Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 498 beoordelingen.

23 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 23euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Amsterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Amsterdam?

De gemiddelde prijs van lessen in Amsterdam is €23.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Amsterdam ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Amsterdam.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Amsterdam?

Er zijn momenteel 3432 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Amsterdam.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 3432 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Amsterdam beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 498 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Amsterdam?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles in Amsterdam

Volg je huiswerkbegeleiding met een door jou gekozen leraar in Amsterdam

Ben je woonachtig in Amsterdam en ben je op zoek naar een privéleraar voor het geven van huiswerkbegeleiding? Of misschien ben je op zoek naar bijles, begeleiding met bepaalde vakken aan leerlingen in het onderwijs, hulp met het leren voor een toets, examen of tentamen gegeven door een privéleraar bij jou in de buurt van Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid leraren gespecialiseerd in allerlei verschillende vakken verspreid over alle delen van Amsterdam.

Vind een geschikte privéleraar voor het geven van huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Waar je ook naar op zoek bent, wij beschikken over een enorme hoeveelheid privéleraren gespecialiseerd in veel verschillende vakken die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Onze privéleraren in Amsterdam bieden huiswerkbegeleiding, lessen, cursussen, examentraining en meer aan leerlingen van alle niveaus en categorieën. Zij bieden huiswerkbegeleiding aan leerlingen die moeite hebben met bepaalde vakken op school, bijvoorbeeld met wiskunde, economie, biologie, aardrijkskunde, en meer. Onze leraren bieden begeleiding aan leerlingen die moeite hebben met bepaalde vakken op de basisschool, huiswerkbegeleiding en examentraining aan leerlingen op de middelbare school en huiswerkbegeleiding en examentraining aan leerlingen in het hoger onderwijs.

Al ben je een leerling in het onderwijs en zoek je naar begeleiding met huiswerk, examentraining, hulp met plannen of misschien ben je geen leerling en heb je simpelweg hulp nodig gegeven door een specialist in een bepaald vak, kijk snel welke leraren momenteel in staat zijn om jou te begeleiden bij jou in de buurt van Amsterdam. Ook geven onze leraren les aan leerlingen van alle leeftijden.

Het maakt niet uit of je een kind bent of volwassene, wij beschikken over experts die in staat zijn om iedereen te helpen. De meeste van onze leraren in Amsterdam geven les zowel aan kinderen als jongeren en volwassenen. Als je les wilt volgen in een groep van meerdere personen, dan is dat ook mogelijk. Veel van onze leraren in Amsterdam staan open voor het geven van les aan een groep van meerdere personen tegelijk.

Lessen en begeleiding van hoge kwaliteit

Op Superprof werken wij alleen samen met professionals in de vakken waarin zij lesgeven en die dit kunnen bewijzen met genoeg kennis en ervaring. Alle lessen die onze leraren in Amsterdam bieden zijn van zeer hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze privéleraren in Amsterdam bieden is zeer betaalbaar voor de hoge kwaliteit.

Er is niets beter dan het volgen van privéles met een leraar naar keuze op een locatie en tijden waar jij zelf voor gekozen hebt. De leraar zal tijdens de lessen alle tijd en aandacht alleen aan jou hoeven te besteden. Laat weten op welke tijden jij je lessen wilt volgen, bijvoorbeeld op maandag in de ochtend of zondag in de avond. De leraar zal tijdens het reageren laten weten of hij of zij beschikbaar is op deze tijden of dat andere tijden beter uitkomen voor hem of haar.

Laat ook weten voor hoe lang jij je begeleiding nodig hebt, of dit gaat om begeleiding voor een uur, huiswerkbegeleiding voor een aantal uur, begeleiding voor een aantal dagen, een week, een aantal weken, een maand, een aantal maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar.

Volg je huiswerkbegeleiding op een locatie naar keuze

Dankzij Superprof kun je zelf bepalen op welke locatie in Amsterdam jouw lessen, begeleiding, cursus of training plaats moet vinden. De meeste van onze leraren in Amsterdam zijn in staat om jou te begeleiden op verschillende locaties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je huiswerkbegeleiding te volgen op de locatie van je leraar. De meeste van onze leraren beschikken over een perfecte omgeving voor het geven van lessen. Als je liever huiswerkbegeleiding volgt bij jou thuis, dan is dat ook mogelijk. De meeste van onze privéleraren in Amsterdam staan open voor het geven van huiswerkbegeleiding bij jou thuis.

Als je een andere locatie in gedachten hebt, bespreek dit dan met de leraar. De leraar zal gelijk laten weten of hij of zij beschikbaar is voor het geven van begeleiding op jouw gewenste locatie. Naast het volgen van lessen op een fysieke locatie in Amsterdam kun je er ook voor kiezen om je lessen online te volgen. Naast veel leraren in Amsterdam beschikken wij ook over een enorme hoeveelheid leraren die in staat zijn om lessen en begeleiding online te geven via de computer. Al zoek je naar huiswerkbegeleiding online, bijles online of examentraining online, zorg snel dat je een online leraar vindt die de lessen biedt die jij nodig hebt.

Vind een geschikte leraar in Amsterdam, neem contact op en boek je eerste les

Geef bovenaan deze pagina aan met welk vak jij begeleiding nodig hebt. Automatisch zul je alle leraren vinden in Amsterdam die lessen en begeleiding bieden met het door jou aangegeven vak. Op de advertenties van onze privéleraren in Amsterdam kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot hun specialisaties, kennis, ervaring, de vakken en onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn, de soorten lessen die zij bieden, hun tarieven, beschikbare tijden en locaties en meer.

Bekijk de advertenties van alle beschikbare leraren en lees alle informatie goed door. Kijk welke van onze privéleraren voldoet aan jouw eisen en behoeften en de lessen biedt die jij nodig hebt. Als je een geschikte leraar hebt gevonden gespecialiseerd in het vak waar jij begeleiding mee nodig hebt, wacht dan niet langer, neem contact op en boek snel je eerste les in Amsterdam. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les met een leraar naar keuze!

Wat wil je leren?