Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Frans in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Frans leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 24 beoordelingen.

24 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 24euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Wil je starten met cursus Frans?

2. Organiseer je Franse bijles in Amsterdam

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Een leraar Frans vinden was nog nooit zo makkelijk!

Ron

Leraar Frans

Vorig jaar zijn we van de VS naar Nederland verhuisd. Daardoor had mijn zoon veel moeite met frans en Ron heeft hem in korte tijd geholpen om op 2 VWO niveau te komen. Mijn zoon vond lessen en omgaan met Ron heel plezierig en ik kan iedereen Ron...

Ron

Leraar Frans

Sinds januari 2022 heb ik met heel veel plezier les van Ron. Ik ben een niet echt een een 'talen wonder' maar wilde wel Frans leren spreken. We hebben dit samen opgepakt en een vorm gevonden waarin ik op een prettige en met de nodige humor les krijg...

Caspar, 6 maanden geleden

Julia

Leraar Frans

Goede combinatie van conversatie, vergroten woordenkennis en ophalen van de meest essentiële grammaticaregels. Kreeg leuke teksten en goede oefeningen. En we hadden vooral leuke gesprekken. Ik heb geen verbeterpunten voor deze superprof.

Renske, 10 maanden geleden

Ron

Leraar Frans

We zijn zoals Ron in zijn beoordeling al aangeeft nog maar net begonnen maar de start is erg prettig te noemen. De lessen zijn levendig door meteen van het begin af aan te proberen om tot conversatie te komen. De start smaakt naar meer en dat is ook...

Fred, 11 maanden geleden

Bert

Leraar Frans

Reactief, plezierig om mee te praten maar hij biedt helaas geen les online. Mocht ik klassikaal les nodig hebben dan keer ik zeker terug bij Bert. Kan hem aan een ieder van harte aanbevelen!

Amina, Eén jaar geleden

Hélène

Leraar Frans

Hélène is een hele fijne docent. De lessen en het huiswerk zijn helemaal afgestemd op wat ik wil leren. Daarnaast zijn de lessen leuk en werkt Hélène met veel enthousiasme. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

Anne, 2 jaren geleden

FAQ

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun docenten Frans in Amsterdam?

De cursisten geven een gemiddelde score van 5.0 van de vijf op een meting van 24 cijfers.

 

In het geval van problemen omtrent onze diensten, staat ons team Klantrelaties klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, op werkdagen.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👨🏼‍⚖️Hoeveel docenten zijn beschikbaar om bijlessen in de Franse taal te geven in Amsterdam en omgeving?

117 privéleraren Frans bieden de mogelijkheid tot privélessen Frans in Amsterdam en omgeving.

 

Je kunt hun vaardigheden checken en op basis daarvan selecteren welke bijlesleraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen Frans in Amsterdam uit 117 privéleraren.

💻Kun je op Superprof ook online lessen Frans volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de leraren biedt ook bijlessen lessen frans aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijlessen Frans meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Frans bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privé lessen in de Franse taal in Amsterdam?

De gemiddelde kosten van een les in de Franse taal in Amsterdam is €24.

 

De ervaring van de tutor Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

Veel tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de hen).

 

Lees meer over de prijzen voor docenten bij jou in de buurt.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Frans!

Check ons lerarenaanbod Frans in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Franse les voor beginners in Amsterdam kan je vinden bij Superprof

Frans leraren in Amsterdam

Heb jij er altijd al van gedroomd om Frans te leren? Of heb jij bijvoorbeeld kennis nodig van de Franse taal om specifieke redenen, denk aan emigratie, een studie of een langdurige vakantie? Dan zit je bij ons goed! Op Superprof kunnen wij jou helpen met het leren van de Franse taal. In Amsterdam beschikken wij over een grote hoeveelheid experts op het gebied van Frans die jou graag willen helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Ontdek gauw welke van onze Frans leraren in Amsterdam op dit moment voor jou klaarstaan!

