Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Haarlem

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 9 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je cursus Engels in Haarlem

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Haarlem

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Haarlem!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor een bijles Engels in Haarlem?

In Haarlem is de gemiddelde prijs van lessen Engels €18.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis), de duur en het aantal lessen kunnen de kosten van de lessen beïnvloeden.

 

Vele docenten geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de tutors).

 

Lees meer over de tarieven voor docenten bij jou in de buurt.

💻Kun je op Superprof ook online cursussen Engels volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de leraren biedt ook lessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om lessen te geven in Haarlem?

67 tutors in de Engelse taal bieden de mogelijkheid tot thuislessen Engels in Haarlem en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun werkervaring bekijken en op basis daarvan kiezen welke leraar in Haarlem het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen in de Engelse taal in Haarlem uit 67 profielen.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Haarlem!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een bijles, training of cursus Engels in Haarlem

Volg je Engels lessen met een privéleraar in Haarlem

Woon jij in Haarlem en ben jij op zoek naar lessen, een cursus of bijles gericht op Engels? Dan ben jij hier aan het juiste adres! In Haarlem beschikken wij over een groot aantal zeer enthousiaste Engels leraren die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Zij helpen jou graag met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Kom er snel achter welke van onze Engels leraren in Haarlem voor jou klaarstaan!

De Engelse taal leren

Zoek jij naar privéles of een cursus gericht op het leren van de Engelse taal? Ga dan aan de slag met een van onze Engels experts in Haarlem. Wij hebben veel ervaren privéleraren met veel kennis van Engels. Zij willen jou graag helpen met het leren spreken, lezen en schrijven van Engels op een hoog niveau. Ben jij een beginner en wil jij de basis van Engels leren of ben jij op zoek naar gevorderde lessen? Zorg gauw dat jij de privéles of cursus vindt die jij nodig hebt.

Volg Engelse les en richt je op alle belangrijke elementen, van de grammatica tot spelling, uitspraak, woordenschat, accenten en veel meer.

Bijles aan leerlingen op school

Zit jij op school en heb jij moeite met het vak Engels? Wacht dan niet langer en ga aan de slag met bijles gegeven door een van onze leraren. De meeste van onze Engels leraren bieden bijles aan leerlingen op school die extra hulp nodig hebben. Laat je helpen en pak samen met de leraar alle onderwerpen waar jij mee worstelt effectief aan. De Engels leraar zal alle lesstof goed met jou doornemen en ervoor zorgen dat jij alle moeilijke onderwerpen begrijpt.

Zit jij op het vmbo, havo of vwo, of bijvoorbeeld op het mbo, hbo of wo? Je kunt bij ons leraren vinden die lesgeven op verschillende niveaus, zelfs aan leerlingen op de basisschool. Kom er snel achter welke van onze Engels leraren in Haarlem lesgeven op jouw niveau.

Vind een geschikte leraar

Op deze pagina van Engels leraren in Haarlem kun je alle leraren vinden die in staat zijn om les te geven bij jou in de buurt. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden over elke leraar en de lessen die zij bieden. Ook kun je zien op welke locaties elke leraar in staat is om jou te helpen. Wil jij graag aan de slag met je les bij jou thuis of liever op de locatie van jouw leraar? Zorg dat jij een leraar vindt die jou kan helpen op de door jou gewenste locatie.

Volg jij je bijles of cursus Engels liever online via de webcam? Bij ons kun je ervoor kiezen om je Engelse lessen online te volgen. Een enorme hoeveelheid Engels leraren op Superprof zijn in staat om jou online te helpen via de webcam. Zij zijn goed voorbereid en weten precies hoe zij jou online moeten helpen. Het volgen van een cursus of bijles online is voor veel mensen super praktisch. Je kunt waar jij maar wilt aan de slag met je les. Ook heb je meer opties om uit te kiezen als het gaat om Engels leraren.

Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door. Zorg dat jij een geschikte leraar vindt die voldoet aan jouw eisen en doelen. Zodra jij een geschikte Engels leraar hebt gevonden, neem dan direct contact op. Je kunt via de advertentie van de door jou gekozen leraar contact opnemen. Druk op 'Boek een les' en schrijf de door jou gekozen leraar direct een bericht. Als jij niet kunt vinden waar jij naar zoekt, neem dan gerust contact op en stel alle vragen die jij hebt. Ook kun je ervoor zorgen om aan de slag te gaan met een eerste gratis proefles.

Vind gauw een geschikte leraar en boek een eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les Engels!

Wat wil je leren?