Homepagina
Lessen geven

Neem een Spaanse Cursus via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 111 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Spaans in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Spaans leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 16 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 98% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Spaans reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind je perfecte leraar

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Spaans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen

Overleg met je leraar Spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Spaans als volgt

5.0
Paul-mattias Leraar spaans

Mijn zoon (4 VWO) is ontzettend blij met Paul-Mattias. Leuke enthousiaste docent. Legt de stof op een rustige en begrijpelijke manier uit. Zijn bijlessen zijn absoluut aan te raden!

4.9
Ingrid Leraar spaans

al snap ik het na drie keer nog niet , Ingrid legt het met alle plezier nog een keer uit! Top lessen !! Door deze lessen haal ik absoluut al mijn spaans examens!!

Shahiera, 8 maanden geleden

5.0
Martine Leraar spaans

Martine is echt een superprof. Ik heb nu 4 lessen spaans gehad , vía beeldbellen, en ga zeker door met haar. Martine sluit goed aan bij jouw wensen en bij je niveau. Ze is heel enthousiast en flexibel en appt ook tussendoor leuke ideeen/oefeningen....

Hadassa, 10 maanden geleden

5.0
Juan Leraar spaans

Ik spreek al een woordje spaans en zocht iemand die duidelijk merkt welke grammaticale basis ik mis door met me in het Spaans te spreken, en Juan kan dit precies goed pinpointen. Ook legt hij erg goed uit, merkbaar dat hij erg talig is.

Caroline, Eén jaar geleden

4.7
Karina Leraar spaans

Karina a very friendly teacher. Always in a good mood and gives necessary corrections at the right moment. In that way, you are encouraged to speak Spanish. The lessons are varied where we discuss different topics of your preference.

Amzah, Eén jaar geleden

4.7
Karina Leraar spaans

I took a crash course in Spanish from Karina, two lessons a week for a month, just before my trip to Argentina. It was a whole lot of fun and I learned a lot. Karina is easy going and a joy to be around. She makes the classes fun and informal, just...

Daniel, Eén jaar geleden

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Spaans

Volg een Spaanse cursus op Superprof

De beste Spaans bijles in Amsterdam

 

De voordelen van het leren van Spaans en talen over het algemeen zijn moeilijk te ontkennen. Het leren van Spaans is veel meer dan alleen het leren vervoegen van werkwoorden, het onthouden van Spaanse woorden en het kennen van voltooide deelwoorden aan de hand van voorzetsels, het gaat erom dat je tijdens het leren van Spaans een begrip van de Spaanse en/of Latijns-Amerikaanse cultuur ontwikkelt. Dit leert je om je horizon te verbreden, nieuwe perspectieven te begrijpen en meer te weten komen over de wereld om ons heen.

 

Als je eenmaal over de taalbarrière bent, zal je merken dat dingen veranderen. Je kan communiceren met mensen in de Spaanse taal en je zal mensen die Spaans spreken leren begrijpen, reizen naar landen waar Spaans wordt gesproken zal veel gemakkelijker en leuker worden, en veel meer.

 

Het leren van Spaans geeft je niet alleen het voordeel dat je in staat zal zijn om Spaans te spreken, het leren van een vreemde taal zoals Spaans geeft je hersenen een geweldige training, het verbetert je geheugen, je luister, spreek, schrijf en leesvaardigheden. Aan het begin zal het proberen te vertalen van je gedachten naar de Spaanse taal een flinke puzzel zijn, het vereist veel creativiteit als je ideeën probeert over te brengen naar het Spaans. Vooral als het gaat om dingen die zich niet letterlijk laten vertalen naar het Spaans. Je zal je algemene communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

 

Vloeiend een vreemde taal kunnen spreken zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de rest. Meerdere talen kunnen spreken is een essentiële vaardigheid die in alle sectoren zeer worden gewaardeerd. Nederland is zeer klein en is voortdurend in contact met de buitenwereld. Het is belangrijk dat bedrijven over personeel beschikken die een goed woordje kunnen voeren in een taal als Spaans naast Nederlands en Engels wat bijna iedereen om ons heen wel spreekt.

 

Spaans is een van de belangrijkste talen ter wereld

 

Spaans is een taal met een zeer interessante achtergrond, het is geboren in Spanje en stamt oorspronkelijk af van het Latijn. Spanje heeft Spaans over de hele wereld gebracht tijdens de Spaanse kolonisatie. Spaans wordt op de dag van vandaag gesproken in 20 landen, grotendeels in Latijns-Amerika wat ooit een grote kolonie was van Spanje. Het Spaans heeft in totaal rond de 483 miljoen ‘native’ sprekers, daarnaast spreken zo’n 75 miljoen mensen Spaans als een tweede taal.

 

Spaanse les in Amsterdam

 

Ben je op zoek naar Spaans bijles of een cursus Spaans in Amsterdam? Een Spaanse cursus of bijles Spaans volgen in Amsterdam is gemakkelijker dan ooit tevoren. Superprof heeft het mogelijk gemaakt om een Spaans cursus of bijles Spaans te volgen met Spaans docenten die Spaans beheersen op een native niveau. Onze Spaans docenten geven Spaanse lessen aan Spaans studenten en cursisten op alle niveaus, van beginners tot gevorderden, personen die Spaans leren om allerlei verschillende redenen. Om een Spaans docent te vinden in Amsterdam hoef je alleen te kijken naar de profielen van Spaans docenten die beschikbaar zijn op ons platform. Klik op het profiel dat jou interesseert, als je een keuze hebt genomen klik dan direct op contact opnemen.

