Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Delft

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 85 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je huiswerk begeleiding in Delft

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Delft

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Delft?

De gemiddelde prijs van lessen in Delft is €19.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Delft ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Delft.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Delft?

Er zijn momenteel 555 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Delft.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 555 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Delft beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 85 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Delft?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Delft!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijlessen en huiswerkbegeleiding nemen via Superprof in Delft

Volg je bijles met een privéleraar bij jou in de buurt van Delft

Zit je op school en heb je moeite met een specifiek vak? Wacht dan niet langer en laat je gerust helpen door een ervaren bijlesleraar bij jou in de buurt! Als je zoekt naar bijles in de omgeving van Delft, dan ben je hier aan het juiste adres. Op Superprof bieden wij de lessen waar jij naar op zoek bent. Superprof is een van de beste platformen voor het vinden van bijles gericht op veel verschillende vakken. In Delft kun je honderden zeer enthousiaste bijlesleraren vinden met diverse specialisaties. Je zult ongetwijfeld een leraar vinden gespecialiseerd in het vak waar jij hulp bij nodig hebt. Kom er gauw achter welke van onze leraren gespecialiseerd zijn in het vak waar jij naar zoekt!

De bijles waar jij naar zoekt

Laat je zo snel mogelijk begeleiden door een van onze bijles leraren bij jou in de buurt van Delft. De leraar wil jou graag helpen om beter te kunnen presteren in het vak waar jij mee worstelt. Pak alle problemen met de leraar zo effectief mogelijk aan en neem alle lesstof goed door. Ook kan de leraar jou helpen met bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, het leren voor een presentatie, een toets, examentraining en meer. Je zult bij het volgen van bijles al gauw merken dat je veel beter presteert en dat je de les weer probleemloos bij kunt houden. Zeer waarschijnlijk zul je bij ons de bijles vinden waar jij naar op zoek bent.

Je kunt in Delft bijles vinden gericht op veel verschillende vakken, denk aan wiskunde, natuurkunde, rekenen, scheikunde, biologie, Nederlands, Engels en veel meer. Je kunt bovenaan deze pagina aangeven naar welk vak jij op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar bijles gericht op het vak wiskunde? Schrijf dan de naam wiskunde en druk vervolgens op zoeken. Hierna zul je al gauw alle advertenties vinden van alle leraren in Delft gespecialiseerd in dit vak, in dit geval wiskunde. Naast bijles gericht op schoolvakken kun je bij ons ook normale lessen en cursussen vinden. Je kunt op Superprof lessen en cursussen vinden gericht op tientallen onderwerpen, denk aan koken, sporten, dansen, het leren bespelen van muziekinstrumenten en veel meer.

Volg je bijles bij jou thuis

Je kunt bij ons zelf bepalen waar jij je bijles of huiswerkbegeleiding wilt volgen in Delft. Is er een specifieke locatie waar jij graag aan de slag wilt, bijvoorbeeld bij jou thuis of bij je leraar? Kom er via de advertenties van onze leraren achter op welke plekken zij in staat zijn om bijles te geven. Volg jij je bijles in plaats van op een fysieke locatie met je leraar liever online via de webcam? Bij ons kun je ervoor kiezen om je bijles of huiswerkbegeleiding online te volgen via de webcam. De meeste van onze leraren op Superprof zijn in staat om bijles online te geven. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van online lessen. Online aan de slag gaan is voor velen een zeer praktische oplossing. Je hoeft bij bijles online alleen je laptop, mobiel of ander apparaat op te starten en je kunt van start.

Neem contact op en boek je eerste les

Zorg gauw dat je een geschikte leraar vindt. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie rustig door. Kijk of er een leraar is die voldoet aan jouw eisen en doelen. Zodra je een geschikte leraar hebt gevonden kun je via zijn of haar advertenties contact opnemen en je eerste les boeken. Maak contact en stuur de leraar een bericht. Laat hierin weten waar jij hulp bij nodig hebt en waar jij je les wilt volgen. Vergeet niet te vragen of de leraar jou kan helpen op de tijden waarop jij vrij bent. Als de leraar beschikbaar is, boek dan gelijk je eerste les. Start vandaag nog met je bijles en/of huiswerkbegeleiding met een privéleraar in Delft!

Wat wil je leren?