Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Amersfoort

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 6 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je cursus Engels in Amersfoort

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amersfoort

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amersfoort!

FAQ

💸 Wat kost een bijles Engels gemiddeld in Amersfoort en omgeving?

In Amersfoort is het gemiddelde bedrag van bijlessen Engels €18.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis), de duur en het aantal lessen kunnen de kosten van de lessen beïnvloeden.

 

Vele tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de leraren).

 

Lees meer over de tarieven voor leraren bij jou in de buurt.

💻Kan je op Superprof ook online bijles Engels volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de bijlesleraren biedt ook cursussen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om bijlessen te geven in Amersfoort?

43 leraren Engels bieden de mogelijkheid tot lessen Engels in Amersfoort en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen doorlezen en op basis daarvan selecteren welke privéleraar in Amersfoort het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je cursus Engels uit meer dan 43 docenten.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Amersfoort!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse les in Amersfoort via Superprof

Ga aan de slag met Engels lessen in Amersfoort

Ben je op zoek naar privéles of een cursus Engels gegeven door een professionele privéleraar op dit gebied? Dan ben je bij Superprof aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over een groot aantal Engels experts waarvan meerderen zich in Amersfoort bevinden. Onze Engels leraren in Amersfoort spreken de Engelse taal vloeiend en hebben veel ervaring met het leren van de taal aan cursisten. Je kunt bij ons lessen vinden aan cursisten op alle niveaus. Kom er snel achter welke van leraren in Amersfoort jou kunnen helpen met het bereiken van jouw doelen. Boek je eerste les en start vandaag nog!

Laat je zo snel mogelijk helpen

Op Superprof bieden wij veel verschillende soorten lessen, cursussen en bijles. Ongetwijfeld zul je de lessen of cursus vinden die jij nodig hebt. Je kunt bij ons lessen vinden aan beginners tot intermediates en gevorderde cursisten. Wil je de Engelse taal graag leren vanaf het begin? Onze leraren in Amersfoort willen jou graag helpen met het leren van de basis. Leer belangrijke woorden, de spelling, het vervoegen van werkwoorden en grammatica, de uitspraak en veel meer. Beheers jij de basis al? Ook kunnen onze leraren helpen om jouw Engels vaardigheden te verbeteren.

Je kunt hierboven alle advertenties vinden van Engels leraren die beschikbaar zijn voor het geven van les in de buurt van Amersfoort. Op hun advertenties staat alle belangrijke informatie vermeld over hen, hun kennis, ervaring en alle specialisaties. Lees alles wat staat vermeld op de advertenties rustig door. Kijk welke van onze Engels leraren in Amersfoort jou kunnen helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Het is nooit te vroeg of te laat om een expert te worden op het gebied van Engels. Je kunt bij ons lessen vinden zowel aan kinderen als aan jongeren en volwassenen. Zoek je naar lessen aan een groep van meerdere cursisten? Sommige leraren zijn in staat om les te geven aan groepen.

Bijles Engels aan leerlingen op school

Naast normale Engels cursussen kun je bij ons ook bijles vinden aan leerlingen op school. Veel leerlingen op school zoeken regelmatig naar Engels bijles. Als je op school zit en moeite hebt met Engels, twijfel dan niet om bijles te volgen. Iedereen heeft wel eens extra hulp nodig. Ga aan de slag met bijles en neem samen met de leraar alle lesstof goed door. De leraar zal jou alle onderwerpen goed uitleggen. Ook kan de leraar jou helpen met huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, tentamen, een examen en veel meer.

Neem contact op en boek je eerste les

Weinig platformen bieden zoveel voordelen als Superprof. Naast het feit dat je zelf kunt kiezen met wie jij aan de slag wilt kun je ook bepalen hoe, waar en wanneer je cursus plaats moet vinden. Het is belangrijk dat je je cursus volgt op een locatie en tijden die voor jou praktisch zijn. Je kunt je lessen of cursus volgen bij jou thuis, in huis bij je leraar of online via de webcam. Bijna alle leraren bieden lessen online. Kom er gauw achter welke leraren in staat zijn om jou te helpen op de locatie van jouw voorkeur en maak contact. Vraag tijdens het contact opnemen wie er in staat zijn om jou te helpen op de tijden waarop jij vrij bent. Een ander voordeel van het volgen van les bij ons is dat de meeste leraren lessen bieden van zeer hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die zij bieden is zeer betaalbaar. Boek snel ej eerste les en start vandaag nog met het leren van Engels!

Wat wil je leren?