Homepagina
Lessen geven

Neem Bijles Wiskunde via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 317 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Wiskunde in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze Wiskundeleraren:

19 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Wiskunde reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind je perfecte leraar

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Wiskunde en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen

Overleg met je leraar Wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar wiskunde

5.0
Gijs Leraar wiskunde

Heel professionneel, gemotiveerd en vriendelijk. Met heel veel geduld heeft Gijs onze zoon geholpen om wiskunde beter te begrijpen, met als resultaat hogere cijfers en veel meer plezier voor onze zoon met dit vak.

4.9
Ayoub Leraar wiskunde

Mijn dochter krijgt ruim een half jaar bijles van Ayoub voor de bêta vakken. Ik ben zeer tevreden over zijn aanpak. Haar resultaten zijn goed verbeterd. Ayoub is flexibel en toont betrokkenheid bij de resultaten. Mijn dochter vindt hem een prettig...

Herman, 4 maanden geleden

5.0
Thomas Leraar wiskunde

Met humor én geduld weet hij kinderen te helpen met wiskunde. IJzersterke combinatie.

Hester, 4 maanden geleden

4.9
Ayoub Leraar wiskunde

Ayoub heeft alle kwaliteiten die een bijlesdocent zou moeten hebben. Hij is sociaal en uitermate intelligent. Het mooie is dat Ayoub de moeilijke theorieën kan simplificeren, door met geduld theorieën uit te leggen. Bij deze raad ik Ayoub zeker...

Yassir, 7 maanden geleden

5.0
Amber Leraar wiskunde

Amber is een vriendelijke, punctuele studente , die samen met mijn zoon grondig door alle stof heen gaat. Ze zorgt ervoor dat hij goede aantekeningen kan maken waardoor hij de stof beter kan beheersen. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Desiree, 8 maanden geleden

5.0
Adrian Leraar wiskunde

Adrian was erg flexibel in het afspreken (heel fijn last minute afspraken kunnen maken). Een hele plezierige jongen die de tijd nam om met mijn zoon Daniel door alle wiskunde stof heen te gaan. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Desiree, 8 maanden geleden

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Wiskunde

Neem Bijles Wiskunde Amsterdam

Wiskunde Leren

Wiskunde is even belangrijk als gevreesd. Van alle vakken die je in Nederland normaal gesproken op de middelbare school krijgt is het wellicht het meest belangrijke vak. Wiskunde is een fundament van onze maatschappij, en zo goed als alles wat er om ons heen gebeurt is te vertalen in vergelijkingen, kansen, berekeningen en formules. Tegelijkertijd is het een vak wat sommige mensen behoorlijke hoofdbrekens kan bezorgen. De cijfers, de volgordes en de wetten kunnen mensen letterlijk horendol maken, terwijl anderen met aanleg ergens naar kijken en het gelijk voor zich zien. Als jij iemand bent die horendol wordt van wiskunde, een bepaald onderdeel van wiskunde niet snapt of zich wil verbeteren in de wiskunde, dan moet je je koppelen aan iemand die een haast natuurlijke aanleg heeft voor wiskunde. Iemand die je kan uitleggen hoe het zit, die je kan leren hoe je formules aanpakt en sommen uitrekent. Je bent op zoek naar een wiskundeleraar. Wiskunde, getallen, meetkunde, rekenen te vinden via Superprof.

Wiskundeles kun je nemen om verschillende redenen. Misschien vond je wiskunde op de middelbare school wel niet zo interessant, maar kom je er bij je studie of werk ineens achter dat je het toch best wel hard nodig hebt, waardoor een cursus wiskunde om je bij te scholen meer dan welkom is. Of misschien zit je nog op de middelbare school, en heb je een wiskunde bijlesleraar nodig die je door het eindexamen of je schooljaar loodst. Of misschien vind je wiskunde gewoon een waanzinnig mooi vak en wil je meer leren, meer kunnen en meer begrijpen. Want uiteindelijk is wiskunde het begrijpen van de wereld om je heen. Wiskunde is een kunst. En als er een stad een mooie plek is om wiskundeles te volgen, dan is het wel Amsterdam, een stad waarin je de wiskunde continu terugvindt.

Wiskunde en Amsterdam

Naast verschillende studies in wiskunde, zoals de Bachelor Wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam of Mathematics aan de Vrije Universiteit, is de Nederlandse hoofdstad de plek waar het Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) zich bevindt. Oftewel, het nationale onderzoekscentrum voor de wiskunde. Van oudsher is Amsterdam een stad dat wiskundigen aantrok. In de zeventiende eeuw, voor Amsterdam een glorietijd, woonden er verschillende zeer bekende wetenschappers in de hoofdstad. Willem Jansz bijvoorbeeld was een groot kaartenmaker die dankzij zijn geweldige kennis van de wiskunde in staat was de meest gedetailleerde kaarten te maken.

In Amsterdam heb je altijd wiskunde om je heen. Op het Centraal Station worden treinaankomsten berekend aan de hand van wiskundige modellen. Wie vervolgens koers zet richting de Dam komt langs de Beurs van Berlage, waar vroeger handelaren met wiskunde berekeningen maakten over hun aankopen en verkopen. Loop door langs de grachten, die met wiskundige modellen zijn ontworpen door de eerste stedenbouwers van de stad. Waar je maar kijkt, is wiskunde!

