Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Natuurkunde in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Natuurkundeleraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 55 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Natuurkunde reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Aan de slag gaan met Natuurkunde in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Natuurkunde in Amsterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Natuurkunde als volgt

FAQ

💸 Hoeveel kost een bijles natuurkunde per uur in Amsterdam en de omliggende gebieden?

Het gemiddelde tarief van bijles natuurkunde in Amsterdam is €21.

 

Tutoring-tarieven voor natuurkundelessen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze leraren biedt het eerste uur van de les gratis aan.

 

Bekijk de prijzen van onze natuurkunde leraren in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar in Amsterdam om privé natuurkundecursussen te geven?

244 docenten zijn beschikbaar om natuurkundelessen te geven in Amsterdam en de omliggende gebieden.

 

Bekijk hun bijlesadvertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw privé cursus uit ons aanbod van meer dan 244 leraar profielen.

✒️ Hoe beoordelen studenten hun natuurkunde leraar in Amsterdam?

Studenten raten hun natuurkundeleraren gemiddeld 5.0 van de vijf in een steekproef van 55 scores.

 

Een klantenservicemanager van het Superprof-team zal beschikbaar zijn om een ​​oplossing te vinden via telefoon of e-mail van maandag t/m vrijdag) als u vragen heeft over onze diensten.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

💻Kun je op Superprof ook online lessen Natuurkunde volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen lessen natuurkunde aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen Natuurkunde meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Natuurkunde bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Natuurkunde in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Natuurkunde in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Natuurkunde Amsterdam op elk niveau via Superprof

Het toenemende belang van natuurkunde

Natuurkunde is zonder twijfel een van de wetenschappen die het meest hebben bijgedragen aan onze samenleving. Zonder natuurkunde hadden we de vooruitgang van vandaag niet kunnen meemaken. Natuurkunde is een exacte wetenschap die onderzoekt hoe het universum werkt door het bestuderen van fundamentele eigenschappen, zoals energie, materie, tijd en ruimte, hoe ze op elkaar inwerken en elkaar beïnvloeden. Deze wetenschap maakt het mogelijk om te beschrijven hoe materie beweegt, wat zijn kracht, energie en snelheid in de ruimte is, hoe het ons beïnvloedt en hoe het gebruikt kan worden.

 

Natuurkunde kan worden gekenmerkt als theoretisch, oftewel het vormen van nieuwe natuurkundige theorieën, en experimenteel, oftewel het uitvoeren van experimenten en observaties. Deze takken zorgen dat hypothesen kunnen worden geverifieerd, wetenschappelijke methoden kunnen worden toegepast en wetenschappelijke vragen kunnen worden beantwoord. Daarnaast is natuurkunde een wetenschap met een zeer grote invloed op andere gebieden en wetenschappen, zoals scheikunde, biologie, wiskunde, geneeskunde, geologie, geografie, techniek, en veel meer.

 

Een belangrijk punt van natuurkunde is dat hoe beter we weten hoe het universum werkt, hoe beter we voorbereid kunnen zijn op de uitdagingen van de toekomst. De studie van natuurkunde stelt ons in staat om te begrijpen hoe het universum werkt en alles wat ons omringt. Dankzij de natuurkunde is een groot percentage van technologische innovatie ontwikkeld om onze levenskwaliteit te verbeteren.

 

Het is voor onze maatschappij zeer belangrijk dat er interesse blijft in het studeren van natuurkunde en dat leerlingen zich aanmelden voor een MBO, HBO of WO opleiding. Daarnaast is en blijft natuurkunde een van de belangrijkste vakken op school, net zoals biologie, wiskunde, scheikunde, Nederlands, Engels, Frans, Duits, economie, etc. Het behoort tot de belangrijke vakken die je als leerling krijgt op de middelbare school, zowel op de havo, vwo als het vmbo. Als leerling kom je meestal zeer vroeg in aanraking met natuurkunde en scheikunde, zelfs al op de basisschool.

 

Wil je je specialiseren in de natuurkunde?

Er is een groot toekomstperspectief voor iedereen die zich wilt specialiseren in natuurkunde en van plan is om binnen deze sector te werken. Je kunt je zowel specialiseren in onderzoek als alles buiten deze branche wat gerelateerd is aan natuurkunde. Deze tak van de wetenschap is groter dan de meeste mensen denken, natuurkunde is veel groter dan alleen deeltjesfysica, astrofysica, biofysica, etc.

