Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 808 beoordelingen.

17 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €17 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Wiskunde

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Wiskunde?

De gemiddelde prijs van lessen Wiskunde is €17.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan.

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Wiskunde nemen?

Met de hulp van een leraar Wiskunde kun je goed worden in Wiskunde.

 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

 

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Wiskunde volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Wiskunde aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Wiskunde meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Wiskunde bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Wiskunde?

Er zijn momenteel 5526 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Wiskunde lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 5526 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Wiskunde beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 808 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een Cursus Wiskunde via Superprof in heel Nederland

De Wondere Wereld van Wiskunde

 

Wiskunde is een vak waar niet iedereen op school lovend over is. Sommige mensen gaat het ongelofelijk gemakkelijk af, terwijl bij anderen het zweet op het voorhoofd komt te staan als ze hun wiskundeboek alleen maar openslaan.

 

Maar zelfs als je jezelf beschouwt als iemand die niets met wiskunde heeft, ben je continu met wiskunde bezig. Wellicht niet met de allermoeilijkste vergelijkingen en algebra, maar ook uitrekenen hoeveel geld je overhoudt aan boodschappen, schatten hoelang je kunt doorrijden op een halfvolle benzinetank of klokken hoelang het duurt totdat de rijst kookt is wiskunde. Met andere woorden: de hele wereld om ons heen is opgebouwd uit wiskunde.

 

Inmiddels zijn we dankzij technologie in een stadium beland waarin we zelf niet langer het rekenwerk hoeven te doen. Onze smartphone, de slimme televisie, de wekker of de vele gadgets in de auto doen het werk voor ons. Maar ook deze apparaten functioneren weer dankzij wiskunde. Sterker nog, de vele technologische ontwikkelingen waar we vandaag de dag van profiteren hadden nooit bestaan als er geen wiskunde was geweest!

 

Het is daarom niet alleen interessant maar ook ontzettend leuk om meer over wiskunde te leren. Er zijn heel veel soorten wiskunde, op verschillende niveaus en voor verschillende doeleinden. De meeste mensen die wiskunde leren of een bijles wiskunde nemen doen dat met een doel, hoewel er ook mensen zijn die het puur willen leren omdat ze het leuk vinden. Hoe dan ook: je hebt heel veel aan wiskunde.

 

Wat Heb Je Aan Wiskunde?

 

Misschien zit je op de middelbare school en heb je moeite om bij te blijven met wiskunde. Je vraagt je af waarom je wiskunde leert en bent op zoek naar een wiskundeleraar die je kan helpen je cijfers omhoog te krikken (terwijl jij berekent welk cijfer je nodig hebt om over te gaan, ben je bezig met wiskunde). Maar je hebt heel veel aan wiskunde, in het dagelijks leven of in het professionele leven.

 

Als je bijvoorbeeld gek bent op de natuur en je wilt iets in de richting van biologie gaan doen, dan zul je wiskunde nodig hebben om je onderzoek goed uit te kunnen voeren. Hetzelfde geldt voor vakken als psychologie, sociologie en politicologie. Om een goed onderzoek te kunnen uitvoeren leer je het vak Statistiek op de universiteit, en met een goede wiskundebasis kan je zo’n vak een stuk beter aan.

 

Dat vakken als astronomie, natuurkunde en scheikunde onlosmakelijk verbonden zijn met wiskunde mag geen verrassing heten. Maar ook als je beroepen wilt uitvoeren als luchtverkeersleider, verkeersplanner, administratief medewerker of accountant zal je wiskunde moeten kunnen begrijpen.

 

Kortom: haast alles, van economie tot de wetenschap, heeft elementen uit de wiskunde. Dus zelfs als je het niet voor een beroep nodig hebt, is wiskunde leren leuk, omdat je op die manier een beter begrip van de maatschappij om je heen krijgt. En als je ergens goed wiskunde kan leren, dan is het wel in Nederland.

 

Wiskunde Leren in Nederland

 

Hoewel namen als Albert Einstein en Isaac Newton altijd als eerste opkomen in discussies over de grootste wiskundigen ooit, mag ons kleine kikkerlandje ook zeker niet klagen over beroemden wiskundigen die een blijvende impact hebben achtergelaten op de wetenschap.

 

Christiaan Huygens bijvoorbeeld, die in de 17e eeuw de basis legde voor kansberekening, wordt wereldwijd gezien als een grondlegger. Antoni van Leeuwenhoek, hoewel meer bioloog dan wiskundige, vond de microscoop uit. Voormalig Nobelprijswinnaar Henrik Lorentz ontwikkelde de theorie van de elektron en was daarmee de grote held van Isaac Newton.

 

En ook filosofen Erasmus en Spinoza maakten hun naam mede dankzij de wiskunde. Qua geschiedenis zit het dus wel goed. Maar ook vandaag de dag is Nederland in de wiskunde en de algehele wetenschap wereldwijd een van de toplanden. De universiteiten zijn van hoog niveau, terwijl ook het wiskunde op de middelbare scholen een goed niveau heeft. Rekenen, wiskunde en getallen kun je leren via Superprof.

 

Wat voor onderdeel van de wiskunde je dan ook wilt leren, op wel gebied je je ook wilt verbeteren, wat je doelen ook zijn: in Nederland zul je weinig obstakels tegenkomen als het aankomt op het vinden van een adequate wiskunde leraar voor je bijlessen. Waar je ook woont in Nederland (als je wiskunde op locatie wilt) of online: je kan wiskunde leren van mensen die hun strepen lang en breed in het vak verdiend hebben.

 

Dankzij Superprof wordt het vinden van een goede wiskundeleraar nog makkelijker. Met de juiste manier kan je namelijk binnen een mum van tijd een docent wiskunde vinden die precies bij je past.

 

Dankzij Superprof Wiskunde Bijles Volgen

 

De beste wiskundeleraren van Nederland hebben zich verenigd op Superprof en jij kan daarvan profiteren! Je hoeft er niet eens de deur voor uit: er zijn zelfs wiskundeleraren die online wiskunde lesgeven.

 

Het is simpel: je typt de online zoekopdracht ‘wiskunde leren Nederland’, of nog specifieker bijvoorbeeld ‘wiskunde leren Amsterdam’ of ‘wiskunde leren Utrecht’ in en kijkt welke docenten beschikbaar zijn voor welk tarief. Het is dus handig voorafgaand aan het nemen van wiskundeles te bekijken wat je budget is. 

 

Ook is het handig om een doel te hebben. Bijvoorbeeld je eindexamen Wiskunde B halen. Of slagen voor het vak Statistiek op de universiteit. Of een beter begrip krijgen van kansberekening. Omdat wiskunde zo’n verzameling aan verschillende onderdelen kent, heb je wiskundeleraren die beter gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel en je zo een nóg specifieker en persoonlijker lesplan kunnen geven.

 

Wil je eerst kennismaken met een wiskundedocent en kijken of hij of zij welk bij je past, qua stijl van lesgeven bijvoorbeeld? Er zijn veel wiskundedocenten op Superprof die gratis een proefles aanbieden.

 

Eén ding is in ieder geval duidelijk. Ondanks de enorme hoeveelheid aan materiaal die men kan vinden op het internet is de beste manier om wiskunde te snappen aan de hand van een wiskunde docent. Soms kan je keer op keer dezelfde fout maken, en als een kundige wiskundeleraar je dan laat zien hoe je het oplost gaat er een licht schijnen en begrijp je precies wat je moet doen. Een wiskundeleraar vinden doe je op Superprof!

Wat wil je leren?