Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Engels in Zwolle

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Engels leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 8 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met lessen Engels?

2. Organiseer je lessen Engels in Zwolle

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Zwolle

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Zwolle!

FAQ

💸 Wat kost een cursus Engels gemiddeld in Zwolle en omgeving?

De gemiddelde prijs van een bijles Engels in Zwolle is €18.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

97% van de bijlesleraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de prijzen voor docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren staan ​​tot je beschikking om privélessen te geven in Zwolle en omgeving?

In Zwolle en omgeving bieden 77 bijles leraren Engelse lessen aan.

 

Je kunt hun curriculum vitae checken en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Zwolle, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je cursus in de Engelse taal in Zwolle uit 77 bijlesleraren.

👴🏼 Waarom kies je een privécursus Engels in Zwolle?

Privé lessen Engels met een leraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen converseren met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je weekend weg naar Engeland of Amerika, of om simpelweg meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers alomtegenwoordig! Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je nieuw gekochte stofzuiger, tot de menukaart in het restaurant waar je dineert. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een bepaalde kennis van de Engelse taal. Ga dus snel aan de slag met deze nuttige taal op Superprof!

 

Je selecteert je tutor en je organiseert in real life of online je bijlessen in de Engelse taal, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de tutor van jouw keuze om thuislessen Engels te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je privélessen in de Engelse taal vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 77 tutors Engels in Zwolle.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kan je op Superprof ook online cursussen Engels volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de tutors biedt ook lessen lessen engels aan via de webcam.

 

En wist je dat online les Engels meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Engels bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start vandaag nog met het verbeteren van je Engels

Check ons lerarenaanbod Engels in Zwolle!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind eenvoudig een bijles, training of cursus Engels in Zwolle

Volg je Engels lessen met een privéleraar in Zwolle

Ben jij op zoek naar lessen gericht op Engels bij jou in de buurt van Zwolle? Zoek dan niet verder, bij ons ben je aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over een grote hoeveelheid Engels leraren die in staat zijn om jou te helpen in Zwolle. Zij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Engels en weten precies hoe zij jou moeten helpen. Ben jij op zoek naar privéles, een cursus of naar bijles Engels? Kom er snel achter welke van onze Engels leraren in Zwolle in staat zijn om jou te helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Laat je helpen en behaal al jouw persoonlijke doelen!

De Engelse taal leren

Wil jij graag de Engelse taal leren en ben jij op zoek naar privéles of een uitgebreide cursus? Ga dan snel aan de slag met een van onze Engels leraren. Meerdere van onze leraren in Zwolle bieden lessen aan leerlingen die Engels willen leren of hun taalskills naar een hoger niveau willen brengen. Ben jij op zoek naar een cursus Engels aan beginners? Meerdere van onze Engels leraren in Zwolle weten precies hoe zij jou daarbij kunnen helpen. Leer de taal spreken, lezen en lezen als een pro. Richt je samen met de leraar op alle belangrijke elementen, denk aan woordenschat, spelling, grammatica, uitspraak, accenten en veel meer. Ook bieden meerdere van onze leraren in Zwolle gevorderde Engels lessen. Ga snel aan de slag met een door jou gekozen leraar en leer alles over de Engelse taal.

Bijles Engels aan leerlingen op school

Krijg jij het vak Engels op school en heb jij hier extra hulp bij nodig? Onze leraren willen jou daar graag bij helpen. Het grootste deel van onze Engels leraren bieden bijles aan leerlingen op school. Jaarlijks melden veel leerlingen zich aan voor het volgen van bijles. De leraar wil jou graag helpen om alle lesstof goed door te nemen. Hij/zij zal alle onderwerpen waar jij moeite mee hebt zo goed mogelijk uitleggen tot je alles goed onder de knie hebt.

Ook kan de leraar jou helpen met huiswerkbegeleiding, het voorbereiden op een presentatie, het leren voor een toets, een examen en veel meer. Je zult bij het volgen van bijles al snel merken dat je veel beter presteert in het vak Engels. Je kunt bij ons bijles vinden aan leerlingen op verschillende niveaus. Zit jij op de basisschool of op het vmbo, havo of vwo? Of bijvoorbeeld op het mbo, hbo of wo? Zorg dat jij een leraar kunt vinden die in staat is om bijles te geven op jouw niveau.

Vind een geschikte leraar

Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door. Kijk of je een leraar kunt vinden in Zwolle die jou kan begeleiden op de door jou gewenste locatie. Volg jij je lessen graag bij jou thuis of liever op de locatie van de leraar? Vind snel een leraar die jou kan helpen op de locatie die voor jou het beste uitkomt. Volg jij je cursus of bijles Engels liever online? Bij ons is dat mogelijk! Een groot deel van onze Engels leraren op Superprof zijn in staat om jou te helpen met het geven van lessen online via de webcam. Zij zijn goed voorbereid op het geven van lessen online. Op de advertenties van onze Engels leraren kun je zien wie er in staat zijn om les online te geven.

Zodra jij een geschikte Engels leraar hebt gevonden, neem dan direct contact op. Je kunt gemakkelijk en snel contact opnemen via de advertentie van de door jou gekozen leraar. Druk op de optie 'Boek een les' en schrijf de door jou gekozen leraar een bericht. Laat tijdens het contact opnemen weten naar wat voor lessen jij zoekt en wat jouw doelen zijn. De leraar zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk een antwoord te geven. Kom samen tot een besluit waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Neem snel contact op met een door jou gekozen leraar en boek je eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les Engels!

Wat wil je leren?