Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren rekenen in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze reken leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 61 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze reken leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten rekenen reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Aan de slag gaan met Rekenen in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen rekenen in Amsterdam

Overleg met je leraar rekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Rekenen in Amsterdam ?

De gemiddelde prijs van lessen Rekenen in Amsterdam is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Rekenen nemen in Amsterdam ?

Met de hulp van een leraar Rekenen kun je goed worden in Rekenen.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij wat je maar wilt eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Amsterdam en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Rekenen ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Rekenen verzorgt

lessen rekenen online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Rekenen te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Rekenen te geven in Amsterdam ?

Er zijn momenteel 369 leraren Rekenen beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Rekenen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Amsterdam om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 369 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Rekenen beoordeeld in Amsterdam?

Gemeten over een aantal van 61 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Rekenen in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Rekenen in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Bijles rekenen in Amsterdam

Veelvoorkomende redenen waarom leerlingen moeite hebben met rekenen

 

 Het komt veel voor dat kinderen moeite hebben met het vak rekenen. Rekenen is ook een van de moeilijkste vakken die worden onderwezen op de basisschool. Jaarlijks komen we in contact met veel leerlingen die problemen hebben en om verschillende redenen vastlopen in dit vak. Deze redenen zorgen er altijd snel voor dat hun schoolritme achteruitgaat en dat ze niet goed kunnen presteren. Dit moet te allen tijde worden voorkomen. Als je als leerling het gevoel hebt dat je problemen hebt met rekenen, kan dit om meerdere redenen komen.

 

Er bestaan veel factoren die kunnen veroorzaken dat je moeite hebt met rekenen. Als je problemen hebt of als je als ouder merkt dat je kind problemen heeft met dit vak, maak je dan niet te druk. Het komt regelmatig voor dat kinderen achterlopen op het vak rekenen, dit is geen reden tot paniek. De juiste hulp of begeleiding bij rekenen kan ervoor zorgen dat je problemen kunnen worden opgelost. Rekenen zal hierdoor al snel een stuk leuker worden.

 

Waar hebben de meeste leerlingen moeite mee?

 

 Zoals we al zeiden, er kunnen verschillende redenen zijn die ervoor zorgen dat je als leerling moeite kan hebben met rekenen. Een veelvoorkomende oorzaak is dat kinderen hun abstracte capaciteiten nog niet volledig hebben ontwikkeld. Sommige kinderen zijn er iets vroeger bij en anderen juist iets later als het gaat om het ontwikkelen van deze capaciteiten. Als je er later bij bent kan dit helaas al snel voor vertraging zorgen. Kinderen worden op een jonge leeftijd al gedwongen om dingen zoals tafels en vermenigvuldiging uit hun hoofd te leren, dit is niet altijd even eenvoudig.

 

Daarnaast kan het ook voorkomen dat leerlingen een zwakke basis hebben van rekenen. Dit zorgt ervoor dat ze nieuwe concepten niet goed kunnen begrijpen of onthouden. Het is van groot belang dat je alle concepten van vorige niveaus goed beheerst om een goede basis te vormen om te verder te kunnen op een hoger niveau. Kinderen beginnen vaak al met vermenigvuldiging terwijl ze de volgorde van getallen en het tellen nog niet 100% in de hand hebben. Als je de basis niet hebt zal dit ook al snel zorgen voor vertraging. De enige manier die dit kan voorkomen is om als docent meer tijd en aandacht te besteden aan leerlingen die achterlopen. Helaas is dit niet altijd het geval.

 

Leerlingen begrijpen vaak de context van rekenen niet. Rekenen wordt in veel gevallen gepresenteerd als een reeks moeilijke en mysterieuze regels die ze moeten leren, leerlingen weten niet wat al deze regels met het echte leven te maken hebben. Dit zorgt er al snel voor dat leerlingen de interesse voor dit vak verliezen en niet gemotiveerd zijn.

