Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Tilburg

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 18 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je cursus Engels in Tilburg

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Tilburg

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Tilburg!

FAQ

💸 Wat kost een bijles Engels gemiddeld in Tilburg en omgeving?

In Tilburg is de gemiddelde prijs van een cursus Engels €17.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis), de duur en de frequentie van de lessen kunnen de prijs van de lessen beïnvloeden.

 

Vele docenten geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de tutors).

 

Lees meer over de tarieven voor bijles leraren bij jou in de buurt.

💻Kan je op Superprof ook een online cursus Engels volgen, thuis, via webcam?

80% van de tutors biedt ook lessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om thuislessen te geven in Tilburg?

In Tilburg en in aangrenzende gebieden geven 143 tutors Engelse les aan.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen checken en op basis daarvan selecteren welke privéleraar in Tilburg het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen in de Engelse taal in Tilburg uit 143 lesadvertenties.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Tilburg!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind eenvoudig een bijles, training of cursus Engels in Tilburg

Engels lessen gegeven door een privéleraar in Tilburg

Woon jij in Tilburg en ben jij op zoek naar lessen gericht op Engels? Zoek dan niet verder, hier ben jij aan het juiste adres! In Tilburg beschikken wij over meerdere zeer enthousiaste en ervaren Engels leraren die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Laat je gauw helpen en behaal alle doelen die jij wilt bereiken. Zoek jij naar privéles, een cursus of naar bijles Engels? Zorg gauw dat jij een docent vindt die jou kan helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt!

De Engelse taal leren

Wil jij graag de Engelse taal leren en zoek jij naar privéles of een uitgebreide cursus Engels? Meerdere van onze Engels docenten in Tilburg willen jou daar graag bij helpen. Onze Engels experts willen jou graag helpen met het leren spreken, lezen en schrijven van de Engelse taal op een goed niveau. Ben jij een beginner en ben jij op zoek naar les gericht op het leren van de basis of zoek jij naar gevorderde lessen? Zorg gauw dat jij de lessen vindt die jij nodig hebt. Laat je helpen en leer de taal spreken als nooit tevoren. Onze leraren zullen jou helpen met alle belangrijke elementen, denk aan de grammatica, spelling, woordenschat, uitspraak, accenten en veel meer!

Bijles Engels aan leerlingen op school

Zit jij op school en heb jij moeite met het vak Engels? Wacht niet langer en ga aan de slag met bijles. Een groot deel van onze Engels leraren in Tilburg bieden bijles aan leerlingen die op school zitten. Het vak Engels komt op alle scholen voor, jaarlijks zijn er veel leerlingen die zich aanmelden voor het volgen van bijles. Neem alle lesstof goed door met de bijlesleraar en pak alle onderwerpen waar jij mee worstelt effectief aan. De leraar zal zijn/haar best doen om alle moeilijke onderwerpen zo goed mogelijk uit te leggen.

Ook kunnen zij jou helpen met huiswerk, een presentatie, het leren voor een toets, een examen en veel meer. Je zult tijdens het volgen van bijles al gauw merken dat je veel betere prestaties haalt in dit vak. Je kunt bijles vinden gericht op alle niveaus, van leerlingen op de basisschool tot middelbare scholieren op het vmbo, havo en vwo, en studenten op het mbo, hbo en wo. Kom er snel achter welke docent in staat is om les te geven op jouw niveau!

Zoek jij naast bijles gericht op Engels ook naar bijles gericht op andere vakken? Bij ons kun je ook bijles vinden gericht op vakken als Nederlands, Frans, Duits, wiskunde, rekenen, scheikunde, economie, geschiedenis en veel meer!

Vind een geschikte docent

Zorg gauw dat jij een geschikte Engels docent vindt. Bekijk alle advertenties van Engels docenten in Tilburg en lees alle informatie goed door. Kijk welke docent de lessen biedt die jij nodig hebt. Volg jij je lessen graag op een specifieke locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis? Zorg dat je een docent vindt die in staat is om les te geven op de door jou gewenste locatie. Op de advertenties staat vermeld waar zij in staat zijn om jou te helpen.

Volg jij je cursus of bijles Engels liever online via je webcam? Je kunt er bij ons ook voor kiezen om jouw lessen online te volgen! Een groot deel van onze Engels leraren op Superprof zijn in staat om jou online te helpen via de webcam. Het volgen van je lessen online kan erg praktisch zijn, je kunt namelijk waar jij maar wilt aan de slag met je lessen. Onze online leraren weten precies hoe zij jou online moeten helpen via de webcam. Op de advertenties van onze leraren kun je zien wie er in staat zijn om bijles online te geven.

Waar jij je lessen ook wilt volgen, zorg gauw dat jij een geschikte docent vindt en neem contact op. Ga vandaag nog aan de slag met een door jou gekozen docent!

Wat wil je leren?