Homepagina
Lessen geven
Rotterdam 
Rotterdam 
 • (5 beoordelingen)
H
Hans
« Perfect! Ik zocht iemand die mijn uitspraak kon helpen verbeteren. Bewust... Lees meer »
H
Hans
« Perfect! Ik zocht iemand die mijn uitspraak kon helpen verbeteren. Bewust wilde ik geen native Engels speaker, maar iemand die snapte waar een Nederlander problemen mee heeft met de uitspraak van het Engels. En natuurlijk iemand met brede ervaring in les geven. En dat merk je. Hij past de lesstof aan mij aan, in plaats van dat ik mij aan de lesstof moet aanpassen. En past de lesstof toe op de woordenschat die ik in het dagelijks leven nodig heb. Dus ook heel efficiënte gebruik van mij tijd, en hierdoor leer ik ook veel sneller. Hij was zeker niet de goedkoopste op de lijst van Superprofs, maar je krijgt dan ook veel waar voor je geld. Mijn keuze voor Frank was een uitstekende beslissing. »
35€/u
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Frank
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Spreekvaardigheid - Engels
 • Schrijfvaardigheid - Engels
 • Leesvaardigheid - Engels
 • Luistervaardigheid - Engels
 • Examentraining Engels
Niveaus
 • Alle niveaus

Privé leraar met ruim 5 jaar ervaring geeft Business English en Conversational English

Methodologie

Een typische eerste les bestaat uit het breken van het ijs en het vaststellen van jouw niveau. Vervolgens vraag ik je om persoonlijke doelen voor jezelf op te schrijven, en kijken we globaal welke aspecten het meeste werk behoeven, bijvoorbeeld spreek-, lees-, luister-, of schrijfvaardigheid. Grammatica en vocabulaire zijn bovenal overkoepelend in deze aspecten, en komen altijd aan bod. Dit doen we op een ludieke, vrolijke manier, want leren moet voornamelijk leuk zijn! Ik maak het altijd duidelijk dat de leerling het zware werk dient te doen, en het is aan mij om hiervoor de benodigde hulpmiddelen beschikbaar te stellen.

Ervaring

Mijn ervaring heeft zijn basis in Spanje, Italie en Nederland, waar ik jarenlang werkzaam ben geweest als leraar Engels. Ik heb in totaal een honderdtal tevreden leerlingen met succes voorbereid voor examens en
zowel algemeen als business Engels. Mijn kennisgebied strekt zich van de beknopte grammaticale regels op het hoogste niveau (C2) tot de juiste uitspraak van zowel Brits, Amerikaans en Internationaal Engels.

Tarieven

Reiskosten : 5€
Tarief voor lessen via de webcam : 35€/u
Tarief voor 5 lesuren : 170€
Tarief voor 10 lesuren : 335€

Specificaties

Reiskosten:
Standaard 5 euro binnen de centrumzone van Rotterdam, ter compensatie van reistijd en eventuele OV kosten. Ik ben bereid buiten de centrumzone te reizen. De reiskosten zijn dan afhankelijk van reistijd en afstand, in overeenstemming met de leerling.

Annuleringsbeleid:
Annuleren of verzetten van een les minstens 24 uur voor aanvang van de geplande les. In het geval een les wordt geannuleerd binnen 24 uur voor aanvang, dan zal er een mogelijkheid worden gezocht om de les te verzetten. In het onwaarschijnlijke geval dat dit niet lukt, dan zal de les in rekening gebracht worden.

Betaling:
Betaling per individuele lessen en paketten dient te geschieden voor aanvang van de eerste les. Voor nieuwe pakketten dien de betaling te geschieden voor aanvang van de eerste les van dat pakket. De vrijblijvende kennismakingsles valt buiten deze regeling.

Lessen aangeboden door Frank
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Spreekvaardigheid - Engels
 • Schrijfvaardigheid - Engels
 • Leesvaardigheid - Engels
 • Luistervaardigheid - Engels
 • Examentraining Engels
Niveaus
 • Alle niveaus

Frank's achtergrond

Mijn ervaring is begonnen op de middelbare school, waar ik bijles gaf in Natuurkunde, Wiskunde en Engels. Na mijn Erasmus studie in Spanje heb ik besloten om een TEFL bevoegdheid te halen. In de jaren hieropvolgend heb ik les gegeven in Madrid, Turijn, Rotterdam en in principe overal waar leerlingen waren.