Er is dus haast geen betere stad denkbaar om wiskunde te leren dan de Nederlandse hoofdstad. Toch is het niet zo dat je simpelweg door door de stad te lopen, je wiskundeniveau omhooggaat. Het helpt zeker, het kan motiveren en inspireren. Maar er is maar weinig dat je zo’n snelle voortgang in de wiskunde kan laten boeken als een vaardige wiskundedocent. Een leraar die je problemen begrijpt, die ezelsbruggetjes verzint om je door die problemen heen te helpen en die zelf uiteraard boven de stof staat die hij of zij doceert.

Omdat in Amsterdam kennisinstituten, onderzoekscentra, universiteiten en hogescholen zijn, is het een stad van de wetenschap waar je zonder enig probleem een wiskundeleraar moet kunnen vinden. Er zijn verschillende manieren om aan zo’n wiskundeleraar te komen. Het kan zijn via een oproep op sociale media, of via via, of via een van die kennisinstituten waar hoe dan ook professionele en ervaren wiskundigen rondlopen. Maar om een leraar te vinden die een persoonlijk lesplan kan ontwikkelen, die beter betaalbaar is en ook nog eens in Amsterdam woont, kan je het best bij Superprof zijn. Daar vind je namelijk de beste wiskundeleraar van Amsterdam. Rekenen, getallen, wiskunde en meetkunde te vinden via Superprof.

Wiskunde leren in Amsterdam met Superprof

Wat voor soort wiskunde je ook wilt leren, wat je doel ook is en op wat voor niveau je ook zit, Superprof heeft een enorm aanbod aan wiskundedocenten in Amsterdam. Kijk zelf maar! Als je naar de website van Superprof gaat en je zoekt op ‘wiskunde leren Amsterdam’ zal je een gigantische lijst zien met docenten die allemaal hun eigen vaardigheden, achtergrond, kennis en ervaring hebben. Het zijn allemaal professionals, maar misschien zijn ze niet allemaal precies wat je zoekt. Leerlingen kunnen, wiskunde, meetkunde en rekenen vinden via Superprof. 

In veel gevallen is het namelijk zo dat als je wiskundeles neemt, je dat doet met een reden. Je wilt misschien beter worden in algebra, of juist van rekenkunde. Misschien moet je wel toegepaste wiskunde leren voor school of werk, of wil je meer doen met meetkunde om zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Kortom, wiskunde leren doe je vaak met een doel. En aangezien er heel veel verschillende onderdelen en onderwerpen zijn in de wiskunde, zijn er ook veel docenten die meer bekwaam zijn in het ene onderdeel en andere docenten die meer weten van het andere. Als je dus voor jezelf hebt besloten in welk onderwerp je je wilt verbeteren, kan je gerichter zoeken en op die manier eerder uitkomen bij een docent die precies aansluit bij wat je zoekt.

Vervolgens kan je ook gaan kijken naar, niet onbelangrijk, het budget. Afhankelijk van de ervaring en kennis van een wiskundeleraar kan het verschillen wat de tarieven per les zijn. Om te voorkomen dat je je cursus wiskunde voortijdig moet afbreken vanwege geldproblemen, is het raadzaam eerst een berekening (wiskunde!) te maken van hoeveel lessen je kan nemen met jouw budget. Wellicht kan je wel onderhandelen met een wiskundeleraar! Om zeker te weten of een wiskundedocent bij je past kan je ook proeflessen nemen. Op die manier leer je elkaar een beetje kennen en kan je kijken of jullie bij elkaar passen. Een geschikte wiskundedocent die voldoet aan je voorkeuren is er zeker in Amsterdam. En hij of zij is te vinden op Superprof!

FAQ

💸 Wat is de prijs van een privé wiskunde les in Amsterdam?

In Amsterdam is de gemiddelde prijs van wiskunde bijlessen per uur €19.

 

Bijlesprijzen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw wiskundeleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze begeleiders geeft de eerste wiskunde bijles gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze wiskunde docenten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om wiskunde bijles te geven in Amsterdam?

In Amsterdam en de omliggende gebieden zijn 317 privéleraren wiskunde beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

U kunt hun advertenties checken en de wiskundeleraar kiezen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw wiskundecursus in Amsterdam uit ons aanbod van meer dan 317 beschikbare docenten wiskunde.

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan wiskundeleraren is toegeschreven in Amsterdam?

Uit een steekproef van 58 aanbevelingen, gaven leerlingen hun wiskunde docenten een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

Een klantenservicemanager van het Superprof-team zal aanwezig zijn om een ​​oplossing te vinden via telefoon of e-mail tijdens werkdagen) als u vragen heeft over uw lessen.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom een privé wiskundecursus beginnen in Amsterdam?

Wiskunde is een van de moeilijkste onderwerpen op school. Veel kinderen worstelen het hele schooljaar met wiskunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom wiskunde les zo gewild is.

 

Met de hulp van een leraar wiskunde kunnen veel studenten hun angst voor wiskunde overwinnen.

 

Alle wiskunde lessen met een competente privé leraar bieden je de gelegenheid de verschillende wiskundige concepten efficiënter onder de knie te krijgen.

 

Neem wiskundelessen om meer te leren over de verschillende wiskundige concepten met een competente tutor. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende wiskundige concepten sneller te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je privéleraar te kiezen en je lessen te boeken in het comfort van je huis of neem online lessen.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt communiceren met je docent om je wiskundelessen in te plannen, zodat je kan leren vanuit huis of online via de webcam.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw wiskundeleraar te vinden tussen 317 privéleraren in Amsterdam.

 

Vind je wiskundeleraar