Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Zingen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 99 beoordelingen.

31 €/u

De beste prijzen: 98% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €31 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Zingen leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Zingen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Zingen

Alessandra

Leraar Zingen

Alessandra is a wonderful teacher! She approaches singing through the body and explains the science behind creating a full sound. Besides the undeniable quality of her teaching, her enthusiasm and kindness make every class a pleasurable moment to...

Margot

Leraar Zingen

Margot is een heel gezellige zangdocente. Zij geeft duidelijke en werkbare tips, legt technieken helder uit en ik kan daar meteen mee aan de slag. Ik merk, na een paar lessen al, veel verschil. Nu zing ik, pas na een paar lessen, met meer techniek...

Carla, 2 maanden geleden

Martina

Leraar Zingen

Immediately had a good vibe with Martina. She understood my questions, had new exercises to experiment with and showed me new insights about using my voice just in the first class. On top of that, her class is a full hour which is really nice....

Roemer, 2 maanden geleden

Martina

Leraar Zingen

I am very happy with the lessons from Martina. Martina understands what i want to achieve and teaches me from scratch how to get there. She is very professional, attentive and enthusiastic. I also learn valuable things about music theory during the...

Mustafa, 5 maanden geleden

Laura

Leraar Zingen

Laura straalt vertrouwen en rust en enthousiasme tegelijk uit. Ze improviseert goed en kijkt en luistert echt naar haar student. Gaat samen aan de slag met wat haalbaar en leuk is.

Karin, 5 maanden geleden

Beatrice

Leraar Zingen

Denzo is zeer tevreden met de wijze van lesgeven! top.

Nick, 5 maanden geleden

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Zingen?

De gemiddelde prijs van lessen Zingen is €31.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen
  •  

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Zingen nemen?

Met de hulp van een leraar Zingen kun je goed worden in Zingen.

 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

 

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Zingen volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Zingen aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Zingen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Zingen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Zingen?

Er zijn momenteel 462 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Zingen lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 462 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Zingen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 99 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Zingen?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Zingen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Zang les op een leuke manier met de leukste leraren

De beste zanglessen in Nederland

Ben je op zoek naar een professionele zangles docent in Nederland?

 

Zoek je naar muziek en zangles en wil je graag leren zingen, lessen met een zangcoach gericht op stem, vocal coaching, zangles gericht op jazz zingen, opera, blues zingen, klassieke zang, koor, zingen en piano, gitaar of een ander instrument, het leren lezen van noten, kennis en informatie opdoen over een bepaald onderwerp, muziek en zang lessen aan beginners, muziek en zangles aan intermediates, zangles aan gevorderden, muziek en zanglessen aan kinderen, zangles aan jongeren en volwassenen, muziek en zang les voor een aantal dagen, weken, maanden, les voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, een proefles, muziek en zang les op een specifieke locatie, les in een thuisstudio, zanglessen online of iets dergelijks bij jou in de buurt?

 

Kijk zo snel mogelijk of je de lessen kunt vinden waar jij naar op zoek bent in Nederland!

 

Vind een geschikte docent of zangcoach bij jou in de buurt

Op Superprof beschikken we over een enorm aantal zang docenten en zangcoaches met veel kennis en ervaring verspreid over heel Nederland. Zij willen jou met veel enthousiasme helpen met het behalen van jouw gewenste doelen en/of leren zingen als een expert.

 

Onze docenten bezitten verschillende specialisaties, velen hebben een opleiding gestudeerd en werken al vele jaren op het gebied van het geven van zangles. Elke docent en zangcoach weet precies hoe hij/zij jou moet helpen met het bereiken van jouw gewenste doelen en het leren van de onderwerpen die jij graag wilt leren.

 

Onze docenten geven zangles aan leerlingen op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Ook geven zij les aan leerlingen van elke leeftijd, van kinderen tot jongeren en volwassenen.

 

Wij beschikken over docenten verspreid over heel Nederland, ongetwijfeld zijn er meerdere docenten beschikbaar bij jou in de buurt. Je kunt docenten vinden in bijna elke regio, van Amsterdam tot Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Groningen, etc.

