Homepagina
Lessen geven

Neem Spaanse les met Superprof

🥇 De crème de la crème van leraren Spaans
💻 1068 enthousiaste docenten
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Waar zoek je naar spaans lessen?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Spaans

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 220 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €20 per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 6 uur.

01

Vind je ideale leraar Spaans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Spaans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen)

02

Organiseer je lessen Spaans

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Spaans

5.0
Michael Leraar Spaans

Michael is een fijne, rustige en geduldige docent. Hij stelt je op je gemak en hij luistert goed en corrigeert je waar het nodig is. Ik ben zeer tevreden met hem waardoor ik veel vooruitgang boek.

5.0
Lida Leraar Spaans

Lida is een zeer vriendelijke vrouw. Ik heb de indruk dat zij er plezier in heeft om iemand haar moedertaal te leren. Haar werkwijze is zeer aangenaam en begrijpelijk.

Pierre, 2 weken geleden

4.9
Juan Leraar Spaans

I found Juan to be motivated, prepared and punctual. He is knowledgeable about languages and is able to explain the "why" behind most language rules. He speaks spanish most of the class which can be a bit intimidating when you are new to a language...

Michael, 3 weken geleden

5.0
Nicole Leraar Spaans

Nicole is een leuke lerares met veel geduld. We hebben in een korte tijd een stoomcursus gehad in het Spaans voor onze vakantie naar de Dominicaanse republiek. Haar lessen hebben ons geholpen om mensen beter te verstaan met name praten in verleden...

Orville, 3 weken geleden

5.0
Xime Leraar Spaans

Xime is een zeer goede lerares, zowel taalkundig als grammaticaal, het is fijn om van haar les te krijgen.

Willem, Eén maand geleden

4.9
Cristina Leraar Spaans

Ik heb een paar keer les gehad van Cristian en ik heb het elke les erg leuk gehad! Tijdens de lessen zijn we aan de slag gegaan met de basis van de Spaanse taal. Cristina geeft erg goed les en als je iets niet begrijpt blijft ze het uitleggen tot je...

Hannah, Eén maand geleden

Bekijk ons aanbod van lessen Spaans

Een Spoedcursus Spaans kan je vinden via Superprof

De beste Spaans cursussen in Nederland

Wil je graag de Spaanse taal leren en ben je op zoek naar Spaanse les Nederland, een cursus Spaans voor beginners, een cursus Spaans voor gevorderden, bijles Spaans, het opdoen van kennis en extra informatie over de Spaanse taal, een Spaans cursus gericht op het verbeteren van lees- en schrijfvaardigheden, hulp met huiswerk, het voorbereiden op een Spaans examen of iets dergelijks?

 

We beschikken over veel leraren verspreid over heel Nederland die jou vol enthousiasme willen helpen met het leren spreken, lezen en schrijven van de Spaanse taal. Waar je je ook bevindt, ongetwijfeld zijn er meerdere Spaans leraren op jouw locatie. Je kunt aan de slag met je Spaans lessen of cursus op de locatie die voor jou prettig is, al is dit bij jou thuis of thuis bij de Spaans leraar of online.

 

Allerlei soorten cursussen

Nog nooit is het zo eenvoudig geweest om de Spaanse taal te leren. Je kunt aan de slag met de lessen en cursussen die jij graag wilt volgen. Onze leraren zijn experts op het gebied van Spaans en taalkunde, al onze Spaans leraren spreken de Spaanse taal op een hoog niveau.

 

Veel van onze Spaans leraren spreken de Spaanse taal als een moedertaal en komen oorspronkelijk uit Spanje of Latijns-Amerika. Leraren die bijvoorbeeld uit Spanje komen kunnen je ook het een en ander leren over de Spaanse cultuur. Een goed begrip van de cultuur is essentieel voor het leren van een taal.

 

Je kunt met onze experts aan de slag met de Spaanse lessen of cursus die jij nodig hebt. Onze Spaans leraren geven les aan leerlingen op elk niveau, van Spaanse lessen aan leerlingen op een niveau voor beginners tot Spaanse lessen aan leerlingen op een niveau voor gevorderden.

 

De Spaanse taal is zeer complex, onze Spaans leraren kunnen je goed op weg helpen om de Spaanse taal binnen no-time te leren!

 

Spaanse les voor een voordelige prijs

Je kunt dankzij Superprof Spaanse lessen en cursussen volgen van hoge kwaliteit tegen een zeer voordelige prijs. Bijna elke Spaans leraar geeft les voor een prijs die voor jou gemakkelijk te betalen is.

