Homepagina
Lessen geven

Neem Bijles Wiskunde in Amsterdam via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 459 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Wiskunde in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Wiskunde leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 87 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Wiskunde reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind je perfecte leraar Wiskunde in Amsterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Wiskunde en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Wiskunde in Amsterdam

Overleg met je leraar Wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Wiskunde als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in Wiskunde

Neem Wiskunde bijles in Amsterdam via Superprof

Wiskunde Leren

 

Wiskunde is even belangrijk als gevreesd. Van alle vakken die je in Nederland normaal gesproken op de middelbare school krijgt is het wellicht het meest belangrijke vak. Wiskunde is een fundament van onze maatschappij, en zo goed als alles wat er om ons heen gebeurt is te vertalen in vergelijkingen, kansen, berekeningen en formules. Tegelijkertijd is het een vak wat sommige mensen behoorlijke hoofdbrekens kan bezorgen. De cijfers, de volgordes en de wetten kunnen mensen letterlijk horendol maken, terwijl anderen met aanleg ergens naar kijken en het gelijk voor zich zien. Als jij iemand bent die horendol wordt van wiskunde, een bepaald onderdeel van wiskunde niet snapt of zich wil verbeteren in de wiskunde, dan moet je je koppelen aan iemand die een haast natuurlijke aanleg heeft voor wiskunde. Iemand die je kan uitleggen hoe het zit, die je kan leren hoe je formules aanpakt en sommen uitrekent. Je bent op zoek naar een wiskundeleraar. Wiskunde, getallen, meetkunde, rekenen te vinden via Superprof.

 

Wiskundeles kun je nemen om verschillende redenen. Misschien vond je wiskunde op de middelbare school wel niet zo interessant, maar kom je er bij je studie of werk ineens achter dat je het toch best wel hard nodig hebt, waardoor een cursus wiskunde om je bij te scholen meer dan welkom is. Of misschien zit je nog op de middelbare school, en heb je een wiskunde bijlesleraar nodig die je door het eindexamen of je schooljaar loodst. Of misschien vind je wiskunde gewoon een waanzinnig mooi vak en wil je meer leren, meer kunnen en meer begrijpen. Want uiteindelijk is wiskunde het begrijpen van de wereld om je heen. Wiskunde is een kunst. En als er een stad een mooie plek is om wiskundeles te volgen, dan is het wel Amsterdam, een stad waarin je de wiskunde continu terugvindt.

 

Wiskunde en Amsterdam

 

Naast verschillende studies in wiskunde, zoals de Bachelor Wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam of Mathematics aan de Vrije Universiteit, is de Nederlandse hoofdstad de plek waar het Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) zich bevindt. Oftewel, het nationale onderzoekscentrum voor de wiskunde. Van oudsher is Amsterdam een stad dat wiskundigen aantrok. In de zeventiende eeuw, voor Amsterdam een glorietijd, woonden er verschillende zeer bekende wetenschappers in de hoofdstad. Willem Jansz bijvoorbeeld was een groot kaartenmaker die dankzij zijn geweldige kennis van de wiskunde in staat was de meest gedetailleerde kaarten te maken.

 

In Amsterdam heb je altijd wiskunde om je heen. Op het Centraal Station worden treinaankomsten berekend aan de hand van wiskundige modellen. Wie vervolgens koers zet richting de Dam komt langs de Beurs van Berlage, waar vroeger handelaren met wiskunde berekeningen maakten over hun aankopen en verkopen. Loop door langs de grachten, die met wiskundige modellen zijn ontworpen door de eerste stedenbouwers van de stad. Waar je maar kijkt, is wiskunde!

 

Er is dus haast geen betere stad denkbaar om wiskunde te leren dan de Nederlandse hoofdstad. Toch is het niet zo dat je simpelweg door door de stad te lopen, je wiskundeniveau omhooggaat. Het helpt zeker, het kan motiveren en inspireren. Maar er is maar weinig dat je zo’n snelle voortgang in de wiskunde kan laten boeken als een vaardige wiskundedocent. Een leraar die je problemen begrijpt, die ezelsbruggetjes verzint om je door die problemen heen te helpen en die zelf uiteraard boven de stof staat die hij of zij doceert.

 

Omdat in Amsterdam kennisinstituten, onderzoekscentra, universiteiten en hogescholen zijn, is het een stad van de wetenschap waar je zonder enig probleem een wiskundeleraar moet kunnen vinden. Er zijn verschillende manieren om aan zo’n wiskundeleraar te komen. Het kan zijn via een oproep op sociale media, of via via, of via een van die kennisinstituten waar hoe dan ook professionele en ervaren wiskundigen rondlopen. Maar om een leraar te vinden die een persoonlijk lesplan kan ontwikkelen, die beter betaalbaar is en ook nog eens in Amsterdam woont, kan je het best bij Superprof zijn. Daar vind je namelijk de beste wiskundeleraar van Amsterdam. Rekenen, getallen, wiskunde en meetkunde te vinden via Superprof.