 

Bovenaan op deze pagina kun je de locatie aangeven waar jij je lessen wilt volgen. Schrijf je locatie en druk op zoeken. Als je dit hebt gedaan zal je automatisch alle docenten en zangcoaches vinden die beschikbaar zijn voor het geven van lessen bij jou in de buurt.

 

Op de profielen van de docenten kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot specialisaties, kennis, ervaring, beschikbaarheid, prijzen, de soorten les die zij geven, etc. Kijk snel of je een geschikte docent kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en behoeften.

 

Aan de slag gaan met onze privé docenten gespecialiseerd in zingen en muziek is de beste beslissing die leerlingen kunnen nemen om snel en effectief hun gewenste doelen te bereiken en/of leren zingen. Neem zo snel mogelijk contact op!

 

Professionele zanglessen

Op Superprof bieden wij alleen professionele zanglessen. Alle docenten zijn experts op het gebied van muziek en zingen en weten precies hoe zij lessen moeten voorbereiden gericht op de doelen die jij wilt bereiken.

 

Profiteer van onze lessen van hoge kwaliteit in de meeste gevallen voor zeer goede prijzen. De gemiddelde prijs per uur van onze lessen is zeer voordelig. Daarnaast bieden meerdere van onze zang docenten ook kortingen op hun les als je van tevoren meerdere lessen tegelijk boekt. Op de profielen van de docenten kun je zien of zij kortingen bieden op hun lessen.

 

Profiteer verder ook van een eerste les gratis. Veel van onze zang docenten in Nederland bieden een eerste gratis les. Tijdens deze gratis proefles kun je kijken of de les je bevalt en of de les voldoet aan jouw eisen en doelen.

 

Maak zo snel mogelijk contact en profiteer van onze geweldige lessen gegeven door professionele docenten, mogelijke kortingen en een eerste gratis proefles!

 

Bepaal waar en wanneer je lessen moeten plaatsvinden

Dankzij Superprof kun je zelf bepalen op welke tijden je zanglessen moeten plaatsvinden. De tijd van veel leerlingen is zeer beperkt, het is belangrijk dat je je lessen kunt volgen op de tijden waarop jij vrij bent.

 

Vind dus een geschikte docent die beschikbaar op de tijden waarop jij vrij bent. Neem contact op met een of meerdere van onze docenten bij jou in de buurt en laat weten op welke tijden jij graag je zangles volgt, zij zullen gelijk laten weten of ze beschikbaar zijn.

 

Naast het kiezen voor de tijden waarop je lessen moeten plaatsvinden kun je ook bepalen op welke locatie jij aan de slag wilt. Dit kan op meerdere locaties, zoals bij jou thuis, op de locatie van je docent of op een andere locatie als de docent hiervoor open staat. Op het profiel van elke docent kun je alle informatie vinden over de locaties waar zij in staat zijn om les te geven.

 

Als je liever met je docent of zangcoach online aan de slag gaat dan is dat ook mogelijk. Wij beschikken over een groot aantal docenten die zangles online geven via de computer.

 

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je zangles!

Al ben je op zoek naar een professionele zangles docent in Nederland en wil je graag leren zingen, lessen volgen met een zangcoach gericht op stem, vocal coaching, zangles gericht op jazz zingen, opera, blues zingen, klassieke zang, koor, zingen en piano, gitaar of een ander instrument, het leren lezen van noten, kennis en informatie opdoen over een bepaald onderwerp, muziek en zang lessen aan beginners, muziek en zangles aan intermediates, zangles een gevorderden, muziek en zanglessen aan kinderen, zangles aan jongeren en volwassenen, muziek en zang les voor een aantal dagen, weken, maanden, les voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, een proefles, muziek en zang les op een specifieke locatie, les in een thuisstudio, zanglessen online of iets dergelijks bij jou in de buurt, kijk snel welke zang docent voldoet aan jouw eisen en doelen.

 

Bekijk elk profiel, lees alle informatie op elk profiel goed door en besluit met wie je aan de slag wilt. Neem zo snel mogelijk contact op en start vandaag nog met je eerste zangles!

Wat wil je leren?