Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Dordrecht

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 6 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je cursus Engels in Dordrecht

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Dordrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Dordrecht!

FAQ

💸 Wat is de gemiddelde prijs van privé lessen in de Engelse taal in Dordrecht?

In Dordrecht is de prijs van een bijles Engels €17.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele leraren bieden de eerste gratis les aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de tarieven voor docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om bijlessen te geven in Dordrecht en omgeving?

57 tutors Engels bieden de mogelijkheid tot privé lessen Engels in Dordrecht en omgeving.

 

Je kunt hun werkervaring bekijken en op basis daarvan selecteren welke leraar in Dordrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen Engels in Dordrecht uit 57 profielen.

👴🏼 Om welke redenen volg je een cursus Engels in Dordrecht?

Lessen Engels met een bijles leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen vergaderen met je zakelijke contacten in het buitenland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je weekend weg naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers overal! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je nieuw aangeschafte wasmachine, tot de menukaart in het etablissement waar je dineert. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een minimale kennis van the King's Speech. Ga dus snel aan de slag met deze populaire taal op Superprof!

 

Je selecteert je professor en je boekt in real life of online je privélessen in de Engelse taal, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de docent van jouw keuze om bijlessen in de Engelse taal te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je lessen in de Engelse taal vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 57 bijlesleraren Engels in Dordrecht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je thuis online bijles Engels volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Dordrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem bijles Engels in Dordrecht via Superprof

Presteer beter in het vak Engels met behulp van een bijlesleraar in Dordrecht

Er zijn veel vakken op school die niet altijd even gemakkelijk zijn, Engels is daar een van. Niet iedereen is weggelegd voor talen en het vak Engels kan af en toe zeer lastig zijn. Ben jij een van deze leerlingen en heb jij moeite met Engels? Maak je niet druk! Laat je zo snel mogelijk helpen door een van onze Engels bijlesleraren bij jou in de buurt van Dordrecht. Onze Engels bijlesleraren hebben veel kennis en ervaring en weten als geen ander hoe zij jou moeten helpen. Zij hebben ervaring met het geven van bijles en weten precies hoe zij jou kunnen helpen met het aanpakken van alle lastige onderwerpen waar jij tegenaan loopt. Kijk snel welke van onze Engels leraren in Dordrecht momenteel voor jou klaar staan!

Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les

Het is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest om Engelse bijles te vinden en te starten met je eerste les. Op deze pagina kun je alle Engels leraren vinden die in staat zijn om bijles te geven in de omgeving van Dordrecht. Je zult zonder twijfel aan geschikte leraar vinden niet al te ver bij jou vandaan. Op de advertenties van onze Engels leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over hen en de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn. Je zult een kleine uitleg vinden over de lessen die zij bieden en waar zij jou mee kunnen helpen.

Ook staat vermeld op welke niveaus zij lesgeven. Je kunt leraren vinden die in staat zijn om bijles te geven op verschillende niveaus. Van les aan leerlingen op de basisschool tot middelbare scholieren op het vmbo, havo en vwo en studenten op het mbo, hbo en wo: Superprof biedt bijles op alle niveaus. Laat je gauw helpen door een van onze Engels experts. Neem alle lesstof door met behulp van je leraar en pak alle moeilijke onderwerpen zo effectief mogelijk aan. Ook kan de Engels leraar jou helpen met huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, examentraining en veel meer!

Privélessen en cursussen

Niet alleen kun je bij ons bijles vinden gericht op leerlingen die op school zitten, ook is Superprof een van de beste plekken voor het vinden van Engelse privéles en cursussen. Als jij graag de Engelse taal wil leren, twijfel dan niet om aan de slag te gaan met een van onze Engels leraren die privéles bieden. Meerdere van onze Engels leraren in Dordrecht kunnen jou helpen met het leren van de basis van de Engelse taal. Leer de grammatica, spelling, woordenschat, uitspraak, Engelse accenten en veel meer. Ook bieden meerdere van onze leraren gevorderde Engels lessen.

Volg je lessen bij jou thuis

Het beste nog van alles is dat je zelf de beslissing kunt nemen op welke plek en tijden jij je les wilt volgen. Heb jij een specifieke locatie en tijden in gedachten waar jij graag je les volgt? Kom er via de advertenties van onze Engels leraren in Dordrecht achter op welke locaties zij in staat zijn om les te geven. Je kunt ervoor kiezen om je les te volgen bij jou thuis, bij je leraar of op een andere door jou gewenste locatie. Zodra je een Engels leraar hebt gevonden die jou kan helpen op een locatie die voor jou goed uitkomt, neem dan contact op en vraag of hij of zij jou kan helpen op de tijden waarop jij vrij bent. Kom samen tot een besluit waar en wanneer de bijles Engels plaats moet vinden. Start vandaag nog met je eerste les!

Wat wil je leren?