Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Dordrecht

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 24 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Dordrecht

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Dordrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Dordrecht?

De gemiddelde prijs van lessen in Dordrecht is €19.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Dordrecht ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Dordrecht.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Dordrecht?

Er zijn momenteel 215 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Dordrecht.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 215 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Dordrecht beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 24 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Dordrecht?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Dordrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles en huiswerkbegeleiding nemen via Superprof in in Dordrecht

Volg je bijles met een privéleraar in Dordrecht

Krijg jij bepaalde vakken op school en heb jij hier moeite mee? Heb jij besloten dat jij extra hulp nodig hebt om beter te kunnen presteren in deze vakken? Ga dan snel aan de slag met een van onze bijles docenten bij jou in de buurt van Dordrecht. In Dordrecht kun je meerdere zeer ervaren en enthousiaste docenten vinden die jou graag willen helpen met het geven van bijles. Zij bieden bijles in verschillende vakken. Kom er gauw achter welke van onze docenten in Dordrecht lesgeven in het vak waar jij hulp bij nodig hebt!

Onze bijlesdocenten staan voor jou klaar

Superprof biedt de bijles die jij nodig hebt. Je kunt bij ons bijles vinden gericht op veel verschillende vakken, van wiskunde tot rekenen,  natuurkunde, economie, Engels, Nederlands en veel meer. Via de advertenties van onze bijles docenten in Dordrecht kun je erachter komen welke van onze docenten lesgeven in het vak waar jij mee worstelt. Vind een geschikte docent en volg de lessen die jij nodig hebt. De bijles docent zal jou helpen met het doornemen van alle lesstof en zal alles zo goed mogelijk uitleggen. Daarnaast kan de docent jou ook helpen met huiswerkbegeleiding, examentraining, hulp met het voorbereiden op een presentatie en veel meer!

Je bijles volgen met een privéleraar is de beste beslissing die jij kunt nemen. Je zult gegarandeerd veel beter presteren in de vakken waar jij moete mee hebt. Verder kun je bij ons bijles vinden op verschillende niveaus. Van les aan leerlingen op de basisschool, vmbo, havo en vwo tot studenten op het mbo, hbo en woSuperprof biedt bijles op alle niveaus. Je kunt je zoekopdracht filteren op basis van jouw niveau. Laat weten op welk schoolniveau jij zit en kijk welke docenten in Dordrecht in staat zijn om jou te helpen op dit niveau.

Privélessen en cursussen

Bij ons kun je veel verschillende soorten lessen vinden. Je kunt naast bijles aan leerlingen op school ook privéles en diverse cursussen vinden gericht op veel verschillende vakken en onderwerpen. Mogelijk zoek jij bijvoorbeeld in plaats van bijles Engels naar een uitgebreide Engels cursus gericht op het leren van deze taal. In dit geval ben je bij ons aan het juiste adres. Op Superprof beschikken wij over experts in veel verschillende onderwerpen die jou graag willen helpen met de lessen, cursus of workshops die jij nodig hebt. Op Superprof kun jij lessen vinden gericht op talen, sport, muziek, kunst, dansen, koken en veel meer!

Vind een geschikte docent

Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door. Op de advertenties van onze docenten kun je alle informatie vinden over hen en de soorten lessen die zij bieden. Kijk welke docenten lesgeven in het vak waar jij naar zoekt. Ook kun je ervoor kiezen om de naam van dit vak hierboven aan te geven. Schrijf de naam van het vak waar jij naar zoekt, bijvoorbeeld wiskunde. Druk vervolgens op zoeken. Hierna zul jij alle docenten vinden die in staat zijn om bijles te geven gericht op dit vak, in dit geval in wiskunde.

Volg jij je bijles graag op een specifieke locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis? Kom er via de advertenties van onze bijles docenten in Dordrecht achter wie er in staat zijn om bijles te geven op de door jou gewenste locatie. Ook kun je ervoor kiezen om je bijles online te volgen. Veel van onze docenten op Superprof zijn in staat om bijles online te geven via de webcam. Zij zijn hier goed voor getraind en weten precies hoe zij online lessen van hoge kwaliteit moeten voorbereiden. Al zoek jij naar bijles online, geeft dit hierboven dan aan en druk op zoeken. Je zult al snel zien welke van onze docenten bijles online bieden.

Waar jij ook aan de slag wilt, zorg snel dat jij een geschikte docent vindt en neem contact op. Je kunt via de advertentie van de docent contact maken. Kom met de docent tot een besluit waar en wanneer je eerste les plaats moet vinden. Start vandaag nog!

Wat wil je leren?