Homepagina
Lessen geven

Scheikundelessen kan je volgen via Superprof in Amsterdam

🥇 De crème de la crème
⚗️ 160 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Scheikunde in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Scheikundeleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 30 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze Scheikundeleraren reageren gemiddeld binnen 7 uur.

01

Vind jouw leraar Scheikunde in Amsterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Scheikunde en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Scheikundelessen in Amsterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Scheikunde (chemie) als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in Scheikunde (chemie)

Volg een scheikunde lessen in Amsterdam via Superprof

Waarom scheikunde bijles volgen in Amsterdam met Superprof?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van bijles scheikunde, een cursus scheikunde, hulp met het voorbereiden op een scheikunde examen of huiswerk, een uitgebreide scheikunde uitleg of iets dergelijks in de buurt van Amsterdam? Bij ons is dat allemaal meer dan mogelijk! Scheikunde is een zeer interessant vak. Van het studeren van moleculen tot metalen, atomen, chemische reacties, scheikunde is een zeer brede en diverse wetenschap. Scheikunde is verdeeld onder veel verschillende takken. Er valt altijd wat nieuws te leren, je bent nooit uitgeleerd.

Scheikunde in het onderwijs

Scheikunde is een belangrijk vak in het onderwijs, op bijna elke school wordt scheikunde onderwezen. Scheikunde wordt gegeven als een verplicht vak aan leerlingen op het vmbo, havo en vwo. Scheikunde is erg interessant maar behoort ook tot een van de vakken waar mensen en leerlingen regelmatig moeite mee hebben. Dagelijks komen we in contact met leerlingen op de middelbare school die moeite hebben met scheikunde op het vmbo, havo of vwo.

Niet alleen leerlingen op het vmbo, havo en vwo melden zich aan maar ook veel leerlingen in het hoger onderwijs vragen regelmatig om hulp. Scheikunde is voor velen een moeilijk vak, er zijn veel onderwerpen die veel tijd en aandacht nodig hebben om te begrijpen. Onze scheikunde leraren in Amsterdam helpen leerlingen die op school zitten met veel enthousiasme.

Meer kennis opdoen van scheikunde

Niet alleen leerlingen op het vmbo, havo, vwo en leerlingen in het hoger onderwijs melden zich aan voor het volgen van scheikundelessen, ook steeds meer mensen die niet op school zitten willen hun kennis verrijken op het gebied van scheikunde. Iedereen die geen scheikunde opleiding wil volgen maar wel van alles wil weten over scheikunde, zoals de werking van metalen, moleculen, atomen, ionen, chemische reacties, redoxreacties, chemische binding, etc. kan zich gemakkelijk aanmelden voor het volgen van scheikundelessen met een scheikunde leraar in de buurt van Amsterdam.

De scheikunde leraar zal alles wat je nodig hebt duidelijk uitleggen tot in de details. Je kunt scheikundelessen volgen zo lang je maar wilt, al gaat dit om een paar lessen of lessen voor een paar weken, maanden of langer. Onze scheikunde leraren zijn goed voorbereid en getraind op het geven van allerlei cursussen aan leerlingen van alle leeftijden en categorieën.

Scheikundelessen volgen met een scheikunde leraar naar keuze in Amsterdam

Dankzij Superprof kun je je scheikundelessen volgen met een scheikunde leraar naar keuze waar je maar wilt in Amsterdam. Wij beschikken over een grote hoeveelheid scheikunde leraren verspreid door heel Amsterdam die je graag scheikundelessen geven. Op de pagina van scheikunde leraren in Amsterdam kun je alle scheikunde leraren zien die beschikbaar zijn. Bekijk voorzichtig het profiel van elke scheikunde leraar, op elk profiel kun je lezen wat de kennis, ervaring, specialisaties en kwalificaties zijn van de leraar. Mogelijk is er een scheikunde leraar op niet meer dan een paar kilometer bij jou in de buurt van Amsterdam.

Scheikundelessen volgen op de meest praktische tijden

Dankzij Superprof kun je lessen volgen op de tijden die jou het beste uitkomen. Als je alleen tijd beschikbaar hebt op bijvoorbeeld maandag of donderdag om een bepaald uur dan is dat geen probleem. Je hoeft alleen te kijken welke scheikunde leraar beschikbaar is op de tijden waarop jij je scheikundelessen wilt volgen. Op de profielen van scheikunde leraren in Amsterdam kun je zien welke leraren beschikbaar zijn, dit staat weergegeven op hun profielen. Als je een geschikte scheikunde leraar hebt gevonden die beschikbaar is, neem dan snel contact op. Bespreek op welke tijden jij graag je scheikundelessen volgt, de leraar zal je laten weten of deze tijden voor hem/haar uitkomen om snel tot een besluit te komen.

