Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Enschede

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 5 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Wil je starten met Engels bijles?

2. Organiseer je Engelse lessen in Enschede

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Enschede

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Enschede!

FAQ

đź’¸ Wat is het gemiddelde bedrag voor een les Engels in Enschede?

De gemiddelde prijs van een privéles in de Engelse taal in Enschede is €17.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis), de duur en het aantal lessen kunnen de prijs van de cursus beĂŻnvloeden.

 

Vele leraren geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de docenten).

 

Lees meer over de tarieven voor leraren bij jou in de buurt.

💻Kun je op Superprof ook online privélessen Engels volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de tutors biedt ook lessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten staan ​​tot je beschikking om privélessen te geven in Enschede en omgeving?

In Enschede en in aangrenzende gebieden bieden 90 tutors Engelse les aan.

 

Je kunt hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan bepalen welke leraar in Enschede het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je thuislessen in de Engelse taal in Enschede uit 90 privéleraren.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels!

Check ons lerarenaanbod Engels in Enschede!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem cursus Engels in Enschede via Superprof

Volg je bijles Engels met een privéleraar in Enschede

Zit jij op school, krijg jij het vak Engels en heb jij hier moeite mee? Laat je dan helpen door een van onze Engels leraren van Superprof! Wij beschikken over een groot aantal zeer enthousiaste en ervaren Engels leraren die jou graag willen helpen met het geven van de les die jij nodig hebt. Pak alle onderwerpen aan waar jij mee worstelt met behulp van een van onze privéleraren. Onze privéleraren willen jou graag helpen om beter te presteren in het vak Engels!

Ook kun je bij ons cursussen vinden voor mensen die graag meer kennis op willen doen over Engels. Wat jouw doelen ook zijn, kom er snel achter wie er momenteel voor jou klaarstaan in Enschede. Wij hebben een enorme hoeveelheid enthousiaste Engels leraren verspreid over heel Enschede. Zonder twijfel is er een geschikte Engels leraar niet al te ver bij jou vandaan!

De Engels lessen die jij nodig hebt

Op Superprof kun je de lessen vinden waar jij naar op zoek bent. Je kunt bij ons leraren vinden die lesgeven aan leerlingen op verschillende niveaus. Zoek jij naar bijles gericht op leerlingen op het vmbo, havo, vwo of bijvoorbeeld op het mbo, hbo of wo? Op welk niveau jij ook zit, je zult zonder twijfel de lessen vinden die jij nodig hebt. Je kunt zelfs bijles vinden voor leerlingen op de basisschool.

Onze leraren kunnen jou helpen met doornemen van lesstof, huiswerk, het leren voor een toets, examen en veel meer! 

Engels leren met behulp van een privéleraar

Zoals wij al noemden beschikken wij niet alleen over bijlesleraren die lesgeven aan leerlingen op school. Je kunt bij ons ook privéleraren vinden die lesgeven aan mensen die graag Engels willen leren. Wil jij graag de basis leren of zoek jij naar een gevorderde Engels cursus? Bij ons kun je vinden waar jij naar zoekt. Laat je helpen en breng jouw Engelse taalvaardigheden naar een hoger niveau. Leer alles over de grammatica, spelling, uitspraak, woordenschat, Engelse accenten en veel meer. Leer de Engelse taal beheersen als een pro!

Vind een geschikte leraar

Bekijk alle advertenties van onze leraren en kijk of jij een leraar kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden over onze leraren en de lessen die zij bieden. Ook kun je zien waar zij in staat zijn om jou te helpen. Is er een specifieke locatie waar jij aan de slag wilt, bijvoorbeeld bij jou thuis? Kijk of jij een leraar kunt vinden in Enschede die jou kan helpen op de door jou gewenste locatie.

Volg jij je bijles liever online via je webcam? Je kunt bij ons je lessen ook online volgen. Een groot deel van onze Engels leraren zijn in staat om Engels bijles online te geven. Zij zijn goed voorbereid op het geven van online bijles en weten precies hoe zij jou moeten helpen via de webcam.  Je kunt bij ons online leraren vinden vanuit heel Nederland. Als jij online je les wilt volgen, dan kun je gegarandeerd een geschikte Engels leraar bij ons vinden. Op de advertenties van onze Engels leraren kun je zien wie er in staat zijn om bijles online te geven.

Zorg gauw dat jij een geschikte Engels leraar vindt. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door. Zodra jij een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan contact op. Je kunt via zijn/haar advertentie snel en gemakkelijk contact opnemen. Schrijf de leraar een bericht en laat weten wat jij nodig hebt en wat jouw doelen zijn. Neem snel contact op met een door jou gekozen leraar en boek je eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste Engelse les! 

Wat wil je leren?