Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Oss

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 4 beoordelingen.

16 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 16euro per uur.

0 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 0 uur.

Wil je starten met lessen Engels?

2. Organiseer je Engelse les in Oss

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Oss

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Oss!

FAQ

💸 Wat is de gemiddelde prijs van privélessen in de Engelse taal in Oss?

De gemiddelde prijs van een bijles Engels in Oss is €16.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beĂŻnvloeden.

 

Vele tutors bieden het eerste lesuur aan (97% van de tutors).

 

Lees meer over de tarieven voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om huiswerkbegeleiding te geven in Oss en omgeving?

21 docenten in de Engelse taal bieden de mogelijkheid tot lessen Engels in Oss en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun vaardigheden checken en op basis daarvan selecteren welke privé leraar in Oss, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen Engels in Oss uit 21 geverifieerde profielen.

👴🏼 Vanuit welk perspectief neem je bijles Engels in Oss?

Privélessen Engels met een privéleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen onderhandelen met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je vakantie naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers alomtegenwoordig! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je pas gekochte bluetooth speaker, tot de menukaart in het restaurant waar je eet. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een bepaalde kennis van het Engels. Ga dus snel aan de slag met deze handige taal op Superprof!

 

Je richt je blik op je docent en je plant in real life of online je privélessen in de Engelse taal, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de begeleider van jouw keuze om bijlessen Engels te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je lessen in de Engelse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 21 privéleraren Engels in Oss.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

đź’»Kun je op Superprof ook online bijlessen Engels volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de bijlesleraren biedt ook cursussen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Engels bieden bovendien alle handvaten om snel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Oss!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Engels bijles in Oss via Superprof

Volg je bijles Engels met een privéleraar in Oss

Is Engels een vak op school waar jij mee worstelt en heb je hulp nodig met dit vak? Dan zit je bij ons goed. Als je zoekt naar Engels bijles gegeven door een privéleraar in Oss, twijfel dan niet om aan de slag te gaan met een van onze leraren op Superprof! Op ons platform beschikken we over meerdere privéleraren gespecialiseerd in het vak Engels die jou meer dan graag willen helpen met het geven van bijles. Zij weten als niemand anders hoe zij jou moeten helpen om beter te presteren in dit vak. Kom er gauw achter welke van onze Engels leraren beschikbaar zijn bij jou in de omgeving!

Laat je vandaag nog helpen

Als je worstelt met het vak Engels of bepaalde onderwerpen niet begrijpt, twijfel dan niet om aan de slag te gaan met een van onze enthousiaste bijlesleraren. Onze leraren op Superprof hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Engels en het geven van bijles. Je kunt bij ons bijles vinden aan leerlingen op verschillende niveaus. Je kunt les vinden aan leerlingen op de basisschool tot leerlingen op het vmbo, havo en vwo en zelfs aan studenten die op het mbo, hbo en wo zitten.

Via de advertenties van onze leraren kun je zien op welke niveaus zij in staat zijn om Engelse bijles te geven. Vind gauw een geschikte leraar. De Engels leraar zal jou helpen om alle problemen waar jij tegenaan loopt zo effectief mogelijk aan te pakken. Neem alle lesstof goed door met behulp van de leraar. Daarnaast kan de leraar jou ook helpen met huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, examentraining en meer. Je zult al gauw merken dat je beter presteert in het vak Engels en dat je de les weer probleemloos bij kunt houden. Naast bijles kun je op Superprof ook algemene Engels lessen vinden gericht op het leren van deze taal.

Vind een geschikte leraar

Kom er gauw achter of je een geschikte Engels leraar kunt vinden in Oss. Op deze pagina kun je alle leraren vinden die in staat zijn om les te geven in de buurt van Oss. Op de advertenties van onze leraren kun je informatie vinden met betrekking tot hun kennis en ervaring. Bekijk elke advertentie en lees alle vermelde informatie zorgvuldig door tot je een geschikte leraar hebt gevonden. Als jij twijfels hebt, neem dan gerust gebruik van een eerste les gratis. De meeste van onze Engels leraren in Oss bieden een eerste les gratis van een uur.

Volg je bijles op de locatie die voor jou het beste uitkomt

Het is van groot belang dat jij je Engels bijles kunt volgen op een locatie waar jij je prettig voelt. Volg jij je bijles het liefst bij jou thuis of bijvoorbeeld liever op de locatie van je leraar? Via de advertenties van onze Engels leraren in Oss kun je zien op welke plekken zij in staat zijn om jou te helpen. Of volg je je Engels bijles in plaats van op een fysieke locatie liever online via de webcam? Bij ons kun je je Engels bijles ook online volgen. De meeste van onze Engels bijlesleraren op Superprof bieden les online via de webcam. Zij weten precies hoe zij jou online moeten helpen. Hoewel de bijles online is, hoeft dit niet te betekenen dat de kwaliteit hierdoor minder is. Alle online lessen zijn van hoge kwaliteit. Zodra je een geschikte leraar hebt gevonden die jou kan helpen op de door jou gewenste plek, neem dan via zijn of haar advertentie contact op. Boek je eerste les en start vandaag nog met een leraar naar keuze!

Wat wil je leren?