Homepagina
Lessen geven

Privéles, cursus of bijles in Tilburg

🥇 De crème de la crème
💻 580 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat wil je leren?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van privéles en bijles leraren
in Tilburg

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Goede reviews: onze leraren hebben een gemiddelde beoordeling van 4.9, gemeten over meer dan 61 beoordelingen.

19 €/u

De beste prijzen: 99% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €19 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 4 uur.

01

Vind je ideale leraar in Tilburg

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren in Tilburg en neem contact op met de beste van hen die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuis/webcamlessen)

02

Organiseer je lessen in Tilburg

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Tilburg

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen in Tilburg
beoordelen hun leraar

4.9
Danel Leraar van Tilburg

Danel is een hele fijne lerares. Ik heb les gehad voor het leesgedeelte van de toefl toets. Ik haalde dit gedeelte telkens net niet en uiteindelijk na een aantal uur les gehad te hebben, heb ik het leesgedeelte met hele goede punten gehaald. Danel...

4.6
Tymen Leraar van Tilburg

Tymen kan heel goed en stapsgewijs uitleggen. Hij bereidt zijn lessen goed en steekt er veel energie in.

Nour, 4 maanden geleden

5.0
Veerle Leraar van Tilburg

Doelgericht met een duidelijk plan van aanpak. Een prettige manier van uitleg met rust in het laten maken van fouten om te verbeteren en te leren. Dankjewel Veerle!

Lin, 4 maanden geleden

4.9
Iris Leraar van Tilburg

Iris is een echte docent. De sterk didactische insteek is merkbaar aan de duidelijke structuur van haar lessen waarin thema’s worden aangestipt, op een logische manier worden verwerkt en waarop in de vervolgles wordt teruggekomen. Daarnaast houdt...

Michael, 10 maanden geleden

4.8
Merijn Leraar van Tilburg

Merijn is super geduldig en relaxed. Heel flexibel in het maken van afspraken. Hij wil erg graag zijn passie voor gitaarspelen en muziektheorie overbrengen. Soms zou voor mij het theorie gedeelte wat meer gedoseerd mogen worden. Verder top!

Merula, 11 maanden geleden

4.9
Joris Leraar van Tilburg

Joris zijn kennis is zeer groot op scheikunde gebied. Hij legt stap voor stap duidelijk uit, herhaald en heeft geduld. De lessen waren steeds 1.5 uur en de tijd werd volledig benut. We zijn erg blij met de hulp van Joris. Veel kennis bijgespijkerd.

Bram, 11 maanden geleden

Bekijk ons aanbod aan lessen en bijles in de buurt van
Tilburg

Laat een privé leraar je helpen met je huiswerk, vragen of examentraining in Tilburg.

Volg de bijles en huiswerkbegeleiding die jij nodig hebt in Tilburg

 

Heb je moeite met bepaalde vakken op school en zoek je naar een professionele docent gespecialiseerd in het geven van bijles en begeleiding met huiswerk bij jou in de buurt? Of mogelijk ben je op zoek naar studiebegeleiding en/of examentraining, hulp met leren voor een toets, tentamen, de cito of iets dergelijks gegeven door een docent gespecialiseerd in het vak waar jij begeleiding mee nodig hebt in Tilburg? Waar je ook naar op zoek bent, bij ons is dit allemaal nodig. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid leraren gespecialiseerd in tientallen verschillende vakken. Ontdek zo snel mogelijk welke leraren momenteel in staat zijn om bijles en/of huiswerkbegeleiding te geven bij jou in de buurt van Tilburg!

 

Een grote hoeveelheid leraren met diverse specialisaties

 

Onze leraren gespecialiseerd in het geven van bijles en huiswerkbegeleiding in Tilburg geven les aan leerlingen van alle categorieën. Zij geven bijles en begeleiding aan leerlingen op de basisschool die moeite hebben met bepaalde vakken, bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op de middelbare school, bijles aan studenten in het hoger onderwijs die een opleiding volgen op de MBO, HBO of aan de universiteit, bijles aan leerlingen op speciale scholen en meer. Ook geven onze experts in Tilburg lessen aan leerlingen die niet op school zitten maar geïnteresseerd zijn in het leren van bepaalde vakken of onderwerpen. Als jij geen leerling op school bent en graag van alles wilt leren over een bepaald vak of onderwerp, zorg dan dat je een docent vindt gespecialiseerd in het vak of onderwerp waar jij hulp mee nodig hebt. Op Superprof hebben wij leraren gespecialiseerd in honderden verschillende vakken die lesgeven aan leerlingen op alle niveaus. Zij geven les aan leerlingen op een niveau voor beginners die graag de basis willen leren van een specifiek vak, les aan leerlingen op een niveau voor intermediates en les aan leerlingen op een niveau voor gevorderden.

