Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 79 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze leraren Frans:

24 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

10 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 10 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Frans als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Franse les voor beginners kan je vinden bij Superprof

Ben je op zoek naar een cursus Frans in Amsterdam?

 

Voulez-vous apprendre le français à Amsterdam? Als je geïnteresseerd bent in Franse les Amsterdam, een cursus Frans, bijles Frans, een taalcursus gericht op spreken, schrijven of lezen in de Franse taal, een zakelijke Frans cursus voor gevorderden of iets dergelijks in de buurt van Amsterdam, dan ben je hier bij het juiste adres. Via Superprof kun je aan de slag gaan met een Frans docent naar keuze op de tijden en locatie die jou het beste uitkomen.

 

Elke Frans leraar in Amsterdam is goed voorbereid op het geven van Franse lessen en cursussen aan deelnemers op elk niveau. Onze Frans leraren in Amsterdam geven Franse lessen voor beginners en allerlei Frans cursussen voor gevorderden. Onze Frans leraren spreken Frans op een zeer hoog niveau. We hebben Frans leraren die Frans hebben gestudeerd, we hebben ook Frans leraren die afkomstig zijn uit landen waar de Franse taal gesproken wordt. Meerdere Frans leraren in Amsterdam hebben een Franse afkomst en komen oorspronkelijk uit Frankrijk.

 

Frans is volgens velen de mooiste taal die er is, de Franse taal staat bekend als de taal van de liefde. De Franse taal is geboren in Frankrijk en behoort tot de Romaanse talen die afstammen van het Latijn. Frans wordt op het heden gesproken door rond de 275 miljoen mensen. Frans wordt gesproken in Frankrijk, België, Luxemburg, Monaco, Zwitserland, Canada, Haïti en meer.

 

De Franse taal leren privé met een Frans leraar naar keuze

 

Er is niets beter dan het leren van talen privé met een leraar waar je zelf voor hebt gekozen. Steeds meer mensen melden zich aan voor het volgen van een cursus Frans of bijles Frans met een leraar naar keuze uit de grote selectie Frans leraren in Amsterdam. Deelnemers van Franse cursussen kunnen gemakkelijker dan ooit de Franse taal leren door het feit dat ze de tijd en aandacht aan hun leerproces kunnen besteden op de tijden en locatie die hen het beste uitkomen. Elke Frans docent in Amsterdam bezit een goede beheersing van de Franse taal en natuurlijk Nederlands.

 

Je Frans docent weet precies hoe hij/zij een cursus Frans moet geven aan mensen die Nederlands spreken als hun moedertaal. Elke Frans leraar in Amsterdam heeft verder veel ervaring met het geven van les aan deelnemers op elk niveau, van beginners, half gevorderden tot gevorderden. Als je een Frans leraar in Amsterdam zoekt hoef je alleen te kijken op het overzicht van profielen in Amsterdam. Bij elke Frans leraar staat weergegeven wat zijn/haar specialisaties, ervaring en kwalificaties zijn. Als je een Frans leraar gevonden hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op.

 

Alle soorten Frans cursussen in Amsterdam

 

Elke Frans leraar in Amsterdam kan je helpen met het geven van de soort cursus Frans die jij nodig hebt. Ze geven Franse cursussen voor beginners die een basis van de Franse taal willen leren, deelnemers die vloeiend willen worden in de Franse taal, mensen die een cursus zakelijk Frans nodig hebben voor het uitoefenen van hun beroep, Franse cursussen voor gevorderden die al redelijk Frans spreken maar hun Frans niveau naar een hoger niveau willen tillen of hun kennis van bepaalde onderwerpen willen verrijken, en veel meer.

 

Elke Frans leraar in Amsterdam heeft veel kennis van taalkunde en weet veel van talen in het algemeen. Je Frans leraar zal je kunnen voorzien van alle nodige informatie en alles tot in de details uitleggen. Als je de Franse taal leert is het belangrijk dat je veel oefent, het vereist veel training en dat je je kennis in praktijk brengt. Veel van onze deelnemers van de Franse cursussen zijn mensen die Frans krijgen op school. De meeste mensen krijgen in Nederland het vak Frans al op de middelbare school, daarnaast komt het vak Frans veel voor in het hoger onderwijs. Bij veel opleidingen in Amsterdam zit Frans in hun pakkenpakket.

