Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Wiskunde

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren Wiskunde hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 1083 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze Wiskunde leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Wiskunde leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Wiskunde

Overleg met je leraar Wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Wiskunde?

De gemiddelde prijs van lessen Wiskunde is €18.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan.

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Wiskunde nemen?

Met de hulp van een leraar Wiskunde kun je goed worden in Wiskunde.

 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

 

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Wiskunde volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Wiskunde aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Wiskunde meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Wiskunde bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Wiskunde?

Er zijn momenteel 6891 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Wiskunde lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 6891 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Wiskunde beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 1083 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Wiskunde?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Wiskunde!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een Cursus Wiskunde via Superprof

De Wondere Wereld van Wiskunde

Wiskunde is een vak waar niet iedereen op school lovend over is. Sommige mensen gaat het ongelofelijk gemakkelijk af, terwijl bij anderen het zweet op het voorhoofd komt te staan als ze hun wiskundeboek alleen maar openslaan.

Maar zelfs als je jezelf beschouwt als iemand die niets met wiskunde heeft, ben je continu met wiskunde bezig. Wellicht niet met de allermoeilijkste vergelijkingen en algebra, maar ook uitrekenen hoeveel geld je overhoudt aan boodschappen, schatten hoelang je kunt doorrijden op een halfvolle benzinetank of klokken hoelang het duurt totdat de rijst kookt is wiskunde. Met andere woorden: de hele wereld om ons heen is opgebouwd uit wiskunde.

Inmiddels zijn we dankzij technologie in een stadium beland waarin we zelf niet langer het rekenwerk hoeven te doen. Onze smartphone, de slimme televisie, de wekker of de vele gadgets in de auto doen het werk voor ons. Maar ook deze apparaten functioneren weer dankzij wiskunde. Sterker nog, de vele technologische ontwikkelingen waar we vandaag de dag van profiteren hadden nooit bestaan als er geen wiskunde was geweest!

Dankzij Superprof Wiskunde Bijles Volgen

De beste wiskundeleraren van Nederland hebben zich verenigd op Superprof en jij kan daarvan profiteren! Je hoeft er niet eens de deur voor uit: er zijn zelfs wiskundeleraren die online wiskunde lesgeven.

Het is simpel: je typt de online zoekopdracht ‘wiskunde leren Nederland’, of nog specifieker bijvoorbeeld ‘wiskunde leren Amsterdam’ of ‘wiskunde leren Utrecht’ in en kijkt welke docenten beschikbaar zijn voor welk tarief. Het is dus handig voorafgaand aan het nemen van wiskundeles te bekijken wat je budget is.

Ook is het handig om een doel te hebben. Bijvoorbeeld je eindexamen Wiskunde B halen. Of slagen voor het vak Statistiek op de universiteit. Of een beter begrip krijgen van kansberekening. Omdat wiskunde zo’n verzameling aan verschillende onderdelen kent, heb je wiskundeleraren die beter gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel en je zo een nóg specifieker en persoonlijker lesplan kunnen geven.

Wil je eerst kennismaken met een wiskundedocent en kijken of hij of zij welk bij je past, qua stijl van lesgeven bijvoorbeeld? Er zijn veel wiskundedocenten op Superprof die gratis een proefles aanbieden.

Eén ding is in ieder geval duidelijk. Ondanks de enorme hoeveelheid aan materiaal die men kan vinden op het internet is de beste manier om wiskunde te snappen aan de hand van een wiskunde docent. Soms kan je keer op keer dezelfde fout maken, en als een kundige wiskundeleraar je dan laat zien hoe je het oplost gaat er een licht schijnen en begrijp je precies wat je moet doen. Een wiskundeleraar vinden doe je op Superprof!

De voordelen van het volgen van wiskunde bijles met een privéleraar

Als jij op school zit en hulp nodig hebt met het vak wiskunde, dan is de beste beslissing die je kunt nemen om aan de slag te gaan met een privéleraar. Onze privéleraren gespecialiseerd in het geven van wiskunde bijles hebben veel ervaring op dit gebied. Onze wiskunde leraren weten precies hoe zij jou moeten helpen om goed te presteren in dit vak. Zij hebben een grote hoeveelheid leerlingen op school geholpen met het behalen van zeer goede prestaties.

Dankzij Superprof kun je zelf bepalen hoe, waar en wanneer je bijles plaats moet vinden! Er is niets beter dan zelf kunnen kiezen op welke locatie en tijden je bijles plaats moet vinden. Zorg dat jij een privéleraar vindt die jou kan helpen waar en wanneer jou het beste uitkomt. De tijd van je lessen is onbeperkt, volg je lessen zo lang als je zelf wilt!

Superprof is het beste platform voor het vinden van bijles. Ben jij ook op zoek naar bijles gericht op een ander vak? Naast wiskunde bijles kun je ook bijles vinden gericht op vakken als natuurkunde, scheikunde, biologie, Engels en veel meer vakken. Waar jij ook naar zoekt, neem gauw contact op met een van onze leraren. Start vandaag nog met je eerste wiskunde bijles!

Wat wil je leren?