Scheikundelessen op de locatie naar keuze

Dankzij Superprof hoef je je niet meer aan te melden om klassikale lessen te volgen op vaste tijden en op een verre locatie. Je kan waar je ook wilt aan de slag met je scheikundelessen in Amsterdam. Mogelijk is er een scheikunde leraar op een kleine afstand bij jou vandaan. De meeste scheikunde leraren staan open om jou te ontvangen bij hen thuis. Als je liever scheikunde les bij jou thuis volgt dan is dat geen probleem, veel leraren staan ervoor open om scheikunde bijles of een cursus te geven bij jou thuis. Deze opties staan weergegeven op de profielen van de leraren.

Scheikunde leren online

Sinds de aankomst van het internet is het veel gemakkelijker voor mensen om nieuwe dingen te leren. Als je meer wilt komen te weten over een bepaald vak hoef je je niet noodzakelijk aan te melden voor fysieke klassikale cursussen of opleidingen. Het wordt steeds gemakkelijker om kennis op te doen over verschillende vakken en onderwerpen. Je kunt gemakkelijk aan informatie komen door filmpjes online te kijken die te vinden zijn op websites zoals YouTube, of door experts te volgen op social media platformen zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Quora, etc. Als je bepaalde onderwerpen van de scheikunde niet begrijpt, zoals hoe moleculen, metalen, atomen of chemische reacties werken, kun je zeer eenvoudig informatie vinden in filmpjes op YouTube.

Scheikundelessen volgen met een scheikunde leraar online

Als je liever niet aan scheikundelessen of een scheikunde cursus begint met een scheikunde leraar op een fysieke locatie dan kun je ervoor kiezen om aan de slag te gaan met scheikundelessen online via je computer met een online scheikunde leraar. Voor het volgen van scheikundelessen online heb je alleen een computer, internetverbinding en een webcam nodig om aan de slag te kunnen. We beschikken over een grote hoeveelheid online scheikunde leraren voor het geven van scheikundelessen online, je zal ongetwijfeld een geschikte scheikunde leraar online vinden. Of je online aan de slag wilt of liever fysiek met je scheikunde leraar op een locatie naar keuze in Amsterdam, wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met je scheikundelessen!

FAQ

💸 Hoeveel kosten scheikundelessen in Amsterdam en de omliggende gebieden?

Het gemiddelde tarief van huiswerkbegeleiding scheikunde in Amsterdam is €18.

 

Bijlestarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijlesleraren geeft het eerste uur gratis scheikundelessen.

 

Bekijk de prijzen van onze scheikunde leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutoren zijn beschikbaar om een cursus scheikunde te geven in Amsterdam?

In Amsterdam en de omliggende gebieden zijn 160 docenten scheikunde beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

Lees hun profiel voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw cursus uit ons aanbod van meer dan 160 scheikundeleraren.

💻Kun je vanuit huis online privélessen Scheikunde volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen Scheikunde (chemie) les aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Scheikunde meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Scheikunde bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan scheikundeleraren is toegeschreven in Amsterdam?

Uit een steekproef van 30 aanbevelingen, gaven studenten hun leraar scheikunde een gemiddelde van 4.9 uit 5.

 

Een klantenservicemanager van het Superprof-team zal aanwezig zijn om een ​​oplossing te vinden via telefoon of via mail tijdens werkdagen) als u opmerkingen heeft over onze diensten.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom moet je starten met scheikundelessen in Amsterdam?

Endotherme, Exotherme Reactie, Sublimatie.. Scheikunde is een van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Veel kinderen worstelen het hele schooljaar met scheikunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra scheikundeles zo gewild is.

 

Met de hulp van een docent scheikunde kunnen veel studenten hun angst voor scheikunde overwinnen.

 

Alle scheikunde cursussen met een gecertificeerde leraar bieden je de gelegenheid de verschillende scheikundige concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Neem privé scheikundecursussen om meer te leren over de verschillende scheikundige concepten met een gekwalificeerde privéleraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte gelegenheid om de verschillende scheikundige concepten sneller te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je leraar te kiezen en je cursus te boeken van huis, of neem online lessen.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt afspreken met je tutor om je scheikundelessen in te plannen, zodat je kan leren vanuit je luie stoel of online via de webcam.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw scheikundeleraar te vinden tussen 160 privé leraren in Amsterdam.

 

Vind je scheikundeleraar