Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Breda

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 14 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je cursus Engels in Breda

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Breda

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Breda!

FAQ

đź’¸ Wat is de prijs van een thuisles Engels in Breda?

In Breda is de gemiddelde prijs van bijlessen Engels €17.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis), de duur en de frequentie van de lessen kunnen de kosten van de cursus beĂŻnvloeden.

 

Vele docenten bieden de eerste les gratis aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

đź’»Kun je op afstand via Skype of Zoom lessen Engels volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook lessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Engels bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om bijlessen te geven in Breda?

104 leraren in de Engelse taal bieden de mogelijkheid tot thuislessen Engels in Breda en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen doorlezen en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Breda het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privélessen Engels uit meer dan 104 leraren.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Breda!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een bijles, training of cursus Engels in Breda

Volg je Engels lessen met behulp van een privéleraar in Breda

Woon jij in Breda en ben jij op zoek naar lessen gericht op Engels? Wacht dan niet langer en laat je helpen door een van onze enthousiaste Engels leraren. In Breda beschikken wij over meerdere zeer ervaren Engels leraren die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Behaal alle doelen die jij wilt bereiken met behulp van een privéleraar. Zoek jij naar privéles, een cursus of naar bijles Engels? Kom er snel achter welke van onze Engels leraren in Breda jou kunnen helpen!

Volg een cursus en leer Engels

Wil jij graag de Engelse taal leren beheersen als een pro? Dan ben je hier aan het juiste adres! In Breda beschikken wij over meerdere leraren die jou graag willen helpen met het leren spreken, lezen en schrijven in de Engelse taal. Ben jij op zoek naar een cursus gericht op de basis? Meerdere van onze Engels leraren kunnen jou hierbij helpen. De Engels leraar zal alles zo goed mogelijk uitleggen. Leer alles over de taal, zoals de grammatica, spelling, woordenschat, uitspraak en veel meer. Zoek jij naar gevorderde lessen of taal training? Ook kunnen onze leraren jou helpen om jouw Engels skills naar een hoger niveau te tillen. Laat je helpen en leer de Engelse taal spreken als nooit tevoren!

Bijles Engels aan leerlingen op school

Zit jij op school en krijg jij het vak Engels? Als jij moeite hebt met dit vak en extra hulp nodig hebt, ga dan aan de slag met bijles. De meeste van onze Engels leraren in Breda bieden bijles aan leerlingen op school. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van bijles. Neem alle lesstof goed door en kijk wat de onderwerpen zijn waar jij mee worstelt. De leraar zal alle onderwerpen goed uitleggen tot je alles goed begrijpt.

De tijd van klassikale lessen op school is zeer beperkt, maar tijdens het volgen van bijles kun jij net zo lang door als jij nodig hebt. Onze leraren kunnen jou helpen met huiswerk, een presentatie, het leren voor een toets, een examen en veel meer. Onze bijlesleraren bieden les aan leerlingen op verschillende niveaus. Zit jij op de basisschool, vmbo, havo of vwo? Of bijvoorbeeld op het mbo, hbo of wo? Zorg dat jij een leraar vindt die in staat is om bijles te geven op jouw niveau.

Tientallen voordelen van het volgen van les bij Superprof

Bij ons heb je te veel voordelen waar jij van kunt profiteren. Je kunt zelf bepalen hoe, waar en wanneer jouw les plaats moet vinden. Is er een specifieke locatie waar jij aan de slag wilt, bijvoorbeeld bij jou thuis? Kom er snel achter welke leraren in Breda in staat zijn om jou te begeleiden op de door jou gewenste locatie. Op de advertenties van onze leraren kun je erachter komen op welke locaties zij in staat zijn om jou te helpen. Ook kun je zelf bepalen op welke tijden jij aan de slag wilt. Is er een specifieke dag van de week waarop jij je les wilt volgen? Zorg dan dat jij een leraar vindt die jou kan helpen op deze dag.

Je kunt bij ons alleen maar lessen vinden van hoge kwaliteit, meestal voor een zeer voordelige prijs per uur. De gemiddelde prijs per uur van de lessen van onze leraren is zeer betaalbaar. Bekijk gauw alle advertenties van onze Engels leraren in Breda en zorg dat jij een geschikte leraar vindt! Zodra jij een leraar hebt gevonden, boek dan gauw je eerste les. Neem contact op en laat weten waar jij naar zoekt. Of dit gaat om een cursus, training of bijvoorbeeld bijles. De leraar zal gauw een antwoord geven. Kom samen tot een besluit waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Start vandaag nog met je eerste les!

Wat wil je leren?