Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Utrecht

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 186 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Utrecht

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Utrecht?

De gemiddelde prijs van lessen in Utrecht is €21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Utrecht ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Utrecht.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Utrecht?

Er zijn momenteel 1419 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Utrecht.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 1419 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Utrecht beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 186 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Utrecht?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles bij Superprof is geweldig

Volg je huiswerkbegeleiding met een leraar naar keuze in Utrecht

Ben je woonachtig in Utrecht en zoek je naar een privéleraar bij jou in de buurt voor het geven van huiswerkbegeleiding? Of ben je op zoek naar bijles, examentraining, hulp met bepaalde vakken op school, hulp met het opdoen van kennis of info over specifieke onderwerpen met een privéleraar in Utrecht? Bij ons is dit allemaal mogelijk. Wij hebben een enorme hoeveelheid leraren verspreid over alle regio’s van Utrecht. Vind snel een leraar in Utrecht gespecialiseerd in het vak waarin jij je wilt verdiepen.

Leraren met diverse specialisaties in Utrecht

Wij beschikken over een enorme hoeveelheid privéleraren verspreid over alle delen van Utrecht met diverse specialisaties die jou graag willen helpen met het geven van bijles, begeleiding met huiswerk, het leren voor een toets, tentamen, examen, hulp met leren plannen en meer. Onze privéleraren in Utrecht staan open voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van alle categorieën. Zij bieden bijles en begeleiding aan leerlingen op de basisschool, bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op de middelbare school en begeleiding aan leerlingen in het hoger onderwijs.

Ook bieden onze privéleraren in Utrecht begeleiding aan mensen die niet op school zitten maar zich simpelweg willen verdiepen in specifieke vakken of onderwerpen met een expert op het gebied wat zij willen leren. Het maakt niet uit of je een kind bent of volwassene, de meeste van onze privéleraren in Utrecht staan open voor het geven van leerlingen van elke leeftijd. Als jij bijles en/of huiswerkbegeleiding wilt volgen in een groep van meerdere leerlingen dan is dat ook mogelijk. Meerdere van onze leraren in Utrecht staan open voor het geven van begeleiding aan les aan groepen.

Bijles en huiswerkbegeleiding van de hoogste kwaliteit

De bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining, etc. die onze leraren in Utrecht bieden zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij werken alleen samen met experts in de vakken waarin zij lesgeven. Al ben je een leerling in het onderwijs en heb je moeite met een bepaald vak, bijvoorbeeld wiskunde, biologie, scheikunde, aardrijkskunde of economie, kijk snel welke van onze leraren gespecialiseerd is in de vakken waar jij hulp mee nodig hebt. Met wie jij ook besluit om aan de slag te gaan, je zult gegarandeerd lessen volgen met een professional. Naast lessen van hoge kwaliteit bieden de meeste van onze leraren in Utrecht lessen voor zeer betaalbare tarieven. Het gemiddelde tarief per uur van de lessen die onze leraren in Utrecht bieden is zeer voordelig vergeleken met de meeste externe lessen en cursussen.

Verder kun je profiteren van mogelijke kortingen. Meerdere leraren in Utrecht bieden korting op hun lessen als je ervoor kiest om meerdere lessen tegelijk te boeken. Daarnaast biedt bijna elke leraar in Utrecht een eerste les gratis. Tijdens deze eerste les gratis kun je beter kennismaken met de leraar en zijn of haar manier van lesgeven. Kijk tijdens de eerste gratis les of de les je bevalt en besluit of je verder wilt met de door jou gekozen leraar. Neem snel contact op met een leraar naar keuze en profiteer van lessen van hoge kwaliteit voor zeer voordelige tarieven, mogelijke kortingen en een eerste les gratis!

Volg je bijles en huiswerkbegeleiding op een locatie in Utrecht die voor jou praktisch is

Bij ons heb je meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om locaties in Utrecht. Ontdek snel welke van onze leraren in Utrecht beschikbaar is voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding bij jou op de locatie. Op deze pagina kun je alle advertenties vinden van leraren in Utrecht. Bovenaan kun je aangeven waar jij precies naar zoekt, schrijf het vak of onderwerp waar jij hulp mee nodig hebt en druk op zoeken. Automatisch zul je alle advertenties vinden van leraren gespecialiseerd in dit vak of onderwerp in Utrecht. Op de advertenties kun je alle belangrijke info vinden met betrekking tot hun specialisaties, kennis, ervaring, de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn, aan wie zij in staat zijn om lessen te geven, etc. Je kunt ook info vinden over hun beschikbare tijden en locaties.

Zorg dat je een leraar vindt die beschikbaar is voor het geven van les op jouw gewenste locatie. Je kunt ervoor kiezen om je bijles en huiswerkbegeleiding te volgen bij jou thuis en je leraar over laten komen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je bijles en huiswerkbegeleiding te volgen op de locatie van de leraar. Bijna elke leraar in Utrecht beschikt over een ideale omgeving voor het geven van lessen. Als je liever je bijles en huiswerkbegeleiding volgt op een andere locatie, laat dit dan weten aan de leraar. De leraar zal in de reactie laten weten of hij of zij beschikbaar is voor het geven van les op deze locatie.

Naast het volgen van bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining of dergelijke lessen op een fysieke locatie kun je er ook voor kiezen om je lessen online te volgen. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid online leraren die jou kunnen helpen met het geven van bijles online, huiswerkbegeleiding online of examentraining online gegeven door een online privéleraar.

Volg je lessen op de tijden die jou het beste uitkomen

Laat tijdens het contact opnemen weten op welke tijden jij je bijles en huiswerkbegeleiding wilt volgen. Als jij alleen vrije tijd hebt op een bepaalde dag van de week om een specifiek uur, bijvoorbeeld op dinsdagavond of vrijdagochtend, zorg dan dat je een leraar vindt die beschikbaar is voor het geven van les op deze tijden en dagen. Bespreek met de privéleraar ook voor hoe lang jij je bijles en/of huiswerkbegeleiding wilt volgen.

Of dit gaat om begeleiding voor een uur, begeleiding voor een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar. Geef snel aan met welk vak of onderwerp jij bijles of begeleiding nodig hebt en kijk welke leraren in Utrecht beschikbaar zijn voor het geven van les in dit onderwerp. Bekijk alle advertenties en lees alle info op de advertenties van onze leraren goed door. Neem een juist beslissing, neem contact op en boek snel je eerste les in Utrecht!

 

Wat wil je leren?