Homepagina
Lessen geven

Neem Engelse les in Amsterdam via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 384 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Engels in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze leraren Engels:

20 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 4 uur.

01

Vind je perfecte leraar Engels

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Engels en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Engels

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Engels als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in lessen Engels

Neem Bijles Engels via Superprof

Nooit Te Laat Om Engels Te Leren

 

Een taal leren is als een nieuw leven beginnen. Wie een nieuwe taal onder de knie heeft, ziet deuren opengaan. Mensen met wie je eerst nooit kon praten kunnen nu je beste vrienden worden, je kan door landen waar de taal gesproken wordt reizen alsof je er woont, en de cultuur rondom zo’n taal opent zich voor je. Boeken kunnen ineens gelezen worden en je zult muziek met andere oren beluisteren.

 

Engels leren is alsof je een nieuwe wereld instapt. Letterlijk, want Engels wordt over de hele wereld door miljoenen mensen gesproken. Met een goede cursus Engels kan je naar tientallen landen waar Engels de voertaal is en met de lokale bevolking spreken. Maar ook als je Engels op school hebt en je een bijles Engels nodig hebt om je cijfers op te krikken, kan Engels leren met een zelfstandige docent van pas komen. Leer Online Engelse taalcursussen en lessen voor beginners en gevorderden in Amsterdam via Superprof.

 

Wie in Nederland woont en werkt en niet van plan is te verhuizen, kan er toch goed aan doen een Engelse cursus te volgen. Naast dat veel van onze landgenoten de taal spreken, komen er ook honderdduizenden toeristen ieder jaar naar ons land die de taal spreken en daarnaast spreken ook heel veel migranten Engels. Engels is een wereldtaal, en als je nu echt eens wilt begrijpen wat er toch gezongen wordt in je favoriete liedjes of als je zonder ondertiteling naar je favoriete films wilt kijken, dan is het hoogst tijd voor Engelse les!

 

Engels Leren in Amsterdam

 

Woon je in Amsterdam en wil je Engels leren in onze hoofdstad? De makkelijkste manier om Engels te leren in Amsterdam is via Superprof, waarbij je in zoekfunctie “Engels leren Amsterdam” intikt en gelijk ziet welke docenten er in Amsterdam en omstreken voor je klaarstaan. Neem Online Engels lessen en Cursussen per uur via Superprof.

 

Amsterdam is een van de beste plekken in Nederland om Engels te leren en tegelijkertijd een van de meest logische steden om de taal onder de knie te krijgen, in welke fase van je leven je ook zit. Hoewel het dit jaar even wat minder is, bezoeken jaarlijks miljoenen mensen uit de hele wereld de stad. Een groot deel van die toeristen komt uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Kortom, Engelstalige landen. Als je een praatje wilt kunnen maken met deze toeristen of je wilt een baantje vinden in de toerismesector, dan is Engels een must!

 

Ook wonen er heel veel expats uit Engelstalige landen in het multiculturele Amsterdam. In sommige restaurants en op andere culturele plekken wordt zelfs eerder Engels gesproken dan Nederlands! Een goede Engels cursus kan je dus zeker helpen in Amsterdam. En wat dacht je van de grote universiteiten in Amsterdam? Vanwege de grote aantallen internationale studenten worden veel studies in het Engels gegeven. Wil je deze studies kunnen volgen maar twijfel je over je Engels niveau? Neem dan bijles Engels om ervoor te zorgen dat je straks zonder problemen je lessen aan de Universiteit van Amsterdam of aan de Vrije Universiteit kan volgen!

 

Amsterdam en Engels

 

Omdat Amsterdam zo’n wereldstad is heeft het banden met heel veel landen van over de hele wereld. Maar de banden met bijvoorbeeld Groot-Brittannië, de geboortegrond van het Engels, zijn wel heel bijzonder en oud. Wist je bijvoorbeeld dat op het Begijnhof een Engelse kerk staat waar al sinds 1607 iedere week een kerkdienst in het Engels wordt gehouden? Een kerkgenootschap genaamd de Pilgrim Fathers ontvluchtte destijds het Verenigd Koninkrijk en vond in Amsterdam zijn nieuwe thuis.

 

De Engelse ontdekkingsreiziger Henri Hudson vertrok met een Nederlands gezelschap richting Noord-Amerika, en stichtte daar Nieuw-Amsterdam, wat later New York zou worden. De Hudson Bay werd ook naar hem vernoemd! The English lessons can be booked via Superprof.

