Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Leiden

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 22 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je cursus Engels in Leiden

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Leiden

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leiden!

FAQ

💸 Wat kost een bijles Engels gemiddeld in Leiden en omgeving?

De gemiddelde kosten van een privéles in de Engelse taal in Leiden is €18.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis), de duur en de frequentie van de lessen kunnen de kosten van de lessen beïnvloeden.

 

97% van bijles leraren biedt de eerste les gratis aan.

 

Lees meer over de tarieven voor leraren bij jou in de buurt.

💻Kun je op Superprof ook online privéles Engels volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de tutors biedt ook cursussen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online les Engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om snel veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om thuislessen te geven in Leiden?

In Leiden en omgeving geven 141 tutors een cursus Engels aan.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen doorlezen en op basis daarvan bepalen welke bijlesleraar in Leiden het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen Engels in Leiden uit 141 bijlesleraren.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Leiden!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem bijles Engels in Leiden via Superprof

Volg je cursus Engels met een privéleraar in Leiden

Woon jij in Leiden en ben jij op zoek naar een cursus gericht op de Engelse taal? Wil jij graag Engels leren of ben jij bijvoorbeeld op zoek naar bijles gericht op het vak Engels op school? Wat jouw doelen ook zijn, onze Engels leraren in Leiden willen jou graag helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt! In Leiden kun jij meerdere leraren vinden gespecialiseerd in de Engelse taal en het geven van les aan leerlingen van alle niveaus en categorieën. Kijk snel welke van onze leraren in Leiden momenteel voor jou klaarstaan!

De lessen waar jij naar op zoek bent

Op Superprof bieden wij de lessen waar jij naar zoekt. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid ervaren Engels leraren in bijna alle regio's van Leiden. Zonder twijfel is er een geschikte leraar niet al te ver bij jou vandaan. Onze leraren hebben veel kennis en ervaring met de Engelse taal. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Zij bieden les aan mensen die de taal willen leren en/of hun vaardigheden naar een hoger niveau willen brengen.

Onze Engels leraren hebben veel leerlingen geholpen met het leren van de Engelse taal. Alle leerlingen die een cursus hebben gevolgd met onze leraren bevelen het volgen van les met onze experts aan iedereen aan. Ook bieden zij bijles Engels aan leerlingen in het onderwijs. Superprof is het beste platform voor het vinden van taal lessen en cursussen. Naast lessen gericht op Engels kun je bij ons ook cursussen vinden gericht op talen als Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Russisch en veel meer.

Vind lessen op jouw niveau

Onze Engels leraren in Leiden bieden les aan leerlingen op verschillende niveaus. Je kunt leraren vinden die lesgeven aan beginners, intermediates en gevorderden. Wil jij graag Engels leren vanaf het begin? Onze leraren in Leiden willen jou daar graag bij helpen. Zij kunnen jou helpen met het leren van woorden, de spelling, grammatica, uitspraak en veel meer.

Spreek jij de basis al maar wil jij graag vloeiender worden in het Engels? Laat je trainen door een van onze leraren en leer de taal op een veel hoger niveau spreken, lezen en schrijven. Zit jij op school en heb jij hulp nodig met het vak Engels? De meeste leraren in Leiden kunnen jou daarbij helpen. Je kunt hierboven aangeven wat jouw schoolniveau is. Geef aan of je zit op de basisschool, middelbare school of in het hoger onderwijs.

Vind een geschikte Engels leraar

Zodra jij hebt aangegeven wat jouw niveau is zul je al snel zien welke leraren in staat zijn om jou te helpen. Op de advertenties van onze leraren kun jij alle belangrijke informatie vinden over de lessen die onze leraren bieden. Ook kun jij informatie vinden over hun kennis, ervaring, achtergrond en de opleidingen die zij hebben gedaan. Lees alle advertenties en informatie goed door. Kijk of jij een Engels leraar kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen. Als jij een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan gauw contact op.

Je kunt via de advertenties van onze leraren contact opnemen door op 'Boek een les' te klikken. Druk hierop en schrijf de door jou gekozen leraar een bericht. Laat hem of haar hierin weten wat voor lessen jij nodig hebt en wat jouw doelen zijn.

De leraar zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk een antwoord te geven. Kom samen met de leraar tot een besluit waar en wanneer de lessen plaats moeten vinden. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les!

 

Wat wil je leren?