Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 91 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met lessen Engels?

2. Organiseer je lessen Engels in Amsterdam

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

FAQ

💸 Wat kost een privéles in de Engelse taal gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

In Amsterdam is de gemiddelde prijs van een les in de Engelse taal €19.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

97% van docenten biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om privélessen te geven in Amsterdam?

582 tutors in de Engelse taal bieden de mogelijkheid tot privélessen Engels in Amsterdam en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen checken en op basis daarvan kiezen welke tutor in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles in de Engelse taal in Amsterdam uit 582 lesadvertenties.

👴🏼 Vanuit welk perspectief kies je een les Engels in Amsterdam?

Privé lessen Engels met een bijlesleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen onderhandelen met je zakelijke contacten overzee, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je weekend weg naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers waar je ook gaat! Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je nieuw aangeschafte wasmachine, tot de menukaart in het etablissement waar je dineert. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een zekere kennis van de Engelse taal. Ga dus snel aan de slag met deze nuttige taal op Superprof!

 

Je kiest je docent en je organiseert in real life of online je privélessen Engels, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de docent van jouw keuze om lessen Engels te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je bijlessen in de Engelse taal vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 582 tutors in de Engelse taal in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kan je op Superprof ook een online cursus Engels volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de leraren biedt ook lessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Engels meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Engels bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse lessen op maat met Superprof

Nooit Te Laat Om Engels Te Leren

Een taal leren is als een nieuw leven beginnen. Wie een nieuwe taal onder de knie heeft, ziet deuren opengaan. Mensen met wie je eerst nooit kon praten kunnen nu je beste vrienden worden, je kan door landen waar de taal gesproken wordt reizen alsof je er woont, en de cultuur rondom zo’n taal opent zich voor je. Boeken kunnen ineens gelezen worden en je zult muziek met andere oren beluisteren.

 

Engels leren is alsof je een nieuwe wereld instapt. Letterlijk, want Engels wordt over de hele wereld door miljoenen mensen gesproken. Met een goede cursus Engels kan je naar tientallen landen waar Engels de voertaal is en met de lokale bevolking spreken. Maar ook als je Engels op school hebt en je een bijles Engels nodig hebt om je cijfers op te krikken, kan Engels leren met een zelfstandige docent van pas komen. Leer Online Engelse taalcursussen en lessen voor beginners en gevorderden in Amsterdam via Superprof.

 

Wie in Nederland woont en werkt en niet van plan is te verhuizen, kan er toch goed aan doen een Engelse cursus te volgen. Naast dat veel van onze landgenoten de taal spreken, komen er ook honderdduizenden toeristen ieder jaar naar ons land die de taal spreken en daarnaast spreken ook heel veel migranten Engels. Engels is een wereldtaal, en als je nu echt eens wilt begrijpen wat er toch gezongen wordt in je favoriete liedjes of als je zonder ondertiteling naar je favoriete films wilt kijken, dan is het hoogst tijd voor Engelse les!

 

Engels Leren in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en wil je Engels leren in onze hoofdstad? De makkelijkste manier om Engels te leren in Amsterdam is via Superprof, waarbij je in zoekfunctie “Engels leren Amsterdam” intikt en gelijk ziet welke docenten er in Amsterdam en omstreken voor je klaarstaan. Neem Online Engels lessen en Cursussen per uur via Superprof.

 

Amsterdam is een van de beste plekken in Nederland om Engels te leren en tegelijkertijd een van de meest logische steden om de taal onder de knie te krijgen, in welke fase van je leven je ook zit. Hoewel het dit jaar even wat minder is, bezoeken jaarlijks miljoenen mensen uit de hele wereld de stad. Een groot deel van die toeristen komt uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Kortom, Engelstalige landen. Als je een praatje wilt kunnen maken met deze toeristen of je wilt een baantje vinden in de toerismesector, dan is Engels een must!

