Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Deventer

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 17 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Deventer

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Deventer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Deventer?

De gemiddelde prijs van lessen in Deventer is €20.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Deventer ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Deventer.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Deventer?

Er zijn momenteel 185 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Deventer.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 185 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Deventer beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 17 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Deventer?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Deventer!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles en huiswerkbegeleiding nemen via Superprof in in Deventer

Volg bijles met een privéleraar in de omgeving van Deventer

Zijn er bepaalde vakken op school en heb jij hier veel moeite mee? Neem dan het besuit om aan de slag te gaan met bijles! Op Superprof bieden wij de bijles die jij nodig hebt. Zoek je naar bijles in Deventer? In Deventer kun je veel bijles docenten vinden die jou graag willen helpen om beter te kunnen presteren in de vakken waar jij moeite mee hebt. Onze bijles docenten in Deventer hebben veel kennis en ervaring. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen. Kom er zo snel mogelijk achter welke van onze bijles docenten er momenteel voor jou klaarstaan in Deventer!

De lessen die jij nodig hebt

Superprof biedt bijles in diverse vakken en op verschillende niveaus. In Deventer kun je bijles vinden gericht op vakken als wiskunde, rekenen, biologie, Nederlands, Engels en veel meer. Op deze pagina kun je alle advertenties vinden van bijles docenten in Deventer. Op hun advertenties kun je informatie vinden over hen, hun lessen en de vakken waarin zij gespecialiseerd zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om de naam van het vak waar jij hulp bij nodig hebt aan te geven. Schrijf bovenaan de naam van dit vak, bijvoorbeeld wiskunde en druk vervolgens op zoeken. Hierna zul je alle docenten vinden die jou kunnen helpen met dit vak, in dit geval met wiskunde. Zoek je naar les aan leerlingen op de basisschool, vmbo, havo of vwo? Of ben je soms een student op het mbo, hbo of wo? Je kunt ervoor kiezen om je zoekopdracht te filteren op basis van wat jouw schoolniveau is. Geef aan wat jouw niveau is en kijk welke docenten in staat zijn om jou te helpen.

Algemene lessen en cursussen

Zit jij niet op school en zoek je niet naar bijles maar naar algemene privéles of een cursus? Bij ons is dat meer dan mogelijk. Op Superprof bieden wij niet alleen bijles aan leerlingen op school maar ook niet op school gerichte lessen en cursussen. Zoek je bijvoorbeeld naar een cursus Frans omdat jij de taal wilt leren? Dan zit je hier goed. Wij beschikken over veel experts gespecialiseerd in tientallen verschillende vakken en onderwerpen. Je kunt bij ons lessen vinden gericht op talen, sport, muziek, kunst, dansen, koken, en veel meer!

Vind een juiste bijlesdocent

Zorg dat je snel een juiste bijles docent vindt. Neem alle advertenties goed door en lees alle info. Het kan best voorkomen dat je aan de slag wilt op een specifieke locatie, bijvoorbeeld bij jou in huis. Als dit het geval is, kom er dan via de advertenties van onze docenten achter wie er in staat zijn om jou te helpen op de door jou gewenste locatie. Volg je je bijles het liefst online via de webcam? Bij ons is dat mogelijk. Op Superprof beschikken we over een enorme hoeveelheid bijles docenten die in staat zijn om hun lessen online te geven. Bijles online volgen is voor veel mensen een zeer praktische oplossing. Je kunt namelijk waar en wanneer je maar wilt aan de slag met je les. Je hoeft alleen maar je computer, tablet of mobiel aan te zetten en je kunt van start. Daarnaast hebben we een oneindig aanbod aan online bijlesdocenten.

Of je nu aan de slag wilt op een fysieke locatie in Deventer of online, zorg gauw dat je een geschikte bijles docent vindt. Zodra je een juiste docent hebt gevonden, neem dan direct contact op. Dit kun je via de advertentie van de door jou gekozen docent doen. Maak contact en laat aan de docent weten met welk vak jij hulp nodig hebt en of je zoekt naar bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding. Als de docent beschikbaar is, boek dan meteen je eerste les. Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste bijles!

Wat wil je leren?