 

Maar zelfs de straatnamen in Amsterdam geven blijk van de hechte band tussen de stad en de taal. Wist je dat er in het centrum van Amsterdam een Engelsensteeg is? De naam dateert uit de 16e eeuw en is waarschijnlijk ontleend aan het feit dat Engelse zeelieden daar ’s avonds hun biertje dronken. Aan de Herengracht staat daarnaast een oud herenhuis dat Pakhuis Engeland heet.

 

Veel beroemde Engelse schrijvers togen, uit vrije wil of op de vlucht, naar Amsterdam, dat altijd een veilige plek was voor vrijdenkers. De wereldberoemde filosoof John Locke bijvoorbeeld woonde zes jaar in de stad, onder de schuilnaam “Dokter van der Linde”. Neem een Engelse taalcursus voor beginners per uur bij Superprof.

 

Ook vinden we het wapen van de Engelse hoofdstad Londen terug op verschillende plekken, van het Centraal Station tot het Muntplein. Al eeuwenlang is de geschiedenis van Amsterdam dus verbonden met de Engelse taal. Als je Engels leert kan je ook onderdeel van die geschiedenis uitmaken en tegelijkertijd meer begrijpen over de geschiedenis van je eigen stad!

 

De Beste Manieren om Engels in Amsterdam te Leren

 

Er zijn heel veel manieren om Online Engels te leren en in Amsterdam kan je ook op veel manieren Engelse les volgen. Het hangt allemaal af van wat je wilt bereiken, van wat je niveau is en hoe je het liefst les krijgt. Wil je bijvoorbeeld naar een internationale school in Amsterdam maar weet je niet of je wel het benodigde niveau hebt? Dan kan je met de hulp van een professionele leraar zorgen dat je in alle facetten van de taal wordt voorbereid om mee te kunnen met je toekomstige klasgenoten.

 

Als je in Amsterdam wilt werken, bijvoorbeeld in de horeca of in een museum, of misschien wel in de zakenwereld, zal je ook zeker een bepaald niveau Engels moeten hebben om met eventuele buitenlandse (Engelstalige) mensen te kunnen spreken. Hetzelfde geldt als je gaat studeren! Engelse online taalcursus en cursussen voor beginners kunnen per uur worden gegeven. Het merendeel van je medestudenten zal Nederlands zijn, maar hoe leuk is het als je een internationale student in het Engels wegwijs kan maken in Amsterdam?

 

Wat je niveau ook is, er is altijd een docent in Amsterdam die je perfect kan helpen. Heb je al een goed spreek- en luisterniveau maar wil je bijvoorbeeld specifiek aan het schrijven werken? Overleg met je docent op Superprof. Hij of zij kan zijn of haar lesprogramma helemaal aanpassen aan je wensen, zodat je straks de beste Engels les in Amsterdam krijgt!

FAQ

💸 Hoe duur is een privé docent Engels in Amsterdam en de omliggende gebieden?

Gemiddeld is het tarief van cursussen Engels in Amsterdam €20.

 

De prijs van Engelse lessen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je leraar Engels
  • waar de lessen zullen plaatsvinden (via webcam, bij de leerling of bij de leraar)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen (leer je Engels voor je plezier of ga je voor een certificaat?)

97% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan.

 

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren zijn beschikbaar om cursussen Engels te geven in Amsterdam en omgeving?

384 docenten Engels bieden de mogelijkheid tot lessen Engels in Amsterdam en omgeving.

 

Je kunt hun werkervaring bekijken en op basis daarvan selecteren welke privéleraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen in de Engelse taal in Amsterdam uit 384 profielen.

💻 Bieden leraren Engels ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Engels verzorgt

les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Engels te bekijken en online lessen te ontdekken.

👴🏼 Waarom zou je privéles Engels nemen?

Privélessen Engels met een tutor maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je blik op je privé docent en je boekt in real life of online je privélessen in de Engelse taal, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je contact opnemen met de begeleider van jouw keuze om thuislessen Engels te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je privélessen in de Engelse taal vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 384 privéleraren in de Engelse taal in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een cursus Engels gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

In Amsterdam is de prijs van bijlessen in de Engelse taal €20.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

Vele docenten bieden het eerste lesuur aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de tarieven voor bijlesleraren bij jou in de buurt.