Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Leeuwarden

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 41 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Leeuwarden

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Leeuwarden

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Leeuwarden?

De gemiddelde prijs van lessen in Leeuwarden is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Leeuwarden ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Leeuwarden.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Leeuwarden?

Er zijn momenteel 363 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Leeuwarden.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 363 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Leeuwarden beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 41 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Leeuwarden?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Leeuwarden!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles en huiswerkbegeleiding nemen via Superprof in in Leeuwarden

Huiswerkbegeleiding met een professionele bijlesleraar in Leeuwarden

Ben je woonachtig in Leeuwarden en heb je begeleiding nodig met bepaalde vakken op school of wil jij je graag verdiepen in een nieuw vak of onderwerp met een professionele bijlesleraar bij jou in de buurt? Bij ons is dit allemaal mogelijk! Wij hebben een enorme hoeveelheid docenten verspreid over heel Leeuwarden die jou graag willen helpen met het geven van bijles, huiswerkbegeleiding, training, studiebegeleiding, examentraining, hulp met plannen en veel meer. Wij hebben docenten met tientallen verschillende specialisaties, zij willen jou met veel enthousiasme helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt en het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Kijk snel welke van onze docenten in Leeuwarden de lessen bieden waar jij naar zoekt!

De beste bijles en huiswerkbegeleiding in Leeuwarden

In Leeuwarden hebben wij meerdere docenten met veel kennis en ervaring die precies weten hoe zij jou moeten helpen met het voorbereiden van de lessen die jij nodig hebt. Zij bieden bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op alle niveaus en van alle leeftijden. Het maakt niet uit of je een kind, jongere of volwassene bent, wij hebben docenten die lesgeven aan leerlingen van elke leeftijd. Al ben je de ouder van een kind en jouw zoon of dochter heeft moeite met bepaalde vakken op school, ontdek dan welke van onze docenten in Leeuwarden bijles bieden in dit vak aan kinderen. Wij hebben docenten die lesgeven aan leerlingen die bijles en begeleiding nodig hebben met bepaalde vakken op de basisschool. Daarnaast hebben wij ook docenten die bijles en huiswerkbegeleiding bieden aan leerlingen op de middelbare school die moeite hebben met bepaalde vakken op het vmbo, havo of vwo. Naast lessen aan leerlingen op de middelbare school kun je ook experts vinden gespecialiseerd in het geven van lessen aan studenten in het hoger onderwijs die een opleiding volgen op de mbo, hbo of aan de universiteit. Naast bijles aan leerlingen op school geven onze docenten ook les aan mensen die niet op school zitten maar graag een nieuw vak willen leren of extra kennis en informatie op willen doen over specifieke onderwerpen.

Er is niets beter dan aan de slag gaan met bijles gegeven door een expert in het vak waar jij hulp mee nodig hebt. Al onze lessen zijn van hoge kwaliteit, wij werken namelijk alleen samen met professionals in de vakken waarin zij lesgeven. Het is belangrijk dat zij kunnen bewijzen dat zij experts zijn. Ontdek snel welke van onze docenten in Leeuwarden gespecialiseerd zijn in het vak of onderwerp waar jij hulp mee nodig hebt. Wij hebben docenten gespecialiseerd in veel verschillende vakken, waaronder bijvoorbeeld wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, Engels, Nederlands, Frans, Duits en veel meer. Zoek naar het vak of onderwerp waar jij je in wilt verdiepen en kijk wie er beschikbaar zijn in Leeuwarden. Naast Leeuwarden kun je ook docenten met diverse specialisaties vinden in andere steden en regio’s van Friesland en de rest van Nederland. Je kunt experts in diverse vakken vinden van Sneek tot IJlst, Arnhem, Enschede, Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, etc.

Bijles en hulp met huiswerk op een door jou gekozen locatie

Je kunt dankzij Superprof zelf bepalen op welke locatie jouw bijles en hulp met huiswerk plaats moet vinden. Ontdek gauw welke van onze docenten in staat zijn om jou te begeleiden op de locatie die jij in gedachten hebt. Op de advertenties van onze bijlesdocenten in Leeuwarden staan de locaties vermeld waarop zij in staat zijn om bijles en huiswerkbegeleiding te geven. Je kunt ervoor kiezen om je bijles en begeleiding met huiswerk te volgen op de locatie van je docent. De meeste docenten beschikken over een ideale omgeving voor het geven van bijles. Al wil jij liever je huis niet uit voor het volgen van bijlessen, kies er dan voor om je bijles te volgen bij jou thuis en laat de docent overkomen. Al wil jij graag je bijles en huiswerkbegeleiding volgen op een andere locatie, bespreek dit dan met de docent. Ga jij liever aan de slag met jouw bijles online via de computer? Bij ons kun je ook lessen online volgen. Wij hebben een gigantische hoeveelheid docenten verspreid over heel Nederland die jou graag willen helpen met het geven van bijles online, huiswerkbegeleiding online, studiebegeleiding online, examentraining online en veel meer. In het geval dat je een gebrek aan tijd hebt of geen geschikte docent kunt vinden bij jou in de buurt van Leeuwarden, is het aan te bevelen om jouw bijles online te volgen.

Vind een geschikte docent in Leeuwarden en neem contact op!

Je kunt op een eenvoudige manier aangeven naar welk vak of onderwerp jij op zoek bent. Schrijf bovenaan deze pagina de naam van het vak of onderwerp waar jij begeleiding mee nodig hebt, bijvoorbeeld wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, Engels, Nederlands, Frans, Duits of andere vakken. Als je dit hebt gedaan, klik dan op zoeken en vervolgens kun je alle advertenties vinden van docenten gespecialiseerd in dit vak in Leeuwarden. Lees elke advertentie en alle informatie goed door, ontdek of er een docent tussen zit die voldoet aan jouw eisen en de lessen biedt die voldoen aan jouw persoonlijke doelen. Wanneer je een geschikte docent hebt gevonden, neem dan direct contact op.

Neem contact op door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van een docent naar keuze in Leeuwarden. Schrijf de docent naar keuze een bericht en laat hem of haar weten wat voor lessen jij nodig hebt, wat jouw redenen zijn voor het volgen van de lessen en wat jouw persoonlijke doelen zijn. Als je op school zit, laat de docent dan weten of jij een leerling op de basisschool bent, een leerling op de middelbare school of een student in het hoger onderwijs. De docent zal zo snel mogelijk een reactie geven. Plan samen met de docent waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Neem snel contact op, boek je eerste les en ga vandaag nog aan de slag met een docent naar keuze in Leeuwarden!

Wat wil je leren?