Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Nijmegen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 18 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met Engels bijles?

2. Organiseer je Engelse lessen in Nijmegen

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Nijmegen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Nijmegen!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privélessen Engels in Nijmegen?

De gemiddelde kosten van een privéles Engels in Nijmegen is €17.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis), de duur en het aantal lessen kunnen de prijs van de cursus beĂŻnvloeden.

 

Vele tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt.

💻Kunnen we vanuit huis via de webcam privéles Engels volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online les Engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om bijles te geven in Nijmegen?

175 docenten in de Engelse taal bieden de mogelijkheid tot thuislessen Engels in Nijmegen en omgeving.

 

Je kunt hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Nijmegen het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen in de Engelse taal in Nijmegen uit 175 docenten.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Nijmegen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem cursus Engels in Nijmegen via Superprof

Volg je Engelse les met een privéleraar in Nijmegen

Woon je in Nijmegen en ben je op zoek naar een privéleraar bij jou in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over een enorm aantal zeer ervaren Engels privéleraren die jou meer dan graag willen helpen met het bereiken van jouw doelen. Ben je op zoek naar privéles, een cursus Engels of bijvoorbeeld naar bijles? Bij ons kun je zonder twijfel de lessen vinden waar jij naar zoekt. Wij hebben leraren die verschillende soorten lessen bieden en op verschillende niveaus. Kom er snel achter welke van onze privéleraren op dit moment beschikbaar zijn bij jou in de omgeving van Nijmegen!

Vind de lessen die jij nodig hebt

Op Superprof bieden wij les in tientallen verschillende vakken en onderwerpen. Alle leraren die je bij ons kunt vinden hebben genoeg ervaring en weten precies hoe zij jou kunnen helpen. Als je zoekt naar privéles of een uitgebreide Engels cursus, dan zit je hier goed. Op Superprof kun je veel leraren vinden gespecialiseerd in het leren van de Engelse taal. Zij hebben veel kennis van de taal en het geven van les. Als je bijvoorbeeld de taal vanaf het begin wilt leren, dan weten onze leraren precies hoe zij jou moeten helpen. Volg gerust een cursus voor beginners en leer alles wat met de taal te maken heeft. Denk aan woordenschat, de spelling, grammatica, uitspraak en veel meer. Ook bieden veel van onze leraren in Nijmegen les aan intermediates en gevorderden. Waar je ook naar zoekt, je zult gegarandeerd vinden waar jij naar op zoek bent.

Bijles aan leerlingen op school

Zoek je in plaats van les of een cursus naar bijles gericht op het schoolvak Engels? Bij ons is dat meer dan mogelijk. Veel van onze Engels leraren in Nijmegen bieden bijles aan leerlingen die worstelen met het vak Engels op school. Je kunt bijles vinden aan leerlingen op verschillende niveaus. Je kunt les vinden aan leerlingen op de basisschool, de middelbare school en aan studenten op het mbo, hbo en wo. Als je bijles nodig hebt, ga dan snel aan de slag en zorg dat je weer goed kunt presteren op school. Onze bijles leraren weten precies hoe zij jou moeten helpen.

Volg je les op de locatie die voor jou het beste uitkomt

Volg jij je cursus of bijles het liefst bij jou thuis of liever op de locatie van je leraar? Kom er via de advertenties van onze leraren in Nijmegen achter op welke plekken zij in staat zijn om jou te helpen. Kijk welke leraar lesgeeft op de door jou gewenste locatie en neem contact op. Volg jij je les, cursus of bijles in plaats van op een fysieke locatie liever online via de webcam? Bij ons is het volgen van bijles online meer dan mogelijk. De meeste van onze leraren op Superprof bieden bijles Engels online. Onze online leraren weten precies hoe zij lessen online moeten geven. Het volgen van Engels lessen online is voor velen een zeer praktische oplossing. Je kunt namelijk waar en wanneer je maar wilt aan de slag met je lessen.

Vind een geschikte Engels leraar en boek je eerste les

Kom er gauw achter welke van onze Engels leraren voldoen aan jouw eisen en doelen. Bekijk alle advertenties en lees de vermelde informatie over onze leraren goed door. Je kunt op de advertenties alle belangrijke informatie vinden over onze leraren, hun kennis, ervaring en specialisaties. Zodra je een geschikte Engels docent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. Start vandaag nog met je privéles, cursus of bijles Engels met een leraar naar keuze!

Wat wil je leren?