Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Alkmaar

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 5 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

13 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 13 uur.

Wil je starten met lessen Engels?

2. Organiseer je lessen Engels in Alkmaar

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Alkmaar

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Alkmaar!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor een thuisles Engels in Alkmaar?

De gemiddelde prijs van een cursus in de Engelse taal in Alkmaar is €18.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van docenten biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om bijlessen te geven in Alkmaar en omgeving?

37 tutors Engels bieden de mogelijkheid tot bijlessen Engels in Alkmaar en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun curriculum vitae checken en op basis daarvan kiezen welke bijlesleraar in Alkmaar, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je cursus in de Engelse taal uit meer dan 37 geverifieerde profielen.

👴🏼Waarom zou je bijlessen Engels nemen?

Lessen Engels met een bijles leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen vergaderen met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je vakantie naar Engeland of Amerika, of om simpelweg meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers waar je ook gaat! Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je pas gekochte bluetooth speaker, tot de menukaart in het motel waar je dineert. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een zekere kennis van the King's Speech. Ga dus snel aan de slag met deze nuttige taal op Superprof!

 

Je richt je rechtstreeks op je privé leraar en je boekt in real life of online je bijlessen Engels, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je contact opnemen met de begeleider van jouw keuze om privélessen Engels te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je privélessen in de Engelse taal vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 37 privéleraren in de Engelse taal in Alkmaar.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je op afstand via de webcam bijlessen Engels volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijles Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Engels bieden bovendien alle handvaten om snel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Alkmaar!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind eenvoudig een bijles, training of cursus Engels in Alkmaar

Volg je Engels lessen met een expert op dit gebied in Alkmaar

Woon jij in Alkmaar en ben jij op zoek naar les gericht op Engels? Dan ben jij hier aan het juiste adres! In Alkmaar beschikken wij over meerdere zeer enthousiaste en ervaren Engels privéleraren die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Laat je gauw helpen en behaal alle doelen die jij graag wilt bereiken. Ben jij op zoek naar privéles, een cursus of naar bijles Engels? Kom er gauw achter welke van onze leraren jou kunnen helpen!

De Engelse taal leren

Wil jij graag de Engelse taal leren beheersen als een pro? Wacht dan niet langer en ga aan de slag met een van onze Engels leraren bij jou in de buurt van Alkmaar! In Alkmaar kun jij meerdere leraren vinden die jou graag willen helpen met het geven van een cursus of privéles gericht op het leren van de Engelse taal. Onze leraren hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Engels en weten precies hoe zij jou moeten helpen.

Ben jij een beginner en wil jij graag de basis leren of zoek jij naar gevorderde lessen? Kom er snel achter welke van onze leraren in staat zijn om jou te helpen. Onze Engels leraren kunnen jou helpen met het richten op alle belangrijke elementen van de taal, denk aan de grammatica, spelling, uitspraak, woordenschat, accenten en veel meer!

Bijles Engels aan leerlingen op school

Zit jij op school, krijg jij het vak Engels en heb jij hier moeite mee? Ga dan aan de slag met bijles gegeven door een van onze vele leraren. De meeste van onze Engels leraren in Alkmaar bieden bijles aan leerlingen op school. Onze leraren weten als geen ander hoe zij jou moeten helpen. Neem alle lesstof door en pak alle onderwerpen waar jij mee worstelt effectief aan met behulp van de leraar. Ook kan de leraar jou helpen met huiswerk, een presentatie, het leren voor een toets, een examen en veel meer.

Je zult tijdens het volgen van bijles al gauw merken dat jij veel beter presteert in het vak Engels. Je kunt in Alkmaar leraren vinden die bijles bieden op verschillende niveaus. Van leerlingen op de basisschool tot middelbare scholieren op het vmbo, havo en vwo en studenten op het mbo, hbo en wo, je kunt in Alkmaar bijles Engels vinden gericht op alle niveaus. Kom er snel achter welke van onze Engels leraren bijles bieden op jouw niveau!

Zoek jij naast les gericht op Engels ook naar lessen gericht op andere vakken? Je kunt bij ons bijles vinden gericht op veel verschillende vakken, zoals Nederlands, Duits, Frans, wiskunde, economie, geschiedenis, Grieks en veel meer. 

Ga aan de slag waar jij maar wilt

Op deze pagina van Engels leraren in Alkmaar kun jij alle leraren vinden die jou kunnen helpen in Alkmaar. Op de advertenties kun jij alle belangrijek informatie vinden over onze leraren. Kijk of jij een geschikte leraar kunt vinden die in staat is om jou te helpen op de door jou gewenste locatie. Je kunt ervoor kiezen om je les te volgen bij jou thuis, op de locatie van de leraar en zelfs online via je webcam!

Kijk snel of jij een geschikte Engels leraar kunt vinden. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door. Zodra jij een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan gelijk contact op. Je kunt snel en eenvoudig contact opnemen via de advertentie van de door jou gekozen leraar. Druk op 'Boek een les' en schrijf de door jou gekozen Engels leraar een bericht. Laat tijdens het contact opnemen weten waar jij naar zoekt en wat jouw doelen zijn.

Neem snel contact op, boek je eerste les en ga vandaag nog aan de slag met een door jou gekozen Engels leraar in Alkmaar!

Wat wil je leren?