Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Zoetermeer

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 6 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

1 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 1 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je bijlessen Engels in Zoetermeer

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Zoetermeer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Zoetermeer!

FAQ

💸 Wat is de gemiddelde prijs van een bijles Engels in Zoetermeer?

In Zoetermeer is de prijs van een bijles Engels €18.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis), de duur en de frequentie van de lessen kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

97% van docenten geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de prijzen voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

💻Kun je thuis via de webcam privélessen Engels volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook cursussen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om thuislessen te geven in Zoetermeer?

47 bijlesleraren Engels bieden de mogelijkheid tot thuislessen Engels in Zoetermeer en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan kiezen welke prof in Zoetermeer het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je bijles Engels uit meer dan 47 advertenties.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Zoetermeer!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem bijles of cursus Engels in Zoetermeer via Superprof

Volg Engels bijles in Zoetermeer gegeven door een ervaren bijlesleraar

Krijg jij het vak Engels op school en heb je hier moeite mee? Wacht dan niet langer en laat je helpen door een van onze enthousiaste Engels bijlesleraren bij jou in de buurt van Zoetermeer. Op Superprof beschikken wij over een groot aantal zeer Engels leraren verspreid over verschillende delen van Zoetermeer. Zij hebben veel kennis en ervaring en willen jou graag helpen om beter te presteren in het vak Engels. Kom er snel achter welke van onze Engels leraren momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Zoetermeer!

Presteer beter in het vak Engels

Het volgen van bijles Engels is de beste manier om beter te presteren in het vak Engels. Onze leraren in Zoetermeer weten precies hoe zij jou moeten helpen. Neem tijdens het volgen van je bijles alle lesstof goed door en pak alle moeilijke onderwerpen effectief aan met behulp van de leraar. De Engels leraar kan jou ook helpen met huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, een presentatie, examentraining en veel meer. Je kunt les vinden gericht op verschillende niveaus. Van les aan leerlingen op de basisschool, middelbare scholieren op het vmbo, havo en vwo tot studenten op het mbo, hbo en wo, Superprof biedt les op alle niveaus. Kom er via de advertenties van onze Engels leraren achter op welke niveaus zij lesgeven.

Privéles en Engels cursussen

Niet alleen kun je bij ons bijles vinden gericht op leerlingen op school, ook kun je bij ons aan de slag met privéles en cursussen gericht op het leren van de taal. Als je in plaats van bijles aan leerlingen op school zoekt naar een uitgebreide Engels cursus, dan willen wij jou daar graag bij helpen. Meerdere leraren in Zoetermeer zijn in staat om jou te helpen met het leren van de Engelse taal. Zij bieden les op verschillende niveaus.

Vind een geschikte Engels leraar

Kom er gauw achter welke van onze leraren in Zoetermeer voldoen aan jouw eisen en doelen. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden over onze leraren en de soorten lessen die zij bieden. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door. Vergeet niet te kijken welke van onze Engels leraren lesgeven op de door jou gewenste locatie. Is er een specifieke locatie waar jij aan de slag wilt met je bijles Engels, bijvoorbeeld bij jou thuis? Op de advertenties staat vermeld op welke locaties zij in staat zijn om les te geven.

Kun je geen geschikte Engels leraar vinden bij jou in de buurt? Je kunt er ook voor kiezen om je Engels bijles online te volgen via de webcam. Op Superprof bieden wij een enorme hoeveelheid leraren die in staat zijn om bijles online te geven. Zij zijn goed getraind voor het geven van bijles online en weten precies hoe zij online lessen van hoge kwaliteit moeten voorbereiden. Zoek je naast Engelse bijles ook naar les gericht op een ander vak? Je kunt bij ons ook bijles vinden gericht op andere vakken, denk aan Frans, Nederlands, wiskunde, biologie, economie en meer!

Maak contact en boek je eerste les

Zodra je een geschikte Engels leraar hebt gevonden, neem dan via zijn of haar advertentie contact op. Je kunt snel en gemakkelijk contact opnemen door op Boek een les te drukken. Klik hierop en je zult zien dat je uit meerdere opties kunt kiezen om contact te maken. Kies een van deze opties en schrijf de door jou gekozen Engels leraar een bericht. Laat hierin weten wat jij nodig hebt en wat de doelen zijn die jij wilt bereiken. De leraar zal zo snel mogelijk een antwoord geven. Kom samen tot een besluit wanneer de eerste les plaats moet vinden. Ga zo snel mogelijk aan de slag met een door jou gekozen leraar in Zoetermeer!

Wat wil je leren?