Homepagina
Lessen geven

Neem vandaag nog een cursus Italiaans via Superprof

🥇 De crème de la crème onder de docenten Italiaans
💻 148 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Waar zoek je naar italiaans lessen?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Italiaans

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 27 beoordelingen.

19 €/u

De beste prijzen: 98% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €19 per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 6 uur.

01

Vind je ideale leraar Italiaans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Italiaans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen)

02

Organiseer je lessen Italiaans

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Italiaans

Bekijk ons aanbod van lessen Italiaans

Boek vandaag nog een Italiaanse les via Superprof

Vind de geschikte Italiaans cursus in Nederland

Ben je geïnteresseerd in het leren van de Italiaanse taal en ben je op zoek naar een geschikte Italiaans leraar bij jou in de buurt in Nederland? Dan ben je hier bij het juiste adres! Wij beschikken over een enorm aantal experts in de Italiaanse taal, talen en lesgeven over heel Nederland.

 

Al ben je op zoek naar les Italiaans, een uitgebreide Italiaans cursus, bijles, hulp met het vak Italiaans op school, een cursus gericht op grammatica, woordenschat, uitspraak, dialecten en accenten van Italië, het opdoen van informatie en kennis van de Italiaanse cultuur en leven in Italië, een cursus Italiaans aan beginners, een cursus aan intermediates en gevorderden, Italiaanse lessen aan een groep van meerdere personen, een cursus Italiaans aan kinderen, een cursus aan volwassenen, lessen voor een paar uur, een dag, een week, lessen voor een paar weken, maanden, een half jaar, lessen voor een jaar, een taalcursus Italiaans of oefeningen online of iets dergelijks, vind snel een geschikte leraar in Nederland voor het geven van de lessen of cursus waar jij naar op zoek bent.

 

Leraren met veel kennis en ervaring op het gebied van Italiaans

In Nederland beschikken we over een enorm aantal leraren. Je kunt leraren vinden in alle regio’s, van Amsterdam tot Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Eindhoven, etc. Al onze leraren hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Italiaans, taal en lesgeven.

 

Zij weten precies hoe ze lessen moeten voorbereiden gericht op jouw eisen, behoeften en doelen. Onze leraren in Nederland geven lessen, cursussen en bijles aan leerlingen van elk niveau. Zij geven lessen zowel aan beginners, intermediates als gevorderden.

 

Onze Italiaans leraren spreken de Italiaanse taal op een vloeiend niveau. Velen komen oorspronkelijk uit Italië of hebben in Italië gewoond of gestudeerd. Het is belangrijk dat je tijdens het leren van Italiaans kennis opdoet van de Italiaanse cultuur.

 

Als je kennis hebt van de cultuur zal dit al snel helpen voor het beter kunnen begrijpen van de taal, termen, woorden, gezegden, etc. Onze leraren weten precies hoe zij de Italiaanse taal moeten leren aan leerlingen die Nederlands spreken als hun moedertaal.

 

Zoek via Superprof naar de Italiaans leraren die zich bevinden op de locatie waar jij je bevindt door je locatie in te typen. Als je dit hebt gedaan zal je al snel alle beschikbare leraren vinden bij jou in de buurt. Aan de slag gaan met privélessen is de beste manier op de taal goed en effectief te leren.

 

Volg je lessen en cursussen op de tijd en dagen die jou het beste uitkomen

Dankzij Superprof zit je niet vast aan vooraf bepaalde tijden. Je kan zelf kiezen welke tijd geschikt is voor het volgen van je les. Je Italiaans leraar leert je graag de Italiaanse taal op de tijd en dagen die jou het beste uitkomen.

 

Al heb je alleen de tijd op een specifieke dag van de week of maand om een bepaald uur, dan hoeft dit geen probleem te zijn. Vind een Italiaans leraar bij jou in de buurt van Nederland die beschikbaar is op de dagen en uur van de dag waarop jij tijd beschikbaar hebt. Je kunt ook kiezen voor hoe lang je je lessen wilt volgen. Misschien zoek je naar een aantal lessen van een paar uur of lessen voor een aantal dagen, weken, maanden of zelfs een jaar.

