2 weken geleden

Ruben

Leraar Italiaans

Ruben is een super goede leraar met veel geduld en rustige uitleg . Hij geeft ons verschillende opdrachten en legt alles goed uit . Wij zijn heel blij met hem als leraar . Hartelijk dank Ruben lieve groet Marina en Marcel

Marina, 2 maanden geleden

Valeria

Leraar Italiaans

Het is erg leuk om les te krijgen van Valeria. Ze sluit goed aan op mijn niveau en geeft goede huiswerkopdrachten.

Dorien, 4 maanden geleden

Alex

Leraar Italiaans

Alessandro is een zeer goede leraar. Voordat ik met zijn lessen begon had ik al basiskennis van het Italiaans, maar door zijn doelgerichte aanpak heb ik nu veel meer vooruitgang geboekt. De lessen van Alessandro zijn leuk, gevarieerd en gericht op...

Roel, 7 maanden geleden

Alessandro

Leraar Italiaans

Alessandro is een geweldige leraar. Zelf ben ik heel slecht in het leren van nieuwe talen, maar Alessandro helpt je met de punten waar je op vastloopt. Hij legt alles goed aan je uit en probeert je zoveel mogelijk te stimuleren door tijdens de...

Cèlina, 7 maanden geleden

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Italiaans?

De gemiddelde prijs van lessen Italiaans is €21.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Italiaans nemen?

Privélessen Italiaans met een tutor maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je selecteert je bijlesleraar en je organiseert in real life of online je privélessen in de Italiaanse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Italiaans is de taal van de grande amore en passione. Niet alleen zul je beter Italiaans kunnen spreken maar tevens leren hoe je moet communiceren met je handen.

 

En met dank aan je perfecte Italiaans kan je dan de volgende keer in je favoriete Italiaanse restaurant Reginette con Gnocci e Gorgonzola bestellen, zonder dat er een verrassing op je bord verschijnt. En dat zal dan weer een onuitwisbare indruk maken op je date: Italiaans, een meer prachtige en meer sexy taal is er niet.

 

Dus, ragazzi, waar wachten we nog op?

 

Via Superprof kun je in gesprek gaan met de leraar van jouw keuze om thuislessen Italiaans te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Italiaans volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Italiaans aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Italiaans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Italiaans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Italiaans?

Er zijn momenteel 244 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Italiaans lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 244 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Italiaans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 70 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Italiaans?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Italiaans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Boek vandaag nog een Italiaans cursus in Nederland via Superprof

Leer de Italiaanse taal spreken, lezen en schrijven met behulp van een expert

 

Heb je er altijd al van gedroomd om de Italiaanse taal te kunnen spreken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ben jij op zoek naar een cursus Italiaans gegeven door een professionele Italiaans leraar bij jou in de buurt? Bij ons is dat mogelijk. Wij beschikken over een grote hoeveelheid leraren gespecialiseerd in de Italiaanse taal verspreid over heel Nederland, ongetwijfeld zijn er meerdere enthousiaste Italiaans leraren bij jou in de omgeving. Ontdek snel welke leraren momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

 

Italiaans lessen van hoge kwaliteit

 

Italiaans, de taal van Dante, da Vinci en Pavarotti, is zonder twijfel een van de mooiste talen ter wereld. Het staat bekend als een van de belangrijkste talen in de wereld van kunst, opera en romantiek. De taal is geliefd bij bij velen. Wij hebben een enorme hoeveelheid leraren die jou graag willen helpen met het leren van Italiaans verspreid over heel Nederland. Onze Italiaans leraren geven les aan mensen op elk niveau, zowel aan beginners als aan intermediates en gevorderden. Al heb je nog weinig ervaring en wil jij graag de basis van Italiaans leren, dan weten onze Italiaans precies hoe zij jou moeten helpen. Zij hebben veel leerlingen geholpen met het leren van de basis en hebben veel leerlingen in staat gesteld om te kunnen communiceren met Italiaanstaligen.

