Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Spaans

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 304 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 6 uur.

Spaans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je priveles Spaans

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Spaans?

De gemiddelde prijs van lessen Spaans is €21.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Spaans nemen?

Met de hulp van een leraar Spaans kun je goed worden in Spaans.

 

Of je nou je zakelijke Spaans wilt verbeteren, je verstaanbaar wilt kunnen maken op je vakantie door Centraal Amerika of zonder ondertitels van Spaanse films en muziek wilt kunnen genieten: de redenen zijn legio. Vergeet niet dat Spaans een van de meest gesproken talen van de wereld is!

 

Je richt je rechtstreeks op je privé leraar en je organiseert in real life of online je bijlessen in de Spaanse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je lessen in de Spaanse taal vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Spaans volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Spaans aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Spaans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Spaans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Spaans?

Er zijn momenteel 1410 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Spaans lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 1410 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Spaans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 304 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Spaans?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Spaans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een cursus Spaans en begin met leren

De Spaans lessen die jij nodig hebt

Wil jij graag de Spaanse taal leren en ben jij op zoek naar een uitgebreide Spaans cursus? Of zoek jij toevallig naar bijles Spaans voor leerlingen die dit vak op school krijgen? Waar jij ook naar zoekt, hier ben je aan het juiste adres! Op Superprof bieden wij de lessen die jij nodig hebt. 

Op Superprof beschikken wij over een groot aantal Spaans leraren die jou graag willen helpen met het geven van les. Je kunt leraren vinden verspreid over heel Nederland. Zeer waarschijnlijk zijn er leraren niet al te ver bij jou vandaan. Kom er snel achter welke van onze Spaans leraren op dit moment voor jou klaarstaan bij jou in de buurt!

Allerlei soorten cursussen

Nog nooit is het zo eenvoudig geweest om de Spaanse taal te leren. Je kunt aan de slag met de lessen en cursussen die jij graag wilt volgen. Onze leraren zijn experts op het gebied van Spaans en taalkunde, al onze Spaans leraren spreken de Spaanse taal op een hoog niveau.

Veel van onze Spaans leraren spreken de Spaanse taal als een moedertaal en komen oorspronkelijk uit Spanje of Latijns-Amerika. Leraren die bijvoorbeeld uit Spanje komen kunnen je ook het een en ander leren over de Spaanse cultuur. Een goed begrip van de cultuur is essentieel voor het leren van een taal.

Je kunt met onze experts aan de slag met de Spaanse lessen of cursus die jij nodig hebt. Onze Spaans leraren geven les aan leerlingen op elk niveau, van Spaanse lessen aan leerlingen op een niveau voor beginners tot Spaanse lessen aan leerlingen op een niveau voor gevorderden.

De Spaanse taal is zeer complex, onze Spaans leraren kunnen je goed op weg helpen om de Spaanse taal binnen no-time te leren!

Bijles voor leerlingen op school

Ben jij een leerling op school en heb jij hulp nodig met het vak Spaans? Laat je dan gauw helpen door een van onze leraren. Spaans is een taal waar de meesten nog maar weinig mee in aanraking zijn gekomen. Als vak kan het daarom ook niet meevallen. Maar maak je niet druk, onze leraren weten precies hoe zij jou moeten helpen met dit vak. Onze leraren weten alles over de grammatica, spelling, woordenschat, uitspraak, noem maar op.

Ga net zo lang door met je Spaans bijles als jij maar nodig hebt. Ten opzichte van klassikale lessen is de tijd van bijles onbeperkt. Je hebt geen haast en je kunt alle tijd gebruiken om alles zo goed mogelijk door te nemen met je leraar. De leraar zal jou helpen met het begrijpen van alle moeilijke onderwerpen. Laat je helpen met lesstof, huiswerk en/of bijvoorbeeld het leren voor een toets of examen. Je zult tijdens het nemen van bijles er al snel achterkomen dat je veel beter presteert in het vak Spaans.

Spaans leraren in jouw omgeving

Dankzij Superprof kun je zelf kiezen waar jouw lessen plaats moeten vinden. Ten eerste is het belangrijk dat je erachter komt welke leraren beschikbaar zijn in jouw woonplaats. Geef aan wat jouw locatie is en druk op zoeken. Vervolgens zul jij alle Spaans leraren zien die lesgeven op jouw locatie. Volg jij je les het liefst bij jou thuis? Zorg dan dat je een leraar vindt die jou kan helpen bij jou thuis. Op de advertenties van onze leraren staat vermeld waar zij jou kunnen helpen.

Volg jij je lessen liever online? Bij ons kun je ook Spaans lessen online vinden. Een groot deel van onze leraren op Superprof is in staat om jou online te helpen via de webcam. Zij zijn hier goed op voorbereid en weten precies hoe zij online lessen van hoge kwaliteit moeten voorbereiden. 

Waar jij je lessen ook wilt volgen, zorg gauw dat jij een geschikte leraar vindt. Zodra jij een leraar hebt gevonden die voldoet aan jouw eisen, neem dan via zijn of haar advertentie contact op. Boek snel je eerste les en ga vandaag nog aan de slag met je eerste les Spaans!

Wat wil je leren?