Ik heb alle soorten leerlingen gehad van alle afkomsten en leeftijden, en ik kan alleen maar zeggen dat je bent nooit te jong of te oud bent om te leren! De meesten van mijn studenten heb ik voorbereid voor een breed scala aan officiele examens, bijvoorbeeld Cambridge First (B2) tot Proficiency (C2), Trinity ISE I tot III, BULATS, TOEFL, etc.
Daarnaast heb ik de grote ambities van bedrijven waar helpen maken met Business English, maar ook gewoon gezellig praatjes gemaakt bij mensen thuis die het Engels niet kwijt wilden raken.

De 5 beoordelingen over Frank
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
H
Hans

Perfect! Ik zocht iemand die mijn uitspraak kon helpen verbeteren.
Bewust wilde ik geen native Engels speaker, maar iemand die snapte waar een Nederlander problemen mee heeft met de uitspraak van het Engels.

En natuurlijk iemand met brede ervaring in les geven. En dat merk je.

Hij past de lesstof aan mij aan, in plaats van dat ik mij aan de lesstof moet aanpassen. En past de lesstof toe op de woordenschat die ik in het dagelijks leven nodig heb. Dus ook heel efficiënte gebruik van mij tijd, en hierdoor leer ik ook veel sneller.

Hij was zeker niet de goedkoopste op de lijst van Superprofs, maar je krijgt dan ook veel waar voor je geld.

Mijn keuze voor Frank was een uitstekende beslissing.

Reactie van Frank

Hans is een gemotiveerde student met een brede woordenschat en kennis van grammatica in het Engels. We werken samen aan het verbetern van zijn uitspraak en ik ben erg tevreden om nu al vooruitgang te zien!

4 aanbevelingen

Z
Zaida

I had the opportunity to work with Frank in an academy and he is super professional with the students and with the team. His sense of humor and his way of teaching is a good combination for your learning. I am sure your time will be short in their classes.

X

I met Frank in Madrid while I was trying to get a C2 english certificate. He really helped me improve in all aspects and I succeeded on my first try.

Frank is really practical and adapts his teaching to what the student needs. He's such a nice person and loves his job so much that things just come easy.

I fully recommend Frank as a dedicated, enjoyable and effective teacher.

Víctor.

N
Nicholas

Frank is an excellent English teacher who helps his students progress quickly and solidly ensuring classes are interactive and engaging. He is able to adapt to specific needs and flexible ensuring a stellar learning experience for all students. In my experience working with Frank he has been a reliable and extremely professional teacher. A large part of this is that he holds his students accountable for their own learning, enabling them to grow and build the skills that will guarantee their continuous improvement. I highly recommend him as a teacher and a professional.

J
Jurgen

I met Frank a couple of years ago when he was teaching English, preparing a Spaniard's group for the Cambridge Advanced exam. In unusual circumstances, he was able to motivate the group in a short time for good working, creating an adequate atmosphere of well-being and requirement. He always showed up well prepared for classes, and the learning materials were attractive and helpful. Up that, he didn't deny support to his students, even if he had to spend some more time out of hours.
All in all, I can ensure that Frank is a teacher with genuine professional and personal competence.

Jürgen Hoffend

Vergelijkbare leraren

Engels in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Engels. Leren is geen probleem meer, Schrijfvaardigheid - Engels toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Leesvaardigheid - Engels is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rotterdam
Teacher of English as a Second Language - Professional and Entertaining Individual or Group Lessons
35€
Daiana
1e les gratis!

The method will vary from student to student as I tailor the classes depending on the needs of the student: communication is...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO student Bedrijfskunde tweedejaars. Havo eindexamen Engels afgerond met een zeven.
10€
Frederique
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is het ondersteunen van kinderen bij hun huiswerk. Ik geef ze tips over hoe ze Engelse teksten het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Student op Engelstalige opleiding met buitenland ervaring geeft bijles Engels voor scholieren
10€
Juliette
1e les gratis!