 

Wiskunde leren in Amsterdam met Superprof

 

Wat voor soort wiskunde je ook wilt leren, wat je doel ook is en op wat voor niveau je ook zit, Superprof heeft een enorm aanbod aan wiskundedocenten in Amsterdam. Kijk zelf maar! Als je naar de website van Superprof gaat en je zoekt op ‘wiskunde leren Amsterdam’ zal je een gigantische lijst zien met docenten die allemaal hun eigen vaardigheden, achtergrond, kennis en ervaring hebben. Het zijn allemaal professionals, maar misschien zijn ze niet allemaal precies wat je zoekt. Leerlingen kunnen, wiskunde, meetkunde en rekenen vinden via Superprof. 

 

In veel gevallen is het namelijk zo dat als je wiskundeles neemt, je dat doet met een reden. Je wilt misschien beter worden in algebra, of juist van rekenkunde. Misschien moet je wel toegepaste wiskunde leren voor school of werk, of wil je meer doen met meetkunde om zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Kortom, wiskunde leren doe je vaak met een doel. En aangezien er heel veel verschillende onderdelen en onderwerpen zijn in de wiskunde, zijn er ook veel docenten die meer bekwaam zijn in het ene onderdeel en andere docenten die meer weten van het andere. Als je dus voor jezelf hebt besloten in welk onderwerp je je wilt verbeteren, kan je gerichter zoeken en op die manier eerder uitkomen bij een docent die precies aansluit bij wat je zoekt.

 

Vervolgens kan je ook gaan kijken naar, niet onbelangrijk, het budget. Afhankelijk van de ervaring en kennis van een wiskundeleraar kan het verschillen wat de tarieven per les zijn. Om te voorkomen dat je je cursus wiskunde voortijdig moet afbreken vanwege geldproblemen, is het raadzaam eerst een berekening (wiskunde!) te maken van hoeveel lessen je kan nemen met jouw budget. Wellicht kan je wel onderhandelen met een wiskundeleraar! Om zeker te weten of een wiskundedocent bij je past kan je ook proeflessen nemen. Op die manier leer je elkaar een beetje kennen en kan je kijken of jullie bij elkaar passen. Een geschikte wiskundedocent die voldoet aan je voorkeuren is er zeker in Amsterdam. En hij of zij is te vinden op Superprof!

FAQ

💸 Wat is de prijs van een privé wiskunde les in Amsterdam?

In Amsterdam is de gemiddelde prijs van wiskunde bijlessen per uur €19.

 

Bijlesprijzen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw wiskundeleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze begeleiders geeft de eerste wiskunde bijles gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze wiskunde docenten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om wiskunde bijles te geven in Amsterdam?

In Amsterdam en de omliggende gebieden zijn 459 privéleraren wiskunde beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

U kunt hun advertenties checken en de wiskundeleraar kiezen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw wiskundecursus in Amsterdam uit ons aanbod van meer dan 459 beschikbare docenten wiskunde.

💻 Bieden leraren Wiskunde ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Wiskunde verzorgt

Wiskunde les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Wiskunde te bekijken en online lessen te ontdekken.

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan wiskundeleraren is toegeschreven in Amsterdam?

Uit een steekproef van 87 aanbevelingen, gaven leerlingen hun wiskunde docenten een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

Een klantenservicemanager van het Superprof-team zal aanwezig zijn om een ​​oplossing te vinden via telefoon of e-mail tijdens werkdagen) als u vragen heeft over uw lessen.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom een privé wiskundecursus beginnen in Amsterdam?

Wiskunde is een van de moeilijkste onderwerpen op school. Veel kinderen worstelen het hele schooljaar met wiskunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom wiskunde les zo gewild is.

 

Met de hulp van een leraar wiskunde kunnen veel studenten hun angst voor wiskunde overwinnen.

 

Alle wiskunde lessen met een competente privé leraar bieden je de gelegenheid de verschillende wiskundige concepten efficiënter onder de knie te krijgen.

 

Neem wiskundelessen om meer te leren over de verschillende wiskundige concepten met een competente tutor. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende wiskundige concepten sneller te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je privéleraar te kiezen en je lessen te boeken in het comfort van je huis of neem online lessen.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt communiceren met je docent om je wiskundelessen in te plannen, zodat je kan leren vanuit huis of online via de webcam.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw wiskundeleraar te vinden tussen 459 privéleraren in Amsterdam.

 

Vind je wiskundeleraar