Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Den Haag

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 44 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Engels in Den Haag

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Den Haag

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Den Haag!

FAQ

💸 Wat is de prijs van Engelse lessen in Den Haag?

In Den Haag is het tarief van een les Engels €18.

 

De prijs van Engelse lessen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je Engelse docent
  • waar de lessen zullen plaatsvinden (online, bij de leerling of bij de leraar)
  • de frequentie van de lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen (leer je Engels voor je plezier of ga je voor een certificaat?)

97% van onze docenten geeft de eerste Engelse les gratis.

 

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om bijlessen Engels te geven in Den Haag?

In Den Haag en in aangrenzende gebieden geven 257 privé leraren een cursus Engels aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan kiezen welke tutor in Den Haag, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen in de Engelse taal in Den Haag uit 257 docenten.

💻 Bieden leraren Engels ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Engels verzorgt

Engels les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Engels te bekijken en online lessen te ontdekken.

👴🏼 Met welke intentie kies je bijlessen Engels in Den Haag?

Privélessen Engels met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je rechtstreeks op je leraar en je plant in real life of online je bijlessen Engels, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de docent van jouw keuze om privélessen in de Engelse taal te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen in de Engelse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 257 privé leraren Engels in Den Haag.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een bijles in de Engelse taal gemiddeld in Den Haag en omgeving?

De gemiddelde kosten van een bijles Engels in Den Haag is €18.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

97% van leraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Boek een Bijles Engels in Den Haag via Superprof

Waarom Engels leren

Engels is een taal die je in Den Haag en omstreken goed kan gebruiken. Niet in de laatste plaats omdat Den Haag zo’n internationale stad is: van diplomaten tot internationale studenten tot toeristen, je vindt er mensen van over de hele wereld. Engels leren is in een stad als Den Haag een extra motivatie, maar zelfs als je verder kijkt dan de grenzen van de Hofstad kan je gelijk zien waarom Engels leren spreken je hele leven lang een enorm voordeel zal zijn.

 

Als je een vakantie in Europa gepland hebt, maar je spreekt de taal van het land waar je naartoe gaat niet, dan is de kans groot dat je er met Engels terecht kan. Engels is namelijk een taal die in Europa en daarbuiten door meer dan een miljard mensen wordt gesproken en waarmee je dus een heel eind komt. Je hoeft de taal niet eens vloeiend te spreken – zelfs met een basisbegrip kan je al best veel. Zoek dus een Engels docent(e) die je hiermee kan helpen!

 

Maar ook in Den Haag, of iedere andere stad in Nederland, zijn we omringd met Engels. Films en series op televisie, de muziek op de speakers, ze worden, zelfs als de makers niet uit een Engelstalig land komen, vaak in het Engels gemaakt om zo een groter publiek aan te spreken. Hetzelfde geldt voor reclames: neem maar eens de tram door het centrum van Den Haag, dan zal het je verbazen hoeveel teksten in het Engels zijn.

 

Engels is nu eenmaal een aansprekende taal, en in Nederland krijgen we de beginselen van het Engels al op jonge leeftijd geleerd. Toch kan het zijn dat je een hoger niveau Engels nodig hebt. Misschien moet je wel eindexamen Engels doen, of heb je een bepaald cijfer Engels op school nodig om over te gaan. Misschien heb je Engels wel nodig voor je studie of voor een baan in de internationale arbeidsmarkt die Den Haag kent. Kortom, er zijn genoeg redenen voor een Engelse cursus in Den Haag. En gelukkig ben je in Den Haag dan aan het goede adres: de stad heeft een internationale uitstraling en een enorme band met de Engelse aal.

