Maak mijn profiel aan
Maak mijn profiel aan

Huiswerkbegeleiding of bijles geven;
Deel je passie!

Superprof heeft de flexibelste bijbaan voor iedereen! Bijles geven en privéles verzorgen in meer dan 1000 onderwerpen, zoals schoolvakken, talen, sport, muziek, kunst of koken - offline én online! 😁

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om privéles, bijles en huiswerkbegeleiding te geven. Op Superprof bereik je honderden leerlingen tegelijk en bepaal je je eigen inkomsten zonder commissie te hoeven betalen. 😎

Iedereen heeft kennis om te delen! Dus neem nu 10 minuten om een les aan te maken, zorg ervoor dat leerlingen je kunnen vinden op onze website, en begin meteen met bijverdienen! 😍

Huiswerkbegeleiding of bijles geven;
Deel je passie!

Creëer jouw profiel

Schrijf je in via Google
of
Schrijf je in via email

Door je te registreren, ga je akkoord met onze voorwaarden.

Wil jij anderen coachen, leerlingen bijles geven of personal trainer worden? Superprof heeft een leerzame bijbaan voor iedereen! Schoolvakken, Taal, Sport, Muziek, Kunst of Vrije tijd - met Superprof kun je honderden potentiële leerlingen bereiken om offline én online les te geven!

Sluit je aan bij de Superprof community

Hoeword ik een
Superprof?

01

Creëer gratis je lesadvertentie

Bij Superprof is het gratis om je lesadvertentie aan te maken en je passie te delen!

02

Specificeer de manier waarop je lesgeeft

Je hebt de volledige controle over je planning, je lestarieven en lesmethodiek. Het is aan jou om je lessen te organiseren zoals je zelf wilt!

03

Deel je passie!

Als je advertentie eenmaal online is, kunnen studenten je vinden en met je in contact treden. Als je nog vragen hebt, zijn we er voor je om ze te beantwoorden.

We zijn hier om je te helpen!

Wanneer je lessen geeft bij jou thuis of bij een student thuis, is vertrouwen essentieel. Superprof doet er alles aan om zijn Superprofs te beschermen en hen de volledige controle over de organisatie van hun lessen te geven. Hulp nodig? We zijn er voor je. Ons Support Team zal al je vragen beantwoorden en je adviseren en ondersteunen wanneer je ergens tegenaan loopt.

Je persoonlijke gegevens zijn beschermd
Profielen van serieuze en gemotiveerde leerlingen
Gepersonaliseerde ledensupport
Een community van leraren die hun ervaringen delen

Betalingen

Bepaal je eigen lestarieven

Jij bepaalt jouw eigen lestarieven. Het tarief dat wordt getoond in je lesadvertentie is het tarief dat je hebt gekozen.

Als leraar geen inschrijfkosten

Omdat leraren zo belangrijk zijn voor Superprof, vragen we aan leraren geen bijdrage voor het gebruik van ons platform. Voor jullie blijft Superprof altijd gratis!

Geen commissie, alles gaat naar jou

Superprof neemt geen commissie en treedt niet op als tussenpersoon in het betalingsverkeer. Betalingen voor de lessen gaan tussen jou en de leerling onderling. Dit betekent dat al het lesgeld dat je hebt verdiend voor jou is, en voor niemand anders.

Superprof is :

22 miljoen

leraren

17 miljoen

lessen

+1000

Onderwerpen

Werken als privéleraar. Hoe werkt dat?

Meld je aan voor het geven van bijles

Heb jij veel kennis en ervaring op het gebied van een bepaald vak en zou jij graag les willen geven in dit vak? Dan is Superprof de ideale plek voor jou! Voor iedereen die veel kennis heeft van bepaalde vakken en onderwerpen en hier graag les in willen geven, is Superprof het geschikte platform.

Op ons platform beschikken wij over een enorme hoeveelheid professionals in allerlei vakken verspreid over heel Nederland. Je kunt bij ons een eigen advertentie aanmaken om jezelf te promoten en geïnteresseerde leerlingen te vinden die op zoek zijn naar privéles. Wacht niet langer en meld je gauw aan!  

Wij zijn wij?

Superprof is een van de grootste platformen met meer dan 18 miljoen leraren wereldwijd. Wij bieden bijles in +1000 onderwerpen. In Nederland beschikken wij over een grote hoeveelheid enthousiaste leraren gespecialiseerd in veel verschillende vakken en onderwerpen. Je kunt bij ons leraren vinden van Amsterdam tot Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Tilburg, Leeuwarden en veel meer plaatsen en steden. Er is niets beter dan het geven van bijles in een onderwerp waar jij een grote passie voor hebt. Maak je eigen advertentie en je zult al snel gezien worden door tientallen geïnteresseerde leerlingen. 

Bij ons kun je bijles vinden gericht op schoolvakken, talen, sport, muziek, kunst, koken en veel meer. Wij zijn altijd op zoek naar meer professionals zodat onze leerlingen gegarandeerd de bijles kunnen vinden waar zij naar zoeken. Veel leerlingen zoeken naar bijles gericht op vakken als wiskunde, rekenen, scheikunde, geschiedenis, economie, Duits en Frans. Maar ook kun je privéles en cursussen vinden gericht op bijvoorbeeld fotografie, bodybuilding, pianoles, les gericht op ballet en veel meer.  

Meld je aan als bijlesleraar

Wil jij graag privéles, een cursus of bijles geven? Wacht dan niet langer en meld je gelijk aan! Het aanmaken van een bijles advertentie duurt slechts 10 minuten. Laat weten in welke onderwerpen jij gespecialiseerd bent, maak een korte beschrijving over je kennis, ervaring en opleidingen, en vergeet niet om een mooie foto van jezelf toe te voegen. Bied jij bijles aan leerlingen op school? Laat dan weten op welke niveaus jij lesgeeft, bijvoorbeeld aan leerlingen op de basisschool en/of op het vmbo, havo, vwo of het mbo, hbo en wo. 

Geef verder aan wat jouw woonplaats is, bijvoorbeeld Amsterdam. Ben jij hiernaast in staat om bijles online te geven via de webcam? Leraren die in staat zijn om bijles online te geven hebben een veel groter bereik. Veel leerlingen zoeken namelijk naar leraren die in staat zijn om bijles online te geven. Geef aan hoeveel jij vraagt per lesuur. Zodra jij een advertentie hebt aangemaakt zul je al snel gezien worden door leerlingen die op zoek zijn naar bijles. 

Leerlingen kunnen via jouw advertentie contact opnemen. Geïnteresseerde leerlingen zullen jou een bericht sturen en vragen of jij beschikbaar bent. Het is belangrijk dat jij samen met de leerling die contact heeft opgenomen tot een besluit komt waar en wanneer de bijles plaats moet vinden. Veel leerlingen zijn in staat om te reizen naar de locatie van de leraar, maar er zijn ook leerlingen die zoeken naar bijles gegeven bij hen thuis. Je kunt op je advertentie laten weten op welke locaties jij in staat bent om bijles te geven. 

Meld je gauw aan voor het geven van les. Er is niets beter dan werken in iets waar jij een grote passie voor hebt. Deel je vaardigheden met leerlingen die hier interesse in hebben. Zorg dat zij hun persoonlijke doelen kunnen bereiken door middel van de bijles. Maak je eigen advertentie en geef vandaag nog je eerste bijles!