 

Neem snel contact op met een Italiaans leraar naar keuze, bespreek op welke tijden je je lessen wilt volgen en boek je eerste les!

 

Het volgen van lessen met Superprof is de beste beslissing die je kan nemen

Steeds meer leerlingen melden zich aan voor het volgen van lessen met onze leraren van Superprof. Alle leerlingen die les hebben gevolgd stellen ons enorm op prijs. Onze leraren van Superprof hebben van veel leerlingen experts gemaakt in de Italiaanse taal en in allerlei andere talen, zoals Engels, Nederlands, Frans, Spaans en meer.

 

Profiteer van de lessen en cursussen die onze leraren bieden van zeer hoge kwaliteit. Bij ons heb je ook in je voordeel dat onze leraren lessen bieden voor een zeer goede prijs.

 

De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze leraren bieden is zeer voordelig vergeleken met veel externe lessen en cursussen. Naast een voordelige gemiddelde prijs per uur kun je ook profiteren van kortingen die meerdere van onze leraren bieden op hun les als je er van tevoren voor kiest om een aankoop te doen van meerdere lessen tegelijk.

 

Verder heb je ook in je voordeel dat de meeste leraren in Nederland hun eerste les gratis geven. Je kunt tijdens de eerste gratis les kijken of de les je bevalt en kiezen of je verder wilt. Boek snel je eerste les. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met een of meerdere van onze leraren.

 

Start vandaag nog met je lessen!

Al ben je geïnteresseerd in het leren van de Italiaanse taal en ben je op zoek naar een geschikte Italiaans leraar bij jou in de buurt in Nederland voor het geven van les Italiaans, een uitgebreide Italiaans cursus, bijles, hulp met het vak Italiaans op school, een cursus gericht op grammatica, uitspraak, dialecten en accenten van Italië, het leren van nieuwe woorden en termen, het opdoen van informatie en kennis van de Italiaanse cultuur en leven in Italië, een cursus Italiaans aan beginners, een cursus aan intermediates en gevorderden, Italiaanse les aan een groep van meerdere personen, een cursus Italiaans aan kinderen, een cursus aan volwassenen, lessen voor een paar uur, een dag, een week, lessen voor een paar weken, maanden, een half jaar, lessen voor een jaar, een taalcursus Italiaans of oefeningen online of iets dergelijks bij jou in de buurt in Nederland, kijk dan snel wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt en lees alle profielen goed door.

 

Beslis met welke leraar je aan de slag wilt, neem direct contact op en boek je eerste les. Leer de Italiaanse taal vandaag nog leren als een expert!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Italiaans?

De gemiddelde prijs van lessen Italiaans is €19.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Italiaans nemen?

Privélessen Italiaans met een tutor maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je selecteert je bijlesleraar en je organiseert in real life of online je privélessen in de Italiaanse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Italiaans is de taal van de grande amore en passione. Niet alleen zul je beter Italiaans kunnen spreken maar tevens leren hoe je moet communiceren met je handen.

 

En met dank aan je perfecte Italiaans kan je dan de volgende keer in je favoriete Italiaanse restaurant Reginette con Gnocci e Gorgonzola bestellen, zonder dat er een verrassing op je bord verschijnt. En dat zal dan weer een onuitwisbare indruk maken op je date: Italiaans, een meer prachtige en meer sexy taal is er niet.

 

Dus, ragazzi, waar wachten we nog op?

 

Via Superprof kun je in gesprek gaan met de leraar van jouw keuze om thuislessen Italiaans te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Italiaans volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Italiaans aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Italiaans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Italiaans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Italiaans?

Er zijn momenteel 148 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Italiaans lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 148 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Italiaans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 27 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.