 

Ook wonen er heel veel expats uit Engelstalige landen in het multiculturele Amsterdam. In sommige restaurants en op andere culturele plekken wordt zelfs eerder Engels gesproken dan Nederlands! Een goede Engels cursus kan je dus zeker helpen in Amsterdam. En wat dacht je van de grote universiteiten in Amsterdam? Vanwege de grote aantallen internationale studenten worden veel studies in het Engels gegeven. Wil je deze studies kunnen volgen maar twijfel je over je Engels niveau? Neem dan bijles Engels om ervoor te zorgen dat je straks zonder problemen je lessen aan de Universiteit van Amsterdam of aan de Vrije Universiteit kan volgen!

 

Amsterdam en Engels

Omdat Amsterdam zo’n wereldstad is heeft het banden met heel veel landen van over de hele wereld. Maar de banden met bijvoorbeeld Groot-Brittannië, de geboortegrond van het Engels, zijn wel heel bijzonder en oud. Wist je bijvoorbeeld dat op het Begijnhof een Engelse kerk staat waar al sinds 1607 iedere week een kerkdienst in het Engels wordt gehouden? Een kerkgenootschap genaamd de Pilgrim Fathers ontvluchtte destijds het Verenigd Koninkrijk en vond in Amsterdam zijn nieuwe thuis.

 

De Engelse ontdekkingsreiziger Henri Hudson vertrok met een Nederlands gezelschap richting Noord-Amerika, en stichtte daar Nieuw-Amsterdam, wat later New York zou worden. De Hudson Bay werd ook naar hem vernoemd! The English lessons can be booked via Superprof.

 

Maar zelfs de straatnamen in Amsterdam geven blijk van de hechte band tussen de stad en de taal. Wist je dat er in het centrum van Amsterdam een Engelsensteeg is? De naam dateert uit de 16e eeuw en is waarschijnlijk ontleend aan het feit dat Engelse zeelieden daar ’s avonds hun biertje dronken. Aan de Herengracht staat daarnaast een oud herenhuis dat Pakhuis Engeland heet.

 

Veel beroemde Engelse schrijvers togen, uit vrije wil of op de vlucht, naar Amsterdam, dat altijd een veilige plek was voor vrijdenkers. De wereldberoemde filosoof John Locke bijvoorbeeld woonde zes jaar in de stad, onder de schuilnaam “Dokter van der Linde”. Neem een Engelse taalcursus voor beginners per uur bij Superprof.

 

Ook vinden we het wapen van de Engelse hoofdstad Londen terug op verschillende plekken, van het Centraal Station tot het Muntplein. Al eeuwenlang is de geschiedenis van Amsterdam dus verbonden met de Engelse taal. Als je Engels leert kan je ook onderdeel van die geschiedenis uitmaken en tegelijkertijd meer begrijpen over de geschiedenis van je eigen stad!

 

De Beste Manieren om Engels in Amsterdam te Leren

Er zijn heel veel manieren om Online Engels te leren en in Amsterdam kan je ook op veel manieren Engelse les volgen. Het hangt allemaal af van wat je wilt bereiken, van wat je niveau is en hoe je het liefst les krijgt. Wil je bijvoorbeeld naar een internationale school in Amsterdam maar weet je niet of je wel het benodigde niveau hebt? Dan kan je met de hulp van een professionele leraar zorgen dat je in alle facetten van de taal wordt voorbereid om mee te kunnen met je toekomstige klasgenoten.

 

Als je in Amsterdam wilt werken, bijvoorbeeld in de horeca of in een museum, of misschien wel in de zakenwereld, zal je ook zeker een bepaald niveau Engels moeten hebben om met eventuele buitenlandse (Engelstalige) mensen te kunnen spreken. Hetzelfde geldt als je gaat studeren! Engelse online taalcursus en cursussen voor beginners kunnen per uur worden gegeven. Het merendeel van je medestudenten zal Nederlands zijn, maar hoe leuk is het als je een internationale student in het Engels wegwijs kan maken in Amsterdam?

 

Wat je niveau ook is, er is altijd een docent in Amsterdam die je perfect kan helpen. Heb je al een goed spreek- en luisterniveau maar wil je bijvoorbeeld specifiek aan het schrijven werken? Overleg met je docent op Superprof. Hij of zij kan zijn of haar lesprogramma helemaal aanpassen aan je wensen, zodat je straks de beste Engels les in Amsterdam krijgt!

Wat wil je leren?