Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Spaans in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Spaans leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 25 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 98% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Spaans reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met bijles Spaans?

2. Organiseer je Spaans cursus in Amsterdam

Overleg met je leraar Spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijles leraren Spaanse taal in Amsterdam?

De studenten geven een gemiddelde rating van 5.0 uit 5 op een sample van 25 waarderingen.

 

Het Superprof-team staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, op werkdagen in het geval van een moeilijkheid omtrent een privécursus of les.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om les Spaans te geven in Amsterdam?

In Amsterdam en eromheen, geven 161 leraren een Spaanse cursus aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan bepalen welke prof in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je bijles in de Spaanse taal uit meer dan 161 docenten.

💻Kan je op Superprof ook online lessen Spaans volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de leraren biedt ook lessen lessen spaans aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijlessen Spaans meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Spaans bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

💸 Wat kost een bijles Spaans gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

In Amsterdam is de prijs van lessen in de Spaanse taal €22.

 

De ervaring van de tutor Spaans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van de bijlesleraren biedt het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt. 

Start vandaag nog met het verbeteren van je Spaans!

Check ons lerarenaanbod Spaans in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een Cursus Spaans op Superprof

De beste Spaans bijles in Amsterdam

De voordelen van het leren van Spaans en talen over het algemeen zijn moeilijk te ontkennen. Het leren van Spaans is veel meer dan alleen het leren vervoegen van werkwoorden, het onthouden van Spaanse woorden en het kennen van voltooide deelwoorden aan de hand van voorzetsels, het gaat erom dat je tijdens het leren van Spaans een begrip van de Spaanse en/of Latijns-Amerikaanse cultuur ontwikkelt. Dit leert je om je horizon te verbreden, nieuwe perspectieven te begrijpen en meer te weten komen over de wereld om ons heen.

Als je eenmaal over de taalbarrière bent, zal je merken dat dingen veranderen. Je kan communiceren met mensen in de Spaanse taal en je zal mensen die Spaans spreken leren begrijpen, reizen naar landen waar Spaans wordt gesproken zal veel gemakkelijker en leuker worden, en veel meer.

Het leren van Spaans geeft je niet alleen het voordeel dat je in staat zal zijn om Spaans te spreken, het leren van een vreemde taal zoals Spaans geeft je hersenen een geweldige training, het verbetert je geheugen, je luister, spreek, schrijf en leesvaardigheden. Aan het begin zal het proberen te vertalen van je gedachten naar de Spaanse taal een flinke puzzel zijn, het vereist veel creativiteit als je ideeën probeert over te brengen naar het Spaans. Vooral als het gaat om dingen die zich niet letterlijk laten vertalen naar het Spaans. Je zal je algemene communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Vloeiend een vreemde taal kunnen spreken zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de rest. Meerdere talen kunnen spreken is een essentiële vaardigheid die in alle sectoren zeer worden gewaardeerd. Nederland is zeer klein en is voortdurend in contact met de buitenwereld. Het is belangrijk dat bedrijven over personeel beschikken die een goed woordje kunnen voeren in een taal als Spaans naast Nederlands en Engels wat bijna iedereen om ons heen wel spreekt.

Spaans is een van de belangrijkste talen ter wereld

Spaans is een taal met een zeer interessante achtergrond, het is geboren in Spanje en stamt oorspronkelijk af van het Latijn. Spanje heeft Spaans over de hele wereld gebracht tijdens de Spaanse kolonisatie. Spaans wordt op de dag van vandaag gesproken in 20 landen, grotendeels in Latijns-Amerika wat ooit een grote kolonie was van Spanje. Het Spaans heeft in totaal rond de 483 miljoen ‘native’ sprekers, daarnaast spreken zo’n 75 miljoen mensen Spaans als een tweede taal.

Spaanse les in Amsterdam

Ben je op zoek naar Spaans bijles of een cursus Spaans in Amsterdam? Een Spaanse cursus of bijles Spaans volgen in Amsterdam is gemakkelijker dan ooit tevoren. Superprof heeft het mogelijk gemaakt om een Spaans cursus of bijles Spaans te volgen met Spaans docenten die Spaans beheersen op een native niveau. Onze Spaans docenten geven Spaanse lessen aan Spaans studenten en cursisten op alle niveaus, van beginners tot gevorderden, personen die Spaans leren om allerlei verschillende redenen. Om een Spaans docent te vinden in Amsterdam hoef je alleen te kijken naar de profielen van Spaans docenten die beschikbaar zijn op ons platform. Klik op het profiel dat jou interesseert, als je een keuze hebt genomen klik dan direct op contact opnemen.

Na het contact opnemen zul je direct kunnen overleggen wat voor Spaanse cursussen de Spaans docent biedt. Als je geïnteresseerd bent in de Spaanse taalcursus kun je al snel aan de slag gaan. Taalcursus Spaans volgen kan op de dagen, uur van de dag en locatie naar keuze. Veel studenten en cursisten stellen ons op prijs om het feit dat cursisten een vrije keuze hebben als het gaat om de locatie om een Spaans cursus of bijles Spaans te volgen. Iedereen heeft een druk rooster, er is niets beter dan je eigen locatie en tijden te kunnen kiezen. Cursisten kunnen Spaans leren met de Spaans docenten bij hen thuis, meerdere Spaans docenten staan er ook voor open om Spaanse lessen te geven thuis bij de cursisten zelf.

Cursus Spaans online

Als je geen Spaanse taalcursus wilt volgen op een fysieke locatie in Amsterdam dan is dat geen enkel probleem. Onze Spaans docenten in en buiten Amsterdam kunnen je Spaans leren online via de computer. Je hoeft niet noodzakelijk aan de slag te gaan met een Spaans docent uit Amsterdam, je kan online lessen Spaans volgen met Spaans docenten uit heel Nederland aangezien alle lessen online zijn en geen fysieke ontmoeting met je Spaans docent wordt vereist.

Cursus Spaans in Amsterdam op de meest praktische tijden

Spaans leren met Spaanse lessen en cursussen kan zoals we al zeiden op de dagen en uur van de dag die jou het beste uitkomen. Al heb je een druk rooster en alleen tijd vrij op bijvoorbeeld maandag of dinsdag, dan is dat geen probleem. Doelen kunnen verschillen, sommige studenten en cursisten hebben alleen hulp met Spaans nodig voor een paar uur, anderen voor een maand, een half jaar of zelfs een jaar. Bespreek je rooster met je docent en kom tot een besluit.

Onze Spaans docenten geven Spaanse cursussen van alle soorten en op alle niveaus. Een cursus Spaans in Amsterdam voor beginners, een cursus in Amsterdam Spaans voor gevorderden, een cursus Spaans in Amsterdam voor studenten met een flinke basis in het Spaans, Spaanse les in Amsterdam gericht op het Spaans gesproken in Spanje, Spaanse les in Amsterdam gericht op het Spaans gesproken in Latijns-Amerika, etc.

De meeste van onze Spaans docenten spreken de Spaanse taal op een native niveau en leren je perfect Spaans. De Spaanse taal kan erg verschillen, we hebben Spaans docenten die lessen geven gericht op de Spaanse taal gesproken in Spanje en de Spaanse varianten uit Latijns-Amerika. Tijdens de Spaanse lessen leer je niet alleen de Spaanse taal maar ook de cultuur uit landen waar Spaans gesproken wordt. De Spaans docenten zullen je kennis verrijken met veel interessante informatie over de Spaanse taal en de Spaanse cultuur.

Klik direct om te kijken welke Spaans docenten er allemaal beschikbaar zijn in Amsterdam, lees de informatie die staat op hun profielen. Het inschrijven voor een cursus Spaans is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hoeft alleen contact op te nemen, de Spaans docent zal je helpen met de rest. Sommige Spaans docenten geven hun eerste Spaans les van de Spaans cursus/Spaans bijles gratis. na het contact opnemen kun je van alles met de Spaans docent bespreken en je mogelijke vragen stellen. Neem dus snel contact op met een van onze enthousiaste Spaans docenten en begin vandaag nog!

Wat wil je leren?