Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Frans

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 255 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Frans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Franse les

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Frans?

De gemiddelde prijs van lessen Frans is €21.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Frans nemen?

Met de hulp van een leraar Frans kun je goed worden in Frans.

 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

 

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Frans volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Frans aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Frans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Frans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Frans?

Er zijn momenteel 1218 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Frans lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 1218 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Frans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 255 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Frans?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Frans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Een bijles Frans kan je eenvoudig boeken

Volg Franse les met een docent naar keuze in Nederland

Ben je op zoek naar een Frans docent voor het leren van de Franse taal in Nederland? Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote hoeveelheid Frans docenten door heel Nederland die voor jou klaarstaan!

Je kunt bij ons docenten vinden in bijna alle steden en regio's. Ongetwijfeld is er een geschikte Frans docent niet al te ver bij jou vandaan. Onze Frans docenten hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Frans en weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt.

Veel leerlingen stellen Superprof enorm op prijs. Steeds meer leerlingen melden zich aan voor het leren van talen. Op Superprof beschikken wij over veel experts op alle gebieden en in alle talen die er zijn.

Elke Frans docent heeft veel kennis van taalkunde, grammatica, uitspraak en veel meer. Zij weten precies hoe ze je Frans het beste kunnen leren. Zoek jij naar les gericht op het leren van de basis of zoek jij bijvoorbeeld naar lessen voor gervorden? Kom er snel achter welke van onze leraren in staat zijn om les te geven op jouw niveau!

Eenvoudiger dan ooit de Frans leren

Het is eenvoudiger dan ooit om de Franse taal te leren. Je kunt dankzij Superprof gemakkelijker dan ooit je lessen of cursus volgen met een docent naar keuze op de plek die jou het beste uitkomt. Op de profielen van alle Frans docenten in Nederland heb je een overzicht van docenten die beschikbaar zijn voor het geven van Franse lessen.

Je kunt bovenaan aangeven op welke locatie je je lessen wilt volgen, zoek naar je locatie en klik op zoeken. Je zal al snel zien welke docenten er beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Dankzij Superprof hoef je geen lessen te volgen met een docent waar jij niet voor hebt gekozen. Het is zeer belangrijk dat je aan de slag gaat met een docent die voldoet aan al jouw eisen en behoeften voor het leren van de Franse taal.

Een groot voordeel van het volgen van lessen met onze Frans docenten is dat zij lessen van hoge kwaliteit bieden tegen een zeer voordelige prijs. De lessen van onze docenten zijn zeer betaalbaar. Velen van onze docenten bieden ook kortingen op hun lessen als je van tevoren meerdere lessen tegelijk besteld. Ook geven meerdere van onze docenten hun eerste les gratis. Tijdens deze eerste gratis les kun je bepalen of de les je bevalt en of je verder wilt met de door jou gekozen docent.

Frans bijles voor leerlingen op school

Al onze Frans leraren bieden naast cursussen ook bijles Frans aan leerlingen op school. Zit jij op school en heb jij hulp nodig met het vak Frans? Wacht dan niet langer en laat je helpen door een van onze leraren. De meeste Frans docenten weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van bijles. De docent zal jou tijdens het geven van bijles alles zo goed mogelijk uitleggen en jou helpen met het aanpakken van alle mogelijke problemen.

Neem net zo lang de tijd als jij nodig hebt. Frans kan zeer lastig zijn, het is belangrijk dat jij een goed begrip hebt van alle onderwerpen en alle lesstof goed onder de knie krijgt. Ga net zo lang door met je bijles tot je alles goed begrijpt en beter presteert in dit vak.

Bekijk gauw alle advertenties, lees alle informatie goed door en kijk of je een geschikte docent kunt vinden. Zodra je een Frans docent hebt gevonden die voldoet aan jouw eisen en doelen, wacht dan niet langer en neem contact op. Je kunt via de advertentie van de door jou gekozen docent snel en eenvoudig contact opnemen en je eerste les boeken. Start gauw met je eerste les Frans!

Wat wil je leren?