 

Voor het leren van Frans is het belangrijk dat je het een en ander weet van de cultuur om de Franse taal volledig te begrijpen. Je Frans leraar zal je veel informatie geven over de cultuur en gewoonten in Frankrijk en andere Franstalige landen en hoe de Franse taal kan verschillen per land, regio en cultuur. Je Frans leraar kan je ook helpen met het richten op het Frans gesproken in Wallonië of specifieke plekken in Frankrijk, zoals Parijs, Marseille, Lyon of Toulouse.

 

Franse les volgen op de locatie naar keuze in Amsterdam

 

Zoals we al zeiden kun je dankzij Superprof aan de slag met een Frans leraar naar keuze op de locatie die jou het beste uitkomt. We hebben een groot aantal Frans leraren verspreid over heel Amsterdam. Het profiel van elke Frans leraar staat duidelijk weergegeven. Kies gemakkelijk een Frans leraar en neem contact op om te kijken of de leraar beschikbaar is op de tijden en locatie in Amsterdam die jou het beste uitkomen. Je kan je Frans cursus volgen thuis bij de Frans leraar, je kan je cursus Frans en Franse lessen ook volgen bij jou thuis als de Frans leraar hiervoor open staat.

 

Als je liever je cursus Frans online volgt dan is dat geen probleem. Elke Frans leraar staat ervoor open om Franse lessen te geven online via de computer. Je hebt op deze manier alleen een computer en webcam nodig om aan de slag te gaan. Je leraar hoeft op deze manier niet noodzakelijk uit Amsterdam te komen, we hebben Frans leraren over heel Nederland.

 

Je kunt dankzij Superprof je cursus Frans volgen met je Frans leraar op tijden die voor jou praktisch uitkomen. Je hoeft geen fysieke klassikale Frans cursussen meer te volgen op ongemakkelijke tijden. Je kunt zelf kiezen hoe lang de Franse lessen duren en op welke dagen je aan de slag wilt gaan met je cursus Frans, bijvoorbeeld voor een aantal weken, maanden, een half jaar of zelfs een jaar.

 

Alle deelnemers van onze Franse cursussen in Amsterdam stellen ons zeer op prijs. Bij ons weet je dat je gegarandeerd een maatwerk Frans cursus van hoge kwaliteit volgt tegen een zeer betaalbare prijs. Je zal er zelf achter komen hoe goed je ervaring is met de Frans leraar. Bijna elke Frans leraar in Amsterdam geeft zijn/haar eerste les Frans gratis waardoor je zelf kunt bepalen of je door wilt gaan met de door jou gekozen Frans leraar. Vind zo snel mogelijk een Frans leraar, neem contact op en start vandaag nog met je cursus Frans in Amsterdam!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun docenten Frans in Amsterdam?

De cursisten geven een gemiddelde score van 4.9 van de vijf op een meting van 16 cijfers.

 

In het geval van problemen omtrent onze diensten, staat ons team Klantrelaties klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, op werkdagen.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om privé les in de Franse taal te geven in Amsterdam?

79 leraren Frans geven privé lessen Frans in Amsterdam en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan selecteren welke privé leraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jecursus in de Franse taal uit meer dan 79 tutoren.

💻 Bieden leraren Frans ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Frans verzorgt

les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Frans te bekijken en online lessen te ontdekken.

👴🏼 Waarom neem je een thuiscursus Frans in Amsterdam?

Privélessen Frans met een docent geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je kiest je leraar en je organiseert in real life of online je privélessen in de Franse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de leraar van jouw keuze om lessen Frans te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 79 tutors in de Franse taal in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een thuisles Frans gemiddeld in Amsterdam en omgeving ?

In Amsterdam is de gemiddelde prijs van privé lessen Frans €24.

 

De ervaring van de docent Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Veel docenten bieden het eerste lesuur gratis aan (97% van de hen).

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.