 

Naast een voordelige prijs heb je in je voordeel dat meerdere Spaans leraren korting geven op hun lessen als je meerdere lessen tegelijk besteld. Ook heb je in je voordeel dat bijna alle Spaans leraren hun eerste les gratis geven.

 

Tijdens deze gratis eerste les zal je kunnen bepalen of je verder wilt met de Spaanse lessen door jou gekozen Spaans leraar. Je kunt alle belangrijke informatie met betrekking tot de prijs, kortingen en gratis eerste lessen vinden op de profielen van de Spaans leraren.

 

De Spaanse taal leren bij jou thuis of thuis bij je docent

Je kunt je Spaanse lessen of cursus volgen op de locatie die voor jou praktisch is. Veel leerlingen kiezen ervoor Spaanse lessen of een cursus Spaans te volgen thuis bij de leraar. Veel van onze Spaans leraren staan er ook voor open om de les of cursus te geven bij jou thuis.

 

Je kunt op de profielen van de Spaans leraren vinden op welke locatie ze in staat zijn om les te geven. Naast het volgen van Spaanse lessen en cursussen op een fysieke locatie kun je ervoor kiezen om online aan de slag te gaan met je Spaans leraar.

 

Veel van onze leraren zijn goed voorbereid op het geven van Spaanse les en cursussen online. Voor het volgen van Spaanse les online heb je alleen een computer en een internetverbinding nodig om aan de slag te kunnen met je leraar Spaans. Kies op welke locatie je je lessen wilt volgen en boek je eerste les!

 

Les volgen op de dag en het uur van de dag die jou het beste uitkomen

Je kunt dankzij Superprof aan de slag met je Spaanse lessen of cursus Spaans op de dag en op het uur van de dag waarop jij het liefst je lessen volgt. Al heb je alleen tijd op bijvoorbeeld maandag, dinsdag of donderdag om een bepaald uur, je zult ongetwijfeld een Spaans leraar vinden die beschikbaar is voor het geven van les op deze tijden.

 

Je kunt ervoor kiezen om je cursus of Spaans lessen te volgen zolang je maar wilt, al gaat dit maar om een éénmalige les, een paar lessen, lessen of een cursus Spaans voor een paar weken, maanden of zelfs voor een jaar. Je kunt op de profielen van de Spaans leraren belangrijke informatie vinden en gemakkelijk contact opnemen met de leraren.

 

Als je graag wilt weten of een leraar beschikbaar is op een, neem dan contact op via zijn/haar profiel en klik op ‘Boek een les’. Stel tijdens het contact opnemen alle vragen die je hebt, de Spaans leraar zal jou voorzien van alle belangrijke informatie.

 

Start vandaag nog met je Spaanse lessen!

Leerlingen stellen Superprof zeer op prijs. We hebben van veel beginners experts gemaakt in talen. Op Superprof beschikken we over leraren gespecialiseerd in alle vakken en talen, verspreid over heel Nederland. Zeer waarschijnlijk zul je geschikte Spaans leraren vinden op jouw locatie. Om leraren te vinden hoef je alleen je locatie aan te geven en je zult alle beschikbare Spaans leraren vinden bij jou in de buurt.

 

Leer de Spaanse taal met een van onze enthousiaste Spaans leraren.

 

Of je op zoek bent naar Spaanse lessen, een cursus Spaans voor beginners, een cursus Spaans voor gevorderden, Spaans bijles, het opdoen van kennis en extra informatie over de Spaanse taal, een Spaans cursus gericht op het verbeteren van lees- en schrijfvaardigheden, hulp met huiswerk, het voorbereiden op een Spaans examen of iets dergelijks, kijk wie er beschikbaar is in de buurt van jouw locatie en neem zo snel mogelijk contact op. 

 

Wacht niet te lang en ga vandaag nog aan de slag met jouw Spaans leraar naar keuze!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Spaans?

De gemiddelde prijs van lessen Spaans is €20.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Spaans nemen?

Met de hulp van een leraar Spaans kun je goed worden in Spaans.

 

Of je nou je zakelijke Spaans wilt verbeteren, je verstaanbaar wilt kunnen maken op je vakantie door Centraal Amerika of zonder ondertitels van Spaanse films en muziek wilt kunnen genieten: de redenen zijn legio. Vergeet niet dat Spaans een van de meest gesproken talen van de wereld is!

 

Je richt je rechtstreeks op je privé leraar en je organiseert in real life of online je bijlessen in de Spaanse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je lessen in de Spaanse taal vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Spaans volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Spaans aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Spaans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Spaans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Spaans?

Er zijn momenteel 1068 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Spaans lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 1068 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Spaans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 220 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.