Elke Frans leraar in Amsterdam is goed voorbereid op het geven van Franse lessen en cursussen aan deelnemers op elk niveau. Onze Frans leraren in Amsterdam geven Franse lessen voor beginners en allerlei Frans cursussen voor gevorderden. Onze Frans leraren spreken Frans op een zeer hoog niveau. We hebben Frans leraren die Frans hebben gestudeerd, we hebben ook Frans leraren die afkomstig zijn uit landen waar de Franse taal gesproken wordt. Meerdere Frans leraren in Amsterdam hebben een Franse afkomst en komen oorspronkelijk uit Frankrijk.

Frans is volgens velen de mooiste taal die er is, de Franse taal staat bekend als de taal van de liefde. De Franse taal is geboren in Frankrijk en behoort tot de Romaanse talen die afstammen van het Latijn. Frans wordt op het heden gesproken door rond de 275 miljoen mensen. Frans wordt gesproken in Frankrijk, België, Luxemburg, Monaco, Zwitserland, Canada, Haïti en meer.

De Franse taal leren privé met een Frans leraar naar keuze

Er is niets beter dan het leren van talen privé met een leraar waar je zelf voor hebt gekozen. Steeds meer mensen melden zich aan voor het volgen van een cursus Frans of bijles Frans met een leraar naar keuze uit de grote selectie Frans leraren in Amsterdam. Deelnemers van Franse cursussen kunnen gemakkelijker dan ooit de Franse taal leren door het feit dat ze de tijd en aandacht aan hun leerproces kunnen besteden op de tijden en locatie die hen het beste uitkomen. Elke Frans docent in Amsterdam bezit een goede beheersing van de Franse taal en natuurlijk Nederlands.

Je Frans docent weet precies hoe hij/zij een cursus Frans moet geven aan mensen die Nederlands spreken als hun moedertaal. Elke Frans leraar in Amsterdam heeft verder veel ervaring met het geven van les aan deelnemers op elk niveau, van beginners, half gevorderden tot gevorderden. Als je een Frans leraar in Amsterdam zoekt hoef je alleen te kijken op het overzicht van profielen in Amsterdam. Bij elke Frans leraar staat weergegeven wat zijn/haar specialisaties, ervaring en kwalificaties zijn. Als je een Frans leraar gevonden hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op.

Alle soorten Frans cursussen in Amsterdam

Elke Frans leraar in Amsterdam kan je helpen met het geven van de soort cursus Frans die jij nodig hebt. Je kunt bij ons cursussen vinden aan beginners die de basis willen leren. Ook bieden wij gevorderde lessen aan deelnemers die graag vloeiender willen worden. Verder kan het ook voorkomen dat jij zoekt naar bijvoorbeeld een cursus zakelijk Frans. Bij ons kun je de lessen of cursus vinden waar jij naar zoekt!

Elke Frans leraar in Amsterdam heeft veel kennis van taalkunde en weet veel van talen in het algemeen. Je Frans leraar zal je kunnen voorzien van alle nodige informatie en alles tot in de details uitleggen. Als je de Franse taal leert is het belangrijk dat je veel oefent, het vereist veel training en dat je je kennis in praktijk brengt. Veel van onze deelnemers van de Franse cursussen zijn mensen die Frans krijgen op school. De meeste mensen krijgen in Nederland het vak Frans al op de middelbare school, daarnaast komt het vak Frans veel voor in het hoger onderwijs. Bij veel opleidingen in Amsterdam zit Frans in hun pakkenpakket.

Voor het leren van Frans is het belangrijk dat je het een en ander weet van de cultuur om de Franse taal volledig te begrijpen. Kennis van de cultuur kan jou helpen om bepaalde woorden en gezegden beter te begrijpen. Onze leraren zullen jou alles leren over de Franse cultuur.

Zorg gauw dat je een geschikte Frans docent vindt en neem contact op. Kom samen met hem of haar tot een besluit waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Start vandaag nog met het leren van de Franse taal!

Wat wil je leren?