 

Engels in Den Haag

Als je zoekt naar universiteiten in Den Haag zie je al snel dat de band die de stad qua studentenleven heeft met de Engelse taal groot is. Haast alle namen van de universiteiten hier, van The Hague University tot Leiden University, ontvangen jaarlijks zoveel internationale studenten dat het curriculum van veel toonaangevende studies eraan is aangepast. Op de Hogeschool The Hague komt bijvoorbeeld 40 procent van de studenten uit het buitenland. In totaal ontvangt de stad duizenden internationale studenten per jaar. Als jij nog in je studententijd zit, of je wilt gaan studeren, dan kan je tijd een stuk leuker worden als je ook zonder problemen Engels kan spreken met andere internationale studenten. Engelse taalcursus, lessen voor beginners en gevorderden per uur te nemen via Superprof. Per uur English cursus, cursussen en lessen te nemen via Superprof.

 

Den Haag is de wereldhoofdstad van het internationale recht, onder andere met de aanwezigheid van het Internationaal Strafhof. Als je een carrière in rechten ambieert en je zou graag in Den Haag willen werken, dan is het spreken van Nederlands niet genoeg. Nee, je zult een diepgaande Engelse cursus nodig hebben om topadvocaat te kunnen worden! Vanwege de aanwezigheid van de regering in Den Haag zijn vrijwel alle ambassades van landen gevestigd in Den Haag. Mocht je dus een loopbaan voor je zien in de diplomatie, dan kan je niet zonder Engels! Cursus per uur. 

 

Verder hebben een aantal grote multinationals, waaronder het Nederlandse vlaggenschip Royal Shell, hun hoofdkwartier in Den Haag. Ook voor de arbeidsmarkt kan een hoog niveau van Engels je dus een hele hoop extra kansen bieden. En wat te denken van buitenlandse toeristen? Steeds meer buitenlanders ontdekken Den Haag vanwege de nabijheid bij het strand, de geweldige geschiedenis, het historisch centrum en de vele schitterende musea. Den Haag ontvang ieder jaar ruim een miljoen toeristen, en een groot deel van hen spreekt Engels. Hoe leuk is het als je eens een praatje kunt aanknopen met iemand die op bezoek is in Den Haag?

 

Superprof in Den Haag

Mocht je op zoek zijn naar een kundige docent(e) Engels, stel je zelf dan eerst een aantal vragen voordat je een keuze maakt. Bijvoorbeeld: wat voor niveau heb je, en naar wat voor niveau wil je toe groeien? Wat voor type les wil je: online of offline, een keer per week of vaker, in groep of individueel? Wat is je budget? Wil je een specifiek onderdeel (luisteren, lezen, spreken, schrijven) van het Engels verbeteren? Of heb je een ander specifiek doel, bijvoorbeeld het behalen van je eindexamen?

 

Voor ieder antwoord op deze vraag is er namelijk een docent(e) Engels in Den Haag die je uitstekend gaat kunnen helpen. Het enige wat je hoeft te doen om het enorme aanbod aan professionele en ervaren Engels docenten in Den Haag te vinden is naar Superprof gaan, en in de zoekbalk de zoekopdracht ‘Engels leren Den Haag’ invullen. Je zult gelijk een lijst zien met je vele opties. Neem vooral de tijd en kijk welke docent(e) aansluit bij je wensen. Verder kan het helpen om een proefles te nemen bij een van de vele leraren op Superprof: veel leraren bieden dat namelijk gratis aan.

 

Omdat Den Haag zo’n internationale stad is, is de kans groot dat je op het platform een docent(e) tegenkomt die een native speaker is. Dat wil zeggen, iemand die geboren en getogen is in een Engelssprekend land. Hoewel iedereen Engels kan spreken en de taal op alle gebieden tot in de puntjes kan beheersen, is het voordeel van zo’n spreker dat hij of zij je vaak ook nog een hele hoop cultuur kan bijbrengen. Daarnaast is de uitspraak van deze sprekers niet te overtreffen en dus enorm leerzaam!

 

Tijdens je lessen kan je aan je docent(e) vragen of hij of zij je erop uitneemt, om in Den Haag in bijvoorbeeld een museum of in een café aan je Engels te werken. Leuker wordt Engels leren in Den Haag niet!

Wat wil je leren?