Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Enschede

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 4 beoordelingen.

16 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 16euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met Engels bijles?

2. Organiseer je Engelse lessen in Enschede

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Enschede

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Enschede!

FAQ

💸 Wat kost een thuisles Engels gemiddeld in Enschede en omgeving?

De gemiddelde kosten van een privé les Engels in Enschede is €16.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Vele tutors bieden de eerste gratis les aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om privélessen te geven in Enschede en omgeving?

68 bijles leraren in de Engelse taal bieden de mogelijkheid tot privé lessen Engels in Enschede en omgeving.

 

Je kunt hun werkervaring bekijken en op basis daarvan bepalen welke leraar in Enschede, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je lessen in de Engelse taal uit meer dan 68 advertenties.

👴🏼Waarom zou je privéles Engels nemen?

Privé lessen Engels met een docent geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen onderhandelen met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je vakantie naar Engeland of Amerika, of om simpelweg meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers waar je ook gaat! Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je nieuw aangeschafte bluetooth speaker, tot de menukaart in het hotel waar je dineert. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een bepaalde kennis van het Engels. Ga dus snel aan de slag met deze populaire taal op Superprof!

 

Je richt je rechtstreeks op je tutor en je plant in real life of online je lessen in de Engelse taal, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de begeleider van jouw keuze om thuislessen in de Engelse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je bijlessen Engels in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 68 tutors in de Engelse taal in Enschede.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Is het op Superprof mogelijk om online bijlessen Engels volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de docenten biedt ook cursussen lessen engels aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Engels bieden bovendien alle vrijheid om snel veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Enschede!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem cursus Engels in Enschede via Superprof

Volg je bijles Engels met een privéleraar in Enschede

Zit jij op school, krijg jij het vak Engels en heb jij hier moeite mee? Laat je dan helpen door een van onze Engels leraren van Superprof! Wij beschikken over een groot aantal zeer enthousiaste en ervaren Engels leraren die jou graag willen helpen met het geven van de les die jij nodig hebt. Pak alle onderwerpen aan waar jij mee worstelt met behulp van een van onze privéleraren. Onze privéleraren willen jou graag helpen om beter te presteren in het vak Engels!

Ook kun je bij ons cursussen vinden voor mensen die graag meer kennis op willen doen over Engels. Wat jouw doelen ook zijn, kom er snel achter wie er momenteel voor jou klaarstaan in Enschede. Wij hebben een enorme hoeveelheid enthousiaste Engels leraren verspreid over heel Enschede. Zonder twijfel is er een geschikte Engels leraar niet al te ver bij jou vandaan!

De Engels lessen die jij nodig hebt

Op Superprof kun je de lessen vinden waar jij naar op zoek bent. Je kunt bij ons leraren vinden die lesgeven aan leerlingen op verschillende niveaus. Zoek jij naar bijles gericht op leerlingen op het vmbo, havo, vwo of bijvoorbeeld op het mbo, hbo of wo? Op welk niveau jij ook zit, je zult zonder twijfel de lessen vinden die jij nodig hebt. Je kunt zelfs bijles vinden voor leerlingen op de basisschool.

Onze leraren kunnen jou helpen met doornemen van lesstof, huiswerk, het leren voor een toets, examen en veel meer! 

Engels leren met behulp van een privéleraar

Zoals wij al noemden beschikken wij niet alleen over bijlesleraren die lesgeven aan leerlingen op school. Je kunt bij ons ook privéleraren vinden die lesgeven aan mensen die graag Engels willen leren. Wil jij graag de basis leren of zoek jij naar een gevorderde Engels cursus? Bij ons kun je vinden waar jij naar zoekt. Laat je helpen en breng jouw Engelse taalvaardigheden naar een hoger niveau. Leer alles over de grammatica, spelling, uitspraak, woordenschat, Engelse accenten en veel meer. Leer de Engelse taal beheersen als een pro!

Vind een geschikte leraar

Bekijk alle advertenties van onze leraren en kijk of jij een leraar kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden over onze leraren en de lessen die zij bieden. Ook kun je zien waar zij in staat zijn om jou te helpen. Is er een specifieke locatie waar jij aan de slag wilt, bijvoorbeeld bij jou thuis? Kijk of jij een leraar kunt vinden in Enschede die jou kan helpen op de door jou gewenste locatie.

Volg jij je bijles liever online via je webcam? Je kunt bij ons je lessen ook online volgen. Een groot deel van onze Engels leraren zijn in staat om Engels bijles online te geven. Zij zijn goed voorbereid op het geven van online bijles en weten precies hoe zij jou moeten helpen via de webcam.  Je kunt bij ons online leraren vinden vanuit heel Nederland. Als jij online je les wilt volgen, dan kun je gegarandeerd een geschikte Engels leraar bij ons vinden. Op de advertenties van onze Engels leraren kun je zien wie er in staat zijn om bijles online te geven.

Zorg gauw dat jij een geschikte Engels leraar vindt. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door. Zodra jij een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan contact op. Je kunt via zijn/haar advertentie snel en gemakkelijk contact opnemen. Schrijf de leraar een bericht en laat weten wat jij nodig hebt en wat jouw doelen zijn. Neem snel contact op met een door jou gekozen leraar en boek je eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste Engelse les! 

Wat wil je leren?