Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Den Haag

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 49 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je cursus Engels in Den Haag

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Den Haag

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Den Haag!

FAQ

💸 Wat is de prijs van een bijles Engels in Den Haag?

In Den Haag is het gemiddelde bedrag van bijlessen Engels €18.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis), de duur en het aantal lessen kunnen de prijs van de lessen beïnvloeden.

 

97% van docenten biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

💻Kunnen we vanuit huis via Skype of Zoom lessen Engels volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook cursussen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om huiswerkbegeleiding te geven in Den Haag?

In Den Haag en omgeving bieden 308 docenten Engelse lessen aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties doorlezen en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Den Haag het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privélessen Engels uit meer dan 308 privéleraren.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Den Haag!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse lessen op maat met Superprof

Engels lessen met een privéleraar in Den Haag

Wil je graag Engels leren en/of jouw Engelse taalvaardigheden naar een hoger niveau brengen door middel van privéles? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Superprof beschikken we over een groot aantal Engels leraren die jou graag willen helpen met het leren van de Engelse taal. Of misschien zoek je wel naar bijles gericht op het schoolvak Engels. De meeste van onze Engels leraren in Den Haag kunnen jou daar ook bij helpen. Zij helpen jou graag met het bereiken van jouw doelen. Kom er gauw achter welke van onze leraren in Den Haag jou kunnen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt!

De Engelse taal leren

Zoek je naar een cursus gericht op het leren van de Engelse taal? Veel van onze leraren in Den Haag kunnen jou daarbij helpen. Zij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van de taal en het geven van les. Als je graag de taal wilt leren spreken, lezen en schrijven vanaf het begin, dan weten onze leraren precies hoe zij jou moeten helpen. Als je de basis al beheerst van de taal, dan kunnen meerdere van onze leraren jou ook helpen om meer kennis op te doen en jouw vaardigheden te perfectioneren. Het volgen van je cursus met een privéleraar is een van de beste manieren om snel en effectief de taal te leren. Als je zoekt naar een Engels cursus in Den Haag, kom er dan gauw achter welke van onze leraren in staat zijn om jou hierbij te helpen!

Bijles aan leerlingen op school

Zoek je niet naar een cursus maar naar bijles gericht op het schoolvak Engels? De meeste van onze Engels leraren in Den Haag bieden bijles aan leerlingen op school. Dagelijks melden veel leerlingen zich aan voor het volgen van bijles omdat zij moeite hebben met het vak Engels. Dit vak is lang niet altijd even gemakkelijk. Het vak Engels bestaat uit veel onderwerpen waar veel leerlingen regelmatig mee worstelen. Als jij een van deze leerlingen bent, twijfel dan niet om je te laten helpen door een van onze privéleraren van Superprof. Zij helpen jou graag om alle problemen waar jij tegenaan loopt effectief aan te pakken. Je zult al gauw veel beter kunnen presteren in het vak Engels en de les weer probleemloos bij kunnen houden. Onze leraren kunnen jou helpen met het geven van bijles, huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, een examen en veel meer.

Zoek naar een ideale Engels leraar voor je lessen

Kom er snel achter welke van onze leraren in staat zijn om jou te helpen met het geven van de les die jij nodig hebt. Op deze pagina van Engels leraren in Den Haag kun je alle advertenties vinden van leraren die in staat zijn om les te geven bij jou in de omgeving van Den Haag. Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over onze leraren en de lessen die zij bieden. Ook kun je informatie vinden over hun gemiddelde prijs per uur, de locaties waar zij jou kunnen helpen, hun gemiddelde reactietijd en meer.

Kies waar en wanneer je lessen plaats moeten vinden

Bij Superprof kun je zelf kiezen hoe, waar, wanneer en met wie je les plaats moet vinden. Is er een specifieke locatie waar jij graag aan de slag wilt, bijvoorbeeld bij jou thuis? Bekijk de advertenties van onze leraren en kijk wie er in staat zijn om jou te helpen op de door jou gewenste locatie. Ook kun je bij ons je bijles Engels online volgen via de webcam. Vind een leraar die beschikbaar is op de dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt. Boek gauw je eerste les en start zo snel mogelijk met een door jou gekozen privéleraar in Den Haag!

Wat wil je leren?