Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 105 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Wil je starten met Engelse les?

2. Organiseer je cursus Engels in Amsterdam

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

FAQ

💸 Wat kost een bijles Engels gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

De gemiddelde kosten van een privéles Engels in Amsterdam is €20.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis), de duur en de frequentie van de lessen kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

97% van leraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de tarieven voor privédocenten bij jou in de buurt.

💻Kun je thuis online een cursus Engels volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook cursussen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om thuislessen te geven in Amsterdam en omgeving?

In Amsterdam en omgeving bieden 720 leraren Engelse lessen aan.

 

Je kunt hun werkervaring checken en op basis daarvan bepalen welke leraar in Amsterdam het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je cursus in de Engelse taal in Amsterdam uit 720 bijlesleraren.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse lessen op maat met Superprof

Engels lessen met een door jou gekozen docent in Amsterdam

Wil je graag de Engelse taal leren en zoek je naar een Engels cursus in Amsterdam? Of zoek je bijvoorbeeld naar bijles gericht op het schoolvak Engels? Bij Superprof bieden we de lessen die jij nodig hebt! Of je nu zoekt naar les, een cursus of bijles, bij ons kun je een groot aantal Engels experts vinden die verschillende soorten lessen bieden. Onze Engels privéleraren in Amsterdam hebben veel kennis en ervaring op het gebied van de taal en het geven van les aan cursisten op verschillende niveaus. Ongetwijfeld is er een geschikte Engels leraar niet al te ver bij jou vandaan in de omgeving van Amsterdam. Kom er gauw achter welke van onze Engels leraren in Amsterdam op dit moment beschikbaar zijn en voor jou klaarstaan!

De lessen die jij nodig hebt

Wil je graag Engels leren of jouw Engelse taalvaardigheden verbeteren? Onze leraren van Superprof helpen jou graag. Veel van onze leraren in Amsterdam weten precies hoe zij jou moeten helpen. Leer de Engelse taal bijvoorbeeld vanaf het begin. Leer Engels spreken, schrijven en lezen als een pro. Ook kunnen onze leraren jou helpen om jouw taalkennis te verrijken. Zij helpen jou graag om de taal beter te beheersen en jouw skills naar een hoger niveau te tillen.

Zoek je naar bijles gericht op het schoolvak Engels? De meeste van onze Engels leraren op Superprof bieden bijles aan leerlingen die op school zitten. Je kunt bijles vinden aan leerlingen op verschillende niveaus. Van bijles aan leerlingen op de basisschool, de middelbare school tot les aan studenten in het hoger onderwijs. Onze leraren zijn in staat om jou te helpen met het geven van bijles, huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, examen, een presentatie en veel meer.

Vind een geschikte leraar

Superprof heeft het vergemakkelijkt om snel en eenvoudig een leraar te vinden voor jouw lessen. Op deze pagina van Engels leraren in Amsterdam kun je alle advertenties vinden van leraren die in staat zijn om jou te helpen in de omgeving van Amsterdam. Op de advertenties staat alle belangrijke informatie vermeld over onze leraren en de lessen die zij bieden. Ook kun je informatie vinden over hun prijs per uur, hun reactietijd, aantal studenten en meer. Bekijk de advertenties en lees alle vermelde informatie nauwkeurig door tot je een geschikte leraar vind. Zodra je een geschikte leraar hebt gevonden, dan kun je via zijn of haar advertentie contact opnemen door op Boek een les te drukken.

Volg je les op de door jou gekozen locatie

je kunt je bijles of cursus Engels volgen op de locatie die voor jou goed uitkomt. Is er een specifieke locatie waar jij graag aan de slag wilt, bijvoorbeeld bij jou thuis? Kom er via de advertenties van onze Engels leraren in Amsterdam achter op welke locaties zij in staat zijn om jou te begeleiden. Als jij je Engels bijles of cursus in plaats van op een fysieke locatie liever online volgt, dan is dat meer dan mogelijk. De meeste van onze Engels leraren op Superprof bieden Engels bijles online.

Beslis samen met de leraar wanneer de eerste les plaats moet vinden

Het is belangrijk dat je in staat bent om je bijles of cursus te volgen op de dagen en tijden die voor jou het beste uitkomen. Heb je alleen vrije tijd op specifieke dagen van de week om een bepaald uur? Kom er in dit geval achter welke leraren beschikbaar zijn op deze dagen en tijden. Neem contact op met onze leraren en laat weten wanneer jij graag je les volgt. Als je een beschikbare leraar hebt gevonden, kom dan samen met hem of haar tot een besluit wanneer de eerste les plaats moet vinden. Start vandaag nog met een door jou gekozen leraar in Amsterdam!

Wat wil je leren?