Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Frans

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 149 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €20 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

đź’° Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Frans?

De gemiddelde prijs van lessen Frans is €20.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

đź’ˇ Waarom lessen Frans nemen?

Met de hulp van een leraar Frans kun je goed worden in Frans.

 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

 

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

đź’» Kan je op Superprof ook online bijles Frans volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Frans aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Frans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Frans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Frans?

Er zijn momenteel 873 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Frans lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 873 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Frans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 149 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Een bijles Frans kan je eenvoudig boeken

Volg Franse les met een docent naar keuze in Nederland

Ben je op zoek naar een Frans docent voor het leren van de Franse taal in Nederland? Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote hoeveelheid Frans docenten door heel Nederland.

 

Elke Frans docent is een expert op het gebied van de Franse taal en taalkunde en kan je overal mee helpen, al gaat het om Franse les Nederland, een cursus Frans, bijles Frans, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, Franse lessen aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, lessen aan leerlingen op een niveau voor experts, hulp met het opdoen van extra kennis en informatie over de Franse taal, hulp met huiswerk of het voorbereiden op een Frans examen, tips en advies over de Franse cultuur en wonen in Frankrijk of iets dergelijks. Dankzij Superprof kun je met een leraar naar keuze aan de slag waar en wanneer je maar wilt.

 

Superprof is de beste plek voor het leren van talen

Veel leerlingen stellen Superprof enorm op prijs. Steeds meer leerlingen melden zich aan voor het leren van talen. Op Superprof beschikken we over veel experts op alle gebieden en in alle talen die er zijn.

 

Je kunt gemakkelijk een docent vinden bij jou in de buurt voor het lesgeven van Frans. Onze Frans docenten spreken vloeiend Frans, meerdere van onze docenten komen uit Franstalige landen zoals Frankrijk en Waals België en spreken de Franse taal op een native niveau.

 

Daarnaast heeft elke Frans docent veel kennis van taalkunde, grammatica, uitspraak en veel meer. Zij weten precies hoe ze je Frans het beste kunnen leren.

 

Eenvoudiger dan ooit de Frans leren

Het is eenvoudiger dan ooit om de Franse taal te leren. Je kunt dankzij Superprof gemakkelijker dan ooit je lessen of cursus volgen met een docent naar keuze op de plek die jou het beste uitkomt. Op de profielen van alle Frans docenten in Nederland heb je een overzicht van docenten die beschikbaar zijn voor het geven van Franse lessen. 

 

Je kunt bovenaan aangeven op welke locatie je je lessen wilt volgen, zoek naar je locatie en klik op zoeken. Je zal al snel zien welke docenten er beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Dankzij Superprof hoef je geen lessen te volgen met een docent waar jij niet voor hebt gekozen. Het is zeer belangrijk dat je aan de slag gaat met een docent die voldoet aan al jouw eisen en behoeften voor het leren van de Franse taal.

 

Een groot voordeel van het volgen van lessen met onze Frans docenten is dat zij lessen van hoge kwaliteit bieden tegen een zeer voordelige prijs. De lessen van onze docenten zijn zeer betaalbaar. Velen van onze docenten bieden ook kortingen op hun lessen als je van tevoren meerdere lessen tegelijk besteld. Ook geven meerdere van onze docenten hun eerste les gratis. Tijdens deze eerste gratis les kun je bepalen of de les je bevalt en of je verder wilt met de door jou gekozen docent.

 

Frans leren op de meest flexibele tijden

Een ander voordeel van het volgen van een Frans cursus of lessen met een docent van Superprof is dat je aan de slag kunt op de dag en het uur van de dag die voor jou praktisch zijn. Als je alleen de tijd hebt op een bepaalde dag in de week om een bepaald uur dan is het belangrijk dat je een Frans docent vindt die beschikbaar is op die dag en uur van de dag.

 

Bekijk de profielen van de docenten bij jou in de buurt en neem contact op met een of meerdere van onze docenten. Bespreek met de Frans docent op welke dag en uur van de dag jij graag je Frans cursus of lessen volgt, de docent zal al snel laten weten of hij/zij beschikbaar is.

 

Als de docent in staat is om les te geven op deze tijden dan kunnen jullie al snel tot een besluit komen over wanneer de eerste les zal plaatsvinden. Het is ook belangrijk dat je bespreekt hoeveel lessen je nodig hebt. Sommige leerlingen hebben maar een paar lessen nodig, andere leerlingen zoeken naar lessen voor een paar maanden, een half jaar of zelfs voor een jaar. Bespreek dit goed met de docent tijdens het contact opnemen.

 

Frans leren op een plek naar keuze

Je kunt dankzij Superprof aan de slag met je cursus of lessen met je Frans docent op de plek die jou het beste uitkomt. Je kan ervoor kiezen om aan de slag te gaan op de locatie van de docent.

 

Als je liever je lessen volgt bij jou thuis dan kun je zoeken naar een docent die hiervoor open staat. Op de profielen van de docenten kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de locaties waarop docenten in staat zijn om les te geven. Het volgen van je cursus of lessen kan ook online.

 

Franse lessen online

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je Frans cursus of les online te volgen. Veel van onze Frans leraren in Nederland staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen.

 

Het enige wat je nodig hebt voor het volgen van je lessen of Frans cursus online is een computer en een internetverbinding. Op de pagina van Frans docenten in Nederland kun je zien welke docent in staat is om lessen of cursussen online te geven.

 

Start vandaag nog met je lessen!

Wacht niet te lang en kies voor een geschikte docent voor het volgen van je Franse lessen. Onze docenten kunnen je overal mee helpen, met het geven van Franse lessen, een Frans cursus, Frans bijles, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, Franse lessen aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, lessen aan leerlingen op een niveau voor experts, hulp met het begrijpen van grammatica, uitspraak, woordenschat, Franse uitdrukkingen, hulp met huiswerk of het voorbereiden op een Frans examen, hulp met het opdoen van extra kennis en informatie over France, tips en advies over leven in Frankrijk, weetjes over Frankrijk  en veel meer.

 

Vind een geschikte docent voor het volgen van je Frans les of cursus en neem zo snel mogelijk contact op!

Wat wil je leren?