Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesdocenten in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze bijlesleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 14 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Amsterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Wat is de prijs van bijlessen in Amsterdam?

In Amsterdam is de gemiddelde prijs van lessen huiswerkbegeleiding €18.

 

De ervaring van de tutor, de locatie van de lessen (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de bijles beïnvloeden.

 

Vele tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om lessen te geven in Amsterdam en omgeving?

In Amsterdam en omgeving geven 56 privé leraren bijles en huiswerkbegeleiding.

 

Je kunt hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan bepalen welke privéleraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je thuislessen bijles uit meer dan 56 advertenties.

👴🏼 Om welke redenen neem je een les huiswerkbegeleiding in Amsterdam?

Doe jij al maanden je stinkende best op school, maar willen de goede resultaten maar niet komen? Huiswerkbegeleiding of bijles kan in dit geval de oplossing zijn. Door hulp in te schakelen van een professional kun je op een goede manier je minder sterke punten ontdekken, je daarop concentreren, en ervoor zorgen dat je volgende proefwerk een dikke tien wordt!

 

En vergis je niet: huiswerkbegeleiding en bijles is er voor iedereen. Als je het moeilijk vindt om een bepaal vak te begrijpen, dan heeft bijles ontzettend veel zin. Maar ook als je eigenlijk alles wel snapt in de les, kunnen je resultaten tegenvallen: je kunt per slot van rekening nog zo slim zijn, maar als het je niet lukt om een goede planning te maken of met discipline te werken, dan is het niet makkelijk om goede cijfers te halen. Een tutor of bijlesleraar kan je ook daarbij helpen.

 

Redenen te over dus om aan de slag te gaan met een bijlesdocent op Superprof!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de docent van jouw keuze om lessen Schaken te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je thuislessen Schaken vol goede moed te beginnen.

 

Met onze zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 56 docenten in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kunnen we thuis online bijles of huiswerkbegeleiding volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online les meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles nemen via Superprof in in Amsterdam

Volg je huiswerkbegeleiding met een door jou gekozen leraar in Amsterdam

 

Ben je woonachtig in Amsterdam en ben je op zoek naar een privéleraar voor het geven van huiswerkbegeleiding? Of misschien ben je op zoek naar bijles, begeleiding met bepaalde vakken aan leerlingen in het onderwijs, hulp met het leren voor een toets, examen of tentamen gegeven door een privéleraar bij jou in de buurt van Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid leraren gespecialiseerd in allerlei verschillende vakken verspreid over alle delen van Amsterdam.

 

Vind een geschikte privéleraar voor het geven van huiswerkbegeleiding in Amsterdam

 

Waar je ook naar op zoek bent, wij beschikken over een enorme hoeveelheid privéleraren gespecialiseerd in veel verschillende vakken die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Onze privéleraren in Amsterdam bieden huiswerkbegeleiding, lessen, cursussen, examentraining en meer aan leerlingen van alle niveaus en categorieën. Zij bieden huiswerkbegeleiding aan leerlingen die moeite hebben met bepaalde vakken op school, bijvoorbeeld met wiskunde, economie, biologie, aardrijkskunde, en meer. Onze leraren bieden begeleiding aan leerlingen die moeite hebben met bepaalde vakken op de basisschool, huiswerkbegeleiding en examentraining aan leerlingen op de middelbare school en huiswerkbegeleiding en examentraining aan leerlingen in het hoger onderwijs.

 

Al ben je een leerling in het onderwijs en zoek je naar begeleiding met huiswerk, examentraining, hulp met plannen of misschien ben je geen leerling en heb je simpelweg hulp nodig gegeven door een specialist in een bepaald vak, kijk snel welke leraren momenteel in staat zijn om jou te begeleiden bij jou in de buurt van Amsterdam. Ook geven onze leraren les aan leerlingen van alle leeftijden. Het maakt niet uit of je een kind bent of volwassene, wij beschikken over experts die in staat zijn om iedereen te helpen. De meeste van onze leraren in Amsterdam geven les zowel aan kinderen als jongeren en volwassenen. Als je les wilt volgen in een groep van meerdere personen, dan is dat ook mogelijk. Veel van onze leraren in Amsterdam staan open voor het geven van les aan een groep van meerdere personen tegelijk.

