Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 924 beoordelingen.

18 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €18

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen engels online

Overleg met je leraar engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen engels online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

6980 leraren bieden

online lessen engels.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen engels te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 6980 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen engels te geven ?

 

6980 leraren engels bieden aan om je te helpen met engels.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 6980 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen engels?

De gemiddelde prijs voor online lessen engels is 18 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar engels
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren engels krijgen?

Gemeten over een totaal van 924  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

 

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

6980 leraren engels  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Engelse Les Online via Superprof

Waarom Engels leren

Het leren van een nieuwe taal gaat veel verder dan het leren van een aantal woordjes en zinnen, je vastbijten op rijtjes grammaticale vervoegingen en oefenen met hoe je een koffie bestelt. Het leren van een nieuwe taal betekent dat er een nieuwe wereld zich voor je openbaart. Vanaf het moment dat je al een basisniveau van deze nieuwe taal onder de knie krijgt, kun je praten met mensen die de taal spreken, de cultuur begrijpen waar de taal uit voort is gevloeid, je thuis voelen in nieuwe landen en zelfs op de arbeidsmarkt kan een nieuwe taal je een geweldige voorsprong gevenEngelse taalcursus en lessen per uur te nemen voor beginners. 

Dat is nog meer het geval met Engels. Engels is namelijk meer dan een taal die je in één of enkele landen hoort. Nee, Engels is een wereldtaal die in alle continenten gesproken wordt, die meer dan een miljard mensen op de wereld spreken, en die vandaag de dag nog steeds wordt beschouwd als de nummer één voertaal als het aankomt op internationale bijeenkomsten. Engels heeft zo’n ongelofelijke invloed op de Westerse wereld, dat het haast zonde is om je er niet in te verdiepen.

Zet de radio of televisie maar aan! Je wordt gelijk ondergedompeld in het Engels, omdat zoveel programma’s, films, series en muziek in het Engels gemaakt wordt. Aan de ene kant helpt Engels leren spreken je dus om al deze entertainment nóg beter te begrijpen, terwijl aan de andere kant al deze entertainment je helpen om Engels nóg beter te begrijpen! Het mes snijdt aan twee kanten, en daarom is online Engels leren zo leuk: het internet staat vol met mogelijkheden om de taal te leren.

Ondanks alle leuke filmpjes, teksten, methodes en apps voor Engels leren is er niets waarmee je zo snel resultaat boekt als met een docent. Dat hoeft tegenwoordig helemaal geen Engels docent aan huis te zijn! Dankzij de technologie is het mogelijk om online Engels les te volgen en daarmee je Engels niveau snel omhoog te krikken. Er zitten heel veel voordelen aan online Engels leren. Cursussen en lessen voor beginners Online per uur te vinden via Superprof.

Volg je cursus Engels met een privéleraar van Superprof

Als jij op zoek bent naar een cursus Engels online, zoek dan niet verder. Op Superprof kun jij een enorme hoeveelheid professionele Engels leraren vinden die voor jou klaarstaan! Zij willen jou met veel enthousiasme helpen met het geven van de cursus die jij nodig hebt en het leren van Engels. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen om een expert te worden in de Engelse taal.

Je kunt bij ons online cursussen vinden op alle niveaus. Je kunt cursussen vinden aan beginners, intermediates en zelfs voor gevorderden. Je kunt er via de advertenties van onze leraren achter komen wie jou kunnen helpen met het geven van een cursus op het door jou gewenste niveau.

Ook kun je op onze advertenties informatie vinden over onze leraren, zoals hun kennis, ervaring, achtergrond en de soorten lessen die zij bieden. Lees alle advertenties goed door en kijk of jij een geschikte leraar kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen. In het geval dat jij twijfels hebt, neem dan gerust contact op met onze Engels leraren. Je kunt er ook voor kiezen om aan de slag te gaan met een eerste les gratis. De meeste van onze online leraren op Superprof bieden een eerste les gratis van een uur.

Dankzij Superprof kun je zelf bepalen wanneer jouw cursus plaats moet vinden. Heb jij alleen vrije tijd op een specifieke dag van de week om een bepaald uur? Zorg dan dat jij een leraar vindt die jou kan helpen op deze tijden. Neem via de advertentie van de door jou gekozen leraar contact op en stuur de leraar een bericht. Laat weten welke tijden het beste voor jou uitkomen. De leraar zal zo snel mogelijk een antwoord geven en jou laten weten of hij of zij jou kan helpen.

Zorg snel dat jij een geschikte Engels leraar vindt en neem contact op. Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste les en word een pro in de Engelse taal!

Wat wil je leren?