 

Het is zeer gebruikelijk dat natuurkundigen en onderzoekers werken op andere gebieden. Er zijn tientallen vakgebieden en onderwerpen binnen de natuurkunde waarin je je kunt specialiseren, denk bijvoorbeeld aan fysica van de gecondenseerde materie, materiaalfysica, geofysica, metrologie of toegepaste fysica. Mede door deze soorten hebben we onder andere de technologische vooruitgang van vandaag te danken.

 

Aan de andere kant heeft de natuurkunde zich de laatste decennia flink uitgebreid uit op het gebied van biologie en biochemie. Een grote kennis van de natuurkunde stelt je in staat om problemen aan te pakken die je nog nooit hebt gezien en verschillende technologieën en tools gebruiken die onderzoek gemakkelijk maken. Met veel kennis wordt het leven interessanter, je kunt onderzoeken uitvoeren waar en wanneer je maar wilt, zowel binnen als buiten je beroep.

 

Je hoeft niet noodzakelijk een studie te volgen om natuurkunde expert te worden

Superprof heeft het mogelijk gemaakt om je te specialiseren in bepaalde vakken zonder dat je bijvoorbeeld een specifieke HBO opleiding hoeft te volgen! Heb je geen zin om een studie te volgen? Dan is dat geen probleem. Je kunt alsnog een expert worden in de natuurkunde en specifieke vakgebieden en onderwerpen. Onze leraren hebben uitgebreide kennis van diverse onderwerpen, velen zijn ook afgestudeerd op het gebied van natuurkunde en hebben specialisaties op bepaalde gebieden. Naast een grote kennis van natuurkunde beschikken ze over kennis van onderwijs en weten precies hoe ze je op de beste manier kunnen lesgeven. Je kan zelf bepalen op welke frequentie je een cursus of bijles natuurkunde nodig hebt, je bijlesdocent zal hiervoor open staan en kan zelfs suggereren hoeveel lessen je nodig hebt om een onderwerp goed te kunnen beheersen.

 

Natuurkunde bijlessen bij jou in de buurt!

 Wil je meer komen te weten over natuurkunde, ben je bezig met een opleiding en heb je hulp nodig met dit vak of ben je van plan om natuurkunde te studeren? Er zijn veel redenen waarvoor leerlingen contact nemen met onze privéleraren op Superprof. Het grote voordeel van Superprof is dat wij beschikken over een groot aantal docenten over heel Nederland. In de omstreken van Amsterdam hebben we een flink aantal experts, velen zijn afgestudeerd op hogere scholen en hebben veel ervaring van dit vak. Onze leraren kunnen je overal begeleiding mee geven, helpen met studeren, huiswerkbegeleiding, proefwerken, scripties, het voorbereiden op een natuurkunde examen of tentamen en examentraining, hulp geven als het gaat om het uitvoeren van experimenten en het maken van observaties, professioneel advies geven en veel meer. Onze experts staan open voor jouw beschikbaarheid, het is belangrijk dat je bespreekt welke tijden en uur van de dag jou het beste uitkomen om natuurkunde bijles te volgen.

 

Dankzij Superprof hoef je niet meer te reizen naar verre locaties om klassikale cursussen te volgen op onpraktische tijden. Op ons platform kun je gemakkelijk zoeken naar alle leraren gespecialiseerd op het gebied van jouw interesse bij jou in de buurt en zeer waarschijnlijk vind je iemand dicht bij jou. Je kunt de bijlesdocent over laten komen op de locatie die jou het beste uitkomt, dit kan bij jou thuis zijn, een andere geschikte locatie of mogelijk bij de docent thuis. Sommige van onze leraren beschikken over bepaalde apparatuur en materialen die het leren van bepaalde onderwerpen vergemakkelijken. Daarnaast kun je er ook altijd voor kiezen om online bijles te volgen, onze leraren zijn hier ook goed op voorbereid en hebben geen enkel probleem om online les te geven.

 

Door privélessen leer je sneller

Wat je doel ook is, al gaat het om het opdoen van wat extra kennis, hulp krijgen met het beter leren begrijpen van bepaalde onderwerpen of vakken op school of een studie, het is bewezen dat het volgen van privélessen of een cursus natuurkunde je leerproces flink zal versnellen. Ten eerste kan een bijlesdocent zich verdiepen op speciale gebieden waar jij in geïnteresseerd bent. Hierdoor hoef je geen onnodige onderwerpen te behandelen die niet of minder belangrijk voor je zijn. De docent zal alle tijd en aandacht aan jou besteden. De bijlesdocent zal zich richten op jouw vooruitgang en ervoor zorgen dat je alle noodzakelijke onderwerpen tot op de kleinste details zal begrijpen. Wacht dus niet langer, ga zo snel mogelijk aan de slag met een van onze enthousiaste privéleraren!

Wat wil je leren?