 

Lessen en begeleiding van hoge kwaliteit

 

Op Superprof werken wij alleen samen met professionals in de vakken waarin zij lesgeven en die dit kunnen bewijzen met genoeg kennis en ervaring. Alle lessen die onze leraren in Amsterdam bieden zijn van zeer hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze privéleraren in Amsterdam bieden is zeer betaalbaar voor de hoge kwaliteit. Er is niets beter dan het volgen van privéles met een leraar naar keuze op een locatie en tijden waar jij zelf voor gekozen hebt. De leraar zal tijdens de lessen alle tijd en aandacht alleen aan jou hoeven te besteden. Laat weten op welke tijden jij je lessen wilt volgen, bijvoorbeeld op maandag in de ochtend of zondag in de avond. De leraar zal tijdens het reageren laten weten of hij of zij beschikbaar is op deze tijden of dat andere tijden beter uitkomen voor hem of haar. Laat ook weten voor hoe lang jij je begeleiding nodig hebt, of dit gaat om begeleiding voor een uur, huiswerkbegeleiding voor een aantal uur, begeleiding voor een aantal dagen, een week, een aantal weken, een maand, een aantal maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar.

 

Volg je huiswerkbegeleiding op een locatie naar keuze

 

Dankzij Superprof kun je zelf bepalen op welke locatie in Amsterdam jouw lessen, begeleiding, cursus of training plaats moet vinden. De meeste van onze leraren in Amsterdam zijn in staat om jou te begeleiden op verschillende locaties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je huiswerkbegeleiding te volgen op de locatie van je leraar. De meeste van onze leraren beschikken over een perfecte omgeving voor het geven van lessen. Als je liever huiswerkbegeleiding volgt bij jou thuis, dan is dat ook mogelijk. De meeste van onze privéleraren in Amsterdam staan open voor het geven van huiswerkbegeleiding bij jou thuis. Als je een andere locatie in gedachten hebt, bespreek dit dan met de leraar. De leraar zal gelijk laten weten of hij of zij beschikbaar is voor het geven van begeleiding op jouw gewenste locatie. Naast het volgen van lessen op een fysieke locatie in Amsterdam kun je er ook voor kiezen om je lessen online te volgen. Naast veel leraren in Amsterdam beschikken wij ook over een enorme hoeveelheid leraren die in staat zijn om lessen en begeleiding online te geven via de computer. Al zoek je naar huiswerkbegeleiding online, bijles online of examentraining online, zorg snel dat je een online leraar vindt die de lessen biedt die jij nodig hebt.

 

Vind een geschikte leraar in Amsterdam, neem contact op en boek je eerste les

 

Geef bovenaan deze pagina aan met welk vak jij begeleiding nodig hebt. Automatisch zul je alle leraren vinden in Amsterdam die lessen en begeleiding bieden met het door jou aangegeven vak. Op de advertenties van onze privéleraren in Amsterdam kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot hun specialisaties, kennis, ervaring, de vakken en onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn, de soorten lessen die zij bieden, hun tarieven, beschikbare tijden en locaties en meer. Bekijk de advertenties van alle beschikbare leraren en lees alle informatie goed door. Kijk welke van onze privéleraren voldoet aan jouw eisen en behoeften en de lessen biedt die jij nodig hebt. Als je een geschikte leraar hebt gevonden gespecialiseerd in het vak waar jij begeleiding mee nodig hebt, wacht dan niet langer, neem contact op en boek snel je eerste les in Amsterdam. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les met een leraar naar keuze!

Wat wil je leren?