Ik behandel de Engelse taal op een vrije manier. Je leert het meeste in de praktijk, maar een goede basiskennis is uiteraard...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Docent in Opleiding geeft Engels bijles (voorgezet onderwijs/ havo/ mavo niveau)
16€
Jerusha
1e les gratis!

Mijn lessen en uitleg worden op een vrije en spoel manier aan jou behoeftes en niveau aangepast! Wil je graag één op één...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Wo student Bedrijfskunde aan de EUR, heeft TTO afgerond, geeft Engelse les
18€
Famke
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is verschillende werkvormen toepast. Het is voornamelijk belangrijk dat er een goede sfeer hangt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO afgestudeerde (mode ontwerp) geeft enthousiaste, creatieve lessen Engels voor middelbare scholieren!
17€
Rosalie
1e les gratis!

Ik wil de leerling altijd eerst leren kennen en weten wat zijn of haar interesses en valkuilen zijn. Vervolgens gebruik ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Ik ben een Master student aan de TU Delft. Hier studeer in Architectuur. Ik geef al 11 jaar bijles ervaring in alle jaren VWO Wiskunde A/B, natuurkunde en economie. Hiernaast ben ik drietalig opgevoed
20€
Oscar
1e les gratis!

Zo nodig lees ik vooraf de stof door. Eenmaal in de les schrijf ik samen met de scholier een samenvatting in zijn/haar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO student psychologie geeft Engels bijles, HAVO afgerond examencijfer Engels 9.7 ;)
13€
Emiel
1e les gratis!

Afhankelijk van uw wensen bepalen we samen een lesmethode die voor u werkt. Ik sta open om les te geven op het meest basale...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO studente geeft engelse les voor beginners, intermediate en advanced leerlingen .
20€
Safia
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op onderwerpen/gebieden waarmee de leerling vast loopt. Het is voor mij makkelijker om een leerling te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Master student in Engelse taal geeft jou bijles Engels! (Engelse taal, cultuur, literatuur, et cetera).
17€
Melda
1e les gratis!

De lessen die ik geef zijn bedoeld voor elk niveau, van basisschool tot hoger onderwijs. De lessen die we hebben zullen per...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Pabo student geeft lessen op basis van basisonderwijs/ middelbaar onderwijs en middelbaar beroeps onderwijs
20€
Pascale
1e les gratis!

Ik bereid mijn lessen voor op basis van het niveau van de student en ga vanuit daar stappen hoger

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
WO student geneeskunde in Rotterdam geeft bijles in de vakken; Engels, Spaans, wiskunde B en rekenen
18€
Alexandra
1e les gratis!

Oefenen, oefenen en nog meer oefenen. Oefenen is ontzettend belangrijk, daar focus ik dus op. In het verleden heb ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO journalistiek student. Liefde en goede beheersing voor en van de Engelse taal. Geeft Engelse les op middelbare school niveau.
20€
Cassandra
1e les gratis!

Mijn manier van alles geven is mensen proberen te laten zien hoe leuk (en handig) Engels is. Als je immers iets leuk vindt,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Engels Spreekvaardigheid en uitspraak (Brits of Amerikaans) tot en met Cambridge niveau C1 door studente Liberal Arts and Sciences.
14€
Nuria
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

De les wordt bepaald door de leerling. Wij stellen aan het begin samen een doel vast voor een bepaalde periode en kiezen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Goede beheersing van Engelse taal in woord en schrift diploma Cambridge Professional Speaker
17€
Mieke
1e les gratis!

Hedendaagse onderwerpen en teksten behandelen. Converseren in Engels. Fouten bestaan bij mij niet. Ook beginnend Engels is...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Do you want to prepare to pass the Cambridge Proficiency English exams or just improve your conversational speech? Start your lessons today at any level, flexible times, online instruction.
25€
Kent
1e les gratis!

Classes are individualized to maximize student learning, participation, and achievement. Small group classes are possible if...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Student mbo 4 ondernemer retail geeft bijles in Rotterdam. Voor het vak Engels
18€
Yasemin
1e les gratis!

Mijn methode is simpel maar toch leerzaam. Tot nu toe richt ik me meer op middelbare scholieren. Ik help je met je eigen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 35€ 40€ 35€
5 uur 170€ 195€ 175€
10 uur 335€ 385€ 350€
Boek een les