Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Alkmaar

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 15 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 7 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Alkmaar

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Alkmaar

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Alkmaar?

De gemiddelde prijs van lessen in Alkmaar is €22.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Alkmaar ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Alkmaar.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Alkmaar?

Er zijn momenteel 174 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Alkmaar.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 174 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Alkmaar beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 15 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Alkmaar?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Alkmaar!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles en huiswerkbegeleiding nemen via Superprof in in Alkmaar

Huiswerkbegeleiding met een expert in Alkmaar

Heb je moeite met bepaalde vakken op school, ben je woonachtig in Alkmaar en heb je bijles en huiswerkbegeleiding nodig gegeven door een professionele bijlesleraar bij jou in de buurt? Of mogelijk heb je hulp nodig met leren, examentraining, hulp met het voorbereiden voor een toets, tentamen, de cito, studiebegeleiding of dergelijke lessen gegeven door een professionele bijlesleraar in Alkmaar? Welke lessen jij ook nodig hebt en wat jouw doelen ook zijn, wij beschikken over een enorme hoeveelheid docenten verspreid over alle delen van Alkmaar. Zorg snel dat je een bijlesleraar vindt die gespecialiseerd is in de vakken of onderwerpen waar jij hulp mee nodig hebt!

De beste bijles en huiswerkbegeleiding in Alkmaar

Wij beschikken over een groot aantal docenten gespecialiseerd in tientallen verschillende vakken verspreid over alle delen van Alkmaar. Zonder twijfel is er een expert in het vak of onderwerp waar jij begeleiding mee nodig hebt niet al te ver bij jou vandaan. Onze docenten in Alkmaar geven verschillende soorten lessen aan leerlingen van alle niveaus en categorieën. Zij geven begeleiding aan leerlingen op de basisschool die achterlopen of moeite hebben met bepaalde vakken, bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op de middelbare school en bijles en huiswerkbegeleiding aan studenten in het hoger onderwijs. Naast leerlingen op school geven onze docenten in Alkmaar ook les aan mensen die zich graag willen verdiepen of extra kennis en informatie op willen doen over bepaalde vakken en onderwerpen. Als jij geen leerling op school bent en je graag wilt verdiepen in een bepaald vak of onderwerp, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Onze docenten zijn in staat voor het geven van les aan mensen die voor het eerst in aanraking komen met een bepaald vak en de basis willen leren.

Wij hebben docenten gespecialiseerd in veel verschillende vakken en onderwerpen, waaronder bijvoorbeeld rekenen, wiskunde, economie, natuurkunde, scheikunde, biologie, geschiedenis, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits en veel meer. Geef snel het vak of onderwerp aan waar jij begeleiding mee nodig hebt en kijk welke docenten in staat zijn om jou te helpen met dit vak of onderwerp. Kijk ook welke van onze docenten lesgeven op jouw niveau. Al zit je op de vmbo, havo of vwo, of mogelijk zit je in het hoger onderwijs en ben je bezig met een opleiding op het mbo, hbo of aan de universiteit, zorg dat je een docent vindt die lesgeeft op jouw schoolniveau. Wij hebben docenten die lesgeven aan leerlingen van alle leeftijden. Het maakt niet uit of je een kind of volwassene bent, wij hebben docenten in Alkmaar die lesgeven zowel aan kinderen als jongeren en volwassenen. Naast Alkmaar kun je ook een enorme hoeveelheid docenten gespecialiseerd in het geven van bijles en huiswerkbegeleiding vinden in andere steden en regio’s van Noord-Holland en de rest van Nederland. Je kunt docenten met diverse specialisaties vinden van Amsterdam tot Haarlem, Den Haag, Utrecht, Leiden, etc.

Bijles en begeleiding met huiswerk op een door jou gekozen locatie

Bij ons heb je tientallen voordelen waar jij van kunt profiteren. Eén van deze voordelen is dat je zelf kunt bepalen op welke locatie je bijles, begeleiding met huiswerk, studiebegeleiding, examentraining, etc. plaats moet vinden. Je zit niet langer vast aan bijles en huiswerkbegeleiding op een locatie waar jij niet zelf voor hebt gekozen op vaste onpraktische tijden. Je kunt zelf bepalen hoe, waar en wanneer je bijles en/of begeleiding met huiswerk plaats moeten vinden. Bijna elke van onze docenten staat open voor het geven van les op meerdere locaties. Dit kan zijn bij hen thuis, bij jou thuis of op een andere locatie als de docent hiervoor open staat.

Naast het volgen van bijles en huiswerkbegeleiding op een fysieke locatie kun je ook beslissen om je bijles online te volgen. Op Superprof beschikken wij over een enorm aantal online docenten gespecialiseerd in veel verschillende vakken en onderwerpen verspreid over heel Nederland die jou graag willen helpen met het geven van bijles via de computer. Al ben jij op zoek naar bijles online, huiswerkbegeleiding online, studiebegeleiding online, examentraining online of dergelijke lessen gegeven door een online bijlesdocent, ontdek snel welke van onze online docenten de lessen bieden die jij nodig hebt.

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste bijles in Alkmaar

Bovenaan deze pagina kun je aangeven naar welk vak of onderwerp jij op zoek bent. Schrijf de naam van het vak of onderwerp waar jij begeleiding mee nodig hebt, bijvoorbeeld rekenen, wiskunde, economie, natuurkunde, scheikunde, biologie, geschiedenis, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits of dergelijke vakken. Klik vervolgens op zoeken, automatisch zul je alle advertenties vinden van docenten gespecialiseerd in dit vak in Alkmaar. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden over de vakken en onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn, hun kennis, ervaring, de opleidingen die zij gevolgd hebben, hun beschikbare tijden, de locaties waarop zij in staat zijn om les te geven, etc. Bekijk alle advertenties en lees alle vermelde informatie op de advertenties van onze experts in Alkmaar goed door.

Kijk of je een of meerdere geschikte docenten kunt vinden gespecialiseerd in de vakken waarin jij je wilt verdiepen. Kijk ook of de docent lesgeeft op jouw niveau, of dit gaat om lessen aan een leerling op de basisschool, lessen aan een leerling de vmbo, havo, vwo of bijles aan een student op de mbo, hbo of aan de universiteit. Neem direct contact op met een of meerdere van onze docenten in Alkmaar. Je kunt op een super eenvoudige manier contact maken door op ‘Boek een les’ te drukken. Deze optie kun je vinden op de advertenties van de docenten. Ontdek welke docenten beschikbaar zijn op de tijden en locatie waarop jij je bijles en/of huiswerkbegeleiding wilt volgen. Vind snel een perfecte docent bij jou in de buurt van Alkmaar, neem contact op en boek je eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste bijles in Alkmaar!

Wat wil je leren?