 

Daarnaast hebben wij leraren in Tilburg die in staat zijn om bijles te geven aan leerlingen van alle leeftijden. Het maakt niet uit of je een kind, jongere of volwassene bent. Al ben je de ouder van een kind en zoek je naar bijles en/of huiswerkbegeleiding voor jouw zoon of dochter, kijk dan snel welke leraren gespecialiseerd zijn in de vakken waar jouw kind hulp mee nodig heeft. Geef bovenaan deze pagina aan met welk vak of onderwerp jij begeleiding nodig hebt, bijvoorbeeld wiskunde, scheikunde, natuurkunde, economie, biologie, Engels, Nederlands, Duits, een andere taal of andere vakken. Vervolgens kun je alle leraren zien gespecialiseerd in dit vak of onderwerp in Tilburg. Naast Tilburg kun je ook een enorme hoeveelheid leraren gespecialiseerd in het geven van bijles en huiswerkbegeleiding vinden in andere steden en regio’s van Noord-Brabant. Je kunt honderden bijlesleraren vinden van Eindhoven, Breda, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht, Breda, Amersfoort, Groningen, Nijmegen, Haarlem, Almere, Arnhem, etc.

 

Bijles en huiswerkbegeleiding op een praktische locatie

 

Dankzij Superprof kun je zelf beslissen hoe, waar en wanneer je bijles en/of huiswerkbegeleiding plaats moet vinden. Je hebt veel opties om uit te kiezen als het gaat om locaties. Bijna elke docent in Tilburg staat open voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding op meerdere locaties. De meeste van onze experts in Tilburg staan open voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding bij hen thuis. Ook staat een grote hoeveelheid leraren ervoor open om jou te begeleiden bij jou thuis. Als een andere locatie beter uitkomt voor jou, laat dit dan weten. In het geval dat jij liever lessen online volgt, dan is dat ook mogelijk. Al zoek je naar bijles online, huiswerkbegeleiding online, examentraining online, studiebegeleiding online of iets dergelijks, ontdek snel welke van onze leraren de online lessen biedt die jij nodig hebt. Ga snel aan de slag met je eerste les in Tilburg of online. Als je in een andere stad of regio woont, bijvoorbeeld in Eindhoven, Breda, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht, Breda, Amersfoort, Groningen, Nijmegen, Haarlem, Almere, Arnhem of elders, geef jouw woonplaats dan aan en kijk wie er beschikbaar zijn voor het geven van les bij jou in de buurt.

 

Neem contact op en start vandaag nog met je eerste bijles in Tilburg

 

Vind snel een perfecte docent bij jou in de buurt gespecialiseerd in het vak of onderwerp waar jij begeleiding mee nodig hebt. Geef bovenaan deze pagina aan naar welk vak of onderwerp jij op zoek bent, bijvoorbeeld wiskunde, scheikunde, natuurkunde, economie, biologie, geschiedenis, Engels, Nederlands, Duits, een andere taal of andere vakken. Automatisch zul je alle advertenties van leraren vinden gespecialiseerd in dit vak of onderwerp in Tilburg. Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de vakken en onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn, informatie over hun kennis, ervaring, opleidingen, beschikbare tijden, locaties, en meer. Lees alle advertenties en informatie goed door en kijk of je een geschikte docent kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en behoeften. Als je een beslissing hebt genomen, neem dan direct contact op en boek je eerste les in Tilburg.

 

Je aanmelden voor het volgen van bijles en huiswerkbegeleiding in Tilburg is nog nooit zo eenvoudig geweest. Op de advertenties van onze leraren kun je de optie ‘Boek een les’ vinden. Klik hierop en vervolgens zul je alle opties zien waar jij contact mee kunt maken. Kies een van deze opties en schrijf de docent naar keuze een bericht. Laat in dit bericht weten wat voor lessen jij nodig hebt en welke doelen jij wilt bereiken door middel van de lessen. Laat ook weten voor hoe lang jij bijles en/of huiswerkbegeleiding nodig hebt, of dit gaat om een les van een uur, les voor een aantal uur, een aantal dagen, een week, meerdere weken, maanden, een half jaar of langer. De docent zal jou in de reactie voorzien van alle belangrijke informatie. Bespreek samen waar en wanneer de eerste bijles plaats moet vinden. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste bijles in Tilburg!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Tilburg?

De gemiddelde prijs van lessen in Tilburg is €19.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Tilburg ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Tilburg.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Tilburg?

Er zijn momenteel 580 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Tilburg.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 580 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Tilburg beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 61 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.