 

Als jij al een redelijk begrip hebt van de Italiaanse taal maar graag jouw kennis wilt uitbreiden dan kunnen onze Italiaans experts jou ook helpen. Op welk niveau je de taal ook spreekt en wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, onze leraren willen jou graag helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt en het bereiken van al jouw doelen. Het is belangrijk dat jij tijdens het leren van Italiaans kennis opdoet over Italië en de Italiaanse cultuur. Onze leraren willen jou hier graag bij helpen. Er is niets beter dan aan de slag gaan met privéles Italiaans, tijdens de les zal alle tijd en aandacht alleen op jou gericht zijn. De leraar zal alles zo goed mogelijk uitleggen en jou voorzien van allerlei oefeningen. De leraar zal jou helpen met het richten op alle elementen, van de grammatica tot spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, Italiaanse accenten en veel meer.

 

Kijk wie er beschikbaar zijn bij jou in de buurt

 

Ontdek snel welke Italiaans leraren momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Bovenaan deze pagina kun jij je woonplaats aangeven. Schrijf de naam van jouw woonplaats en druk op zoeken. Vervolgens zul je alle advertenties zien die in staat zijn om Italiaanse les te geven bij jou in de buurt. Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over hun specialisaties, de soorten lessen die zij bieden, hun ervaring met de Italiaanse taal en het geven van lessen, de locaties waarop zij in staat zijn om les te geven, beschikbare tijden en hun tarieven.

 

Volg je cursus Italiaans cursus online

 

Volg jij je Italiaans lessen of cursus in plaats van op een fysieke locatie liever online via de computer? Bij ons is dat ook mogelijk. Wij beschikken over veel leraren die in staat zijn om Italiaans lessen en cursussen online te geven via de computer en webcam verspreid over heel Nederland. Zij weten precies hoe zij jou online moeten helpen.

 

Bepaal hoe lang je Italiaans cursus moet duren

 

Naast het zelf kunnen bepalen op welke locatie je cursus Italiaans plaats moet vinden kun je ook zelf bepalen op welke tijden jij aan de slag wilt en hoe lang je cursus moet duren. Heb jij alleen vrije tijd op bepaalde dagen in de week om een specifiek uur, bijvoorbeeld op maandagochtend of donderdag in de avond? Zorg dan dat je een Italiaans leraar vindt die in staat is om jou te begeleiden op de dagen en tijden van de dag waarop jij vrij bent. Op de advertenties van meerdere van onze leraren staan hun beschikbare tijden vermeld. Als je een leraar hebt gevonden wiens beschikbare tijden niet staan vermeld, maak dan contact en vraag of de leraar in staat is om jou te begeleiden op de tijden waarop jij je cursus wilt volgen. Laat tijdens het contact opnemen weten hoe lang jouw lessen moeten duren, bijvoorbeeld een half uur per les, een uur of mogelijk twee uur of langer. Laat ook weten of je naar een cursus zoekt voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar of langer.

 

Lessen voor een goede prijs

 

Profiteer van het feit dat de meeste van onze Italiaans leraren lessen bieden voor een zeer goede prijs. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die zij bieden is zeer betaalbaar, vooral vergeleken met veel externe lessen en cursussen. Vergeet niet gebruik te maken van een eerste les gratis. De meeste van onze Italiaans leraren op Superprof bieden een eerste les gratis van een uur.

 

Vind een geschikte leraar en neem contact op

 

De Italiaanse taal leren is nog nooit zo gemakkelijk geweest, met slechts een paar klikken kun je kijken wie er beschikbaar zijn bij jou in de buurt, contact opnemen met een leraar naar keuze en een eerste les boeken. Start vandaag nog met het leren van Italiaans. Geef jouw woonplaats aan en klik op zoeken. Lees alle advertenties van onze leraren op jouw woonplaats en alle vermelde informatie goed door. Als je alle advertenties en informatie hebt gelezen, neem dan een juiste beslissing. Als je hebt besloten met welke van onze Italiaans leraren jij aan de slag wilt, neem dan gelijk contact op door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van de door jou gekozen leraar. Schrijf de leraar een bericht, laat hem of haar weten waar jij naar zoekt, welke doelen jij wilt bereiken door middel van je lessen en wat jouw verwachtingen zijn. De leraar zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk te reageren op jouw bericht. Plan samen waar en wanneer de eerste les Italiaans plaats moet vinden. Leer de Italiaanse taal zo snel mogelijk beheersen als een expert!

Wat wil je leren?