 

Regelmatig ligt het probleem bij de docent zelf of de manier van lesgeven. Om interesse te wekken in rekenen is het belangrijk dat de les boeiend en leuk blijft. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de leerlingen hun interesse niet kwijtraken. Soms is de motivatie er niet en dit zorgt ervoor dat sommige leerlingen minder goed presteren en dat hun leerproces vertraagt. Zoals we al zeiden kan een vertraagd leerproces ervoor zorgen dat de leerlingen geen goede basis kunnen vormen en automatisch het volgende niveau niet aankunnen. Dit kan liggen aan een gebrek aan motivatie maar ook omdat de docent niet voldoende uitleg geeft of zich niet voldoende richt op de vooruitgang van de leerlingen. In sommige gevallen worden lesmethodes niet voldoende bijgewerkt, docenten gebruiken in dit geval verouderde methodes om les te geven. Het is belangrijk dat docenten up-to-date blijven in het onderwijs.

 

Als laatste komt het veel voor dat leerlingen zich niet goed kunnen aanpassen aan verschillende ritmes. Iedereen wordt geboren met verschillende capaciteiten, interesses en vaardigheden. Zelfs voor de meest bekwame personen op bepaalde vlakken is het soms onmogelijk om te slagen in andere vlakken. Met sommige capaciteiten worden we geboren, anderen ontwikkelen naarmate we ouder worden. Soms is het beste om te accepteren dat we niet zijn weggelegd voor bepaalde vakken, dit neemt niet weg dat we niet in staat zijn om van alles te leren. Alles neemt zijn tijd, van nature leert de één bepaalde vakken sneller dan de ander.

 

Het antwoord op alle problemen

 

 Wat de factoren ook zijn die ervoor zorgen dat je leerproces vertraagt, twijfel niet om op zoek te gaan naar bijles rekenen. Het goede nieuws is dat je dat bij ons kan! Via Superprof kun je gemakkelijk bijles rekenen volgen met behulp van een docent naar keuze. Een geschikte cursus rekenen zal er al snel voor zorgen dat je als leerling weer op het goede spoor komt. Onze docenten weten precies hoe ze je kunnen helpen, ze hebben veel verstand van rekenen en wiskunde en hebben veel ervaring met leerlingen die moeite hebben met dit vak. Ze zullen al snel herkennen waarom je als leerling sommige onderwerpen niet begrijpt en wat ze kunnen doen waardoor je deze onderwerpen tot op de kleinste details leert begrijpen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om begeleiding met het leren van optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, machtsverheffen, worteltrekken, etc. De docent zal je alles duidelijk uitleggen waardoor je als leerling al snel een goede beheersing zal krijgen.

 

Als je het vak rekenen niet begrijpt in zijn geheel kun je er ook voor kiezen om een uitgebreide cursus rekenen te volgen bij ons. Onze docenten zijn getraind om rekenles te geven aan leerlingen van alle groepen, van groep 1 tot bijles rekenen groep 7 en 8 en zelfs aan leerlingen op de middelbare school die moeite hebben met rekenen/wiskunde. Ze geven lessen aan mensen van alle leeftijden, kinderen van 5/6 jaar tot volwassenen. We beschikken over ervaren docenten over heel Amsterdam, om een geschikte docent te vinden hoef je alleen je woonplaats in te typen samen met het onderwerp van jouw interesse. Je zal al snel komen te zien wie er beschikbaar is bij jou in de buurt. Je kan ervoor kiezen om bijles rekenen te volgen bij jou thuis, op de locatie van de docent of online.

 

Veel mensen stellen Superprof zeer op prijs, we beschikken over docenten door heel Nederland, van Amsterdam tot Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amstelveen, etc. We hebben docenten gespecialiseerd in alle vakken, zoals taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, economie, m&o, en veel meer. Onze lessen zijn zeer goedkoop, bijna gratis vergeleken met de meeste externe cursussen. Als je hulp of begeleiding nodig hebt, twijfel niet langer en neem contact op met een van onze enthousiaste docenten!

Wat wil je leren?