Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Almere

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 8 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Wil je starten met lessen Engels?

2. Organiseer je cursus Engels in Almere

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Almere

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Almere!

FAQ

💸 Wat kost een privéles Engels gemiddeld in Almere en omgeving?

In Almere is de prijs van privélessen in de Engelse taal €17.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van leraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de tarieven voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren staan ​​tot je beschikking om lessen te geven in Almere en omgeving?

In Almere en eromheen geven 74 tutors Engelse lessen aan.

 

Je kunt hun curriculum vitae doorlezen en op basis daarvan bepalen welke bijlesleraar in Almere, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je lessen Engels uit meer dan 74 geverifieerde profielen.

👴🏼Waarom zou je privéles Engels beginnen?

Bijlessen Engels met een tutor geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen overleggen met je zakelijke contacten overzee, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je vakantie naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers overal! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je pas aangeschafte stofzuiger, tot de menukaart in het motel waar je eet. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een bepaalde kennis van de Engelse taal. Ga dus snel aan de slag met deze veelgesproken taal op Superprof!

 

Je richt je blik op je privé leraar en je plant in real life of online je privélessen Engels, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de begeleider van jouw keuze om thuislessen in de Engelse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen Engels in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 74 tutors Engels in Almere.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Is het op Superprof mogelijk om online cursussen Engels volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen lessen engels aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijlessen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Engels bieden bovendien alle handvaten om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Almere!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse les in Almere via Superprof

Volg je Engelse les in Almere

Wil jij graag Engels leren en zoek jij naar een cursus gegeven door een privéleraar in Almere? Op Superprof bieden wij de lessen die jij nodig hebt in Almere! Op Superprof beschikken wij over veel leraren gespecialiseerd in de Engelse taal verspreid over verschillende delen van Almere. Zij hebben veel kennis en ervaring en weten precies hoe zij jou het beste kunnen helpen met het leren van de taal. Je kunt lessen en cursussen vinden op verschillende niveaus. Ontdek zo snel mogelijk welke van onze Engels leraren momenteel voor jou klaar staan bij jou in de buurt van Almere en boek een eerste les!

De lessen die jij nodig hebt

Bij ons zul je zonder twijfel de lessen vinden die jij nodig hebt. Onze leraren in Almere bieden lessen aan leerlingen van alle niveaus. Je kunt aan de slag met lessen voor beginners, aan intermediates en lessen aan gevorderden. Al wil jij graag de basis leren van de Engelse taal, dan weten onze leraren precies hoe zij jou moeten helpen. Leer belangrijke woorden, uitdrukkingen, de spelling van woorden, het vervoegen van werkwoorden, de grammatica en de uitspraak. Daarnaast kunnen onze leraren jou ook helpen om meer kennis op te doen en je Engels skills naar een hoger niveau te tillen.

Op deze pagina kun je alle advertenties vinden van Engels leraren die in staat zijn om les te geven in Almere. Op hun advertenties kun je belangrijke informatie vinden over hun specialisaties, kennis en ervaring. Lees alle advertenties goed door en kijk welke van onze Engels leraren jou kunnen helpen met het bereiken van jouw doelen. De meeste leraren bieden les aan leerlingen van alle leeftijden, zowel aan kinderen als aan jongeren en volwassenen. Ook staan sommige leraren ervoor open om les te geven aan een groep van meerdere leerlingen.

Engels bijles

Zoek jij niet naar privéles of een cursus Engels? Naast normale lessen kun je bij ons ook bijles vinden gericht op het schoolvak Engels. Veel leerlingen hebben regelmatig moeite met het vak Engels op school en kiezen ervoor om bijles te volgen. De meeste van onze Engels leraren in Almere zijn in staat om jou te helpen met het geven van bijles. De leraar zal jou voorzien van een heldere uitleg over de onderwerpen waar jij mee worstelt. Ook kan de leraar jou helpen met huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, examentraining en veel meer.

Boek je eerste les

Op Superprof kun je profiteren van veel verschillende voordelen. Bij ons kun je zelf bepalen hoe, waar, wanneer en met wie je lessen of cursus plaats moeten vinden. Volg je cursus op de locatie en tijden die voor jou het beste uitkomen. Op de advertenties van onze leraren kun je zien waar zijn in staat zijn om les te geven. Dit kan zij bij jou thuis, bij hen thuis of online via de webcam. Vind een geschikte leraar die in staat is om jou te helpen op de door jou gewenste locatie en neem contact op. Kijk of de leraar beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent. Verder bieden de meeste leraren les van zeer hoge kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Weet je niet zeker of onze leraren jou kunnen helpen met een specifiek doel? Neem gerust contact op met onze leraren en stel alle vragen die je hebt. Ook kun je het besluit nemen om te starten met een eerste les gratis. De meeste van onze leraren in Almere bieden een eerste les gratis van een uur. Wacht niet langer en neem contact op met een door jou gekozen leraar. Contact opnemen is mogelijk via de advertenties van de leraren. Boek gauw je eerste les!

Wat wil je leren?