 

Na het contact opnemen zul je direct kunnen overleggen wat voor Spaanse cursussen de Spaans docent biedt. Als je geïnteresseerd bent in de Spaanse taalcursus kun je al snel aan de slag gaan. Taalcursus Spaans volgen kan op de dagen, uur van de dag en locatie naar keuze. Veel studenten en cursisten stellen ons op prijs om het feit dat cursisten een vrije keuze hebben als het gaat om de locatie om een Spaans cursus of bijles Spaans te volgen. Iedereen heeft een druk rooster, er is niets beter dan je eigen locatie en tijden te kunnen kiezen. Cursisten kunnen Spaans leren met de Spaans docenten bij hen thuis, meerdere Spaans docenten staan er ook voor open om Spaanse lessen te geven thuis bij de cursisten zelf.

 

Cursus Spaans online

 

Als je geen Spaanse taalcursus wilt volgen op een fysieke locatie in Amsterdam dan is dat geen enkel probleem. Onze Spaans docenten in en buiten Amsterdam kunnen je Spaans leren online via de computer. Je hoeft niet noodzakelijk aan de slag te gaan met een Spaans docent uit Amsterdam, je kan online lessen Spaans volgen met Spaans docenten uit heel Nederland aangezien alle lessen online zijn en geen fysieke ontmoeting met je Spaans docent wordt vereist.

 

Cursus Spaans in Amsterdam op de meest praktische tijden

 

Spaans leren met Spaanse lessen en cursussen kan zoals we al zeiden op de dagen en uur van de dag die jou het beste uitkomen. Al heb je een druk rooster en alleen tijd vrij op bijvoorbeeld maandag of dinsdag, dan is dat geen probleem. Doelen kunnen verschillen, sommige studenten en cursisten hebben alleen hulp met Spaans nodig voor een paar uur, anderen voor een maand, een half jaar of zelfs een jaar. Bespreek je rooster met je docent en kom tot een besluit.

 

Onze Spaans docenten geven Spaanse cursussen van alle soorten en op alle niveaus. Een cursus Spaans in Amsterdam voor beginners, een cursus in Amsterdam Spaans voor gevorderden, een cursus Spaans in Amsterdam voor studenten met een flinke basis in het Spaans, Spaanse les in Amsterdam gericht op het Spaans gesproken in Spanje, Spaanse les in Amsterdam gericht op het Spaans gesproken in Latijns-Amerika, etc.

 

De meeste van onze Spaans docenten spreken de Spaanse taal op een native niveau en leren je perfect Spaans. De Spaanse taal kan erg verschillen, we hebben Spaans docenten die lessen geven gericht op de Spaanse taal gesproken in Spanje en de Spaanse varianten uit Latijns-Amerika. Tijdens de Spaanse lessen leer je niet alleen de Spaanse taal maar ook de cultuur uit landen waar Spaans gesproken wordt. De Spaans docenten zullen je kennis verrijken met veel interessante informatie over de Spaanse taal en de Spaanse cultuur.

 

Klik direct om te kijken welke Spaans docenten er allemaal beschikbaar zijn in Amsterdam, lees de informatie die staat op hun profielen. Het inschrijven voor een cursus Spaans is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hoeft alleen contact op te nemen, de Spaans docent zal je helpen met de rest. Sommige Spaans docenten geven hun eerste Spaans les van de Spaans cursus/Spaans bijles gratis. na het contact opnemen kun je van alles met de Spaans docent bespreken en je mogelijke vragen stellen. Neem dus snel contact op met een van onze enthousiaste Spaans docenten en begin vandaag nog!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijles leraren Spaanse taal in Amsterdam?

De studenten geven een gemiddelde rating van 5.0 uit 5 op een sample van 16 waarderingen.

Het Superprof-team staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, op werkdagen in het geval van een moeilijkheid omtrent een privécursus of les.

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om privélessen in de Spaanse taal te geven in Amsterdam?

111 bijlesleraren in de Spaanse taal bieden de mogelijkheid tot thuislessen Spaans in Amsterdam en in omliggende gebieden.

Je kunt hun lesadvertenties doorlezen en op basis daarvan selecteren welke privéleraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

Selecteer je privé lessen in de Spaanse taal in Amsterdam uit 111 leraren.

💻 Bieden leraren Spaans ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Spaans verzorgt

les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Spaans te bekijken en online lessen te ontdekken.

👴🏼 Om welke redenen volg je een les Spaans in Amsterdam?

Thuislessen Spaans met een bijles leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

Je richt je blik op je privéleraar en je organiseert in real life of online je bijlessen in de Spaanse taal, autonoom en vrij van alle beperkingen!

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je thuislessen in de Spaanse taal vol goede moed te beginnen.

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 111 privé leraren Spaans in Amsterdam.

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een les in de Spaanse taal gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

De gemiddelde kosten van een cursus Spaans in Amsterdam is €22.

De ervaring van de leraar Spaans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

De meeste docenten bieden het eerste lesuur aan (97% van de docenten).

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt.