Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Spaans in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Spaans leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 23 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 97% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Spaans reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met bijles Spaans?

2. Organiseer je cursus Spaans in Amsterdam

Overleg met je leraar Spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Een leraar Spaans vinden was nog nooit zo makkelijk!

Viviana

Leraar Spaans

I would definitely recommend Viviana to everyone who wants to learn Spanish in a fun, fast and personally customised way! I was always looking forward to meeting her during our weekly meeting because of her positive and enthusiastic way of...

Ignacio

Leraar Spaans

Ignacio is a great teacher, patient and knowledgeable. Also important: a super friendly guy. He's very dedicated to help you grow and on top of things, for instance with stuff like planning classes and sending exercises and correcting them quickly....

Loek, 5 maanden geleden

Esly

Leraar Spaans

Esly is een fijne, positief ingestelde lerares die rekening houdt met mijn niveau van de taal. Ze sluit hierop aan, gebruikt duidelijke voorbeelden en oefeningen. Na iedere les zit ik vol energie en nieuwe geleerde informatie. Ik zou Esly zeker...

Cynthia, 8 maanden geleden

Alej bce

Leraar Spaans

De lessen waren top. Ik heb gedurende twee maanden veel geleerd! Zelfs als ik klaar was werd ik gepushed om toch door te gaan :). Ik zou haar zeer zeker aanbevelen.

Stan, 11 maanden geleden

Juan

Leraar Spaans

Juan is an excellent teacher!! Very clear in his explanations. And always precise when it comes to the homework/appointments etc. He will guide you through the difficult grammatical parts and make it fun to learn the Spanish language.

Kim, Eén jaar geleden

Paul-mattias

Leraar Spaans

Mijn zoon (4 VWO) is ontzettend blij met Paul-Mattias. Leuke enthousiaste docent. Legt de stof op een rustige en begrijpelijke manier uit. Zijn bijlessen zijn absoluut aan te raden!

Rae, 2 jaren geleden

FAQ

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijles leraren Spaanse taal in Amsterdam?

De studenten geven een gemiddelde rating van 5.0 uit 5 op een sample van 23 waarderingen.

 

Het Superprof-team staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, op werkdagen in het geval van een moeilijkheid omtrent een privécursus of les.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten staan ​​tot uw beschikking om cursussen in de Spaanse taal te geven in Amsterdam en omgeving?

156 privéleraren in de Spaanse taal geven lessen Spaans in Amsterdam en omgeving.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen doorlezen en op basis daarvan selecteren welke leraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles in de Spaanse taal in Amsterdam uit 156 bijlesleraren.

💻Kunnen we op afstand via Skype of Zoom privélessen Spaans volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen lessen spaans aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online les Spaans meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Spaans bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Om welke redenen volg je een les Spaans in Amsterdam?

Thuislessen Spaans met een bijles leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Of je nou je zakelijke Spaans wilt bijschaven, je verstaanbaar wilt kunnen maken tijdens je vakantie door Latijns Amerika of zonder ondertitels van Spaanse films en muziek wilt kunnen genieten: de redenen zijn legio. Vergeet niet dat Spaans een van de meest gesproken talen van de wereld is!

 

Je selecteert je tutor en je boekt in real life of online je lessen Spaans, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de begeleider van jouw keuze om bijlessen Spaans te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kunt je de parel vinden uit het aanbod van 156 docenten Spaans in Amsterdam.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor een thuisles in de Spaanse taal in Amsterdam?

De gemiddelde prijs van een bijles in de Spaanse taal in Amsterdam is €21.

 

De ervaring van de docent Spaans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

De meeste docenten bieden het eerste lesuur aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt. 

Start vandaag nog met het verbeteren van je Spaans!

Check ons lerarenaanbod Spaans in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een Spaanse cursus op Superprof

De beste Spaans bijles in Amsterdam

De voordelen van het leren van Spaans en talen over het algemeen zijn moeilijk te ontkennen. Het leren van Spaans is veel meer dan alleen het leren vervoegen van werkwoorden, het onthouden van Spaanse woorden en het kennen van voltooide deelwoorden aan de hand van voorzetsels, het gaat erom dat je tijdens het leren van Spaans een begrip van de Spaanse en/of Latijns-Amerikaanse cultuur ontwikkelt. Dit leert je om je horizon te verbreden, nieuwe perspectieven te begrijpen en meer te weten komen over de wereld om ons heen.

Als je eenmaal over de taalbarrière bent, zal je merken dat dingen veranderen. Je kan communiceren met mensen in de Spaanse taal en je zal mensen die Spaans spreken leren begrijpen, reizen naar landen waar Spaans wordt gesproken zal veel gemakkelijker en leuker worden, en veel meer.

Het leren van Spaans geeft je niet alleen het voordeel dat je in staat zal zijn om Spaans te spreken, het leren van een vreemde taal zoals Spaans geeft je hersenen een geweldige training, het verbetert je geheugen, je luister, spreek, schrijf en leesvaardigheden. Aan het begin zal het proberen te vertalen van je gedachten naar de Spaanse taal een flinke puzzel zijn, het vereist veel creativiteit als je ideeën probeert over te brengen naar het Spaans. Vooral als het gaat om dingen die zich niet letterlijk laten vertalen naar het Spaans. Je zal je algemene communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Vloeiend een vreemde taal kunnen spreken zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de rest. Meerdere talen kunnen spreken is een essentiële vaardigheid die in alle sectoren zeer worden gewaardeerd. Nederland is zeer klein en is voortdurend in contact met de buitenwereld. Het is belangrijk dat bedrijven over personeel beschikken die een goed woordje kunnen voeren in een taal als Spaans naast Nederlands en Engels wat bijna iedereen om ons heen wel spreekt.

Spaans is een van de belangrijkste talen ter wereld

Spaans is een taal met een zeer interessante achtergrond, het is geboren in Spanje en stamt oorspronkelijk af van het Latijn. Spanje heeft Spaans over de hele wereld gebracht tijdens de Spaanse kolonisatie. Spaans wordt op de dag van vandaag gesproken in 20 landen, grotendeels in Latijns-Amerika wat ooit een grote kolonie was van Spanje. Het Spaans heeft in totaal rond de 483 miljoen ‘native’ sprekers, daarnaast spreken zo’n 75 miljoen mensen Spaans als een tweede taal.

Spaanse les in Amsterdam

Ben je op zoek naar Spaans bijles of een cursus Spaans in Amsterdam? Een Spaanse cursus of bijles Spaans volgen in Amsterdam is gemakkelijker dan ooit tevoren. Superprof heeft het mogelijk gemaakt om een Spaans cursus of bijles Spaans te volgen met Spaans docenten die Spaans beheersen op een native niveau. Onze Spaans docenten geven Spaanse lessen aan Spaans studenten en cursisten op alle niveaus, van beginners tot gevorderden, personen die Spaans leren om allerlei verschillende redenen. Om een Spaans docent te vinden in Amsterdam hoef je alleen te kijken naar de profielen van Spaans docenten die beschikbaar zijn op ons platform. Klik op het profiel dat jou interesseert, als je een keuze hebt genomen klik dan direct op contact opnemen.

Na het contact opnemen zul je direct kunnen overleggen wat voor Spaanse cursussen de Spaans docent biedt. Als je geïnteresseerd bent in de Spaanse taalcursus kun je al snel aan de slag gaan. Taalcursus Spaans volgen kan op de dagen, uur van de dag en locatie naar keuze. Veel studenten en cursisten stellen ons op prijs om het feit dat cursisten een vrije keuze hebben als het gaat om de locatie om een Spaans cursus of bijles Spaans te volgen. Iedereen heeft een druk rooster, er is niets beter dan je eigen locatie en tijden te kunnen kiezen. Cursisten kunnen Spaans leren met de Spaans docenten bij hen thuis, meerdere Spaans docenten staan er ook voor open om Spaanse lessen te geven thuis bij de cursisten zelf.

Cursus Spaans online

Als je geen Spaanse taalcursus wilt volgen op een fysieke locatie in Amsterdam dan is dat geen enkel probleem. Onze Spaans docenten in en buiten Amsterdam kunnen je Spaans leren online via de computer. Je hoeft niet noodzakelijk aan de slag te gaan met een Spaans docent uit Amsterdam, je kan online lessen Spaans volgen met Spaans docenten uit heel Nederland aangezien alle lessen online zijn en geen fysieke ontmoeting met je Spaans docent wordt vereist.

Cursus Spaans in Amsterdam op de meest praktische tijden

Spaans leren met Spaanse lessen en cursussen kan zoals we al zeiden op de dagen en uur van de dag die jou het beste uitkomen. Al heb je een druk rooster en alleen tijd vrij op bijvoorbeeld maandag of dinsdag, dan is dat geen probleem. Doelen kunnen verschillen, sommige studenten en cursisten hebben alleen hulp met Spaans nodig voor een paar uur, anderen voor een maand, een half jaar of zelfs een jaar. Bespreek je rooster met je docent en kom tot een besluit.

Onze Spaans docenten geven Spaanse cursussen van alle soorten en op alle niveaus. Een cursus Spaans in Amsterdam voor beginners, een cursus in Amsterdam Spaans voor gevorderden, een cursus Spaans in Amsterdam voor studenten met een flinke basis in het Spaans, Spaanse les in Amsterdam gericht op het Spaans gesproken in Spanje, Spaanse les in Amsterdam gericht op het Spaans gesproken in Latijns-Amerika, etc.

De meeste van onze Spaans docenten spreken de Spaanse taal op een native niveau en leren je perfect Spaans. De Spaanse taal kan erg verschillen, we hebben Spaans docenten die lessen geven gericht op de Spaanse taal gesproken in Spanje en de Spaanse varianten uit Latijns-Amerika. Tijdens de Spaanse lessen leer je niet alleen de Spaanse taal maar ook de cultuur uit landen waar Spaans gesproken wordt. De Spaans docenten zullen je kennis verrijken met veel interessante informatie over de Spaanse taal en de Spaanse cultuur.

Klik direct om te kijken welke Spaans docenten er allemaal beschikbaar zijn in Amsterdam, lees de informatie die staat op hun profielen. Het inschrijven voor een cursus Spaans is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hoeft alleen contact op te nemen, de Spaans docent zal je helpen met de rest. Sommige Spaans docenten geven hun eerste Spaans les van de Spaans cursus/Spaans bijles gratis. na het contact opnemen kun je van alles met de Spaans docent bespreken en je mogelijke vragen stellen. Neem dus snel contact op met een van onze enthousiaste Spaans docenten en begin vandaag nog!

Wat wil je leren?